Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI. - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 08:35   #2371
white_bear
Pani żona :)

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtów

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość

Ja znam sporo takich, co kichna i juz umierajacy sa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jakie niektóre chłopy sa delikatne :p Hehe :p

Ją się zaraz zbieram z łóżka i nauka czeka :/ poza tym pewnie Tz za jakieś 2h przyjedzie bo ma coś mojej mamie z podłoga robić :p

Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:41   #2372
czarnulax
Zakorzenienie

Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.

Mamy nowa kolezanke w pracy
Ma juz minusa bo mi sie nie przedstawila

Stary 2013-07-01, 08:51   #2373
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Ale ja taka jestem i uj ...
I nie rzucam się do KAZDEJ nie znacie sytuacji to. ..

Juz nic nie pisze w tym stylu , bo to bez sensu. ..
Foch

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
white a co się stało?
Niby wiem, że nie każdy facet jest taki sam itp., i wiem, że mój Tż trochę pokutuje za to co mnie kiedyś spotkało i wiem, że to nie fair z mojej strony, ale jakoś chyba nie potrafię do końca w 100% zaufać. Jeszcze zwłaszcza, że same wiecie, że z obecnym Tż też różnie było, przeboje miałam itp. Choć teraz odpukać jest wszystko ok i wydaje mi się, ze coś skumał, ale i tak się boję, że wszystko się spieprzy. Chyba potrzeba mi czasu.
Arya, a nie myślałaś o psychologu, żeby sobie to wszystko przepracować?
Trochę dziwne mi się wydaje, że minęły już ponad 2 lata, a Ty mu nadal nie ufasz i on nadal pokutuje za czyjeś zachowanie..

Cytat:
Napisane przez Moorelcia Pokaż wiadomość
Witajcie !
Nie pisałam wczoraj bo cały dzień na działce u babci siedziałam :P
Tż mnie dzisiaj obudził i powiedział, żebym wstawała bo starzy ludzie długo nie śpią -,- Więc jestem trochę nie przytomna :P
Padłam
Jezu, chyba jestem starym człowiekiem, bo kiedyś spałam do 12-13, jako nastolatka, a teraz w weekendy wstaję max o 10

Cytat:
White niby tak, ale po prostu doszłam do wniosku, że całe życie mam na to, żeby mieszkać z Tż i mu gotować i "znosić się" nawzajem. Więc w sumie do czego tak się śpieszyć? Trzeba korzystać z tego, że nie mieszkamy razem i z "wolności"
Zależy od punktu widzenia
moja wolność ma się dobrze Nie gotuję JEMU, tylko NAM, poza tym on również gotuje, sprząta itd
Przebywanie ze sobą: dla nas zdecydowanie na +, jest lepiej, gdy mieszkamy razem. Przy mojej pracy nie widywalibyśmy się za dużo, gdybyśmy nie mieszkali razem.
I tak, nawet przy wspólnym mieszkaniu bywają dni, kiedy widzimy się TYLKO wieczorem, wracam o 21.30, pogadamy tak do 23, prysznic i do spania.

Cytat:
Moja najlepsza kumpela ze studiów jest w ciąży i wszyscy mnie straszą, że teraz kolej na mnie
Hahaha, w sb bylismy u siostry TŻta, bo siostrzeniec TŻta miał roczek i M. trzymał małego na rękach, teściówka mu fotę zrobiła, a potem wszystkim pokazywała i mówiła: no i co, pasuje mu, nie ? pasuje mu mieć takiego małego na rękach? no no, pasuje mu.

Cytat:
Napisane przez bitter orange Pokaż wiadomość
według mnie to w CCC są śliczne buty a było kiedyś u mnie w mieście to zlikwidowali normalnie coraz nowocześniejsze sklepy się pojawiają bo house, cropp itp a to zamknęli i jakieś Boti teraz tam jest, a w Boti nic nigdy mi się nie podoba
Są ładne, ale jakościowo tak sobie..
Tzn. Lasockiego uwielbiam, mega wygodne i porządne buty mają. Ale Clara Barson to już słabo jak dla mnie, ot takie do polatania na 1 sezon (albo i nie ), a szpilki koszmarnie źle wyważone.

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Znacie jakieś tabletki takie na uspokojenie działające, ale nie otumaniające?:
Kalms?

Cytat:
Napisane przez Moorelcia Pokaż wiadomość
A mi suknia się mega podoba !
Co myślicie o takim zegarku ? KLIK
Piękny! <3

Cytat:
klik taką suknię ślubną będzie miała moja koleżanka (ślubują w sierpniu), mnie się średnio podoba, a Wam?
Zła nie jest, ale widziałam ładniejsze

Cytat:
Jak mi się nic nie chce!
Nie jesteś sama

Ja od rana użeram się z Axą, bo rzeczoznawca miał zadzwonić w pt o 8:00, nie zadzwonił, teraz też nie dzwoni. Ma zadzwonić go 18:00, ale co mnie to interesuje, jak ja jestem w pracy i nie mogę godzinę gadać o aucie (a też w pracy mam kiepski zasięg)

Ogólnie chyba też sobie zrobię trochę odwyku od wizażu. Na pewno będę zaglądać w pracy, ale w domu już odpuszczę, bo szkoda czasu na to.

Skończyłam wczoraj "dochodzenie" - 800 stron Wczoraj przeczytałam połowę, tak mnie wciągnęło
I poszliśmy mega późno spać, no bo ja czytałam, a potem jeszcze MEGA boskie czikiriki <3

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Mamy nowa kolezanke w pracy
Ma juz minusa bo mi sie nie przedstawila

Hahaha, to jak ta moja!
A później Wam napiszę jeszcze co nieco o niej..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:54   #2374
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.

Nie ma żadnego fochu, po prostu nie będę pisać i tyle

A ten odwyk od wizażu to widzę w modzie teraz

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:01   #2375
czarnulax
Zakorzenienie

Niektore szpilki z CCC sa ok, maja taka lepsza kolekcje, drogie sa, ale dobre i ze skorki. Ja mam jesienne od nich i swietnie sie chodzi i juz ktorys sezon mi sluza dzielnie Ale niektore to fakt, mega tandeta niewygodna.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Kinia pisz, ja chetnie poslucham o takich babskach

Ja nie musze robic odwyku, bo jak nie mam czasu to zwyczajnie nie wchodze. Na przyklad weekend gdzie wpadalam wieczorem poczytac czekajac w lozeczku grzecznie na Tzta

Stary 2013-07-01, 09:03   #2376
Kinqaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz

czarnula wychodzę z tego samego założenia nie mam czasu = nie wchodzę. Mam = wchodzę
Eee tam. Na końcu z tą babką normalnie gadałam :P już mi przeszło.
Dzisiaj o 2-3 w nocy wyjechała do PL

W ogóle wczoraj mieliśmy małą 'akcję' z lokatorem z tym facetem
Musiałam TŻta obudzić, bo się bałam iść sama do niego

you have lost a diamond

Stary 2013-07-01, 09:04   #2377
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Co tak wszystkie chca odwykowac?

Kinia - no to wlasnie jest foch bo ktos smial sie z Toba nie zgodzic

TZ mnie obudzil nie pozwala mi spac rano, tj mowi ze moge spac ale albo czegos chce, albo sie dobiera

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:06   #2378
Arya90
Zakorzenienie

Dotka nigdy o tym nie myslalam by iść do psychologa choć może powinnam się nad tym zastanowić.
Kinia to samo miałam napisać.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Ja wchodzę jak mam czas. A jak nie to nie. Czasami po kilka dni mnie tu nie było nawet.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:10   #2379
czarnulax
Zakorzenienie

Kinia a co z ta nowa? Kiedy sie wprowadza?

Stary 2013-07-01, 09:18   #2380
Kinqaa
Zakorzenienie

Mojwa ale po co drążysz temat? chcesz mnie dalej denerwować czy jak ?

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Kinia a co z ta nowa? Kiedy sie wprowadza?

Jutro przychodzi wziąć ode mnie klucze i stopniowo będzie się wprowadzać, bo na poprzednim mieszka do 20stego lipca. A że ona samochodu nie ma to będzie częściowo przychodzić i się rozpakowywać
Dzisiaj do niej zadzwonię o której będzie u mnie jutro

A akcja z naszym lokatorem wczorajsza byłam mega Otóż ta babka co się wyprowadziła wczoraj zapukała do niego, bo jak zwykle nie ogarnął wanny (ja już tyle razy po nim sprzątałam, mama jak mieszkała także i mu zwracała uwagę, ale facet NIE DBA o swoją higienę osobistą). No i on wkurzony wyszedł z pokoju do łazienki i stwierdził,ze GDZIE JEST BRUDNE i że KOBIETA SIĘ GO CZEPIA BEZCZELNIE.
Więc ja to słysząc (bo byłam na dole),że on z podniesionym głosem i w ogóle to zaczęłam budzić TŻta... samej mi się nie chciało iść.
No i TŻ jak to po obudzeniu trochę wkurzony do niego, na spokojnie, że trzeba dbać o higienę osobistą i że parę razy już było,że ja wannę sprzątałam, albo TŻ kibel, bo ktoś go oszczał. A jest dwójka facetów tylko w domu itd. itd.
A on się wypieral. To ja przyszłam i powiedziałam swoje,że sprzątałam tą wannę i co miałam zdjęcia robić?! ( a tak myślałam ostatnio,żeby zrobić )

No i stanęło na tym,że dzisiaj pogadamy jak on wróci z pracy.
Podejrzewam,że będzie musiał się wyprowadzić za tydzień, bo później nie da rady, bo nie chcemy przed samym wyjazdem , aby ktoś drugi nowy się wprowadzał

Co za sytuacje

you have lost a diamond

Stary 2013-07-01, 10:30   #2381
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

No bo nie rozumiem czemu sie zawsze oburzasz zamiast podyskutowac, moze przekonac tych co sie nie zgadzaja, albo sama moze cos sama zmienisz w mysleniu

Jezu, jaka masakra z tym facetem. Normalnemu czlowiekowi zrobiloby sie wstyd jakby mu ktos uwage zwrocil na cos takiego a ten sie jeszcze oburzyl

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2013-07-01, 10:37   #2382
Kinqaa
Zakorzenienie

Mojwa masz rację, przepraszam
Jakaś poddenerwowana ostatnio chodzę, tak mało czasu zostało,bo 20 dni do wyjazdu... a ja czuję,że jestem totalnie nieprzygotowana jeszcze.

No z tym lokatorem to super wyszło, co? był czerwony ze wstydu, ale po co te podnoszenie głosu...
W każdym razie może to i lepiej,że się wyprowadzi,bo kurczę jak ktoś nie dba o higienę osobistą to ciężko dojść do ładu, szczególnie,że my mamy dziecko w domu...

you have lost a diamond

Stary 2013-07-01, 10:42   #2383
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Trzymajcie prosze kciuki, moj dziadek ma o 12 operacje, a ja pale fajkę za fajka z nerwów

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:49   #2384
Dotka90
Zakorzenienie

Kinia, 20 dni to 3 tygodnie Spokojnie zdążysz ze wszystkim, co Ci zostało do załatwienia?
A z tym fochem, to mi chodzi o to, że chyba jesteś na wątku osobą, która najczęściej rzuca fochami, bo jak tylko coś napiszesz i ktoś śmie się z Tobą nie zgodzić, to od razu się obrażasz Troszkę to dziecinne

Co do tego pisania i odwyku, ja siedzę bardzo dużo na wątku, bo sporo się udzielam. Wiem, że niektórych nie ma po kilka dni nieraz, ale nie oszukujmy się, czasem nawet nie zauważamy, że kogoś nie ma.

Mnie nie było raptem 2 dni i pytania, gdzie Dotka. Dlatego teraz piszę, że po prostu będę mniej wchodzić na wizaż
W pracy na pewno będę siedzieć, bo jednak przez cały dzień to mi się nudzi

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Antonina, trzymamy!
Stary 2013-07-01, 10:50   #2385
czarnulax
Zakorzenienie

Odnosnie porzadku w domu ... bylismy z zaproszeniem u tego kolegi Tzta z zona (do tej pory nie moge zrozumiec po co ich zapraszamy...), ci co zrobili wesele na 9 osob w barze piwnym W mieszkaniu syf! W zyciu nie widzialam by ktos tak zapuscil mieszkanie. Maja psa, wielka swinie i obecnie na przechowanie psa rodzicow. Wszedzie pelno kudlow, na podlodze, na stole, lozku, doslownie wszedzie skoro wiedza ze ktos przychodzi to chociaz by podloge zamietli. Weszlam i zastanawialam sie gdzie mam usiasc by sie nie ubrudzic z czegos Mieszkanie wyglada jakby nigdy w nim nie sprrzatali. W ogole nie wietrzone, smierdzialo tymi psami strasznie koszmar! I pomyslcie ze mlodzi ludzie tak potrafia zyc. W dodatku chca w tym roku zaczac starac sie o dziecko. docelowo chca trojke. Wyobrazacie sobie dziecko w tym syfie? szybko wyszlismy!

Stary 2013-07-01, 10:55   #2386
Dotka90
Zakorzenienie

Czarnula, też mam takich znajomych. W domu mega syf, psy są dosłownie wszędzie, tak śmierdzi, że się żyć nie da, nie mówiąc np. o jedzeniu w takich warunkach

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

A co do CCC, to tak jak pisałam, ta droższa kolekcja to Lasocki i buty tej firmy są naprawdę super

Natomiast Clara Barson już jest słaba (szpilki), choć takie buty do codziennego latania ma ok.
Stary 2013-07-01, 11:03   #2387
Kinqaa
Zakorzenienie

Dotka nooo sukienki wciąż nie mam, ale mam nadzieję,że w tym tygodniu podjadę do koleżanki i coś wybiorę. Szczególnie mówiła,że coś widziała akurat fajnego i na mnie
Kartonu na paczkę jeszcze nie ogarnęłam ,a z tydzień wcześniej muszę wysłać... no,ale to w jeden dzień można załatwić. Jeszcze mam dylemat co będę musiała spakować, a co w podręczny i czy kosmetyki stąd brać (jeśli chodzi o podkład,tusz itp. to wezmę stąd pewnie, ale szampon itd. zastanawiam się czy tu nie kupić,żeby później nie latać w PL).
I hmmm coś jeszcze by się znalazło pewnie

Zrobiłam listę dzisiaj do zrobienia rzeczy i 3 odchaczyłam już
Do dentystki się umówiłam, z młodą. Kasa pójdzie,ale jej zęby te z próchnicą znów mnie nie pokoją.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

czarnulka i jeszcze trójka dzieci w tym koszmar.

you have lost a diamond

Stary 2013-07-01, 11:07   #2388
Dotka90
Zakorzenienie

Kinia, z pakowaniem, to zrób sobie najlepiej listę rzeczy, które musisz spakować i wtedy sobie uporządkujesz ładnie, co pójdzie do podręcznego, a co do paczki
Karton to nie problem chyba, nawet w byle jakim sklepie Ci dadzą, my zawsze kartony wyrzucamy na makulaturę
Stary 2013-07-01, 11:13   #2389
Unex
bez kija nie podchodz

Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.

Nie no ja będę wchodzić, nie, że całkiem OUT.
Ale chce ogarniczyć, zajać się sobą. Nie najlepiej z Tz i jakos tak, wolę kupić pakę lodów i oglądać filmy, pobyc zupelnie sama z problemami
Będę stale podczytywać.

Idę zaraz do gina po recepte, ciekawe czy cudowne pielegniareczki beda tak uprzejme i nie beda znow sie rzucac Mysla, ze jak ktos mlodszy przychodzi, to go mogą z błotem zmieszać.

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:19   #2390
czarnulax
Zakorzenienie

Dzisiaj ostatnie zajecia z kursu z pierwszego stopnia
Cale szczescie, ze jedziemy juz autkiem

Stary 2013-07-01, 11:37   #2391
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Dotka - rozumiem. Myslalam ze cos sie stalo. No i chyba to dobrze ze o Tobie myslimy?

Kinia - spoko. masz duuuzo czasu, dasz sobie rade!
A ja tez reaguje moze przesadnie, ale moja przyjaciolka niedawno dostala w twarz od jakiejs dziewczynu bo calowala sie z jej facetem... tyle ze ona nawet nie wiedziala o tym ze on ma dziewczyne

Wkurzylam sie, zamkneli glowna ulice w Poznaniu, akurat tam gdzie mam lekarza i sie spoznilam 15 minut ponad gratulacje dla pomyslu zamykania od razu calej ulicy, po co robic remont fragmentami!

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2013-07-01, 12:58   #2392
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.

Mojwa, miło mi, że o mnie myślicie
Więc dlatego napisałam, że poza pracą, będę mniej na wizażu, żebyście właśnie wiedziały, że wsio ok.

Trochę mnie też pochłania walka z ubezpieczycielem..
Jutro odbieram auto. Częściowo naprawione tylko
Ech, mam dość tego.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Stary 2013-07-01, 13:25   #2393
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Dzień dobry
Jeżeli tak wszystkie będą ograniczać pisanie to ten wątek będzię się ciągnął do ślubu czarnulki

Mojwa tak w ogóle to w końcu jest to spotkanie w Wawie?

Edytowane przez 3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Czas edycji: 2013-07-01 o 13:31
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 13:30   #2394
Dotka90
Zakorzenienie

ZX, do ślubu już niedługo
Stary 2013-07-01, 13:33   #2395
czarnulax
Zakorzenienie

Do mojego slubu niedaleko

Stary 2013-07-01, 13:45   #2396
Moorelcia
Zakorzenienie

Jestem
Ja też w domu ograniczam siedzenie na wątku, a w pracy to wiadomo Tż pojechał do siebie do domu i wraca dopiero w czwartek
Stary 2013-07-01, 13:50   #2397
Unex
bez kija nie podchodz

Oj tam Morelcia, dasz radę, ja mojego Tz nie widzialam dwa tygodnie, teraz mija trzeci tzn w piatek minie, a nie wiem kiedy go zobacze

Uf, dostalam BEZPROBLEMOWO recepte, co jest normalnie wyczynem u tego gina. Zapisana na 15stego na wizytę. Wsio zalatwione.

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 13:56   #2398
Moorelcia
Zakorzenienie

Unex niby tak ale nikogo wo domu nie będzie. Nie wiem czy się do rodziców nie przeniosę chociażby dlatego, że teraz będę dużo pracować bo zmienniczka na urlopie i przynajmniej będę miała obiadki gotowane przez tatusia
Stary 2013-07-01, 14:03   #2399
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
ZX, do ślubu już niedługo
Cytat:
Do mojego slubu niedaleko

Wątek powstał 11.06 czyli 20dni temu i ma 2397 postów co daje prawie 120 postów na dzień.
Do ślubu zostało 75 dni i 2603 posty do końca wątku co daje 35 postów na dzień. Czyli 30% tego co jest obecnie.
W 2012r. część założona w czerwcu trwała 41 dni co daje 122 posty na dzień w porównaniu do tej, gdyby trwała do połowy września by było tylko 53 postów dziennie.
95dni jest to 2 razy tyle co poprzedni wątek....

Przepraszam, ale powinnam się uczyć statystyki, a robię wsystko by tego nie robić .
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 14:59   #2400
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora!

Która to pisała o koleżance, która zabiła matkę?
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...i,1932796,3328
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości