|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,33% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
3 | 6,98% |
| Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
|
23 | 53,49% |
| Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! |
|
5 | 11,63% |
| Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
|
11 | 25,58% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Katee kurczaki to oszczędzaj się. Też pewnie miałabym po takim czymś uraz...
![]() Dziewczyny czyli macierzyński jest liczony jako średnia z 12 miesięcy poprzedzających pierwsze L4? Bo mi oczywiście znowu przelali za mało i pewnie znowu mi przeleją resztę, tylko oni to zawsze głupio podpisują: pierwsza część jest jako wynagrodzenie, a druga jako Lista dodatkowa. I sie zastanawiam czy ZUS by się nie czepił,że to nie wynagrodzenie?
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać szczepionki to temat rzeka i ile mam tyle opinii
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i zaczynam nadrabianie po weekendzie
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]() ![]() Zaczynamy dziś 30 tydz Dziewczyny, przypomnicie w którym tyg robicie usg III trym? Bo mi jeden lekarz powiedział, że on robi po skończonym 33 tyg i już sama nie wiem .
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2013-07-01 o 09:33 |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że te ostatnie do 32 tyg, ale w sumie im bliżej rozwiązania będziesz miała te usg tym lepiej, przynajmniej będziesz 100% pewna ze położenie główkowe
|
|
|
|
#1569 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
melduje, ze chyba do konca tygodnia bede "slomiana wdowa" buuu z samego ranka maz pojechal na serwis ... ale obiecal wrocic przed weekendem ehhhhtyle z tego dobrego, ze bede miala wiecej czasu dla Was ... wiec biegne nadrabiac 26 ston ktore przez ostatnie 2 dni naplodzilyscie
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do usg to ja mam mieć dziś (skończony 28tc) i zaplanowane jest jeszcze jedno w 35tc |
|
|
|
|
#1574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O to u Ciebie jeszcze inaczej. |
||
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwale sie jak je ogarne, bo wczoraj tylko zrzucilismy na kompa i na szybko przegladnelismy... kurcze ostatnio to jestem caly czas zmeczona i moge spac za pieniadze nawet brzuch mi nie przeszkadza i moj rogal do spania spi na podlodze bo z nim mi niewygodnie za to moj mezulo dzisiaj nie mogl spac biedaczek ![]() dzisiaj mija rok odkad mieszkam na niemieckiej ziemi haha masakra ale to zlecialo...niestety w temacie szczepionek, a szczegolnie szczepionek tutaj jestem zielona.....musze podpytac bardziej doswiadczonych mamus...dzisiaj rozpoczynam szkole rodzenia
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
cc ze wskazań czy na zyczenie? coś nie tak ze zdrowiem? ja bardzo chcę cc, jak trzeba będzie to na życzenie, boje sie o infekcje dziecka. Przed pierwszym porodem miałam nieszczęście złapać bakterie, malutka urodziła sie z infekcją, 2 tyg w szpitalu a ja z sepsą, więc nie chcę powtarzać sccenariusza.
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
witam z najmilszego miasta w Polsce, które lubi się przytulać
![]() dodaję też zdj z zeszłej soboty
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to drugie zdjecie to Pogoria? |
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwitniesz wręcz |
|
|
|
|
#1580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Postanowiłam się dziś otrząsnąć z doła i napawać się czasem wolnym, który mam dzięki temu, że wreszcie nie idę do pracy Mam nadzieję, że zacznę też wreszcie jeść bez przykrych konsekwencji, bo zważyłam się i od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu nie tylko nic nie przytyłam, ale wręcz schuidłam 1kg. Myślicie, że to może zaszkodzić dziecku? Bo to chyba nie jest etap ciąży na chudnięcie...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Misia trzymaj się, wszystkie trzymamy za ciebie kciuki, an pewno pomoże ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
zarazilam sie od tz stanem depresyjnym
leze sobie z psem na sofie pod koldra, ogladam bod, co chwile ciekna mi lzy nie wiem czemu nie mam w domu nic do jedzenia, zostawic tz samego na weekend to zje wszystko i nie pomysli ze z cukrzyca dobrze zebym.chociaz cos na sniadanie zjadla. nie mam pomyslu na obiad, a co gorsza sily zeby pojsc do sklepu. jestem zla na tz!!!!!! aaaaaaaaaaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1583 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tym ze u mlodszej pneumo chyba rozwaze bo jednak Blanka rozne syfy ze zlobka moze przyniesc a ja sie cykam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas szyba wyszla by prawie 1500 zl, a dla mnei to juz przesada jak za plytki zaplace z 500 zreszta na krzywe sciany szkolo raczej slabo, stare budownictwo niestety.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1584 |
|
BAN stały
|
Ja wogole nie mam apetytu, zjadłam kilka oponek z rana
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
chyba zamowie chinczyka na obiad
nie wiem co na to moja cukrzyca ale plakac mi sie chce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ale marudze wstyd mi, wybaczcie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane.Nie odzywam się ale podczytuje Was na biezaco.Do mnie wrocily symptomy I trymestru.Sennosc i wachania nastroju.Złapałam tez lekka depreche..Nic mnie nie cieszy..Mam nadzieje ze to się zmieni jak w najszybszym czasie bo ilez mozna sie tak smucic..
Poza tym to u mnie bez zmian..Czekam na ostatnie zamowienie z all i bede powoli pakowac walizke.(wiem ze to dopiero 33 tydzien,no ale roznie to w zyciu bywa,tym bardziej ze w mojej rodzinie przedwczesne porody to norma) LadanSlicznie wygladasz
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
Cytat:
nie zadręczaj się kochana
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
A ja planuję wyprawę do Biedry po arbuza i bagietkę czosnkową, ale chęci braaaak
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
jeja wspolczuje wam tych dolegliwosci 1 trymestru... do mnie na szczescie tfu tfu nie wrocily... juz chyba w 1 trymestrze wyrzygalam wszystko co moglam :P teraz tylko senna jestem ale w 1 trymestrze nie bylam...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

. 3 w 1 gondola, spacerówka, fotelik samochodowy. Taki model wózka 

[/RIGHT]

z samego ranka maz pojechal na serwis ... ale obiecal wrocic przed weekendem ehhhh
... wiec biegne nadrabiac 26 ston ktore przez ostatnie 2 dni naplodzilyscie
Mam nadzieję, że zacznę też wreszcie jeść bez przykrych konsekwencji, bo zważyłam się i od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu nie tylko nic nie przytyłam, ale wręcz schuidłam 1kg. Myślicie, że to może zaszkodzić dziecku? Bo to chyba nie jest etap ciąży na chudnięcie...
ja pamiętam zimę jak tutaj dołączałam, a my niedługo już będziemy miały maluszki przy sobie