Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 22:44   #4681
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
Hehe a komu innemu jak nie kobiecie w ciąży takie coś dozwolone jak masz ochotę to czemu nie
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Widzę że takie tam "małe" ciążowe zachcianki
Noo ale kobiecie w ciąży wszystko można
Choć szczerze przyznam że jak przeczytałam o tych 8 gałkach lodów to mnie zemdliło, zdecydowanie nie mój smak... żeby nie było coś słodkiego zdarza mi się zjeść ale w dużo mniejszych ilościach
He he nie wiem co we mnie wstąpiłoNormalni e jakbym na zapas się miała najeść.
Widać że mąż przyjechał i mnie rozpieszcza

A tak naprawdę to miałam nie pisać tego, ale tż mi kazał bo czekał na Wasze komentarze

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:44   #4682
ryba91
Zakorzenienie

Talking Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez Kathrin Von Hexe Pokaż wiadomość
Hej.

Czytam was dziewczyny od samego początku, tylko jakoś tak odwagi nie miałam się odezwać.

Egzaminy państwowe na technika już za mną jesze ostatnie w tej sesji na studiach i już myślę, że będę miała trochę czasu żeby tu z wami podyskutować, zanim przyjdzie mi się szykować do przeprowadzki.

Obecnie 16t 5d. Jesteśmy teraz drugi raz w szpitalu.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dzidziusie w brzuszkach.
Witaj !

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę !!

Wróciłam z tego koncertu powiem Wam że nawet nawet fajerwerki były hahaha atrakcja wieczoru normalnie
Zdziwiło mnie to że matki nawalone z małymi dziećmi były :/ masakra jakaś...

Pisałyście o ubrankach z Nexta- u mnie w lumpkach też bardzo dużo ich i bardzo fajne są Może jutro wkleje kilka z tej firmy

Moja siostra mi dzisiaj oznajmiła ze do 13 czerwca mam zakaz kupowania. Podobno w Belgii są takie przeceny że musiała sobie specjalnie walizkę kupić żeby to przywieźć wszystko.. aaaa już nie mogę się doczekać aż wróci tyle czasu jej nie widziałam

Mnie może być troche mniej na forum przez jakiś czas bo w przerwach na pracę będziemy aktywniej spędzać z mężem czas ( jakoś czuje ze sie oddalamy przez prace, obowiązki itd.. ) a w pracy chcę robić rzeczy związane z mieszkaniem, wyprawką, maluszkiem itd... ( szukanie mebli, tapet-farb, konczenie spisywania wyprawki.. ) i będę kończyć tą porownywarkę z tych polecanych sprzedawców.

hm.. co do tej porównywarki co obiecałam, wkleję ją na pewno w nowym wątku, postaram zrbić to jak najszybciej, ale mam pytanie... zamieściłam tam porównanie cen :
pielucha tetrowa ( szt) 70x80
pielucha flanelowa 70x80
wanienka
gaziki
podkłady szpitalne
termometr do wody
mega podpachy
nożyczki/cążki
patyczki z ogranicznikiem ( czy jak to sie tam dokłądnie nazywa:P )
gruszka
frida
osłonki na piersi ( konkretne nazwy i ilość sztuk w op. będzie napisane)
majty siateczkowe
PREZSYŁKA

czy cos jeszcze tam dodać?
Stary 2013-06-30, 22:47   #4683
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Domi ten Twój facet to skrajnosciami. Jak nie mega wkurz, to megaslodziak.

Nemosku! Gdzieś ty to zmiescila?!

Katrin Witaj, widziałam Cie kilka razy. Trzymam kciuki, aby wszystko się spokojnie rozeszlo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:50   #4684
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Paula tylko do łóżeczka turystycznego pasuje niewiele karuzelek-muszą mieć specyficzne mocowanie.

]

No w sumie tak...ale mam nadzieję, że trochę nam posłuży i tak, droga nie była, to nie ma co żałować zakupu

Cytat:
Wróciłam właśnie do domu, jak zwykle zdołowana bo będę z dala od TŻta od nowa a tu tatuś przyniósł mi ziemniaczki pokrojone w talarki i przysmażone na patelni i wszystkie smutki odeszły w cień

W ogóle uwielbiam mojego TŻta. Kupił motor gdzieś koło października tamtego roku i ani razu nie miał okazji nim jeździć w sumie bo kupił taniej i był do naprawy więc oddał do mechanika od razu, odebrał 2 dni temu. Przeprowadziłam z nim przez te ponad pół roku niesamowicie dużo rozmów, wiele kłótni było właśnie o ten motor. Jak dowiedziałam się że jestem w ciąży tym bardziej się o to kłóciliśmy bo pieniądze zamiast odkładać na dziecko to trzeba było w motor włożyć. Dzisiaj powiedział mi że go sprzeda jeszcze w tym tygodniu ma wystawić go na tablice, powiedział że Jaśko ważniejszy i że nie chce żeby naszemu dziecku czegoś brakowało bo będzie musiał pieniądze włożyć w motor. Powiedział że kiedyś jakbyśmy w razie czego mieli jakieś pieniądze odłożone na boku na zbyciu to wtedy będzie myślał o jakimś motorze bo to jego marzenie...
A to Ci tatuś dogodził

Brawo dla Tż-ta, własciwa i męska decyzja

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
U nas dużo ciuchów z Nexta w lumpkach,śliczne są
Pokaż zakupy
U mnie jest kilka lumpków, ale jakoś chyba dziecięcych rzeczy mało w nich, bo kiedyś jak weszłam to mi sie nic nie rzuciło w oko
A poza tym ja nie lubię tam wchodzić i szperać Wolę się zaczaić na przeceny

Może jutro wrzucę foteczkę kocyka i otulacza. Są z Kanady z firmy Blankets and Beyond i mega mięciusie a kocyś to już wogóle do przytulania Pełno różnych było w TkMaxxie, może i u Was też są

Nieźle zaszalałaś z lodami

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-06-30 o 22:51
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:54   #4685
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Domi Ale gałki były takie małe(przynajmniej tak się pocieszam) i część była sorbetów więc poszło gładko.

Cytat:

.
Dobre pytanie Nie wiem

Rybko Będziesz robiła rozumiem takie zestawienie?w Excelu?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-30, 22:57   #4686
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Domi ten Twój facet to skrajnosciami. Jak nie mega wkurz, to megaslodziak.

Katrin Witaj, widziałam Cie kilka razy. Trzymam kciuki, aby wszystko się spokojnie rozeszlo.

Właśnie u nas tak to bywa. Wkurza mnie do tego stopnia że mam ochotę zrobić mu krzywdę, a za chwilę mówi albo robi coś takiego że mam ochotę go przytulić

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Domi Ale gałki były takie małe(przynajmniej tak się pocieszam) i część była sorbetów więc poszło gładko.

Dobre pytanie Nie wiem

Sorbet !!!!
Nie noo dobra koniec tematu bo mi w tym momencie ślina do kostek zwisa
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:57   #4687
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre pytanie Nie wiem

yes
Stary 2013-06-30, 22:58   #4688
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
He he nie wiem co we mnie wstąpiłoNormalni e jakbym na zapas się miała najeść.
Widać że mąż przyjechał i mnie rozpieszcza

A tak naprawdę to miałam nie pisać tego, ale tż mi kazał bo czekał na Wasze komentarze
Powiedz mężowi że nas to już specjalnie nie rusza , a on niech uważa bo do jego wyjazdu jeszcze zdąrzy się zdziwic co kobieta w ciąży potrafi zjęść

A tak po cichu .. 8 gałek ??? i pizza ?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 23:01   #4689
domii29
Zakorzenienie

Dopadła mnie zgaga, no już nie miała kiedy
Stary 2013-06-30, 23:05   #4690
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ryba
hahaha atrakcja wieczoru normalnie
Zdziwiło mnie to że matki nawalone z małymi dziećmi były :/ masakra jakaś...
No to właśnie jedna z atrakcji MIŁEGO Bytomia

Ryba gdzie Ty chodziłaś do gimnazjum , czy szkoły średniej ? W Bytomiu?

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 23:15   #4691
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie u nas tak to bywa. Wkurza mnie do tego stopnia że mam ochotę zrobić mu krzywdę, a za chwilę mówi albo robi coś takiego że mam ochotę go przytulić

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Sorbet !!!!
Nie noo dobra koniec tematu bo mi w tym momencie ślina do kostek zwisa
Jutro z rana na lodzika sorbecika
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Powiedz mężowi że nas to już specjalnie nie rusza , a on niech uważa bo do jego wyjazdu jeszcze zdąrzy się zdziwic co kobieta w ciąży potrafi zjęść

A tak po cichu .. 8 gałek ??? i pizza ?
Oj tak potrafi a potem będę się toczyć tralalla

Bo to podwójnie:po 4 gałki i po 2 kawałki pizzy.No nie będę taka,podzieliłam się z maluchem

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-30, 23:22   #4692
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

Bo to podwójnie:po 4 gałki i po 2 kawałki pizzy.No nie będę taka,podzieliłam się z maluchem
Aaaaaa , no chyba że tak . To Cie w 100% tłumaczy

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-30, 23:24   #4693
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Aaaaaa , no chyba że tak . To Cie w 100% tłumaczy
No ba jasne, każde wytłumaczenie jest dobre

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Dobrej nocki życzę Mamusiom i Maluchom

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-30, 23:36   #4694
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Jak będziesz mi nadal smaka robić to żebyś wiedziała że pójdę jutro z rana i kupie sobie całe wiadro z grycana

Widzę że tłumaczysz się tak jak ja, jak ktoś mi mówi na żarty "nie jedz tyle bo będziesz gruba" czy coś to wtedy ja mówię że sama nie jem tylko dzielę wszystko na dwoje

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Dobrej nocki życzę
Stary 2013-07-01, 01:32   #4695
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

A ja własnie wkroczyłam w kolejny etap wtajemniczenia pt ; czkawka dziwne uczucie ale nawet przyjemne .

Dobranoc *

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-01, 01:57   #4696
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Ja znowu wracam późno do domu i tak na szybko Was nadrobiłam. Impreza niby skończyła się szybko ale później jeszcze była rozmowa z moimi rodzicami a później TŻ odwoziłam to przesiedzieliśmy ponad godzinę w samochodzie i prowadziliśmy poważna rozmowę.

Witam nowa mame i trzymam za Was

Wracając do imienia znałam Jagodę na która mówili Jadzka tak jak mówi Trele.

Dzidzia nie martw się

Trele niech TŻ szybko wraca do pełni sprawności dobrze że nic sobie nie złamał.

Nie pocytowało mi więc nie wiem co jeszcze miałam napisać. Czas spać dobranoc
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 06:22   #4697
Kathrin Von Hexe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Wkońcu nabrałaś śmiałości żeby napisać i bardzo dobrze to wasze pierwsze dzieciątko?
Tak, pierwsze.

---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
No to fajnie, że się wreszcie zdecydowałaś ujawnić

Gratuluję chłopaczka Imię macie wybrane??

Kiedy wychodzicie do domku??
Jeśli się potwierdzi to będzie Aleksander.

Dziś duży obchód po weekendzie, więc mam nadzieję, że lekarze coś powiedzą. Oby jak najszybciej.

P.S. Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie.

Edytowane przez Kathrin Von Hexe
Czas edycji: 2013-07-01 o 06:31
Kathrin Von Hexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 06:44   #4698
Azealia
Raczkowanie

Nareszcie słońce
Witajcie

TŻt odprawiony do pracy, a ja oglądam kolejne odcinki czystej krwi, Ninu puka od środka chyba nie przyzwyczaję się nigdy do tego uczucia.
Wczoraj wróciliśmy zmarznięci przed 20, później mecz siatkówy i odpadłam przed ostatnim setem

Witam nową Mamusię Wracajcie do zdrówka. A czemu szpital już drugi raz?

U mnie w lumpkach też dużo ubranek NEXT, mam kilka nawet w swojej lumpkowej kolekcji.
I również znałam Jagodę do której mówili Jadźka- chodziła ze mną do klasy.

Obejrzę pewnie jeszcze 2 odcinki a o 9 wizyta u fizjoterapeuty. Zobaczymy co zaradzi na mój kręgosłup
Stary 2013-07-01, 07:05   #4699
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że tłumaczysz się tak jak ja, jak ktoś mi mówi na żarty "nie jedz tyle bo będziesz gruba" czy coś to wtedy ja mówię że sama nie jem tylko dzielę wszystko na dwoje [COLOR="Silver"]
mi za to mówią, żebym jadła za dwoje a ja nawet gdybym bardzo chciała to nie mogę, bo byłam w piątek u neurologa
to mi powiedziała, że muszę pilnować wagi całe szczęście nie tyję dużo, bo i na początku dużo schudłam

witajcie

idzie oszaleć z tymi ciuszkami mam problem co oddać bo z zostawieniem problemu nie mam później Wam fotki powrzucam co zostawiłam zabawek też poodkładam a bratowa Tż niech sobie przyjedzie i wybierze co chce

słońce u mnie dzisiaj w końcu, pójdę sobie poczytam na huśtawkę tylko zastanawiam się co poczytać :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-01 o 07:06
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:14   #4700
nasturcja7667
Zadomowienie

Hello!
Witam nową Mamusię- wracajcie szybciutko do zdrowia!!

Ale jestem zła na moją rodzinę! Mam 5 młodszego rodzeństwa, mieszkają 50km ode mnie i NIKT nie przyjechał mi pomóc, a wszyscy się zarzekali! Walczę z tą przeprowadzką sama.. TŻ robił ze mną przez dwa pełne dni, ale dziś musiał do pracy.. A to wiecie: pranie ręczne dywanów, mycie podłóg, ścian po malowaniu, okien, rozkładanie miliona rzeczy, pranie tysiąca... Sprzątanie piwnicy.. Wrrr! W sobotę byli rodzice TŻ przywieźli nam część mebli, które u nich na nas czekały. Teściowa mi powiesiła firanki w oknach i w sumie pojechali. A JA TERAZ SAMA. No chyba mnie tutaj coś trafi Zwłaszcza, że jak jestem na nogach dłużej niż godzinę: brzuch twardy, łydki jak balerony i koniec- trzeba kolejną godzinę leżeć.
Całe życie bawiłam moje młodsze rodzeństwo, zadania z nimi odrabiałam, ustępowałam we wszystkim i teraz nie mam z nich żadnego pożytku! Niesprawiedliwe

Przy okazji: jakie macie sposoby na pranie dywanu, tak, bym nie musiała go z mieszkania wynosić i by efekt był w miarę zadowalający? [odkurzanie nie pomaga, a ja z jego kilkuletniego kurzu to płaczę rzewnymi łzami]

Edytowane przez nasturcja7667
Czas edycji: 2013-07-01 o 08:18
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:16   #4701
Kabriela
Zadomowienie

Cześć dziewczyny z rana, takiego nie rana. Jak już wcześniej mówiłam ja znajduje się na urlopie i jest mi z tym w miarę dobrze, choć wczoraj pół wieczoru zastanawiałam się co będę robić. Myślę, że jednak coś wymyślę.

Właśnie wsunęłam dwie bułki z wędliną, zagryzłam czekoladowymi cukierkami i muszę stwierdzić, że na razie mi wystarczy, teraz jeszcze tylko witaminki do połknięcia i będzie po porannych obowiązkach.

Słońce wylazło wreszcie więc pomyślę sobie co by tutaj trochę porobić w domu, może wreszcie zacznę sprzątać bo tak dalej żyć się nie da.
Miłego dnia
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:18   #4702
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć Niedługo zbieram się do laboratorium, a jestem już megaa głodna

Wczoraj na noc objadłam się roladek z francuskiego, myślałam że rano będę jeszcze najedzona Polecam Wam http://beautyhairandfashion.blogspot...ncuskiego.html

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:21   #4703
Anoula
Zakorzenienie

Ależ mnie zaczyna denerwować mieszkanie z rodzicami... nie dość że wczoraj spać nie mogłam i zasnęłam dopiero o 3, miałam jakieś dziwne przebudzenie o 4:30, chyba coś mi się złego śniło. To rodzice po raz kolejny obudzili mnie wychodząc do pracy o 6:30, czyli spałam około 3,5 h, bo jak już o tej 6:30 sie przebudziłam to nie było zmiłuj trzeba było wstać na sikanie i coś zjeść. TŻ nawet jak wstaje przeze mną to stara się mnie nie obudzić a tutaj to cieżko mi sobie przypomnieć kiedy nie zostałam przez rodziców obudzona.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:40   #4704
issia88
Zakorzenienie

Dzień Doberek

A mnie z ranka moja była szefowa wku***** :/ Przepraszam, ale tak tępej istoty to nie spotkałam jeszcze
Nie pamiętam czy Wam opisywałam moja sytuacje w nowej firmie!?!Ale w marcu zatrudniłam się w nowej firmie, bo stara splajtowała i ja zamykali, dzień przed świętami wielkanocnymi dowiedziałam się, ze jestem w ciąży i zaraz po świętach powiadomiłam o tym szefowa, ponieważ pracowałam przy falach radiowych i było to dla mnie nie wskazane :/ Przyjęła to w miarę okej, jeszcze załatwiłam jej osobę na swoje miejsce, co bardzo żałuję słysząc teraz co się tam dzieje :/ Ale najlepsze jest to, ze z czasem ta stara krowa oskarżyła mnie ze ja oszukałam Ginka wypisała mi zaświadczenie ze do zapłodnienia doszło w okolicach 14 lutego, co sama się zdziwiłam, bo okres normalnie dostałam 28 lutego a o ciąży dowiedziałam się w święta I ona stwierdziła, ze ja zatrudniając się wiedziałam o ciąży Debil! Nawet sama ginka powiedziała, ze nie mogłam wiedzieć o ciąży Wszyscy jej tłumaczyli, ze nikt ja nie oszukał, ale ona swoje - tępa blondi z wybotoksowanym ryjem nie obrażam tu blondynek, bo sama nią jestem Najpierw dziękowała mi za szczerość, a teraz mnie oskarża o oszustwo Dziś dopiero mi pensje przelała na konto a miała to zrobić do 10 czerwca!!! I ja wzięło na pisanie mi smsów Ze ja oszukałam itp. A jak jej odp ze nie i o tym okresie to mi powiedziała, ze jej dałam lewe zaświadczenie od ginki jakbym w lutym wiedziała ze jestem w ciąży to bym została w starej firmie, gdzie pracowałam 2 lata, mimo ze się zamknęła to istnieje i normalnie miałabym L4 i potem 100% macierzyńskiego :/ ręce opadają aaa no i twierdzi, ze przeze mnie popłynęła na parę tys. zł już miałam jej napisać jakie parę tys???? Bo na L4 poszłam od 1 maja, zresztą sama mnie na nie wysłała a od polowy kwietnia moja koleżanka zaczęła u nas pracować, wiec jakie straty??? W ogóle to co się dzieje tam w firmie to jest jakaś masakra, żałuje ze tam koleżankę wkręciłam!

Ufff, ale się rozpisałam ale nie wkurzyło by to Was?? :/

Co do zakupów, to chciałam jechać wczoraj do Smyka, to oczywiście mój mąż, ze jak wyzdrowiejesz to raz, ze dopiero jak będziemy wózek kupować itd. :/ A ja chciałam tylko pooglądać, rozeznać się :/ a on od razu kupować chce np. wózek nie wiedząc jaki :/ A jak cos kupie dla małej to od razu czy nie za wcześnie jeszcze!?! To kiedy mam kupować?? Po porodzie??? Ech...

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Ależ mnie zaczyna denerwować mieszkanie z rodzicami... nie dość że wczoraj spać nie mogłam i zasnęłam dopiero o 3, miałam jakieś dziwne przebudzenie o 4:30, chyba coś mi się złego śniło. To rodzice po raz kolejny obudzili mnie wychodząc do pracy o 6:30, czyli spałam około 3,5 h, bo jak już o tej 6:30 sie przebudziłam to nie było zmiłuj trzeba było wstać na sikanie i coś zjeść. TŻ nawet jak wstaje przeze mną to stara się mnie nie obudzić a tutaj to cieżko mi sobie przypomnieć kiedy nie zostałam przez rodziców obudzona.

Hehe pamiętam, tez tak miałam
Jak chodziłam na studia to moja mama nigdy nie mogła zapamiętać na która mam w jaki dzień i nie raz wpadała z wejściem smoka o 6 rano żebym wstawała bo zaspie, a nie wiedziała ze np. mam wolne albo na popołudnie i też smaczne spanie kończyło się wstawaniem o 6
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:54   #4705
Olenka_24
Zadomowienie

Hej Dziewczyny !

Witam się z Wami i niedługo zmykam, bo dziś dentysta mnie czeka
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:59   #4706
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ja dziś znowu bez nastroju. Raz ze na dworzu szaro, smutno, zimno. Dwa, że moja A. jedzie dziś na parę dni, może tydzień do babci na dzialkę, a trzy to miałam tak okropne sny, że obudzilam się ze spiętym Brzuchem i łzy mi się cisna ; (

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:21   #4707
peppermint patty
Rozeznanie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Jejusiu,nie bylo mnie weekend,cos wczoraj wieczorem probowalam nadrobic,ale ta ilosc ktora naskrobalyscie mnie przeroslapoddaje sie...
Witam sie w takim razie od poczatku tygodnia i moze jakos na bierzaco bede gonic.

Ja zaczelam dzis 6msc!!!szkoda tylko,ze dzis mi ciezko nawet stac,bo jakis taki mam nacisk na pecherz,ze normalnie papmpers by sie prZydal dla pewnosci:/a co bedzie pozniej...fakt,ze w weekend bylam na weselu brata,wybawilam sie w miare sil,potanczylam...moze jakies zmeczenie tez wychodZi dzis od rana?no nic,do czwartku teRaz odliczam,do polowkowego....juz sie ciesze na sama mysl

peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:41   #4708
domii29
Zakorzenienie

Dzień dobry
Przyszłam się z Wami tylko przywitać i uciekam wylegiwać się cały dzień na działeczce
Byłam rano na pobraniu krwi, zapytałam przy okazji jak to u nas jest z tą glukozą więc mi pani powiedziała że mam wypić w domu i za 2 godziny zgłosić się na pobranie krwi Jak dobrze że nie będę musiała siedzieć te 2 godziny w poczekalni , dodała jeszcze że koniecznie muszę wkropić sobie trochę soku z cytryny

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Miłego dnia
Stary 2013-07-01, 09:49   #4709
issia88
Zakorzenienie

ufff, udało się zapisać do Ginki na 19:45 Trzymajcie kciuki Hihi...
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:51   #4710
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Ja wczoraj miałam leniwą niedzielę, nawet na kompa mi się nie chcialo za bardzo wchodzić więc przyznaję,że nadrobiłam "po łebkach"

Witam nową koleżankę (też zauważyłam,że często Nas podglądałaś wiec bardzo fajnie,że w końcu się odezwałaś) no i oby jak najmniej przygód z szpitalem...

Czyżby dziś nowa część miała powstać?Pewnie wszystko zależy od Naszego tempa
Ja jeszcze trochę i muszę się zbierać z młodszym bratem do dentysty na foto zęba,a później może jakiś lumpek...

za dzisiejsze wizyty!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości