Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 22:01   #1561
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Aaaa i zrobiłam zayebiste placuszki z bananami Ale się zażeraliliśmy z tżtem A najgorsze jest to, że teraz łażą za mną paróweczki, dzisiaj takie dobre ze schabu kupiłam Nic to zapiję to herbatą, niech zostaną na śniadanie
Stary 2013-07-01, 22:01   #1562
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
O matko, jestem wykonczona

Po pracy zakupy na obiad i nieco slodyczy na jutrzejsze roczne pozegnanie sie z kolegami w pracy, wstapilam tez do lumpeksu gdzie upolowalam niebieska bluze z kapturkiem (0-3mce) oraz szare rajstopki (9-12mcy). W domu zrobilam obiadek, wstawilam pranie i poprasowalam kolejna ture ciuszkow i tetrowek. Od tego wszystkiego plecy mnie rozbolaly niemilosierdnie
A Ty zasuwasz jakbyś motorek miała w tyłku
Dobrze, że już niedługo zaczynasz leniuchować, bo Ci się należy
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Jestem cały dzień na bieżąco ale mimo mojej wrodzonej, wysokiej inteligencji nie mam nic ciekawego do powiedzenia

Cały dzień żarłam, gęba mi się nie zamykała i po tym jak En napisała o nalanej twarzy pobiegłam do lustra i twierdzę, że moja jest nalana do tego zaczyna mi wisieć już chyba trzeci podbródek, chwilę czułam się blleee ale za chwilę znów poczułam głód i zaczęłam ruszać buzią

Z konstruktywnych rzeczy to wyprałam dużą torbę do szpitala i powrzucałam już troche rzeczy, posegregowałam ciuchy Małego i niestety okazało się, że na 56 mam po jednej sztuce a na 62 tylko trochę więcej. Większość moich łupów lumpkowych jest na 68 i wyżej czyli czekają mnie jeszcze zakupy.

Egoistycznie nie odniosłam się do innych postów, zrobię to jutro, a teraz dziękuję za uwagę, życzę dobrej nocy i do jutra

Brawo za torbę
A wydatek ... ehh takie życie...
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wróciłam
U endo ok. Wyniki dobre, wizyta następna za rok wkurzył mnie na koniec bo skasowal mnie tyle co zawsze czyli wizyta i USG 150zl, a dzis byłam tylko 5 min w gabinecie, spisał moje wyniki do karty i nie robił usg i 150 wrrrr. Mam pozwolenie na poród sn

Polazilam po galerii, kupiłam w smyku cuuuudne polspiochy i leginsy dla Mai (6szt), w empiku kolejna książkę dla naszej krolewny. I sobie stojak na biżu. Miałam w planach jakiś ciuch ale...za dużo mnie a za mało materiału

od wczoraj stoi w sypialni złożone łóżeczko wrzuce foty jak dokupie ochraniacz i przewijak

Zmykam, bo mój Nindża zaraz wraca
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:08   #1563
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
O kurde a ja myślałam ze tez je zrobiłaś,nie tylko bilirubine Bo ja robiłam te 3 rzeczy za jednym zamachem.Prywatnie wyszło mnie 18 zł.
Kurde jak nie minie to zrób koniecznie.
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
to Ty nie zrobilas ich jeszcze Pytałam Cie kiedys czy robilas próby watrobowe Ja Ci dobrze radzę Ty nie czekaj czy Ci przejdzie tylko goń po skierowanie na badania lub zrób szybko prywatnie.

Jaką miałaś bilirubinę?
Widzicie drogie panie, nie dopytałam, nie doczytałam i myślałam, że sama bilirubina wystarczy dopiero znajoma mnie oświeciła i trochę doczytałam o tym
nie pamiętam jaki wynik bo u gina jest, ale było w tej dolnej granicy
podzwonię jutro po labach i się popytam ile kosztuje prywatnie, jak tak w granicach 20zł jak u Ciebie rockyyy to nawet głowy nie będę ginowi zawracać tylko se zrobię

najdziwniejsze jest to, że po wczorajszej wycieczce było super, prawie nic się nie drapałam, a dziś znowu

dobra, spisuję numery tel do labów już teraz na kartę i będę dzwonić

Cytat:
Wróciłam
U endo ok. Wyniki dobre, wizyta następna za rok wkurzył mnie na koniec bo skasowal mnie tyle co zawsze czyli wizyta i USG 150zl, a dzis byłam tylko 5 min w gabinecie, spisał moje wyniki do karty i nie robił usg i 150 wrrrr. Mam pozwolenie na poród sn

Polazilam po galerii, kupiłam w smyku cuuuudne polspiochy i leginsy dla Mai (6szt), w empiku kolejna książkę dla naszej krolewny. I sobie stojak na biżu. Miałam w planach jakiś ciuch ale...za dużo mnie a za mało materiału

od wczoraj stoi w sypialni złożone łóżeczko wrzuce foty jak dokupie ochraniacz i przewijak
za endo, za zakupy i złożone łóżeczko

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:09   #1564
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Nadrobiłam, ale serio weny nie mam na pisanie, chyba stres przed jutrem mnie dopadł
Jeszcze muszę kapę dogolić, bo od czwartku już zarosłam i jutro się okaże...
Trzymajcie kciuki za samą rozmowę i żeby mi usg zrobili

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:10   #1565
fiazo
Zakorzenienie

idę wieszać pranie bo za nadrabianiem czeka już ponad godzinę na rozwieszenie

Synek
Stary 2013-07-01, 22:11   #1566
d0tkaaa
Zakorzenienie

Enlevee kochana,wpiszesz nam wage 38tydz-3600?) pojedlismy uf.zaraz idziemy uprawiac lezing

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:12   #1567
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Idę Niusie, bo już oczka mi się zamykają. Będę raniutko to na pewno nadrobię. Dobranoc. Ciumku. Może ta noc będzie cała przespana?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:13   #1568
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

hejjj

chcialam Was nadrobic, ale nie dam rady. Doszedl mi katar teraz ja sie kur .... wykoncze. Nie bede wam smecic.

Surka zakochalam sie.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:18   #1569
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie.
Ja znowu na chwilkę, dodałam fotki Antoniego do klubu. Napiszcie mi jeszcze, jak się robi te pojedyncze wiadomości żeby opis poroda dała. Napiszcie proszę na priva bo przyznaję, że na razie logistyka dnia codziennego i wygospodarowanie u mnie czasu to mega wyzwanie
wygląda na takiego spokojniutkiego maluszka

Cytat:
Wróciłam

A teraz do klubu oglądać maluchy
przeczytałam, że kolejna wizyta za rok i sobie myślę, że jak.. ciąża trwa 9 miesięcy i już się konczy.. a to u endo wizyta gratki za wyniki
wszelkie foty mile widziane..włącznie z półśpiochami i leginsami

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Moje stopy są jak balerony .. pogoda fajna, w sam raz..skąd takie opuchnięcia czuję się parszywie..byłam już bliska płaczu.. mąż mi je masuje i zaraz idziemy spać.. doszły jeszcze bóle jak @

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:18   #1570
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Misiaczka: za wyniki i zakupy

Fiazo: na badania marsz!

Gdzie jest ONA????

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:19   #1571
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

nie bylo mnie tu kilka godzin i tyle do nadrabiania
GHIA ladnego masz synka
SURKA ty idz wreszcie spac!! Odpocznij kobieto :P

dzis moj maly aktywny, tzn zawsze jak jestem gdzies na kawie to on sie wypycha kopie itp, nie wiem czy mu niewygodnie jak siedze czy chce byc w centrum zainteresowania

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:21   #1572
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Nadrobiłam, ale serio weny nie mam na pisanie, chyba stres przed jutrem mnie dopadł
spokojnych rozmów i szczegółowego usg jutro
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:24   #1573
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziolchymisze Was nadrobic ale jak tyleeee stron?)

alez mialam intensywny dzien...ale kupilam buty he za 24zl w galeri szok wszedzie takie przeceny ze az milo)pozalatwialismy jakies tam sprawy ostrzyglam tz i malego K:p ogolnie to padam na ryjale jesscze robie miesko i ziemniaczki najem sie i polozymy,lozeczko znow musi poczekac...

wogolee bylam w urzedzie skarbowym i pani wogole niewie po co zyje chyba hahah kazala jechac do urzedu miasta i sie dowiedziec..no ale mam zaswoadczenie tyllo wypelnic i dowiesc..

Powiedzcie mi...czy czop moze wygladac jak uplawy tylko jest troche bardziej gesty?taki bialo zolty?bez krwi?

pewnie usiade i poczytam co u was za jakas godzinke...

surka ale obczailam Twoje bejbe taaakaaaa sliczna..:-*kto nastepny?
Ja ostatnio czytałam ze czop moze byc tezn o żółtym zabarwieniu
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Cynamonowej to chyba kurcze cały weekend i dzisiejszy dzień nie było. Pominęłam coś w gąszczu spamu? Może miała jakieś plany wyjazdowe czy coś?
Madi do niej pisała ale na razie nic nie wiemy.
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
t

hallo ! co tu taka cisza? 42 os. przeglada, z czego 30 uzytkowników ...
jestesmy najbardziej gorącym wątkiem w poczekalni
Cytat:
Wróciłam

A teraz do klubu oglądać maluchy

witaj Lileńko na świecie

a za co to?

Zakochalam sie w twoim psim synku

brawa za wizytę

Psi synek ma chyba czkawke .
Maluszek ma juz 75 kg
Stary 2013-07-01, 22:28   #1574
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Madi do niej pisała ale na razie nic nie wiemy.

jestesmy najbardziej gorącym wątkiem w poczekalni

Maluszek ma juz 75 kg
i co gotowa na porodzik, kapa przyszykowana??
Stary 2013-07-01, 22:28   #1575
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Widzicie drogie panie, nie dopytałam, nie doczytałam i myślałam, że sama bilirubina wystarczy dopiero znajoma mnie oświeciła i trochę doczytałam o tym
nie pamiętam jaki wynik bo u gina jest, ale było w tej dolnej granicy
podzwonię jutro po labach i się popytam ile kosztuje prywatnie, jak tak w granicach 20zł jak u Ciebie rockyyy to nawet głowy nie będę ginowi zawracać tylko se zrobię

najdziwniejsze jest to, że po wczorajszej wycieczce było super, prawie nic się nie drapałam, a dziś znowu

dobra, spisuję numery tel do labów już teraz na kartę i będę dzwonić

za endo, za zakupy i złożone łóżeczko
jak masz kaske na juz to zrób jutro szybciutko,najlepiej w jakims labku coby wyniki szybko były
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
juz są Nie denerwuj sie kochana.
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
[/COLOR]Moje stopy są jak balerony .. pogoda fajna, w sam raz..skąd takie opuchnięcia czuję się parszywie..byłam już bliska płaczu.. mąż mi je masuje i zaraz idziemy spać.. doszły jeszcze bóle jak @
Ja mam dzis małe balerony z łydek ale ogólnie tragedii nie ma.
Stary 2013-07-01, 22:33   #1576
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

co do baleronow to wczoraj nie wychodzilam z lozka to mialam nogi super, dzis juz chodzilam, bylam u przyjaciolki no i niestety :P
w ogole kupilam sobie buty o rozmiar wieksze i chce je ubrac i nie moga wejsc!! juz mam dosyc, na dzien dzisiejszy moge tylko chodzic w sandalach, ciekawe co ubiore jak bedzie deszczowa pogoda

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:37   #1577
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Dobranoc

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:38   #1578
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Maluszek ma juz 75 kg
ło matko!

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
co do baleronow to wczoraj nie wychodzilam z lozka to mialam nogi super, dzis juz chodzilam, bylam u przyjaciolki no i niestety :P
w ogole kupilam sobie buty o rozmiar wieksze i chce je ubrac i nie moga wejsc!! juz mam dosyc, na dzien dzisiejszy moge tylko chodzic w sandalach, ciekawe co ubiore jak bedzie deszczowa pogoda
ja tak samo..tylko sandałki.. w nic innego nie wejdę.. i podejrzewam, że pełniesze buty rozmiar większe też byłyby za małe

Uciekam..śpijcie smacznie

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:38   #1579
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
i co gotowa na porodzik, kapa przyszykowana??
Oczywiście
Wsypałam sobie do wody soli relaksującej,płynu do kąpieli.Tz sie śmiał bo leżalam chwile w wannie a baniak i tak wystawał ponad powierzchnie jak wyspa
Kapa gotowa,cała jestem wypachniona,wydepilowana, włosy umyte,maska nałozona Aić nic tylko rodzic
Stary 2013-07-01, 22:40   #1580
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście
Wsypałam sobie do wody soli relaksującej,płynu do kąpieli.Tz sie śmiał bo leżalam chwile w wannie a baniak i tak wystawał ponad powierzchnie jak wyspa
Kapa gotowa,cała jestem wypachniona,wydepilowana, włosy umyte,maska nałozona Aić nic tylko rodzic
ja bym tylko musiała włosy wyprostowac i moge jechac
my to sie chyba nie doczekamy na te nasze dziołszki
Stary 2013-07-01, 22:42   #1581
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Tylko pod koniec ciąży też wzrasta ilość sluzu. Mi też ostatnio z białego na zoltawy się zmienia.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:48   #1582
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ja bym tylko musiała włosy wyprostowac i moge jechac
my to sie chyba nie doczekamy na te nasze dziołszki
Ja sobie mysle ze do konca przyszłego tygodnia Laura bedzie juz znami

Mała Czarna no ja tez taki mam ale podobno czopa sie nie pomyli z niczym innym.Ja nie wiem bo nie chce dziad odejsc ode mnie.
Stary 2013-07-01, 22:48   #1583
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Apajat mi się naładował, tzn baterie więc wrzucam Wam tę kołyskę od teściów. Wymiary coś ok 40x90. Buja się na boki ale można to zablokować i jest sztywna. Jest na kółeczkach, które też można zablokować na sztywno. Nie ma materaca - pewnie ładniej by się prezentowała - ale Tż w tym całym wczorajszym "szczęściu" już nie ryzykował ponownego wyjścia z mieszkania do samochodu po niego Póki co łóżeczka nie wstawiamy, jak mały zacznie się podnosić to wtedy zrobimy cyk myk. Ogólnie to jesteśmy z Tż zachwyceni bo strasznie poręczna ta kołyska. W zasadzie kołysko-łóżeczko

I chciałam Wam jeszcze napisać, że mój mąż odczuwa ciśnienie . Jak wczoraj na tę kołyskę sobie położyłam przewijak sztywny to mówię do niego, że wygodnie mi będzie, na co on mi "no ale ja też małego będę przewijał". I to z takim wyrzutem, jakbym mu zabroniła w tym jednym zdaniu w sobotę leżymy rano w łóżku i Tż mówi, że w tym tygodniu to chyba trzeba będzie podokupywać resztę rzeczy co mówiłaś, parę flanelek, pampersy, zobaczyć te nawilżacze powietrza,... ja byłam w szoku, bo co jakiś czas mu napomknęłam o jakiejś pojedynczej rzeczy, a on to wszystko pamięta i mówił, że zasnąć nie mógł, bo myślał o mnie i dziecku, o pracy i ogólnie ciągle chodzi za mną i mnie przytula, mówi, że kocha (na co dzień kilka razy u nas pada to słowo ale teraz to jest jak nieraz u nas na wątku, tak słodkopierdząco do przesady ). No i przed rodzicami tak się fajnie mądrował, ja nie dałam rady nic powiedzieć, bo on wyjaśniał, że mały kopie o swoich porach, że po słodkim się przewala najbardziej, że to, że tamto śmiesznie Wam powiem. Ale i uroczo
Piękna kołyska !!!! I dla tz-a !

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
a oto moja kluska

Cuda malutka !!!

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
A ja się znów byczę Ale mam prawo, bo chatka odgruzowana, tżtowi podstawiłam obiadek pod nos, jak tylko wszedł, nawet mu zrobiłam solankę do stóp, a zaraz mu chyba pedi trzasnę
Taka jestem napalona na to łóżeczko, że chciałam go dzisiaj wyciągnąc na wycieczkę, ale się nie dał, dziad jeden w czwartek powiedział, że skoczymy także chyba na dniach zamówie materacyk, a zaraz jeszcze zrobię listę pimpikowych must have, których mi brakuje, w tym wszystkie lekarstwa. Chciałam się jeszcze tylko upewnic - witaminy K i D polecałyście kupowac osobno, prawda?
Ale Twój tz ma full wypas mój nigdy nie dostał obiadu pod nos

Cały dzień coś robiłam... Skosilam ogródek, zrobilam 3x pranie, umylam kuwety kotów, sprzatalam, pojechałam po synka do przedszkola... A potem wstapilam do koleżanki i pozyczylam od niej leżaczek i chuste

Nadrobilam trochę spamu

Surka odpoczywaj !!!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:52   #1584
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Adriana07 widze Cieee.Co u Ciebie?

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Ide w kimee.Głowa mnie boli

Słodkich snów dwupaki i rozpakowane kurczaki :
*
Stary 2013-07-01, 22:56   #1585
fiazo
Zakorzenienie

rozwiesiłam pranie, założyłam świeżutką pościel
teraz tylko cukier, ogarnięcie zaległości internetowych z całego dnia i przygotowanie się na jutro
rano do SR, rynek, siostra i wrócę pewnie do domu po obiedzie
także jutro czeka mnie kolejne nadrabianie i tak będzie cały tydzień bo tż ma nocki także nie będę spędzała czasu przy kompie, żeby mógł się wyspać

Synek
Stary 2013-07-01, 23:28   #1586
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
No ja tez osobno kupiłam

Ło, fabryka ruszyła jaki mały łakomczuszek z tej naszej Haneczki

Kapsułki twist on

Ja tez bym wzięła na wszelki wypadek ze sobą jakies opakowanie mm

Mogłaś powiedzieć Tż, że syn się cały dzień z ciotkami na wizażu nagada

4 dawki dziennie wykończy się chłop w takim tempie

Tweed przecież Ty niedawno już oglądałaś te filmiki i przyrzekałaś, że nigdy więcej

A ja teraz poproszę o brawa, ponieważ dzisiaj:

a) zrobiłam porządne zakupy lodówkowe
b) zrobiłam 2 prania
c) poprzesadzałam kwiaty a po inwentaryzacji ogólnej wypieprz.y.l.a.m te które uznałam za paskudne
d) zasiałam bazylię i melisę
e) zrobiłam drugie danie
TADAM!!!!
f) bym zapomniała - i spamowałam cały dzień, chyba wyrobiłam sobie normę za cały tydzień

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
ALE w tamtym roku mieliśmy za sąsiadów studentów i nocami musieliśmy wysłuchiwać miłosnych uniesień delikatnie mówiąc I to raczej nie były uniesienia w parach
Jak nie w parach to grupowo

Dobranoc

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 23:35   #1587
fiazo
Zakorzenienie

się zrobiła cisza... hm w sumie nic dziwnego jak taka pora

Synek
Stary 2013-07-01, 23:40   #1588
czarownica1
Zakorzenienie

Zasnelam jak nadrabialam watek. Tz mnie teraz obudzil bo sie kladl. Zmeczona strasznie jestem po dzisiejszym dniu.
Mam nadzieje zsraz znow zssnac.

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 23:42   #1589
fiazo
Zakorzenienie

i ja uciekam spać , dobranoc

Synek
Stary 2013-07-02, 00:23   #1590
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
wygląda na takiego spokojniutkiego maluszka

przeczytałam, że kolejna wizyta za rok i sobie myślę, że jak.. ciąża trwa 9 miesięcy i już się konczy.. a to u endo wizyta gratki za wyniki
wszelkie foty mile widziane..włącznie z półśpiochami i leginsami
Hehe mam nadzieje ze moja ciaza jednak nie będzie trwała dłużej niz 9 miesięcy
Foty bedą. Choć nie lubię tego robić bo zawsze urobie sie jak głupia a zdjęcia i tak sie nie lądują musze TZ prosić taki tłumok ze mnie...
Cytat:

Maluszek ma juz 75 kg
To masz trochę futerka do przytulania

Cytat:
Oczywiście
Moje stopy tez miały kąpiel z solą relaksujaca....w misce TZ mi przygotował

Dobranoc mamusie i dzidziusie do jutra

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości