|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
najlepsze są sytuacje, gdy mąż/żona narobi długów w providentach i innych chwilówkach, do tego popadnie w hazard, a potem zwiewa ze strachu i zostawia z długami niczego nie świadomego współmałżonka. i wtedy człowiek dochodzi do wniosku, że intercyza to nie jest zły pomysł
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
jakoś mnie to zszokowalo. może dlatego, że ojciec tż kiedyś wziął kredyt bez niczyjej wiedzy i później nie spłacał, więc przychodziły ponaglenia i wtedy wszystko wyszło na jaw
ale może to była jakaś mniejsza kwota---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
o to to jakiś provident był... i teraz jego mama, babcia tż, spłaca teraz ten dług |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- w Providentach/Chwilówkach itp. nie potrzeba zgody, bo to krótkoterminowe pożyczki na niewielkie kwoty. Za to są wysoko oprocentowane i możesz np. pożyczką w Providencie spłacać pożyczkę w Chwilówce, a tamtą jeszcze skąd indziej - i stąd się już biorą poważne problemy
|
|
|
|
|
#3514 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teoretycznie praca powinnam nam pozwolić się usamodzielnić / uniezależnić od innych...ale realia bywają różne... Też chcę! ![]() Cytat:
Dobry! zaspałam do pracy, ale spóźniłam się tylko z 5 minut...u mnie dalej maraton, dziś po wielkich bojach wyszłam po 11 h pracy... ale dostałam nową umowę i jestem panią kierownik ![]() Byłam wczoraj z B w górach połazić, łydek nie czuje...wróciłam z maleństwem na paluszku http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod4606_0_m.jpg I moje maleństwo
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pogardziłabym takim gratuluję |
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
marg piękny
|
|
|
|
#3518 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuje!
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to zaręczynowy,prawda?
|
|
|
|
|
#3520 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko niestety nie jest Jej głupio...to taki typ osoby, która lubi nabruździć i potem umywa ręce..a ja kolejny raz się dałam podejść
i źle mi z tym cholernie bo się przejmuję![]() Właśnie mam stracha z tym szukaniem auta. Moi Rodzice kupili mojej siostrze auto -niestety mądry polak po bo jak już wszystko załatwili z rejestracją i ubezpieczeniem pojechali sprawdzić auto dokladniej niż przed zakupem i wyszły takie uszkodzenia po mocnym biciu, że gdyby ktoś uderzył w moją siostrę od strony kerowcy to mogłoby się skończyć tragicznie. Na szczęście udało sięodstaić od umowy kupna i odzyskać pieniądze. Bo komisy odpowiadają za wady-nawet te o których niby nie mieli pojęcia ![]() My chcemy 2-3 letnie teraz. I na pewno diesla i kombi ![]() Piczko mi się bardzo podobają są mocne, pachna mi kawą bardzo![]() A Ty jakie chciałaś? Co do tych pożyczek, kredytów to dla mnie bez sensu, że można wziąć takie cudo bez zgody współmałżonka. W pko bp ostatnio kolega Męża wziął 9k bez wiedzy żony. Ale w razie czego spłacać będzie musiała też ona:/ Gwizdak ![]() Marg gratulacje ![]() to teraz mam nadzieję na więcej niż w Twoich postach
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
byou, ja chciałam guerlain la petite robe noire
odkryłam na profilu jednej jutuberki, że jest wysyłkowy outlet mango. może ktorejś się przyda http://www.mangooutlet.com/PL/outlet ja już przeglądam
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujje
Tak, to ten właściwy już...ten, który dostałam w styczniu był przejściowy, jak to brzmi ![]() Dziękuje! ![]() ![]() ![]() Ejjj ja się naprawdę dużo uśmiecham i cieszę... ![]() ![]() ![]() Nikt się nie cieszy, że zostałam panią kierownik?
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie juz z Jeleniej
![]() i tesknie za P. ![]() aaa marg gratuluje
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję zaręczyn Opowiesz jak to wymyślił? Opel adam nadal jest super, ale tu pojawiła się chemia ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3526 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
BYou, też Was kocham! Czytam, czytam, tylko weny do pisania brak... Simply, bardzo ładna bielizna! Cytat:
Co z tego, że ćwiczyłam po 3 godziny dziennie, skoro żarłam jak głupia i efektów było brak, a teraz nie mogę wykonywać 60% ćwiczeń, bo tak mi kolano wysiadło i boli okropnie... Nie mogę wyleczyć... Heh, to o mnie... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Gwizdak, kurcze, a pamiętam jak dopiero co trzymałam Mrówkę taką malutką na rękach... Kiedy Ona tak wyrosła? Cytat:
---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- A w ogóle dałabym się wkręcić wczoraj... Przyszedł Pan spisywać liczniki od wody (taki koło 30-tki) i okazało się, że jeden licznik jest zepsuty. Więc wypisał kartkę o wymianę i kazał mi podpisać i wpisać swój nr telefonu WYRAŹNIE, a ja co? Już chciałam wpisywać, na co On "żartuję", proszę tylko podpisać, a nr telefonu ja chętnie wezmę I w ogóle zaczął do mnie na "Ty" i "do zobaczenia za pół roku" ![]() Współlokatorka śmiała się, że ja nawet Panu spisującemu liczniki nie przepuszczę, ale przecież jak zawsze JA NIC NIE ZROBIŁAM
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-07-02 o 07:39 |
|||
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Magda bo taka laska jesteś ze nie musisz nic robic żeby facet chciał Cię poderwac
![]() Ja dziś idę do gina z wynikami. Ciekawe co powie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() marg gratulacje Magda Ty uwodzicielko gazowników i listonoszy! PS. czy to sezon na zmianę liczników? ![]() Frezia rozumiem Twoje rozgoryczenie :tule: Jednak samochód z salonu to duży wydatek i najgorsze, że nigdy na tym nie zarobisz. Wczoraj byłam na kolacji z Wiceprezesem i szefową. Trochę się stresowałam, bo nie zaprosili nikogo innego z biura, więc bałam się, że chcą mi przekazać jakieś złe wiadomości. Ale na szczęście chodziło tylko o luźna rozmowę i miłe spędzenie czasu Po kolacji poszliśmy do pubu i tak przyczepił się do nas jakiś pijany tzw. Polaczek. Zaczął nam ubliżać, wyzywać, dogadywał, że ubrania biznesowe nosimy a pewnie 6GBP za godzinę zarabiamy. Więc koło północy się zmyliśmy. No i witam z pracy ![]() Do tego współlokatorka jest załganą babą, fałszywą ^^^&$$%^$ i mam jej dość. Łamie zasady, które sama zaproponowała, ale wszyscy są zbyt delikatni, żeby je zacząć egzekwować. Ja mogę się odezwać, ale kurcze, czemu znowu ja?! Znowu wyjdę na tą kłótliwą i najgorszą... |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Marg - gratuluję
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie powrócił sezon na alergię ![]() A co do kolacji "biznesowej" to fajnie tak ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- A właśnie, Marg gratulacje, śliczny pierścionek!
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
tryzmam kciuki
Carmi, ale żenada... Polacy sami sobie wystawiają superaśną opinię, nie ma co a współlokatorka ta sama, co zawsze? co zrobiła?Magda, ech, cała Ty Dobry - nie ćwiczę i uwaga - bez słodyczy dzień 1.! Do 20 lipca nie jem słodyczy (nawet słodzonej kawy/herbaty), nie piję alkoholu, nie jem żadnych słonych przekąsek (popcorn mi się zdarzał). Serio! A dwie bliskie mi osoby mają w międzyczasie urodziny, więc łatwo nie będzie! inna z kolei na co dzień nie je, tylko na imprezach typu wesela, i mówi, że to jeden z powodów, dla których nigdy nie odmawia przyjścia na ślub ciekawe, jak ja będę mieć ![]() nooo, to tyle u mnie
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniu
|
||
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Do lekarza marsz! I to takiego co poziom hormonów zbada a nie zbagatelizuje jak większość konowałów
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapachów nie znam ale jestem pewna że są smakowe ja w niedziele nabyłam Amore Amore Forbidden Kiss i Puma Yellow ![]() a co do rodziny to niestety ale tak najlepiej, na zdjęciu i to jeszcze w srodku co by Cię nie wycieli ![]() Cytat:
![]() dziś chyba zrobię przerwę bo coś lenia mam no chyba że po pracy mnie najdzie ![]() Cytat:
tyle co wielkanoc była a tu już połowa roku ![]() Cytat:
![]() margueri gratuluje! śliczny pierścionek i za umowę ![]() i znowu pada - ta pogoda się już naprawdę nudna robi
|
|
|
#3538 |
|
MBZ♥
|
Magda
nawet spisywaczom liczików nie przepuścisz ![]() Carmi, a jak zaczniesz rozmową to ktoś Cię poprze? ![]() Co do tego polczka to brak słów-on to pewnie karierę przez duże Kej robi ![]() Naj trzymam kciui za postanowienie ![]() Grape przyjeżdżaj do mnie u nas słoneczko![]() pumę też lubię, mam różową ![]() Za 2 tygodnie na weekend przyjeżdża do nas moja Mama i Sis z przyjaciółką popilnują Roszpunki, a my pojedziemy na randkę |
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() różowej nie widziałam/wąchałam ale żółta mi sie strasznie spodobała bo pachnie jak ciepłe, słoneczne lato na co dzień jak znalazł fajnie że będziecie mieć wychodne po takiej rozłące
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Po wczorajszym shredzie mam zakwasy na tyłku
dzisiaj dzień 2 i już po ćwiczeniach. W ogóle moją największą zmorą jest brzuch... Ćwiczenia na nogi itp jakoś daje radę a przy brzuszkach to jest masakra. Po kilku spięciach tak mnie bolą mięśnie, że muszę robić przerwy ![]() Grapefrutka też ćwicze w kucyku i przeszkadza mi gumka. Jak spinam spinką to jest jeszcze gorzej... Madzia ahh ci mężczyźni... By randka Mam pytanko do ćwiczących w domu - ćwiczycie w butach czy tylko skarpetkach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

czuję się ograniczona, że wciąż wszystko jest na niego 

co zrobiła?
tyle co wielkanoc była a tu już połowa roku