Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 23:43   #901
grudniowa
Rozeznanie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
dziewczyny jesteście wielkie, pod względem ilości głosow jestem 3!
Dziękuję

Teraz jeszcze z tydzień czekania na wyniki ostateczne, bo o tym kto wygra decydują już organizatorzy
To trzymam i gratuluje 'polfinalow'

Ide wlasnie zmywac mix olejowy oliwa-kakao-czarnuszka. Zobaczymy co mi zrobi na glowie.
Stary 2013-06-30, 23:59   #902
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
ojej:-( szkoda, no trudno
Napisz mi PW o tego super pharma - mam 3min drogi, myślę, że dałoby się to załatwić.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 00:27   #903
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
w ogóle dzisiaj wpadłam w niezłą panikę... jak wiecie od poniedziałku zaczynam pracę w biurze arch. i ... mam ogromne braki w szafie... nie mam eleganckich ciuchów! przez ten tydzień jakoś będę musiała dać radę z tym, co mam, ale w przyszły weekend obowiązkowo muszę coś kupić
Łączę się w bólu, sama mam tylko jedną marynarkę, oczywiście kolorową Najgorzej u mnie z eleganckimi ciuchami na lato...
Stary 2013-07-01, 00:57   #904
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Chyba jestem jakimś wyjątkiem, bo jak zużyję jakiś kosmetyk to mi jest smutno.. Nie mam kosmetyków, których nie lubię
ale mi też smutno.... tak pokręcona jestem

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 06:33   #905
201612231846
Konto usunięte

Wczoraj pojechałam z TŻ do CH i trafiłam na ogromne wyprzedaże . .

Kupiłam spódniczkę w croppie, 4 sweterki w H&M (żałuję, że nie wzięłam jeszcze jednego). Sporo rzeczy było wycenionych na -50%. Niektóre sweterki kupiłam za 20 zł . Kupiłam też 3 koszulki w Terranovie, 2 pary jeansów. 1 z terranovy , drugie z camaieu. Jedne są w czarnym kolorze, drugie w niebieskim.

W sobotę pójdę na bazarek i kupię jakieś czarne baleriny i torebkę . Teraz mam buty na koturnie na takie większe wyjścia. Jeszcze przydałyby mi się jakieś buty sportowe i trampki .

Tylko nie mam ani 1 czarnej marynarki.
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:23   #906
miranda122
Zakorzenienie

Question Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
A tu oto moje włosy (spóźnione zdjęcia "na nowy wątek" )
W wersji na prosto, z prostownicą po raz pierwszy od 11 miesięcy (wtedy też było jednorazowo tylko, kurde, Endżi mi się nie wpasowała w moją twarz )
I na falowano: nie odgniatane jeszcze, po długim seansie z Kallosem super, miękkie, pachnące
O jaaaa *.*
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Miranda chyba wpadła w sidła miłości bo jej coś ostatnio nie ma na wątku
Jestem, jestem cały czas, tylko zawsze jak mam zacząć cytować, to gdzieś wychodzę i później znika.

Co do miłości.. To przepłakałam dzisiaj pół nocy. W sobotę miałam lecieć z nimi na ten zlot na motocyklach, ale ten chłopak nie miał w pełni sprawnego moto, więc nie pojechałam. Po zlocie, wieczorem, spotkali się tam grupką w jakimś miejscu, coś tam wypili, rozmawiali i wgl. Też miałam iść, ale nas wystawili i nic nie powiedzieli. Była tam moja 'przyjaciółka'. Po tym powiedziała tej prawdziwej przyjaciółce, że on nie chce związku (ja się pytam, dlaczego po tygodniu znajomości, mówi jej takie rzeczy?!). Ale już nie o to chodzi. Wczoraj w moim mieście był festyn (ten z Milki), ona spotkała się z nim, ja z przyjaciółką doszłam do nich. Pochodziliśmy razem i wgl. Już zaczęło mi się coś nie podobać. On cały czas ją zaczepiał, dźgał w brzuch, żeby się wkurzała i wgl. Byłam już na maxa wkur*wiona. Już nie było gdzie iść, więc oni chcieli iść w takie miejsce, co tam jest tak dużo ludzi, siedzą, piją pod gołym niebem. My tam nie chciałyśmy iść, bo zbyt dużo znajomych, których nie tolerujemy. Poszli sami. Po jakichś 40min, dostaję sms'a od kumpeli która była w tym parku, czy nadal z nim kręcę. Ja spytałam 'a o co chodzi'. Później do niej zadzwoniłam. Okazało się że On całował się z tą 'przyjaciółką'. Jak się o tym dowiedziałam, to siedziałam jeszcze na osiedlu z przyjaciółką. I nagle idzie Ona. My już obie na nią nasiadłyśmy. Oczywiście się wykręcała... Mi się wydaje jednak że to jest prawda. Ale fałszywość ludzi nie zna granic. Najpierw mnie pocieszała, że zrobimy żeby było najlepiej dla mnie, postara mi się z nim pomóc. A teraz takie coś? Mam ochotę sobie z nim poważnie porozmawiać.

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:40   #907
Kaveri
Spaceroholiczka

Wczoraj, przedmyciowy miks: masło Isany, różowa maska Romantic, olej słonecznikowy. Mycie Dulgonem, d/s balsam na kwiatowym propolisie, b/s Joanna pokrzywowa, na końce olejek arganowy z silikonami.

Dzisiaj, w planach: wcierka z kawy, olej lniany, mycie Babydream, b/s Joanna z pokrzywą, na końce krem z mocznikiem.

Po wczorajszym zestawie włosy były miękkie, gładkie, ale dopatrzyłabym się lekkiego obciążenia. W każdym razie miksy są o niebo lepsze od masek solo

Teraz proszę Was o radę, co mogę kupić w zielarskim, żeby wykorzystać to do włosów?
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 08:44   #908
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Wczoraj, przedmyciowy miks: masło Isany, różowa maska Romantic, olej słonecznikowy. Mycie Dulgonem, d/s balsam na kwiatowym propolisie, b/s Joanna pokrzywowa, na końce olejek arganowy z silikonami.

Dzisiaj, w planach: wcierka z kawy, olej lniany, mycie Babydream, b/s Joanna z pokrzywą, na końce krem z mocznikiem.

Po wczorajszym zestawie włosy były miękkie, gładkie, ale dopatrzyłabym się lekkiego obciążenia. W każdym razie miksy są o niebo lepsze od masek solo

Teraz proszę Was o radę, co mogę kupić w zielarskim, żeby wykorzystać to do włosów?
Od siebie mogę polecić nagietek do płukanek - cudnie nawilża włosy Hibiskus jest świetną płukanką zakwaszającą, szałwia lekko prostuje włosy.

Siedzę sobie właśnie z niebieską NaturVital na włosach Ależ ona ciekawie pachnie, zupełnie nie wiem do czego ten zapach przyrównać. Ciekawam jak maska spodoba się włosom.

Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Czas edycji: 2013-07-01 o 08:45
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:11   #909
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Szałwię do płukanek!
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:31   #910
luxorzyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Co do miłości.. To przepłakałam dzisiaj pół nocy. W sobotę miałam lecieć z nimi na ten zlot na motocyklach, ale ten chłopak nie miał w pełni sprawnego moto, więc nie pojechałam. Po zlocie, wieczorem, spotkali się tam grupką w jakimś miejscu, coś tam wypili, rozmawiali i wgl. Też miałam iść, ale nas wystawili i nic nie powiedzieli. Była tam moja 'przyjaciółka'. Po tym powiedziała tej prawdziwej przyjaciółce, że on nie chce związku (ja się pytam, dlaczego po tygodniu znajomości, mówi jej takie rzeczy?!). Ale już nie o to chodzi. Wczoraj w moim mieście był festyn (ten z Milki), ona spotkała się z nim, ja z przyjaciółką doszłam do nich. Pochodziliśmy razem i wgl. Już zaczęło mi się coś nie podobać. On cały czas ją zaczepiał, dźgał w brzuch, żeby się wkurzała i wgl. Byłam już na maxa wkur*wiona. Już nie było gdzie iść, więc oni chcieli iść w takie miejsce, co tam jest tak dużo ludzi, siedzą, piją pod gołym niebem. My tam nie chciałyśmy iść, bo zbyt dużo znajomych, których nie tolerujemy. Poszli sami. Po jakichś 40min, dostaję sms'a od kumpeli która była w tym parku, czy nadal z nim kręcę. Ja spytałam 'a o co chodzi'. Później do niej zadzwoniłam. Okazało się że On całował się z tą 'przyjaciółką'. Jak się o tym dowiedziałam, to siedziałam jeszcze na osiedlu z przyjaciółką. I nagle idzie Ona. My już obie na nią nasiadłyśmy. Oczywiście się wykręcała... Mi się wydaje jednak że to jest prawda. Ale fałszywość ludzi nie zna granic. Najpierw mnie pocieszała, że zrobimy żeby było najlepiej dla mnie, postara mi się z nim pomóc. A teraz takie coś? Mam ochotę sobie z nim poważnie porozmawiać.
O jejku... Bardzo mi przykro. Że jeszcze tacy ludzie chodzą po świecie To jacy fałszywi i dwulicowi są niektórzy po prostu nie mieści mi sie w głowie. Niby chcą dobrze dla ciebie, a tak naprawdę są egoistami wykorzystującymi czyjąś sytuację. Nic bym do nich nie miała gdyby nie to właśnie, że pod pretekstem pomocy robią wszystko żeby to IM dobrze było. A potem nawet ich nie stać na szczerą odpowiedź - jedyne co potrafią zrobić to ukrywać się, kłamać, że nic się nie dzieje, a to i tak wyjdzie na jaw
Nie martw się kochana, umów się z kumpelą, wybierzcie się gdzieś i przynajmniej jednego dnia spróbuj o tym nie myśleć.

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:22   #911
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
O jaaaa *.*

Jestem, jestem cały czas, tylko zawsze jak mam zacząć cytować, to gdzieś wychodzę i później znika.

!

Ech... Mirando ludzie są niesamowicie fałszywi. . Spotykam się z tym na każdym kroku. Niektórzy nie mają czegoś takiego jak wartości moralne .

Jeżeli owa ,,przyjaciółka'' tak postąpiła to spotkaj się z nią i powiedz co o niej myślisz. Niech wie, że Cię zraniła. Jeżeli chodzi o niego przestań się odzywać... Nie warto . Najlepiej ,,urwać kontakt''. On zacznie zastanawiać się o co chodzi? Jeżeli mu na Tobie zależy to będzie starał się nawiązać kontakt przez dłuższy okres czasu. Wtedy możesz się z nim spotkać. Jeżeli mu niezależy to nie odezwie się. Wtedy to będzie oznaczało, że nie był wart jakichkolwiek uczuć. .
Stary 2013-07-01, 10:48   #912
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
!

Ech... Mirando ludzie są niesamowicie fałszywi. . Spotykam się z tym na każdym kroku. Niektórzy nie mają czegoś takiego jak wartości moralne .

Jeżeli owa ,,przyjaciółka'' tak postąpiła to spotkaj się z nią i powiedz co o niej myślisz. Niech wie, że Cię zraniła. Jeżeli chodzi o niego przestań się odzywać... Nie warto . Najlepiej ,,urwać kontakt''. On zacznie zastanawiać się o co chodzi? Jeżeli mu na Tobie zależy to będzie starał się nawiązać kontakt przez dłuższy okres czasu. Wtedy możesz się z nim spotkać. Jeżeli mu niezależy to nie odezwie się. Wtedy to będzie oznaczało, że nie był wart jakichkolwiek uczuć. .
Ej, ale chwila... Do całowania i całej reszty trzeba dwojga. Dziewczyna ma usłyszeć co się o niej myśli, a facet jak się odezwie to może się z nim spotkać? A to on co, biedny, niewinny, napastowany przez tamtą? Litości, jedno na drzewo i drugie też na drzewo. Oboje są siebie warci i nie warto się nimi zajmować. Nawet nie warto mówić co się o tej dziewczynie myśli.
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:49   #913
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Ej, ale chwila... Do całowania i całej reszty trzeba dwojga. Dziewczyna ma usłyszeć co się o niej myśli, a facet jak się odezwie to może się z nim spotkać? A to on co, biedny, niewinny, napastowany przez tamtą? Litości, jedno na drzewo i drugie też na drzewo. Oboje są siebie warci i nie warto się nimi zajmować. Nawet nie warto mówić co się o tej dziewczynie myśli.

Stary 2013-07-01, 10:52   #914
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Mógł różnie odebrać intencje Mirandy... W tym wieku facet jest po prostu niedojrzały psychicznie i emocjonalnie. Może się z nim spotkać żeby mu powiedzieć, dlaczego się do niego nie odzywa i zdecydować co dalej robić. Co nie oznaczało, że ma z nim być jeżeli się odezwie

Edytowane przez 201612231846
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:53
Stary 2013-07-01, 11:02   #915
llexia
Przyczajenie

Czy któraś z wizażanek odpowie mi racjonalnie, czy mogę razem zażywać Vitapil i Skrzypovitę?
llexia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:05   #916
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez llexia Pokaż wiadomość
Czy któraś z wizażanek odpowie mi racjonalnie, czy mogę razem zażywać Vitapil i Skrzypovitę?
Nie. Część składów się pokrywa.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Mógł różnie odebrać intencje Mirandy... W tym wieku facet jest po prostu niedojrzały psychicznie i emocjonalnie. Może się z nim spotkać żeby mu powiedzieć, dlaczego się do niego nie odzywa i zdecydować co dalej robić. Co nie oznaczało, że ma z nim być jeżeli się odezwie
Tak to już prędzej, ale i tak tłumaczenie o niedojrzałości do mnie nie przemawia. Takimi szkoda się zajmować zwykle.
Stary 2013-07-01, 11:06   #917
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Mógł różnie odebrać intencje Mirandy... W tym wieku facet jest po prostu niedojrzały psychicznie i emocjonalnie.
To faceci w ogóle dojrzewają emocjonalnie?
Stary 2013-07-01, 11:09   #918
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Dziś miałam sen, że świetnie zdałam egzamin Dziewczyny, on musi być proroczy ) Dziś niezrobione w weekend odświeżanie kolorku, wybrałam Joannę kawowy brąz.

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:10   #919
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość

Wszystko zapisałam. Nagietek i hibiskus wędrują do chciejlisty. Mam taką pustkę, którą czuję, że muszę wypełnić kosmetykami
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 11:31   #920
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Dojrzewają wolniej niż my?

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
Dziś miałam sen, że świetnie zdałam egzamin Dziewczyny, on musi być proroczy ) Dziś niezrobione w weekend odświeżanie kolorku, wybrałam Joannę kawowy brąz.
Daj znać jak efekty
Stary 2013-07-01, 11:42   #921
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Im jedynie zabawki się zmieniają
Stary 2013-07-01, 11:45   #922
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, tak mi się tylko wymksnęło.
Po prostu gdy słyszę o dojrzewaniu w wykonaniu płci brzydkiej od razu przypomina mi się mój 54-letni ojciec, który synowi mojego kuzyna kupił na drugie urodziny zestaw z kolejką na baterie i 7 metrami torów. Tak, do dziś widzę te śpiące na podłodze dziecko, mojego ojca, 57-letniego wujka i 26-letniego kuzyna, który w napięciu czekają, aż kolejka podjedzie pod ich dwupoziomowy most z drewnianych klocków.
Bóg wyjmując żebro Adamowi ewidentnie coś spartolił, innego wytłumaczenia nie mam.

Umyłam dziś włosy samą Schaumą Q10. Nie ma we mnie już nic z włosomaniaczki chyba.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-07-01 o 11:49
Stary 2013-07-01, 11:49   #923
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Coś w tym jest !

Miałam coś napisać, ale nie wypowiadam się . Moje żarty są różnie odbierane przez specyficzne poczucie humoru. A już dzisiaj na 1 z wątków mój żart został odebrany zbyt poważnie... do tego stopnia, że pożegnałam ten wątek
Stary 2013-07-01, 12:05   #924
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Oj, nie prędko dam Wam znać bo dopiero 30.08 wyniki. Mam mieszane uczucia, zobaczymy co będzie Za to w piątek ruszam na krótką wycieczkę objazdową- najpierw Kołobrzeg, potem Stolica

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:35   #925
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
+1
Zignorowac oboje i znalezc jakiegos milego, sympatycznego i nieskomplikowanego chlopaka

Cytat:
...i to nie zawsze - moj nadal bawi sie lego

Cytat:

Wczoraj pojechałam z TŻ do CH i trafiłam na ogromne wyprzedaże . .

Kupiłam spódniczkę w croppie, 4 sweterki w H&M (żałuję, że nie wzięłam jeszcze jednego). Sporo rzeczy było wycenionych na -50%. Niektóre sweterki kupiłam za 20 zł . Kupiłam też 3 koszulki w Terranovie, 2 pary jeansów. 1 z terranovy , drugie z camaieu. Jedne są w czarnym kolorze, drugie w niebieskim.

W sobotę pójdę na bazarek i kupię jakieś czarne baleriny i torebkę . Teraz mam buty na koturnie na takie większe wyjścia. Jeszcze przydałyby mi się jakieś buty sportowe i trampki .

Tylko nie mam ani 1 czarnej marynarki.
To teraz musisz nam 'zamodelowac' i wkleic zdjecia :P
Stary 2013-07-01, 12:38   #926
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Mir
poślij mu kopa w dupe!

Cytat:

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:41   #927
201612231846
Konto usunięte

Dzisiaj nałoże po raz ostatni Vatikę . Później w ruch pójdzie olej ryżowy

Mam w tym tygodniu sporo wolnego czasu. Poleciłybyście mi jakieś książki i filmy, które warto obejrzeć?

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
+1
Zignorowac oboje i znalezc jakiegos milego, sympatycznego i nieskomplikowanego chlopaka

...i to nie zawsze - moj nadal bawi sie lego

To teraz musisz nam 'zamodelowac' i wkleic zdjecia :P
Jak TŻ do mnie wpadnie to poproszę by zrobił mi kilka fotek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 13:00   #928
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja się chyba też farbnę na brąz, bo odrostu widać nie będzie aż tak, no i brąz tak szybko nie płowieje jak czerwony

Z tego konkursu podali wyróżnienia 3, nie wyróżniono mojej pracy, a żeby zbudować napięcie to mendy jedne jeszcze godzinkę dwie każą na ujawnienie pierwszych miejsc czekać

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

zdenkowalam dziś kolejne rzeczy, kilka jeszcze na wykończeniu, cieszę się, bo za dużo jak na mnie tych kosmetykow się uzbierało!
Pozostało się jeszcze pilnować i nowych nie kupić
Stary 2013-07-01, 13:10   #929
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja się chyba też farbnę na brąz, bo odrostu widać nie będzie aż tak, no i brąz tak szybko nie płowieje jak czerwony

Z tego konkursu podali wyróżnienia 3, nie wyróżniono mojej pracy, a żeby zbudować napięcie to mendy jedne jeszcze godzinkę dwie każą na ujawnienie pierwszych miejsc czekać

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

zdenkowalam dziś kolejne rzeczy, kilka jeszcze na wykończeniu, cieszę się, bo za dużo jak na mnie tych kosmetykow się uzbierało!
Pozostało się jeszcze pilnować i nowych nie kupić
Ja wczoraj nawet nie zaglądałam do drogerii . Jak zużyje większość kosmetyków to kupię coś z serii rosyjskich
Stary 2013-07-01, 13:15   #930
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Miałam coś napisać, ale nie wypowiadam się . Moje żarty są różnie odbierane przez specyficzne poczucie humoru. A już dzisiaj na 1 z wątków mój żart został odebrany zbyt poważnie... do tego stopnia, że pożegnałam ten wątek
Zerknelam sobie na ten wątek i znam jedną z tych dwóch pieniaczek do olewki ogólnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości