Zazdrośnice, część 67. - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-30, 21:34   #3421
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
fajnie, że Ci się podobało

Tak, tak, też o Tobie pomyślałam ale jak będzie tak wyglądało jak to, to obawiam się, że nici ze spotkania... Wczoraj wyjechałam z domu o 6:40, a wróciłam po północy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:43   #3422
Gwizdak
Zakorzenienie

Witam Was moje drogie znad kufla pełnego Carmi Dzieci śpą, mąż się kąpie, a ja Tutaj

By, moja mama też miała tą dziurę w mięśniach, z tego co opowiada, mogła sobie całą pięść wsadzić i dotknąć kręgosłupa ja w necie czytałam, że to tylko operacyjnie można naprawić, a tymczasem moja mama żadnej operacji nie miała a śladu po dziurze też nie ma Także spoko

Carmi, chcę z Tobą na wakacje

Claris, normalnie podziwiam Twoją determinację w myciu okien

Piczko, dobrze, że wakacje udane i nie dziwię się Twojemu bulwersowi co do opalania na oliwkę. Ja się nie mogłam nadziwić w Hiszpanii Francuzkom opalającym się na oliwkę i topless. Pomijając względy zdrowotne zauważyłam dziwną prawidłowość, że im Francuzka była brzydsza, starsza i miała bardziej obwisły biust, tym bardziej była topless

Justyna, gratuluję 1 szlifa dobrze, że na torze

Najka, powiem Ci, ze się w kręciłam w tego shreda i robię, robię Wczoraj i przedwczoraj ćwiczyłyśmy we dwie z Mrówką to komedia była dopiero Co najciekawsze, dzisiaj ćwiczyłam 4 dzień, a już widzę efekt na brzuchu - mniej wystaje. Aż żałuję, że nie cyknęłam fotki sobie na początku

A my dzisiaj byliśmy na pierwszej poporodowej wycieczce rowerowej Bulgotka swój pierwszy raz w przyczepce przespała
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:47   #3423
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Najka, powiem Ci, ze się w kręciłam w tego shreda i robię, robię Wczoraj i przedwczoraj ćwiczyłyśmy we dwie z Mrówką to komedia była dopiero Co najciekawsze, dzisiaj ćwiczyłam 4 dzień, a już widzę efekt na brzuchu - mniej wystaje. Aż żałuję, że nie cyknęłam fotki sobie na początku

A my dzisiaj byliśmy na pierwszej poporodowej wycieczce rowerowej Bulgotka swój pierwszy raz w przyczepce przespała
ale fajnie cieszę się ja przez weekend miałam przerwę i czuję, jak obrastam tłuszczem dobrze, że jutro wracam
i jak Bulgotka się ma?
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 21:56   #3424
P-o-n-y
Zakorzenienie

Hejka! (Nie chciałam pisać dzień dobry o tej porze )

Dzięki szybkiemu reagowanie na zaczynającą się migrenę, ten miesiąc obył się bez jej obecności u mnie! Ale będąc wczoraj z TŻ nad morzem musiało mnie przewiać, bo nawalają mnie zatoki... Cóż, mam wesołe życie

A poza tym weekend minął mi w miarę aktywnie, musiałam dzisiaj poodbierać jedzenie od dziadków. I mam PRAWDZIWE, pyszniutkie jajka z chowu własnego
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:00   #3425
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ale fajnie cieszę się ja przez weekend miałam przerwę i czuję, jak obrastam tłuszczem dobrze, że jutro wracam
i jak Bulgotka się ma?
aktualnie śpi Waży 3100 i jest różowa Zaczęła się rozglądać, skupia wzrok głównie na mnie, uśmiecha się do cyca miewa dłuższe chwile aktywności. Je jak głupia. Tylko coś mocno preferuje tylko jedną stronę swego ciała i to mnie trochę martwi, ale we wtorek przychodzi rehabilitantka, to nas poratuje Sądny dzień w środę - kontrola na hematologii i mam nadzieję, że nas nie zatrzymają....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-30, 22:26   #3426
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
aktualnie śpi Waży 3100 i jest różowa Zaczęła się rozglądać, skupia wzrok głównie na mnie, uśmiecha się do cyca miewa dłuższe chwile aktywności. Je jak głupia. Tylko coś mocno preferuje tylko jedną stronę swego ciała i to mnie trochę martwi, ale we wtorek przychodzi rehabilitantka, to nas poratuje Sądny dzień w środę - kontrola na hematologii i mam nadzieję, że nas nie zatrzymają....
Na pewno będzie dobrze wszystko jest OK i duża pannica już
Stary 2013-06-30, 23:18   #3427
BYou
MBZ♥

Gwizdak moja dziurka też się zmniejszana całe szczęście
za wagę Bulgotkiważy prawie tyle ile Roszpunka na starcie
Roszpunka mocno preferowała lewą stronę, wg pediatry do którego trafiliśmy ze względu na źrenice- musiała tak sobie leżeć we mniepodobno u wielu dzieci mija ukończeniem 3 msc. Podkładałam Jej pieluszkę zwiniętą w rulonik, podchodziłam i pokazywałam zabawkę czy książkę od drugiej strony i minęłoduzo też dało noszenie przodem do świata o by u Was było już wszystko ok

Najeczko tez mam mokre oczy od piątku

Carmi to żeś Was obkupiła

Simply śliczny komplet

Frezyjko świetne auto
My też się przymierzamy do zmiany ale mnie przeraża szukania

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:53   #3428
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, część 67.

Gwizdak jaka Bulgotka jest juz duża trzymam kciuki za kontrolę

Justyna fajnie, ze uczysz się i doskonalisz jazdę.

Frezi wy macie intercyze? Bo od 15 bodajże tys to kredyty trzeba brać wspólnie.

Simply, Carmi gratuluję zakupów.

Ja właśnie się budze zmęczona i z podpuchnietymi oczami. To był ciężki choć fajny nawet weekend. Pilam rum z marynarzami wczorajsze wesele całkiem udane tyle, ze wyszliśmy wcześnie ale i tak byliśmy na 2 w warszawie dopiero. No i tz podarl nowy garnitur więc trochę humor nam siadł.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:57   #3429
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.

Dobry

Dziewczyny, stresuję się, gość od instalacji sanitarnych dziś wszedł

Stary 2013-07-01, 08:23   #3430
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry

będzie dobrze

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:32   #3431
Jovisse
Zakorzenienie

Dźbry.

Już dziś PRAWIE się wyspałam, tylko koty o 4 postanowiły sobie poganiać godzinę. Gdyby nie to, w końcu od paru nocy byłabym wyspana. Wczoraj wyglądałam jak cień.. a dziś nie wiem, czy zobaczę, bo nie mamy jeszcze lustra żadnego i chyba będę musiała się ogarnąć i pomalować w lustrze w windzie

Przez okres przeprowadzki mieliśmy mega mało kontaktu z TŻtem i kurde nie bardzo mi go brakowało - może dlatego, że nie miałam nawet czasu, żeby o tym pomyśleć. Generalnie jestem na niego trochę zła i trochę się zawiodłam, bo w sumie jako ewentualny przyszły mój mąż i członek rodziny powinien chociaż zaproponować pomoc przy tej przeprowadzce, a on nic. Trochę mi wstyd przed mamą, bo pewnie pomyślała o tym, że by się przydał, tylko mi nie powiedziała. Ciągle brakowało nam kogoś do pomocy i mówiąc szczerze jego obecność byłaby zbawienna w wielu kwestiach.. Ale nie zaproponował, ja tak jakoś przez to zrobiłam się obojętna. Przykro mi z tego powodu chyba. Zwłaszcza, że mamy tutaj dosyć kiepską sytuację, bo nie ma zrobionej łazienki ani kuchni ani mebli w żadnym z pokoi, wczoraj na szczęście zamontowali zlew w kuchni i mamy ciepłą wodę. Ech.
A najbardziej zmartwiła mnie wczorajsza rozmowa, bo się pytał, czy będę w stanie przelać mu kasę za całe wakacje za wynajem mieszkania w Lublinie, bo nie wie czy na razie za mnie założyć i sobie dopłacić do konta, czy czekać, bo ma jakiś tajemniczy wydatek (min 1200 zl) przez internet, jak zapytałam, czy kupują coś z tatą, jakiś sprzęt, to powiedział, że nie, że to takie tam jego własne. Zapaliła mi się czerwona lampka. Nie jestem teraz w ogóle na to gotowa, mam zbyt dużo wątpliwości, zbyt dużo spraw, które ostatnio nie wyglądały, tak jak powinny wg mnie. A nie przychodzi mi nic na myśl innego, co by miał kupować na taką kwotę. Ech. Mam nadzieję, że nie oświadczy mi się przed Rumunią przypadkiem. Fatalny okres dla mnie.
Jeszcze gorsze jest to, że 3 dni temu przyjaciółka opowiadała mi, że jej chłopak mierzył jej nad ranem, myśląc, że ona śpi szerokość palca jakimś sznureczkiem ( w ogóle komiczna sytuacja), więc chyba też już poważnie planuje, a ona ma urodziny 12 lipca...

Z mojego posta wynika, że do wszystkiego jestem nastawiona negatywnie może mi przejdzie.

Aaa i zapomniałam dodać, że od pierwszego dnia jak przyjechałam do domu wszyscy suszą mi głowę, że czemu nie jesteśmy jeszcze zaręczeni, przecież to już mało czasu, oni muszą zbierać kasę, coś trzeba załatwiać, że przecież zaraz kończymy studia, trzeba coś zaplanować.... Ech.

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2013-07-01 o 08:36
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 09:20   #3432
raingirl
Zakorzenienie

Simply paczka dotarła
Z tymi piwoniami trzeba będzie trochę pokombinować, ale spokojnie jest to do zrobienia
Po śniadaniu idę oglądać broszki
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:24   #3433
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie się budze zmęczona i z podpuchnietymi oczami. To był ciężki choć fajny nawet weekend. Pilam rum z marynarzami wczorajsze wesele całkiem udane tyle, ze wyszliśmy wcześnie ale i tak byliśmy na 2 w warszawie dopiero. No i tz podarl nowy garnitur więc trochę humor nam siadł.
Super, że zabawa udana tylko szkoda garnituru...
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry

nie stresuj się, będzie gitnie!
Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Dźbry.

Już dziś PRAWIE się wyspałam, tylko koty o 4 postanowiły sobie poganiać godzinę. Gdyby nie to, w końcu od paru nocy byłabym wyspana. Wczoraj wyglądałam jak cień.. a dziś nie wiem, czy zobaczę, bo nie mamy jeszcze lustra żadnego i chyba będę musiała się ogarnąć i pomalować w lustrze w windzie

Przez okres przeprowadzki mieliśmy mega mało kontaktu z TŻtem i kurde nie bardzo mi go brakowało - może dlatego, że nie miałam nawet czasu, żeby o tym pomyśleć. Generalnie jestem na niego trochę zła i trochę się zawiodłam, bo w sumie jako ewentualny przyszły mój mąż i członek rodziny powinien chociaż zaproponować pomoc przy tej przeprowadzce, a on nic. Trochę mi wstyd przed mamą, bo pewnie pomyślała o tym, że by się przydał, tylko mi nie powiedziała. Ciągle brakowało nam kogoś do pomocy i mówiąc szczerze jego obecność byłaby zbawienna w wielu kwestiach.. Ale nie zaproponował, ja tak jakoś przez to zrobiłam się obojętna. Przykro mi z tego powodu chyba. Zwłaszcza, że mamy tutaj dosyć kiepską sytuację, bo nie ma zrobionej łazienki ani kuchni ani mebli w żadnym z pokoi, wczoraj na szczęście zamontowali zlew w kuchni i mamy ciepłą wodę. Ech.
A najbardziej zmartwiła mnie wczorajsza rozmowa, bo się pytał, czy będę w stanie przelać mu kasę za całe wakacje za wynajem mieszkania w Lublinie, bo nie wie czy na razie za mnie założyć i sobie dopłacić do konta, czy czekać, bo ma jakiś tajemniczy wydatek (min 1200 zl) przez internet, jak zapytałam, czy kupują coś z tatą, jakiś sprzęt, to powiedział, że nie, że to takie tam jego własne. Zapaliła mi się czerwona lampka. Nie jestem teraz w ogóle na to gotowa, mam zbyt dużo wątpliwości, zbyt dużo spraw, które ostatnio nie wyglądały, tak jak powinny wg mnie. A nie przychodzi mi nic na myśl innego, co by miał kupować na taką kwotę. Ech. Mam nadzieję, że nie oświadczy mi się przed Rumunią przypadkiem. Fatalny okres dla mnie.
Jeszcze gorsze jest to, że 3 dni temu przyjaciółka opowiadała mi, że jej chłopak mierzył jej nad ranem, myśląc, że ona śpi szerokość palca jakimś sznureczkiem ( w ogóle komiczna sytuacja), więc chyba też już poważnie planuje, a ona ma urodziny 12 lipca...

Z mojego posta wynika, że do wszystkiego jestem nastawiona negatywnie może mi przejdzie.

Aaa i zapomniałam dodać, że od pierwszego dnia jak przyjechałam do domu wszyscy suszą mi głowę, że czemu nie jesteśmy jeszcze zaręczeni, przecież to już mało czasu, oni muszą zbierać kasę, coś trzeba załatwiać, że przecież zaraz kończymy studia, trzeba coś zaplanować.... Ech.
Po pierwsze -
a po drugie - może mu powiedz? Powiedz, że jest między Wami, jak jest, że w związku z tym cieszysz się, że wciąż nie jesteście zaręczeni, że najpierw musicie wyprowadzić związek na prostą?
A mnie strasznie, ale to strasznie wkurzają ludzie wiercący o różne sprawy (ślub, dzieci itp.) dziury w brzuchu - mój związek, moja sprawa

Dobry - jestem mistrzem nieogarnięcia. Nie zamknęłam na noc drzwi od mieszkania i - co lepsze - nie zamknęłam auta Nie wiem, jak to możliwe, ale wszystko było otwarte.
Stary 2013-07-01, 09:31   #3434
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że zabawa udana tylko szkoda garnituru...

nie stresuj się, będzie gitnie!

Po pierwsze -
a po drugie - może mu powiedz? Powiedz, że jest między Wami, jak jest, że w związku z tym cieszysz się, że wciąż nie jesteście zaręczeni, że najpierw musicie wyprowadzić związek na prostą?
A mnie strasznie, ale to strasznie wkurzają ludzie wiercący o różne sprawy (ślub, dzieci itp.) dziury w brzuchu - mój związek, moja sprawa

Dobry - jestem mistrzem nieogarnięcia. Nie zamknęłam na noc drzwi od mieszkania i - co lepsze - nie zamknęłam auta Nie wiem, jak to możliwe, ale wszystko było otwarte.

Trochę głupio z nim na ten temat teraz rozmawiać, po po pierwsze nie wiem na co mu ta kasa, może na coś zupełnie innego, a po drugie przed samym wyjazdem rozmawialiśmy i upewniał mnie w przekonaniu, że nie jest gotowy i już, więc są dwie opcje: wkręcał mnie specjalnie, żebym odwróciła od tego uwagę i żeby było zaskoczenie, albo kasę potrzebuje na coś innego i mówił serio. Także taka rozmowa byłaby chyba nie na miejscu.

Też nie lubię, jak się ktoś wtrąca, ale to chyba zawsze tak było, jest i będzie.

Idę się zapoznać z nową okolicą, może znajdę jakiś fajny sklep
Stary 2013-07-01, 10:48   #3435
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
We wrześniu to nie dam rady - urodziny itp. Ale myślę, żeby po nowym roku może na weekend na wyspy wyskoczyć? zobaczę, jak będę z kasą stać

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Widziałyście jak pięknie umyłam okna na budowie? 4 godziny mi to zajęło.
4 godziny?? ile masz okien?? że tak spytam z ciekawości co by mniej więcej wiedzieć co mnie czeka

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
B. oczarowany Roszpunką, a Ona jak tylko się zbudziła i Go zobaczyła to uśmech nie schodził Jej z buzialka i tak się rozgadała jakby Mu chciała ten miesiąc rozłąki streścićkocham Ich najmocniej na świecie
Dostałysmy prezenty:ja 2 rodzaje perfum, moja Mama i Sis teżRspzunka zabawki
dziwne by było gdyby nie był oczarowany taką piękną panienką
jakie perfumy dostałaś?

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Żeby oderwać się trochę od tego wariatkowa ostatniego, wybrałam się po pracy do kina. Polecam film Iluzja - kawałek fajnego lekkiego kina, bardzo mi się podobało
my oglądaliśmy "Oz wielki i potężny" co prawda nie ma tam zombiaków ale też bardzo fajna "bajka"

szkoda że weekend tak szybko mija ale dobrze że jeszcze dziś wolne
czwarty dzień shreda zaliczony, tylko coraz mniej mi się podoba jak dla mnie trochę za duży nacisk na nogi - po pierwszym dniu czułam nogi, ramiona i odrobinę brzuch a teraz przy ćwiczeniach i po czyje tylko nogi ale zobaczymy jak będzie dalej ewentualnie dorzucę jakieś inne ćwiczenia ale z drugiej strony ten "program" powinien sam wystarczyć a skoro tego nie robi to nie wiem czy nie zrezygnować z niego i wrócić do tego co robiłam wcześniej
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:03   #3436
SimplyDivine
Zakorzenienie

Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Simply paczka dotarła
Z tymi piwoniami trzeba będzie trochę pokombinować, ale spokojnie jest to do zrobienia
Po śniadaniu idę oglądać broszki
Wooohoooo! jakby te piwonie były kłopotliwe to możemy zrobić sam broszkowy tylko mniejszy

Stary 2013-07-01, 11:13   #3437
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Wooohoooo! jakby te piwonie były kłopotliwe to możemy zrobić sam broszkowy tylko mniejszy
Je trzeba będzie tak czy siak trochę obskubać - spróbuję je zadrutować, żeby się lepiej ułożyły i może się da zrobić z trzech, chociaż może się okazać, że po prostu za wielka ta konstrukcja będzie
Względnie można spróbować z jedną piwonią i dodatkiem materiałowych małych kwiatków, żeby prześwitów nie było bo w oglądaniu bukietów broszkowych najbardziej przerażają mnie właśnie widoczne pod spodem druty i wszystko zrobię, żeby ten problem wyeliminować

Muffinka mi wlazła do tego kartonu i nie mogła wyjść bo był za wąski

Swoją drogą to metalowe pudełko jest w niezłym stanie - ktoś chyba na przekór napisowi "fragile" grał w piłkę paczką Dobrze, że wszystko jest w jednym kawałku
Stary 2013-07-01, 11:14   #3438
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

dzien dobry

a ja mam WAKACJE!!!! od dziś do 3.09 mam wolne z pracy
Stary 2013-07-01, 11:24   #3439
SimplyDivine
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Je trzeba będzie tak czy siak trochę obskubać - spróbuję je zadrutować, żeby się lepiej ułożyły i może się da zrobić z trzech, chociaż może się okazać, że po prostu za wielka ta konstrukcja będzie
Względnie można spróbować z jedną piwonią i dodatkiem materiałowych małych kwiatków, żeby prześwitów nie było bo w oglądaniu bukietów broszkowych najbardziej przerażają mnie właśnie widoczne pod spodem druty i wszystko zrobię, żeby ten problem wyeliminować

Muffinka mi wlazła do tego kartonu i nie mogła wyjść bo był za wąski

Swoją drogą to metalowe pudełko jest w niezłym stanie - ktoś chyba na przekór napisowi "fragile" grał w piłkę paczką Dobrze, że wszystko jest w jednym kawałku
O matko, mam nadzieję, że z żadnej z broszek kamienie nie powypadaly.

Możemy zawsze zrobić podłoże z organzy tak jak są falbanki na sukience

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 11:29   #3440
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
O matko, mam nadzieję, że z żadnej z broszek kamienie nie powypadaly.

Możemy zawsze zrobić podłoże z organzy tak jak są falbanki na sukience
Nie, wszystko z broszkami w porządku - wszystkie obejrzałam, są w jednym kawałku.
Stary 2013-07-01, 11:49   #3441
carmelova
Zakorzenienie

Heeej

arra zazdroszczę wakacji! Wypoczywaj i napawaj się motylkami w brzuchu

Claris współczuję tyle okien do mycia Nienawidzę myć okien

Jovi kurcze, sama nie wiem co o tym myśleć. Jednak chyba nie mówiłabym mu, że nie jesteś gotowa. Faceci biorą sobie takie rzeczy bardzo do serca i mogą się przywiązać do tej myśli na dłuuuugo

Za 2 tygodnie będę opalać się na plaży
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:52   #3442
BYou
MBZ♥

Jovi echsss
Myślisz, że On chce kupić ring mocy?i tak bez ogródek by Ci mówił o tej kasie?

Rain, Muffinka badałą teren?

Grape, dostałam J'adore Diora i Rebelle Rihanny
za Shreda

Aleks, kurdebele szkoda garnituru
Fajnie jednak że się wybawiliście

Arra

Najeczko mi w dzień szczepienia Roszpunki zdarzyło się 2 razy wracać i zamykać drzwi bo zapomniałam a już na noc to nagminnie mamy otwarte:/

Zostałam poproszona o intrewencję w pewnej sprawie, okazało się że ktoś kto mnie poprosił sam kłamał, sytuacja napięta, a ja mam dołajednak prawda, że z Rodziną to na zdjęciu najlepiej.

Stary 2013-07-01, 11:58   #3443
carmelova
Zakorzenienie

Byou J'adore Uwielbiam <- love. Piękne, ponadczasowe perfumy. I w ogóle doszłam do wniosku że Dior robi najpiękniejsze perfumy moim zdaniem. Kocham większość, od Miss Dior, poprzez J'adore, poisony, dolce wita aż do dune

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2013-07-01 o 12:12
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:02   #3444
justyna_dt
Zakorzenienie

Dziewczyny, słyszałyście o tym!? http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=I1akeEaoWd0 masakra...

Stary 2013-07-01, 12:02   #3445
BYou
MBZ♥

Dune też kocham i miss dior
a j'adore mi się skończyło więc teraz mam na zapas 100ml

Stary 2013-07-01, 12:04   #3446
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Byou J'adore Uwielbiam <- love. Piękne, ponadczasowe perfumy. I w ogóle doszłam do wniosku że Dior robi najpiękniejsze perfumy moim zdaniem. Kocham większość, od Miss Dior, poprzez Miss Dior, J'arode, poisony, dolce wita aż do dune
Zgadzam się z wszystkich większych "marek" perfumowych najbardziej lubię Diora i Thierry'ego Muglera
Z Diora najbardziej lubię Pure Poison (moja pierwsza trójka ), Dolce Vita, Forever and Ever, Diorrissimo (chociaż tutaj bardziej do wąchania niż do noszenia ) Miss Dior L'eau i J'adore właśnie
Najmniej podchodzi mi Chanel - tutaj zdecydowanie lubię męskie zapachy, damskie co najwyżej "mogą być" - chyba nie dojrzałam jeszcze do tego
Stary 2013-07-01, 12:06   #3447
SimplyDivine
Zakorzenienie

Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Byou J'adore Uwielbiam <- love. Piękne, ponadczasowe perfumy. I w ogóle doszłam do wniosku że Dior robi najpiękniejsze perfumy moim zdaniem. Kocham większość, od Miss Dior, poprzez Miss Dior, J'arode, poisony, dolce wita aż do dune
Ja też uwielbiam Miss Dior może kupie sobie buteleczke na Stansted

BYou

Zdecydowaliśmy, że w ramach winietek i prezentów dla gości zrobimy paczuszki z różowym i kremowym francuskim makaronikiem związane tiulowa kokardką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 12:24   #3448
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzien dobry

a ja mam WAKACJE!!!! od dziś do 3.09 mam wolne z pracy
Szaleństwo Wypoczywaj zatem

Cytat:
Za 2 tygodnie będę opalać się na plaży
Fajnie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:43   #3449
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
szkoda że weekend tak szybko mija ale dobrze że jeszcze dziś wolne
czwarty dzień shreda zaliczony, tylko coraz mniej mi się podoba jak dla mnie trochę za duży nacisk na nogi - po pierwszym dniu czułam nogi, ramiona i odrobinę brzuch a teraz przy ćwiczeniach i po czyje tylko nogi ale zobaczymy jak będzie dalej ewentualnie dorzucę jakieś inne ćwiczenia ale z drugiej strony ten "program" powinien sam wystarczyć a skoro tego nie robi to nie wiem czy nie zrezygnować z niego i wrócić do tego co robiłam wcześniej
ćwicz to, co lubisz najbardziej ja jadę ze Shredem, bo jest dobrą rozgrzewką przed levelem 2

józia, wyskakuje, że film usunięty.
Stary 2013-07-01, 12:49   #3450
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
ćwicz to, co lubisz najbardziej ja jadę ze Shredem, bo jest dobrą rozgrzewką przed levelem 2

józia, wyskakuje, że film usunięty.
Kurde... Gość wczoraj na wyścigach Gran Turismo w Poznaniu wjechał w publiczność.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości