|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Pani żona :)
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtów
Cytat:
Ją się zaraz zbieram z łóżka i nauka czeka :/ poza tym pewnie Tz za jakieś 2h przyjedzie bo ma coś mojej mamie z podłoga robić :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Mamy nowa kolezanke w pracy
Ma juz minusa bo mi sie nie przedstawila Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2373 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę dziwne mi się wydaje, że minęły już ponad 2 lata, a Ty mu nadal nie ufasz i on nadal pokutuje za czyjeś zachowanie.. Cytat:
Jezu, chyba jestem starym człowiekiem, bo kiedyś spałam do 12-13, jako nastolatka, a teraz w weekendy wstaję max o 10 ![]() Cytat:
![]() moja wolność ma się dobrze Nie gotuję JEMU, tylko NAM, poza tym on również gotuje, sprząta itd ![]() Przebywanie ze sobą: dla nas zdecydowanie na +, jest lepiej, gdy mieszkamy razem. Przy mojej pracy nie widywalibyśmy się za dużo, gdybyśmy nie mieszkali razem. I tak, nawet przy wspólnym mieszkaniu bywają dni, kiedy widzimy się TYLKO wieczorem, wracam o 21.30, pogadamy tak do 23, prysznic i do spania. Cytat:
Cytat:
Tzn. Lasockiego uwielbiam, mega wygodne i porządne buty mają. Ale Clara Barson to już słabo jak dla mnie, ot takie do polatania na 1 sezon (albo i nie ), a szpilki koszmarnie źle wyważone.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie jesteś sama Ja od rana użeram się z Axą, bo rzeczoznawca miał zadzwonić w pt o 8:00, nie zadzwonił, teraz też nie dzwoni. Ma zadzwonić go 18:00, ale co mnie to interesuje, jak ja jestem w pracy i nie mogę godzinę gadać o aucie (a też w pracy mam kiepski zasięg) ![]() Ogólnie chyba też sobie zrobię trochę odwyku od wizażu. Na pewno będę zaglądać w pracy, ale w domu już odpuszczę, bo szkoda czasu na to. Skończyłam wczoraj "dochodzenie" - 800 stron Wczoraj przeczytałam połowę, tak mnie wciągnęło I poszliśmy mega późno spać, no bo ja czytałam, a potem jeszcze MEGA boskie czikiriki <3 ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
A później Wam napiszę jeszcze co nieco o niej.. |
||||||||||
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Nie ma żadnego fochu, po prostu nie będę pisać i tyle
![]() A ten odwyk od wizażu to widzę w modzie teraz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Niektore szpilki z CCC sa ok, maja taka lepsza kolekcje, drogie sa, ale dobre i ze skorki. Ja mam jesienne od nich i swietnie sie chodzi i juz ktorys sezon mi sluza dzielnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Kinia pisz, ja chetnie poslucham o takich babskach Ja nie musze robic odwyku, bo jak nie mam czasu to zwyczajnie nie wchodze. Na przyklad weekend gdzie wpadalam wieczorem poczytac czekajac w lozeczku grzecznie na Tzta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
czarnula wychodzę z tego samego założenia
Eee tam. Na końcu z tą babką normalnie gadałam :P już mi przeszło. Dzisiaj o 2-3 w nocy wyjechała do PL W ogóle wczoraj mieliśmy małą 'akcję' z lokatorem ![]() Musiałam TŻta obudzić, bo się bałam iść sama do niego
|
#2377 |
|
zuy mod
|
Co tak wszystkie chca odwykowac?
![]() Kinia - no to wlasnie jest foch bo ktos smial sie z Toba nie zgodzic TZ mnie obudzil nie pozwala mi spac rano, tj mowi ze moge spac ale albo czegos chce, albo sie dobiera
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka nigdy o tym nie myslalam by iść do psychologa choć może powinnam się nad tym zastanowić.
Kinia to samo miałam napisać. ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Ja wchodzę jak mam czas. A jak nie to nie. Czasami po kilka dni mnie tu nie było nawet.
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia a co z ta nowa? Kiedy sie wprowadza?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa ale po co drążysz temat? chcesz mnie dalej denerwować czy jak ?
![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
Dzisiaj do niej zadzwonię o której będzie u mnie jutro A akcja z naszym lokatorem wczorajsza byłam mega Otóż ta babka co się wyprowadziła wczoraj zapukała do niego, bo jak zwykle nie ogarnął wanny (ja już tyle razy po nim sprzątałam, mama jak mieszkała także i mu zwracała uwagę, ale facet NIE DBA o swoją higienę osobistą). No i on wkurzony wyszedł z pokoju do łazienki i stwierdził,ze GDZIE JEST BRUDNE i że KOBIETA SIĘ GO CZEPIA BEZCZELNIE. Więc ja to słysząc (bo byłam na dole),że on z podniesionym głosem i w ogóle to zaczęłam budzić TŻta... samej mi się nie chciało iść.No i TŻ jak to po obudzeniu trochę wkurzony do niego, na spokojnie, że trzeba dbać o higienę osobistą i że parę razy już było,że ja wannę sprzątałam, albo TŻ kibel, bo ktoś go oszczał. A jest dwójka facetów tylko w domu itd. itd. A on się wypieral. To ja przyszłam i powiedziałam swoje,że sprzątałam tą wannę i co miałam zdjęcia robić?! ( a tak myślałam ostatnio,żeby zrobić No i stanęło na tym,że dzisiaj pogadamy jak on wróci z pracy. Podejrzewam,że będzie musiał się wyprowadzić za tydzień, bo później nie da rady, bo nie chcemy przed samym wyjazdem , aby ktoś drugi nowy się wprowadzał ![]() Co za sytuacje
|
|
#2381 |
|
zuy mod
|
No bo nie rozumiem czemu sie zawsze oburzasz zamiast podyskutowac, moze przekonac tych co sie nie zgadzaja, albo sama moze cos sama zmienisz w mysleniu
Jezu, jaka masakra z tym facetem. Normalnemu czlowiekowi zrobiloby sie wstyd jakby mu ktos uwage zwrocil na cos takiego a ten sie jeszcze oburzyl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa masz rację, przepraszam
Jakaś poddenerwowana ostatnio chodzę, tak mało czasu zostało,bo 20 dni do wyjazdu... a ja czuję,że jestem totalnie nieprzygotowana jeszcze. No z tym lokatorem to super wyszło, co? ![]() W każdym razie może to i lepiej,że się wyprowadzi,bo kurczę jak ktoś nie dba o higienę osobistą to ciężko dojść do ładu, szczególnie,że my mamy dziecko w domu...
|
#2383 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Trzymajcie prosze kciuki, moj dziadek ma o 12 operacje, a ja pale fajkę za fajka z nerwów
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, 20 dni to 3 tygodnie
Spokojnie zdążysz ze wszystkim, co Ci zostało do załatwienia? ![]() A z tym fochem, to mi chodzi o to, że chyba jesteś na wątku osobą, która najczęściej rzuca fochami, bo jak tylko coś napiszesz i ktoś śmie się z Tobą nie zgodzić, to od razu się obrażasz Troszkę to dziecinne ![]() Co do tego pisania i odwyku, ja siedzę bardzo dużo na wątku, bo sporo się udzielam. Wiem, że niektórych nie ma po kilka dni nieraz, ale nie oszukujmy się, czasem nawet nie zauważamy, że kogoś nie ma. Mnie nie było raptem 2 dni i pytania, gdzie Dotka. Dlatego teraz piszę, że po prostu będę mniej wchodzić na wizaż ![]() W pracy na pewno będę siedzieć, bo jednak przez cały dzień to mi się nudzi ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Antonina, trzymamy!
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Odnosnie porzadku w domu ... bylismy z zaproszeniem u tego kolegi Tzta z zona (do tej pory nie moge zrozumiec po co ich zapraszamy...), ci co zrobili wesele na 9 osob w barze piwnym
skoro wiedza ze ktos przychodzi to chociaz by podloge zamietli. Weszlam i zastanawialam sie gdzie mam usiasc by sie nie ubrudzic z czegos Mieszkanie wyglada jakby nigdy w nim nie sprrzatali. W ogole nie wietrzone, smierdzialo tymi psami strasznie koszmar! I pomyslcie ze mlodzi ludzie tak potrafia zyc. W dodatku chca w tym roku zaczac starac sie o dziecko. docelowo chca trojke. Wyobrazacie sobie dziecko w tym syfie? szybko wyszlismy! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, też mam takich znajomych. W domu mega syf, psy są dosłownie wszędzie, tak śmierdzi, że się żyć nie da, nie mówiąc np. o jedzeniu w takich warunkach
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- A co do CCC, to tak jak pisałam, ta droższa kolekcja to Lasocki i buty tej firmy są naprawdę super Natomiast Clara Barson już jest słaba (szpilki), choć takie buty do codziennego latania ma ok. |
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka nooo sukienki wciąż nie mam, ale mam nadzieję,że w tym tygodniu podjadę do koleżanki i coś wybiorę. Szczególnie mówiła,że coś widziała akurat fajnego i na mnie
Kartonu na paczkę jeszcze nie ogarnęłam ,a z tydzień wcześniej muszę wysłać... no,ale to w jeden dzień można załatwić. Jeszcze mam dylemat co będę musiała spakować, a co w podręczny i czy kosmetyki stąd brać (jeśli chodzi o podkład,tusz itp. to wezmę stąd pewnie, ale szampon itd. zastanawiam się czy tu nie kupić,żeby później nie latać w PL). I hmmm coś jeszcze by się znalazło pewnie ![]() Zrobiłam listę dzisiaj do zrobienia rzeczy i 3 odchaczyłam już Do dentystki się umówiłam, z młodą. Kasa pójdzie,ale jej zęby te z próchnicą znów mnie nie pokoją. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- czarnulka i jeszcze trójka dzieci w tym koszmar.
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, z pakowaniem, to zrób sobie najlepiej listę rzeczy, które musisz spakować i wtedy sobie uporządkujesz ładnie, co pójdzie do podręcznego, a co do paczki
![]() Karton to nie problem chyba, nawet w byle jakim sklepie Ci dadzą, my zawsze kartony wyrzucamy na makulaturę
|
|
|
|
#2389 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Nie no ja będę wchodzić, nie, że całkiem OUT.
![]() Ale chce ogarniczyć, zajać się sobą. Nie najlepiej z Tz i jakos tak, wolę kupić pakę lodów i oglądać filmy, pobyc zupelnie sama z problemami ![]() Będę stale podczytywać. Idę zaraz do gina po recepte, ciekawe czy cudowne pielegniareczki beda tak uprzejme i nie beda znow sie rzucac Mysla, ze jak ktos mlodszy przychodzi, to go mogą z błotem zmieszać.
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ostatnie zajecia z kursu z pierwszego stopnia
Cale szczescie, ze jedziemy juz autkiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2391 |
|
zuy mod
|
Dotka - rozumiem. Myslalam ze cos sie stalo. No i chyba to dobrze ze o Tobie myslimy?
![]() Kinia - spoko. A ja tez reaguje moze przesadnie, ale moja przyjaciolka niedawno dostala w twarz od jakiejs dziewczynu bo calowala sie z jej facetem... tyle ze ona nawet nie wiedziala o tym ze on ma dziewczyne ![]() Wkurzylam sie, zamkneli glowna ulice w Poznaniu, akurat tam gdzie mam lekarza i sie spoznilam 15 minut ponad gratulacje dla pomyslu zamykania od razu calej ulicy, po co robic remont fragmentami!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Mojwa, miło mi, że o mnie myślicie
Więc dlatego napisałam, że poza pracą, będę mniej na wizażu, żebyście właśnie wiedziały, że wsio ok. Trochę mnie też pochłania walka z ubezpieczycielem.. Jutro odbieram auto. Częściowo naprawione tylko Ech, mam dość tego. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- |
|
|
|
#2393 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Jeżeli tak wszystkie będą ograniczać pisanie to ten wątek będzię się ciągnął do ślubu czarnulki ![]() Mojwa tak w ogóle to w końcu jest to spotkanie w Wawie? Edytowane przez 3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 Czas edycji: 2013-07-01 o 13:31 |
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
ZX, do ślubu już niedługo
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Do mojego slubu niedaleko
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Ja też w domu ograniczam siedzenie na wątku, a w pracy to wiadomo Tż pojechał do siebie do domu i wraca dopiero w czwartek
|
|
#2397 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Oj tam Morelcia, dasz radę, ja mojego Tz nie widzialam dwa tygodnie, teraz mija trzeci
tzn w piatek minie, a nie wiem kiedy go zobaczeUf, dostalam BEZPROBLEMOWO recepte, co jest normalnie wyczynem u tego gina. Zapisana na 15stego na wizytę. Wsio zalatwione.
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Unex niby tak ale nikogo wo domu nie będzie. Nie wiem czy się do rodziców nie przeniosę chociażby dlatego, że teraz będę dużo pracować bo zmienniczka na urlopie i przynajmniej będę miała obiadki gotowane przez tatusia
|
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
Wątek powstał 11.06 czyli 20dni temu i ma 2397 postów co daje prawie 120 postów na dzień.
Do ślubu zostało 75 dni i 2603 posty do końca wątku co daje 35 postów na dzień. Czyli 30% tego co jest obecnie. W 2012r. część założona w czerwcu trwała 41 dni co daje 122 posty na dzień w porównaniu do tej, gdyby trwała do połowy września by było tylko 53 postów dziennie. 95dni jest to 2 razy tyle co poprzedni wątek.... Przepraszam, ale powinnam się uczyć statystyki, a robię wsystko by tego nie robić |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora!
Która to pisała o koleżance, która zabiła matkę?
![]() http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...i,1932796,3328 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

nie pozwala mi spac rano, tj mowi ze moge spac ale albo czegos chce, albo sie dobiera

samej mi się nie chciało iść.

tzn w piatek minie, a nie wiem kiedy go zobacze