|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że było w włoskiej ofercie, ale zdziwiłem się że u Ciebie do tej pory się uchowało. Pomidory suszone też widziałem, ale nie wziąłem bo dla mnie to nie do pojęcia żeby do czegoś marynowanego w oleju pchać konserwanty.
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to już właśnie jest że produkty konserwowane mogą leżeć latami na półkach, ale weź tylko do domu i otwórz a zaraz pojawia się pleśń. Patrz jak szybko psuje się białe tostowe pieczywo, a ile może leżeć chleb na naturalnym zakwasie...
|
|
|
|
#3425 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napaliłam się na tą maszynkę do lodów jak szczerbaty na suchary postanowiłam, że wstanę nawet wcześniej rano, żeby jeszcze przed pracą podjechać do Biedry. Czekamy z anulą3333 na jakieś info, plizzz
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację, nie ma już wielowarzywnego just fit, ale przy kasie pani powiedziała, że niekoniecznie znaczy to, że wycofali..tak więc miejmy nadzieję, że wróci
Kupiłam pomidorowy, ale to nie to samo.Pesto z wyprzedaży z wielką kartką na koszu za 2,99 okazało się przy kasie po 4,99, co nawet kasjerkę wprowadziło w zdziwienie, coś tam mówiła, że z informatykami muszą na ten temat pogadać bo nie wie dlaczego tak kasa wskazuje, nie wiem o co chodzi ale dobrze, że na paragon zerknęłam po odejściu.. Słodzika u nas nie ma Za to sałata lodowa w przyzwoitej cenie 2,29, bardzo ładna. Ach, miałam jeszcze napisać, że widziałam te sandałki już na żywo, które Wam się podobały Trochę cienkie paski wydawały mi się, ale w sumie ok, szczególnie te w kwiatki. Choć ja już kupiłam nieco wyższe w lidlu, starczą mi jedne koturny.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-06-30 o 22:20 |
|
|
|
#3428 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a opiekacz miałam od wtedy jak pojawil się ostatnio w jakiejś gazetce, nie mam pojęcia kiedy ale napewno nie miał więcej jak pół roku, był często eksploatowany no ale jednak krótko wytrzymal więc ten twój to naprawdę solidna sztuka ![]() Cytat:
mam nadzieję, że to tylko chwilowe braki u ciebie
|
||
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Ech... te jednorazówki (Be Beauty Body Expert!v) do golenia z gazetki urodowej są beznadziejne. Nigdy jeszcze się tak nie pozacinałem i w dodatku główka jest tak skonstruowana, że człowiek haruje/drapie się po skórze ostrym plastikiem. Nie polecam
|
|
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
ja mam te zwykłe za 4 zł i bardzo je chwale, zawsze kupowałam w rosmanie z takich droższych i miałam całe nogi pokaleczone, a te kupiłam przypadkiem kiedy byłam w potrzebie i są super dla mnie.
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te smakowe - to najczęście 3 paskudne smaki których nie akceptuję (tak samo jak syropy smakowe w lidlu które sie pojawiają chyba w deluxach) - na szczęście, bo bym inaczej kupiła wszystkie ;D szkoda, ze te paczki takie wielkie :/ sama prawda ![]() dzięki; czekałam an tę gazetkę, ale kurcze..jak teraz patrzę to nei wiem czy mnie coś skusi.. moze te zabawkowe agd?? i może formy silikonowe, jesli będą jakieś których nie mam ;p ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2013-07-01 o 06:51 |
|||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam Wam wypróbować gilette mach 3, czasami jest w biedronce za 30 zł (rączka +4 ostrza). Może to drogo, ale maszynka starczy na znacznie dłużej niż taka tania jednorazówka (mi starcza spokojnie na miesiąc, a golę się cała,razem z rękoma). I mam wrażenie, że jest znacznie ostrzejsza a jednocześnie bardziej komfortowa i delikatna (w końcu jest przeznaczona do twarzy jakiegoś pana, a nie moich nóg
)
|
|
|
|
#3434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
ale miałam dwa w ręku i czuć różnice.
|
||
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardzo możliwe ,że on miał rączkę od mach 3 turbo, albo kupioną znacznie wcześniej. Porównywaliśmy później rączki od mach 3 z biedronki z mach 3 w różnych innych sklepach i już wszystkie to były te lżejsze, więc bardzo możliwe że gilette postanowiło trochę oszczędzić na solidności...
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodam, że były oryginalnie zapakowane i cena była podobna do sklepowej.
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego pisałam że one są tylko do nóg przeznaczone, a do intymnej one mają źle ustawioną główkę (z resztą wszystkie z pseudo ruchomą główką się nie nadają do miejsc intymnych, tam trzeba na sztywno )... widzisz trzeba było uważniej czytać forum
|
|
#3441 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziwne, myślałem że będzie odwrotnie. Pierwszy raz spróbowałem damskich i pomyślałem, że jak tym mają się kobiety golić to ja już nie wiem. Cytat:
Cytat:
Swoją drogą nie sądzę żeby ktoś kupował oddzielne do nóg, oddzielne do miejsc intymnych. Raczej widzę, że kobiety stosują w tych celach te same maszynki. Czy ja wiem czy sztywno...? Mi najlepiej goli się tam właśnie maszynką z ruchomą główką od Gillette. Dobrze że ja nóg nie golę na zero bo dopiero bym wyglądał z pociętymi |
||||||
|
|
|
#3442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maszynki biedronkowe tylko do nóg i według mnie są ok, nie robię sobie nimi krzywdy Do pach używam pęsetki i ewentualnie przejadę raz maszynką co jakiś czas, a do wszelkich innych miejsc kremów do depiliacji, bo maszynkami się zacinałam
|
|
#3443 |
|
królikoholiczka
|
Dudi z pozoru damskie powinny być łagodniejsze. Niestety ale tak nie jest. Kiedyś kosmetyczka mi wytłumaczyła dlaczego ale to nie o tym wątek
|
|
#3444 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy w waszych Biedronkach dostępne są może te torby podróżne (czarne, miękkie, z rączkami i usztywnianym dnem, na kółkach), które były jakiś czas temu za 79 pln?
|
|
|
|
#3445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te kremy nie podrażniają? Nigdy jakoś nie stosowałem, zawsze uważałem że tak żrącej chemii nie ma co próbować. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3446 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie kiedyś też pęsetką bawiałam ale szlak mnie trafiał
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z was wie dlaczego wycofali mleczko do demakijazu z Garniera???
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z blenderem z Biedronki? zastanawiam się czy warto taki tani kupić? Czy nie rozleci się za szybko? każda opinia mile widziana
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

z fortuną podobnie... Szkoda gdyby faktycznie go wycofali.
postanowiłam, że wstanę nawet wcześniej rano, żeby jeszcze przed pracą podjechać do Biedry. Czekamy z anulą3333 na jakieś info, plizzz
Trochę cienkie paski wydawały mi się, ale w sumie ok, szczególnie te w kwiatki. Choć ja już kupiłam nieco wyższe w lidlu, starczą mi jedne koturny.

Dodam, że były oryginalnie zapakowane i cena była podobna do sklepowej.