![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Tak, tak, też o Tobie pomyślałam
![]() ![]()
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Witam Was moje drogie znad kufla pełnego Carmi
![]() ![]() By, moja mama też miała tą dziurę w mięśniach, z tego co opowiada, mogła sobie całą pięść wsadzić i dotknąć kręgosłupa ![]() ![]() ![]() Carmi, chcę z Tobą na wakacje ![]() Claris, normalnie podziwiam Twoją determinację w myciu okien ![]() Piczko, dobrze, że wakacje udane i nie dziwię się Twojemu bulwersowi co do opalania na oliwkę. Ja się nie mogłam nadziwić w Hiszpanii Francuzkom opalającym się na oliwkę i topless. Pomijając względy zdrowotne zauważyłam dziwną prawidłowość, że im Francuzka była brzydsza, starsza i miała bardziej obwisły biust, tym bardziej była topless ![]() Justyna, gratuluję 1 szlifa ![]() ![]() Najka, powiem Ci, ze się w kręciłam w tego shreda i robię, robię ![]() ![]() ![]() ![]() A my dzisiaj byliśmy na pierwszej poporodowej wycieczce rowerowej ![]() ![]()
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i jak Bulgotka się ma? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Hejka! (Nie chciałam pisać dzień dobry o tej porze
![]() Dzięki szybkiemu reagowanie na zaczynającą się migrenę, ten miesiąc obył się bez jej obecności u mnie! ![]() ![]() ![]() A poza tym weekend minął mi w miarę aktywnie, musiałam dzisiaj poodbierać jedzenie od dziadków. I mam PRAWDZIWE, pyszniutkie jajka z chowu własnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
MBZ♥
|
Gwizdak moja dziurka też się zmniejsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roszpunka mocno preferowała lewą stronę, wg pediatry do którego trafiliśmy ze względu na źrenice- musiała tak sobie leżeć we mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najeczko ![]() ![]() Carmi to żeś Was obkupiła ![]() Simply śliczny komplet ![]() Frezyjko świetne auto ![]() ![]() My też się przymierzamy do zmiany ale mnie przeraża szukania ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Gwizdak jaka Bulgotka jest juz duża
![]() Justyna fajnie, ze uczysz się i doskonalisz jazdę. Frezi wy macie intercyze? Bo od 15 bodajże tys to kredyty trzeba brać wspólnie. Simply, Carmi gratuluję zakupów. Ja właśnie się budze zmęczona i z podpuchnietymi oczami. To był ciężki choć fajny nawet weekend. Pilam rum z marynarzami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Dobry
![]() Dziewczyny, stresuję się, gość od instalacji sanitarnych dziś wszedł ![]()
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Dźbry.
Już dziś PRAWIE się wyspałam, tylko koty o 4 postanowiły sobie poganiać godzinę. Gdyby nie to, w końcu od paru nocy byłabym wyspana. Wczoraj wyglądałam jak cień.. a dziś nie wiem, czy zobaczę, bo nie mamy jeszcze lustra żadnego i chyba będę musiała się ogarnąć i pomalować w lustrze w windzie ![]() Przez okres przeprowadzki mieliśmy mega mało kontaktu z TŻtem i kurde nie bardzo mi go brakowało - może dlatego, że nie miałam nawet czasu, żeby o tym pomyśleć. Generalnie jestem na niego trochę zła i trochę się zawiodłam, bo w sumie jako ewentualny przyszły mój mąż i członek rodziny powinien chociaż zaproponować pomoc przy tej przeprowadzce, a on nic. Trochę mi wstyd przed mamą, bo pewnie pomyślała o tym, że by się przydał, tylko mi nie powiedziała. Ciągle brakowało nam kogoś do pomocy i mówiąc szczerze jego obecność byłaby zbawienna w wielu kwestiach.. Ale nie zaproponował, ja tak jakoś przez to zrobiłam się obojętna. Przykro mi z tego powodu chyba. Zwłaszcza, że mamy tutaj dosyć kiepską sytuację, bo nie ma zrobionej łazienki ani kuchni ani mebli w żadnym z pokoi, wczoraj na szczęście zamontowali zlew w kuchni i mamy ciepłą wodę. Ech. A najbardziej zmartwiła mnie wczorajsza rozmowa, bo się pytał, czy będę w stanie przelać mu kasę za całe wakacje za wynajem mieszkania w Lublinie, bo nie wie czy na razie za mnie założyć i sobie dopłacić do konta, czy czekać, bo ma jakiś tajemniczy wydatek (min 1200 zl) przez internet, jak zapytałam, czy kupują coś z tatą, jakiś sprzęt, to powiedział, że nie, że to takie tam jego własne. Zapaliła mi się czerwona lampka. Nie jestem teraz w ogóle na to gotowa, mam zbyt dużo wątpliwości, zbyt dużo spraw, które ostatnio nie wyglądały, tak jak powinny wg mnie. A nie przychodzi mi nic na myśl innego, co by miał kupować na taką kwotę. Ech. Mam nadzieję, że nie oświadczy mi się przed Rumunią przypadkiem. Fatalny okres dla mnie. Jeszcze gorsze jest to, że 3 dni temu przyjaciółka opowiadała mi, że jej chłopak mierzył jej nad ranem, myśląc, że ona śpi szerokość palca jakimś sznureczkiem ( w ogóle komiczna sytuacja), więc chyba też już poważnie planuje, a ona ma urodziny 12 lipca... Z mojego posta wynika, że do wszystkiego jestem nastawiona negatywnie ![]() Aaa i zapomniałam dodać, że od pierwszego dnia jak przyjechałam do domu wszyscy suszą mi głowę, że czemu nie jesteśmy jeszcze zaręczeni, przecież to już mało czasu, oni muszą zbierać kasę, coś trzeba załatwiać, że przecież zaraz kończymy studia, trzeba coś zaplanować.... ![]()
27.05.2016 Żona ![]() ![]() Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-07-01 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Simply paczka dotarła
![]() Z tymi piwoniami trzeba będzie trochę pokombinować, ale spokojnie jest to do zrobienia ![]() Po śniadaniu idę oglądać broszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a po drugie - może mu powiedz? Powiedz, że jest między Wami, jak jest, że w związku z tym cieszysz się, że wciąż nie jesteście zaręczeni, że najpierw musicie wyprowadzić związek na prostą? A mnie strasznie, ale to strasznie wkurzają ludzie wiercący o różne sprawy (ślub, dzieci itp.) dziury w brzuchu - mój związek, moja sprawa ![]() Dobry - jestem mistrzem nieogarnięcia. Nie zamknęłam na noc drzwi od mieszkania i - co lepsze - nie zamknęłam auta ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę głupio z nim na ten temat teraz rozmawiać, po po pierwsze nie wiem na co mu ta kasa, może na coś zupełnie innego, a po drugie przed samym wyjazdem rozmawialiśmy i upewniał mnie w przekonaniu, że nie jest gotowy i już, więc są dwie opcje: wkręcał mnie specjalnie, żebym odwróciła od tego uwagę i żeby było zaskoczenie, albo kasę potrzebuje na coś innego i mówił serio. Także taka rozmowa byłaby chyba nie na miejscu. Też nie lubię, jak się ktoś wtrąca, ale to chyba zawsze tak było, jest i będzie. Idę się zapoznać z nową okolicą, może znajdę jakiś fajny sklep ![]()
![]() |
#3435 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jakie perfumy dostałaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda że weekend tak szybko mija ale dobrze że jeszcze dziś wolne ![]() czwarty dzień shreda zaliczony, tylko coraz mniej mi się podoba ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() Względnie można spróbować z jedną piwonią i dodatkiem materiałowych małych kwiatków, żeby prześwitów nie było bo w oglądaniu bukietów broszkowych najbardziej przerażają mnie właśnie widoczne pod spodem druty i wszystko zrobię, żeby ten problem wyeliminować ![]() Muffinka mi wlazła do tego kartonu i nie mogła wyjść bo był za wąski ![]() Swoją drogą to metalowe pudełko jest w niezłym stanie - ktoś chyba na przekór napisowi "fragile" grał w piłkę paczką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
dzien dobry
![]() a ja mam WAKACJE!!!! od dziś do 3.09 mam wolne z pracy ![]()
![]() |
#3439 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Możemy zawsze zrobić podłoże z organzy tak jak są falbanki na sukience ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() arra zazdroszczę wakacji! Wypoczywaj i napawaj się motylkami w brzuchu ![]() Claris współczuję tyle okien do mycia ![]() ![]() Jovi kurcze, sama nie wiem co o tym myśleć. Jednak chyba nie mówiłabym mu, że nie jesteś gotowa. Faceci biorą sobie takie rzeczy bardzo do serca i mogą się przywiązać do tej myśli na dłuuuugo ![]() Za 2 tygodnie będę opalać się na plaży ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
MBZ♥
|
Jovi echsss
![]() Myślisz, że On chce kupić ring mocy?i tak bez ogródek by Ci mówił o tej kasie? Rain, Muffinka badałą teren? ![]() Grape, dostałam J'adore Diora i Rebelle Rihanny ![]() ![]() ![]() Aleks, kurdebele szkoda garnituru ![]() Fajnie jednak że się wybawiliście ![]() Arra ![]() Najeczko mi w dzień szczepienia Roszpunki zdarzyło się 2 razy wracać i zamykać drzwi bo zapomniałam ![]() Zostałam poproszona o intrewencję w pewnej sprawie, okazało się że ktoś kto mnie poprosił sam kłamał, sytuacja napięta, a ja mam doła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Byou J'adore
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-07-01 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, słyszałyście o tym!? http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=I1akeEaoWd0
![]()
![]() |
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Diora najbardziej lubię Pure Poison (moja pierwsza trójka ![]() ![]() ![]() Najmniej podchodzi mi Chanel - tutaj zdecydowanie lubię męskie zapachy, damskie co najwyżej "mogą być" - chyba nie dojrzałam jeszcze do tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() ![]() BYou ![]() Zdecydowaliśmy, że w ramach winietek i prezentów dla gości zrobimy paczuszki z różowym i kremowym francuskim makaronikiem związane tiulowa kokardką ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Szaleństwo
![]() ![]() Fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() józia, wyskakuje, że film usunięty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Kurde... Gość wczoraj na wyścigach Gran Turismo w Poznaniu wjechał w publiczność.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.