Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 09:51   #4711
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Aaaa dziewczyny miałam się Was pytać czy któraś z Was nie miała takiego uczucia jakby dziecko pchało się już na świat... Moje dziecko jest ułożone tak nisko że jak się rozpycha to czuję tak jakby mi się przez szyjkę przepychało
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:57   #4712
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Aaaa dziewczyny miałam się Was pytać czy któraś z Was nie miała takiego uczucia jakby dziecko pchało się już na świat... Moje dziecko jest ułożone tak nisko że jak się rozpycha to czuję tak jakby mi się przez szyjkę przepychało

Mój też jest ułożony nisko ale jeszcze nie czuję jakby miał pchać się na świat

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:57   #4713
niunia32
Zakorzenienie

dobry

jak to fajnie, jak nie trzeba iśc do pracy.... no ale jeszcze tylko tydz, potem na tydz wracam i wolneeee

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:59   #4714
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Mój też jest ułożony nisko ale jeszcze nie czuję żeby pchał się na świat
To tak w przenośni było żeby było wiadomo o co chodzi bo nie wiedziałam jak Wam to wytłumaczyć
Stary 2013-07-01, 09:59   #4715
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Jejusiu,nie bylo mnie weekend,cos wczoraj wieczorem probowalam nadrobic,ale ta ilosc ktora naskrobalyscie mnie przeroslapoddaje sie...
Witam sie w takim razie od poczatku tygodnia i moze jakos na bierzaco bede gonic.

Ja zaczelam dzis 6msc!!!szkoda tylko,ze dzis mi ciezko nawet stac,bo jakis taki mam nacisk na pecherz,ze normalnie papmpers by sie prZydal dla pewnosci:/a co bedzie pozniej...fakt,ze w weekend bylam na weselu brata,wybawilam sie w miare sil,potanczylam...moze jakies zmeczenie tez wychodZi dzis od rana?no nic,do czwartku teRaz odliczam,do polowkowego....juz sie ciesze na sama mysl

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Za 6 miesiąc
Ale Ci zazdroszczę tego wesela Też bym się pobawiła a co do pęcherza to Cię rozumiem doskonale. Czasami to aż mnie boli i pędzę do kibelka a tam tylko tyle co kot napłakał i bądź tu mądry

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
ufff, udało się zapisać do Ginki na 19:45 Trzymajcie kciuki Hihi...
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:03   #4716
domii29
Zakorzenienie

Issia trzymam mocno

Dobra zbieram się na tą działkę bo w takim tępie do jutra nie dojdę
Więc jeszcze raz miłego dnia Dwupaki
Stary 2013-07-01, 10:04   #4717
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
a co tak dzisiaj do ginekologa idziesz?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:05   #4718
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
To tak w przenośni było żeby było wiadomo o co chodzi bo nie wiedziałam jak Wam to wytłumaczyć
Wiem,wiem
Przez to , że Kamilo jest tak nisko bardzo często mnie uwiera na pęcherz...w sobotę miałam masakrę i musiałam sobie miskę przynieść do pokoju bo nie chcialo mi się co 5 min latać do łazienki

P.S Piękny avatarek

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:14   #4719
ktosiula
Wtajemniczenie

Hej, hej!
Słoneczko się nieśmiało wychyla zza chmurek Zapowiada się piękny tydzień! Znowu się wygniłam w łóżku aż Miki mnie skopał! Jakie to miłe uczucie czuć swoje dziecko
Właśnie wsunęłam z 10 cukierków Mars, Snickers, Bounty, Twix itd... ciężko uwierzyć, że będę miała synka Ale tak mi błogo, tak słodko

Odnośnie karuzeli to ja nie planuję zakupu, najwyżej jak ktoś z bliskich będzie pytał co chcemy dla malucha to powiem, że karuzelkę, albo bujaczek właśnie. Generalnie uważam, że karuzela to raczej zbędny drobiazg a ceny powalają.

Wczoraj byliśmy na shoppingu i okazał się bardzo owocny. Niby są przeceny ubranek dla dzieciaczków ale i tak jakieś to wszystko drogie...Mimo to nie mogłam się powstrzymać i do kolekcji wpadły 2 bodziaki, jedne spodenki dresowe, 2 razy półśpiochy i 2 razy śpiochy Wzięłabym jeszcze raz tyle, ale grosz do grosza i wychodzi niezła sumka.
Właśnie wczoraj podliczyłam, że na ciuszki/smoczek/ręczniczek wydaliśmy już 400 zł! A kupowałam w samych okazyjnych cenach i nie mamy tego dużo...

A miałam was pytać, spotkałyście się z książeczkami kontrastowymi takimi czarno- białymi? Na okładce pisze, że od 3 miesiąca. Fajne są, chyba kupie chociaż jedną taką małemu, żeby mu pokazywać jak już zacznie się czymkolwiek interesować. Wrzucam foto dla przykładu.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
dziewczyny, przepadłam mam strasznie ciężki wybór co oddać bratowej TŻ to wszystko takie piękne, ale przemawia do mnie rozsądek że wszystkiego nie założę i oddać muszę

przejrzałam kartony te posegregowane i odpada mi kupno: kocyków mam 3 cienkie i 1 gruby dokupie jeszcze jeden gruby niedrapki odpadają, czapeczki też, ręcznik z kapturkiem odpada, ochraniacz na łóżeczko też [chociaż się jeszcze zastanawiam czy nie kupić ładniejszego] rajstopki odpadaj

czyli nie jest tak źle jeszcze cuda znajdę w tych workach nie posegregowanych

i strasznie się cieszę że mam ciuszki po kimś, ale i tak kupię coś nowego bo nie wytrzymam
Dobrze Ci z tymi ciuszkami Może i ja coś dostanę... kuzynka męża ma bliźniaków, ale jakoś głupio jest mi zapytać czy ma coś na wydanie, wolałabym, żeby sama zaproponowała. Przecież jak spytam to jej będzie głupio odmówić, a może nie chce ich wydawać (chociaż ma już trójeczkę dzieci).
Jedna kuzynka już nam zaproponowała, że będzie odkładać ciuszki ale to takie raczej od 6 miesiąca bo małe już wydała.

Cytat:
Napisane przez Kathrin Von Hexe Pokaż wiadomość
Hej.

Czytam was dziewczyny od samego początku, tylko jakoś tak odwagi nie miałam się odezwać.

Egzaminy państwowe na technika już za mną jesze ostatnie w tej sesji na studiach i już myślę, że będę miała trochę czasu żeby tu z wami podyskutować, zanim przyjdzie mi się szykować do przeprowadzki.

Obecnie 16t 5d. Jesteśmy teraz drugi raz w szpitalu.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dzidziusie w brzuszkach.
Witaj późno się odważylaś napisać
Trzymam kciuki, żebyś już mogła wyjść ze szpitala i żeby wszystko było dobrze. no i gratuluję SYNKA Myślę, że się potwierdzi na połówkowym skoro lekarz był poprzednio pewien. Synusie są the best - synusie mamusi
A co za egzamin na technika zdawałaś? Zdradź zawód???

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Dziś kuzynka przywiozła mi część ciuszków które jej pożyczyłam i ku mojej uciesze okazało się, że kombinezonów tych cieńszych i tych ciut grubszych idealnych dla listopadowego dzidziusia mam tyle, że jeszcze kilkoro by skorzystało jutro wam fotki wstawię bo już sama zapomniałam jakie są śliczne i cudne
Czekam na zdjęcia i aż dreptam w miejscu ze zniecierpliwienia

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A ja własnie wkroczyłam w kolejny etap wtajemniczenia pt ; czkawka dziwne uczucie ale nawet przyjemne .

Dobranoc *

Ojojoj Ciekawe jak to czuć
Trele a patrzałaś czy może na eBayu się pojawiły jakies nowe kocyki z La Millou?

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Nareszcie słońce
Obejrzę pewnie jeszcze 2 odcinki a o 9 wizyta u fizjoterapeuty. Zobaczymy co zaradzi na mój kręgosłup
Wstajesz razem ze słońcem i o 6 rano seriale oglądasz? Dobra jesteś

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Hello!
Witam nową Mamusię- wracajcie szybciutko do zdrowia!!

Ale jestem zła na moją rodzinę! Mam 5 młodszego rodzeństwa, mieszkają 50km ode mnie i NIKT nie przyjechał mi pomóc, a wszyscy się zarzekali! Walczę z tą przeprowadzką sama.. TŻ robił ze mną przez dwa pełne dni, ale dziś musiał do pracy.. A to wiecie: pranie ręczne dywanów, mycie podłóg, ścian po malowaniu, okien, rozkładanie miliona rzeczy, pranie tysiąca... Sprzątanie piwnicy.. Wrrr! W sobotę byli rodzice TŻ przywieźli nam część mebli, które u nich na nas czekały. Teściowa mi powiesiła firanki w oknach i w sumie pojechali. A JA TERAZ SAMA. No chyba mnie tutaj coś trafi Zwłaszcza, że jak jestem na nogach dłużej niż godzinę: brzuch twardy, łydki jak balerony i koniec- trzeba kolejną godzinę leżeć.
Całe życie bawiłam moje młodsze rodzeństwo, zadania z nimi odrabiałam, ustępowałam we wszystkim i teraz nie mam z nich żadnego pożytku! Niesprawiedliwe

Przy okazji: jakie macie sposoby na pranie dywanu, tak, bym nie musiała go z mieszkania wynosić i by efekt był w miarę zadowalający? [odkurzanie nie pomaga, a ja z jego kilkuletniego kurzu to płaczę rzewnymi łzami]
A nie mogłabyś zadzwonić i wprost poprosić, żeby przyjechali do pomocy? Przecież się zarobisz, przemęczysz a to nie wskazane...

Issia współczuje sytuacji z szefową, pamiętam jak o tym pisałaś wcześniej. Moi też twierdzą, że wiedziałam już dużo wcześniej i że ich oszukałam, ale nie usłyszałam tego wprost. Niestety są ludzie i parapety. Mnie spotkało sporo nieprzyjemności ze strony pracodawcy i nikomu nie życzę takiego traktowania.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, ja dziś znowu bez nastroju. Raz ze na dworzu szaro, smutno, zimno. Dwa, że moja A. jedzie dziś na parę dni, może tydzień do babci na dzialkę, a trzy to miałam tak okropne sny, że obudzilam się ze spiętym Brzuchem i łzy mi się cisna ; (

Głowa do góry! A Ty nie możesz się wybrac z małą na wypoczynek? Pogłaskaj brzusio, Twój bąbel chce mieć szczęśliwą mamusię!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ksiazeczki_kontrastowe_moje_pierwsze.jpg (30,9 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez ktosiula
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:18
ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:19   #4720
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
A nie mogłabyś zadzwonić i wprost poprosić, żeby przyjechali do pomocy? Przecież się zarobisz, przemęczysz a to nie wskazane...
Dzwoniłam, prosiłam kilka razy i nic. No trudno. Życie Wracam do działania!
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:23   #4721
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Dzień dobry mamcie

Nasturcja - z rodziną to najlepiej na zdjęciu a tak na serio to na Twoim miejscu sama bym po kogoś zadzwoniła do pomocy...

Cytat:
Hej dziewczyny, ja dziś znowu bez nastroju. Raz ze na dworzu szaro, smutno, zimno. Dwa, że moja A. jedzie dziś na parę dni, może tydzień do babci na dzialkę, a trzy to miałam tak okropne sny, że obudzilam się ze spiętym Brzuchem i łzy mi się cisna ; (

Kochana jakbym miała patrzeć na pogodę to bym prawie cały rok chodziła przygnębiona bez nastroju
Jest brzydko, córci nie ma to odpocznij wreszcie, tym bardziej po takiej nocy. Te pare dni szybko zlecą i mała będzie z Tobą, wykorzystaj ten czas dla siebie

Cytat:
Ja zaczelam dzis 6msc!!!szkoda tylko,ze dzis mi ciezko nawet stac,bo jakis taki mam nacisk na pecherz,ze normalnie papmpers by sie prZydal dla pewnosci:/a co bedzie pozniej...fakt,ze w weekend bylam na weselu brata,wybawilam sie w miare sil,potanczylam...moze jakies zmeczenie tez wychodZi dzis od rana?no nic,do czwartku teRaz odliczam,do polowkowego....juz sie ciesze na sama mysl

Gratuluję 6 miesiąca Ale Ci fajnie z tym weselichem

Cytat:

A szefowa szkoda słów, olej ją

Stary 2013-07-01, 10:34   #4722
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:

za 6 miesiąc

dzidziadziumdzia będzie dobrze, odpocznij, a jak o małą sie martwisz, to przecież są telefony i możesz ją" kontrolować" zrób coś poprostu dla siebie, a snami się nie przejmuj, to są tylko sny

Issia co się będziesz głupią babą zajmowała, masz lepsze rzeczy do robienia a ona niech spada na drzewo

domii: o zmieniłaś avatarek, no piękny brzuch a co do czucia pchania się dziecka na świat, ja raz jak kopała to poczułam coś w stulu jakby wkładała mi nogę do pochwy, ale tylko raz tak było
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:38   #4723
Anoula
Zakorzenienie

Lecę do drukarni, później po ostatni wpis na 12 i później do dziekanatu złożyć indeks, a dziekanat do 13 otwarty, trzymajcie kciuki żebym się wyrobiła czasowo.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:39   #4724
89Beatka
Wtajemniczenie

A tak wogóle to witam się w poniedziałkowy dzień

Wyspana jestem jak nigdy, nawet juz posprzątała, poźniej mam zamiar jechać na rowerze do biblioteki i apteki, zobaczymy co z tego wyjdzie

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2013-07-01, 10:40   #4725
nemosek
Zakorzenienie

Hejka witam z ranka i uciekam do miasta

Ale mi się pnd zaczął do Oby nie cały taki tydzień.Jestem złanic

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A ja własnie wkroczyłam w kolejny etap wtajemniczenia pt ; czkawka dziwne uczucie ale nawet przyjemne .

Dobranoc *

Azealia Oby fizjo coś zaradził

Katrin Olek ładnie

Nasturcja To może poproś jeszcze raz o pomoc.Do dywanu
Vanish w proszku.Rozsypujesz,wcier asz,a potem odkurzasz.

Anoula Uroki takiego mieszkania

Issia Nic tylko jej palnąć

Dzidzia Łączę się z Tobą.Muszę wyjść z domu.

Peper witaj w 6 miesiącuteż mam w czw połówkowe

Cytat:

I za wszystkie dzisiejsze wizyty ogromne

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:42   #4726
lubieolowki
Raczkowanie

hej dziewczyny ja po dluuuuuuugiej przerwie, ale w miedzyczasie zdazylam przejsc kiepski zdrowotnie tydzien (paskudnie sie przeziebilam i dokladnie rozlozylo mnie to na lopatki:/) no i nasz wielki dzien!
powiem Wam, ze wszystkie przygotowania, stresy itp. byly warte do przezycia, bo slub i wesele mielismy idealne!
teraz tylko czekamy do srody na wizyte u ginki i 16.07 mamy USG polowkowe 4D

kurcze, ale bede miala do nadrabiania siadam na tylku i zaczynam czytac Wasze posciki
(zdaze sie nawet zalapac na wybieranie nazwy nowego watku! )

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:45   #4727
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-

Mam pytanie w którym tygodniu robi się te badania na glukozę?

Wczoraj weszłam na stronę int.smyka-faktycznie przeceny.U mnie niestety nie ma tego sklepu, ale dużo ubranek kupię używanych od dziewczyn z których ich córeczki już wyrosły.I tu się kłania Tablica.pl

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ojej i witam wszystkie mamusie
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:49   #4728
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja po dluuuuuuugiej przerwie, ale w miedzyczasie zdazylam przejsc kiepski zdrowotnie tydzien (paskudnie sie przeziebilam i dokladnie rozlozylo mnie to na lopatki:/) no i nasz wielki dzien!
powiem Wam, ze wszystkie przygotowania, stresy itp. byly warte do przezycia, bo slub i wesele mielismy idealne!

kurcze, ale bede miala do nadrabiania siadam na tylku i zaczynam czytac Wasze posciki

to dobrze że wesele i ślub się udało jak panna młoda i pan młody wybawieni są to goście tym bardziej

widzę że jeszcze nie znacie płci maluszka, a ty jak myślisz co bedzie?

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Mam pytanie w którym tygodniu robi się te badania na glukozę?

Wczoraj weszłam na stronę int.smyka-faktycznie przeceny.U mnie niestety nie ma tego sklepu, ale dużo ubranek kupię używanych od dziewczyn z których ich córeczki już wyrosły.I tu się kłania Tablica.pl

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ojej i witam wszystkie mamusie
między 24 a 28 tyg.

Edytowane przez 89Beatka
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:47
Stary 2013-07-01, 10:57   #4729
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
a co tak dzisiaj do ginekologa idziesz?
Przez weekend bolało mnie całe podbrzusze i jajniki. Pewnie to od tego kaszlu, ale wolę iść i powiedzieć to gince i sprawdzić dla świętego spokoju Na pewno wsio okaże się okej, ale wiecie jak to jest...

Cytat:
Issia współczuje sytuacji z szefową, pamiętam jak o tym pisałaś wcześniej. Moi też twierdzą, że wiedziałam już dużo wcześniej i że ich oszukałam, ale nie usłyszałam tego wprost. Niestety są ludzie i parapety. Mnie spotkało sporo nieprzyjemności ze strony pracodawcy i nikomu nie życzę takiego traktowania.
Dokładnie ludzie i parapety :/ No my z dawną firmą się sądzimy, bo nam pensji nie wypłacali od stycznia, a mamy takie za☠☠☠iste prawo w Polsce, ze nie odzyskamy tych pieniędzy :/ Teraz ta wredna baba, nie mam szczęścia do pracodawców :/

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

A szefowa szkoda słów, olej ją

Nawet mam ją ochotę w du** pocałować tylko niech zejdzie ze mnie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Hejka witam z ranka i uciekam do miasta
Issia Nic tylko jej palnąć

I za wszystkie dzisiejsze wizyty ogromne
Palnąć to mało powiedziane Z takimi ludźmi to do komory gazowej
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:58   #4730
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
to dobrze że wesele i ślub się udało jak panna młoda i pan młody wybawieni są to goście tym bardziej

widzę że jeszcze nie znacie płci maluszka, a ty jak myślisz co bedzie?
no niestety jeszcze nie znamy, ale nie mozemy sie doczekac z mężem (ojej, jak fajnie tak napisać! ) liczymy, ze chlopiec, ale cala zenska czesc rodziny chce dziewczynke, zeby moc kupowac te wszystkie slodkie sukieneczki
nie nastawiamy sie jakos szczegolnie na chlopca, bo bedziemy sie cieszyc i z dziewczynki i z chlopca ale jednak ten pierworodny syn bylby faaajny

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:00   #4731
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Dzien dobry

Ja mam takie uczucie od dosc dawna. Po pierwsze rabanie po szyjce co mnie troszke stresowalo za nim doszlam do tego co to jest z moja schiza skracajacej szyjki ) a po drugie taki ciezar w dole brzucha jakby tam sobie wisiala na mojej oponce )
Od wczoraj jest znowu taka aktywna ze wierzyc mi sie nie chce ..
Jutro pewnie bedzieodsypiala , cisza kompletna a ja bede szalec z niepokoju )

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:01   #4732
ktosiula
Wtajemniczenie

Nasturcja co do prania dywanów to ja kupuje taki koncentrat w plynie do prania dywanów, rozrabiam w wodzie i robię dużo piany i tą pianę nakladam kawałkiem starej firanki i wcieram - super czyści, ale trzeba się naszorować trochę. I za każdym zamoczeniem sobie tak pienisz tą wodę, żeby nakładać samą pianę na dywan a nie wodę. Gwarantuję 0 dywan jak nowy

Z Vanishem w proszku chyba jest szybciej i łatwiej ale nigdy nie próbowałam...

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:01   #4733
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:

jeszcze sny Ci sa do tego wszystkiego potrzebne. Co Ci sie sniło?

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-01, 11:04   #4734
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość

Super, że weselicho udane
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Pochwal się fotkami z tego cudnego dnia

Nemosku - oby reszta dnia i tygodnia była tylko lepsza

Stary 2013-07-01, 11:08   #4735
Trele_Morele
Zakorzenienie

KTsIULA- czesto zagladam za La Milou na Ebayu ale jeszcze na nic sie nie natknelam... Musialam miec wyjatkowe szczescie )

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-01, 11:35   #4736
Kathrin Von Hexe
Raczkowanie

Cytat:
Witaj późno się odważylaś napisać
Trzymam kciuki, żebyś już mogła wyjść ze szpitala i żeby wszystko było dobrze. no i gratuluję SYNKA Myślę, że się potwierdzi na połówkowym skoro lekarz był poprzednio pewien. Synusie są the best - synusie mamusi
A co za egzamin na technika zdawałaś? Zdradź zawód???
Na szczęście już wyszliśmy ze szpitala, teraz mam leżeć, odpoczywać i się oszczędzać.

Egzaminy na technika administracji. Teoretyczny wiem już, że zdałam, a z praktycznego wyniki mają być pod koniec sierpnia. Oprócz tego jestem na 3 roku prawa i jeszcze dwa ostatnie w tym semestrze egzaminy przede mną.
Stary 2013-07-01, 11:59   #4737
89Beatka
Wtajemniczenie

Właśnie obżeram się młodą marchewką i agrestem:brzydal ::brzyd al:

Jak dobrze że jest lato i w ogródku rośnie dużo owoców i warzywnic tylko jeść
Stary 2013-07-01, 12:01   #4738
Kabriela
Zadomowienie

Dziewczyny a ja jestem w szale sprzątam i przestawiam meble.
A teraz będę jadła rosół zrobiony przez mojego męża.
Jupi jupi jej.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:09   #4739
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Trele mój Tata ktory twierdzi, ze dziecmi zmarnowalam sobie życie, ze nie uważałam i będę też cierpieć tak jak on z moja Mama (tata zginął tragicznie 12 lat temu w wypadku) bo wpadli (tak było ale razem fajnie im się życie ułożylo). Potem ze zaczęłam rodzic w 23tc i nie byłam z Łukaszem, on miał mnie za nic a ja byłam sama ze wszystkim, albo gorzej-bez niczego. Bardzo dużo cierpienia. Miałam ochotę się nie obudzić. Nigdy.

Nemosku tulam
Anoula Powodzenia!

Dziewczyny mi chyba po prostu nie jest dane bezstresowo dojsc do końca.
Przepraszam

Issia walic taka szefowa. Miałabym ja gdzieś.

Beatka ja o moja mloda sie nie martwię. Ona będzie się dobrze bawić, a ja w końcu chlew ogarne i bez pospiechu zrobię co musze.
Gorzej ze musze ja jeszcze spakowac...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:12
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:23   #4740
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Jjeejku co za sny!!A może przed snem warto obejrzeć jakąś komedię i wypić szklankę ciepłego mleczka?Przed snem pomyśl o czymś przyjemnym, i zapomnij o tych koszmarach.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości