|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
O Margosia wpadła.
W Polsat News donoszą, że macie dziś u siebie piękną pogodę. Wybieracie się na spacer?
|
|
|
|
#1713 | |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny, wyszykowalam się i jadę...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
ANULKA staram sie nie nakrecac, jak dzownie do Tż to ciagle sie pyta czy jedziemy juz do spzitala :P ja juz jestem wkurzona, mama mowi mi tez, ze mogloby sie juz cos ruszyc, no ale termin mam na 8 lipca wiec jeszcze 6 dni....
ale jak tak wkejacie te foty dzieciaczkow to ja juz chce miec swoje ![]() moje kuzynka miala podobny termin do mojego i urodzila synka 11 czerwca, maly niedlugo bedzie mial miesiac a Michalka jeszcze nie ma ;/ |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
domciatko wiem, że miałaś ciemne włosy ... śniło mi się, że jesteś Kasią i że urodziłaś córeczkę, a ja sobie myślałam, że przecież jesteś Dominka i miałaś mieć synka
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41596442]Dzięki dziewczyny, wyszykowalam się i jadę... [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
w ogole od kilku dni spac mi sie chce caly czas, w nocy odpukac nie mam problemow z snem
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale skoro urodziłam córeczkę to musiałam być ja ![]() szkoda, że w śnie nie było podanej daty, kiedy ja to rodziłam! |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Linki ponizej (te, ktore ja kojarze) http://bobasshop.co.uk/ http://babyabcd.co.uk/ http://krasnal.co.uk/
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sammi24;41596425
Podoba mi się pomysł Madi co do bonu na jakieś klucze, narzędzia lub zakup takowych - jeśli wiadomo czego mu brakuje w sprzętach.Albo jeśli jest działkowcem to coś na działkę ![]() No i alko - sprawdzony ![]() :[/QUOTE] ELAINE...jeszcze są na allegro takie torby do auta do bagażnika, chyba z filcu...można na nich nadruk jakich machnąć...one są na rzepy nie lataja po bagażniku...o takie o: https://www.google.pl/search?q=torby...2F%3B750%3B614 |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co...
wybrałam materac, chcę kupić ten gryka kokos, pianka. znalazłam na ebay, namówiłam mojego tż, zgodził się mieliśmy już zamawiac wchodzimy wczoraj na ebay a tam ZERO dostępnych, niech to!! i nie umiem drugiego takiego gdzieś indziej znaleźć
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
z mięskiem czy bez:P
|
|
|
|
#1723 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
najlepsze perfumy na świecie ![]() I przyjmowal mnie lekarz, ktory mnie wypisal - i mowi: Pania drzwiami wyprosic, to Pani Z DRZWIAMI powraca [/QUOTE]hahaha Cytat:
ale się wierci ![]() Cytat:
wydaje mi się .że powinna, ale nie wiem czy musisz. Cytat:
powinnaś tak jak ją zamówić sobie cienki szlafrok do porodu, jeszcze mi nie przyszedł ![]() Cytat:
za tcCytat:
skurcze a ją nawet nie sprawdziła czy mi brzuch opadł ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
uuu to dzis szaleństwa spamowego z Twojej strony nie będzie.....:/
|
|
|
|
#1725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I muszę się wam pochwalić ,że w końcu w tam tym tygodniu zamówiłam łóżeczko-mój mąż przez moje wybieranie palpitacji dostawał.Niestety dziś dzwoniłam to pani powiedziała,że wyślą dopiero jutro.Mam nadzieje,że nie będę żałowała wyboru.Oceńcie same: http://allegro.pl/091-lozeczko-mater...tml?source=mlt -pościel beżowa krówka.
http://www.suwaczki.com/tickers/88c5yx8dy0c2edeg.png Edytowane przez kayka11 Czas edycji: 2013-07-02 o 10:31 |
|
|
|
|
#1726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Kamienskiego nigdy nie ma - to raz. Dlatego na pato bylam na Brochowie. A dwa - poniewaz w srode mnie wypisali, a w czwartek Lilo postanowila wylazic, jakos mi bylo milej juz tam wrocic niz sie tulac po obcych szpitalach .Cytat:
Cytat:
No troche rozumiem z drugiej strony, za duzo noworodkow laduje u nas na smietnikach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() KOLEJNE GLUPIE PYTANIE MAM ![]() W ciagu 2 tygodni od narodzin mam sie zadeklarowac w pracy na macierzynski, tak? Czy sa jakies specjalne formularze? Osobiscie mam isc? Mam deklarowac rok po 80% wynagrodzenia, bo nie nadazam juz? Sorki, ze Was mecze, alescie skarbnica wiedzy, a ja cos czasu nie mam sie spokojnie wysikac nawet
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i na razie na szczęście się nie dłuży ![]() Neni to współczuję, czasem też mam takie noce, za wizytę
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
mam pytanie : JAK WYSOKIE SA WASZE MATERACE???? (grube w sensie)
|
|
|
|
#1729 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Enlevee i Domciątko to już wiecie jaki macie plan na dziś ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za wybór łóżeczka, i posciel bardzo ładna
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czarownica- kciukasy za wizytę! surka- jejku, jak Ty masz już faaaajnie ![]() magdalenne- oby choróbsko odpuściło jak najszybciej ![]() elaine- ja codziennie pijam do śniadanka tą herbatę i dobra jest tylko nie wiem czy robić ten tydzień przerwy jak niektórzy zalecają
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
oj sorry cos mi się pomieszało.
w każdym razie będzie się dłużyć )
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Wam sie udało
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-02 o 10:36 |
|
|
|
|
#1734 | ||||
|
Zadomowienie
|
Jakierka - super że dziś ostatni dzień pracy i tak cię podziwaim że dałaś rade pracować tak długo
Czarownica, AGrafka, Małaczarnakejt, - ![]() ![]() ![]() Cytat:
za tydzień Cytat:
![]() Cytat:
Rasha - za tydzień Cytat:
za ciebie też oczywiście trzymamy kciuki
|
||||
|
|
|
#1735 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
8-10 cm jakos tak
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
aremalgos, yevele za tcMadi kup sobie rumianek, zaparz, zrób okłady na oczyska i heja dalej z komputerem ![]() Enle jak wczorajsza rozmowa Tż z gościem od mieszkania? dogadali się? Ja zmykam na trochę popracować
|
||
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
kayka piękne te pościele.
mój faworyt to ta różowo-brązowa (serduszka róż czekolada) super |
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tak dokladnie nie widzialam tych wlosow, tylko wiem na 100% ze nie blond ani rude, ciemniejsze takie |
|
|
|
|
#1739 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś leży ukosem, a ostatnio tak jak Twój właśnie poziomo Rano lezy poziomo, później Mu wygodniej pod skosem.. Czy pod skosem tez jest warunkiem cc?? Cytat:
No coś zmieniłam to tamten mi się znudził to zdrówka- patrz załącznik Cytat:
Chociaż po kilku dniach czułam się jakbym wstawała na mega kacu ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz musze sie dowiedziec czy B. sie zamyka w sierpniu czy jednak nie....oby nie!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

W Polsat News donoszą, że macie dziś u siebie piękną pogodę. Wybieracie się na spacer?

Spałam 3 godziny i to tak źle, że masakra
To już któraś taka noc z kolei 

Gin mówi, ze skrecone dziecko mam
za tc