|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dziewczyny, melduję, że żyję, ale kurde w morde kierowniczka cały czas siedzi ze mną w pokoju - chyba mnie pilnuje
![]() Przeczytałam wszystko, pozaznaczałam cytaty, ale musiałam zamknąć wizaż |
|
|
|
#1502 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pomysłu, jak Ci pomóc, babcia przesadza. Nie znoszę, jak ktoś próbuje mi grać na uczuciach. Tiulam mocno Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też groziła że ona nie przyjdzie i nikt z rodziny. Wtedy mąż się ugiął i zmieniilśmy datę, ale nie powiem, byłam na granicy zerwania zaręczyn i rozstania Na ślubie musiałam jej obrażoną gębę oglądać. Niech sobie wymięka, może i na mszę przyjdzie ale do dziecka nie dam jej podejść. Prezent ewentualny niech da wnuczce jedynej swojej ukochanej. Zresztą robimy w restauracji i nie będzie dla nich jedzenia więc wiesz ![]() O twojej czytałam, kurczę nie mamy czasem wspólnej teściowej? Taaa imię po niej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Illusion Insolito fuuuuuuuuuuuuuuuuj Fewciu zdrówka dla Was |
|||||||||
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie nadrabiam bo jestem tak przeziębiona, ze zaraz wezmę nożyczki i sobie utnę nos :p i na nic nie mam sił, a jeszcze do miasta muszę jechać
Maja zakatarzona pospać nie może i marudzi... ehhh
|
|
|
|
#1504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że nic na siłę i ja bym chyba na jakiś tydzień dała spokój a potem znowu próbowała ![]() żeby od małego nie uczyć jej, że jedzenie źle się kojarzy, że w jakiś sposób męczy. |
||||
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się że mieszkanko znalezione Ucz się, ucz ![]() Bidule, zdrówka rzyczę! |
|
|
|
|
#1506 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak jesteśmy tydzień u moich rodziców to Filip, też w nocy szaleje, ale tylko przez pierwszą noc, później jest ok bo się przyzwyczaja. Cytat:
Cytat:
Cytat:
, oo już dawno nie byliśmy na rybach, moze się nie długo wybierzemy. BArdzo lubie łowić, Tż mnie tym zaraził. Jak tylko czas pozwalał to czesto jeżdziliśmy.Też mi się wydaje, ze nie masz co się martwić uszkami, chyba, zę ewidentnie by ją bolały przy Twoim dotyku. Filip odkrył, ze ma włosy i je sobię namietnie łapie i wyrywa, swoją drogą to ma już je długie ![]() Cytat:
A może jest zbyt głodna? jak Filip jest zbyt mocno głodny to jest płacz niesamowity i słoiczka nie tknie, dopiero jak go delikatnie podkarmie to je az mu się uszy trzesa. chyba ze faktycznie musiz troche poczekać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzień dobry, tak w ogóle ![]() Filip urządził sobie 15 minutową drzemke i teraz leży w poprzek łóżeczka. Mieliśmy wyjść na spacer ale jest taka czika afrikana, ze siedzimy w domku
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2013-07-02 o 12:11 |
||||||||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas witaj
![]() Black teraz zmiana Twojego TŻ mi się podoba, bo wcześniej czegoś mi brakowało, a teraz naprawdę jest super. |
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja uwielbia! Wkładam ją do leżaczka i krzątam się po kuchni, a Ona się przygląda. Najbardziej lubi rozmawiać z lodówką jest czarna, więc Blanka widzi w niej swoje odbicie i jest cool ![]() Cytat:
Cała moja Mała mniej charczy a lekarka dzisiaj nie przyjmuje. Podałam jej flegaminę i widzę, że nie kaszle na razie. Poczekam do jutra może
|
||
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. Wczoraj miałam nadrobić ale zamknęłam na chwilę aplikację i już nie mogłam się połączyć z netem. Tak więc startuje jeszcze raz
![]() Ilkas-no jasne że Cię pamiętamy. Nie raz byłaś wywoływana przez dziewczyny Lecę czytać.
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę zrobić skalpel póki Bąbel śpi wracam za 45 minut upocona jak świnia pewnie
|
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla ciebie polecam kropelki Afrin, stosowalam - mnie pomogly w expresowym tempie zwalczyc katar |
||
|
|
|
#1512 |
|
BAN stały
|
Dziękujemy za wszystkie miłe słówka
![]() Milka nauczyła się piszczeć, hehe ale to śmiesznie brzmi ![]() Wczoraj zamówiłam tule. Czekam teraz na przesyłkę. Dziewczyny z nosidełkami, często się tulicie? Tylko na dworze czy po domu też?Nad tą tulą myślałam chyba ze 3 tyg. W końcu kupiłam, ale dalej się zastanawiam czy faktycznie będziemy często używać. |
|
|
|
#1513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Delicjanko
ale superCytat:
o nie kobieto, to widzę,że Ty masz taki przypadek teścowej,że powinnaś mieć absolutną wy,j,ebk,,e na nią nie ma czym się przejmować skoro to taki typ człowieka ![]() szkoda prądu,serio! Cytat:
Cytat:
no widzę,że wizaż się regularnie czytało bo oball jest ![]() no to może będzie okazja do spotkania? pamiętam,że niedaleko mnie masz rodzicow wczoraj caławdeszczu była u mnie więc może znowu bedzie okazja by się spotkać w większym gronie
|
|||
|
|
|
#1514 | |
|
Zadomowienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() A my nosimy, bo kochamy i tego sie trzymamy ![]() Black ja myśle, ze spokojnie odpusc z tym rozszerzaniem i spróbuj za tydzień, na mm możecie spokojnie być do 6 mm. Oliwka z tego co kojarze, ma dobre przybory na wadze, wiec nie musisz spieszyć sie ze słoiczkami. Ja karmie mieszanie, wczoraj stuknelo nam 5 miesięcy i nadal tylko mleczko. Możesz tez drundnac do poradni laktacyjnej u mnie kazali sie zgłaszać właśnie na konsultacje telefoniczne z takimi problemami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Black- moj starszy syteż nie tolerował niczego innego niż mleko i dietę ZACZELISMY rozszerzać dopiero w 7 miesiącu
no fakt, łatwo nie było i do dziś jest wybredny ![]() za to z drugim to istny armagedon, wyrywa mi wszystko z rąk co ja biorę do buzi- jest taki ciekawy smaków nawet się nie wychylam co próbował mimo iż mu jeszcze nie wolno
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bylo mnie, bo dzis rano mialam te nieszczesna poprawke, z ktora nie moglam sie pogodzic ![]() Nie ma jeszcze wynikow, takze nie bede zapeszac... Cytat:
Dawno Cie nie bylo, ale widze, ze szal oballowy Cie nie ominal ![]() ![]() Wisienko, najlepsze zyczenia ode mnie marsi, laurka - porazka z zachowaniem rodzicow/tesciow - dlaczego zawsze wszystko musi sie na dzieciatku odbijac... Udanego urlopu silver Kurde, wiecej nie pamietam... Pytalyscie o lezenie na boczku... Moj tez sie przez sen obraca. Co do uszka - od mniej wiecej 3tż trzyma sie za nie podczas karmienia ![]() Chociaz ostatnio zaczal mi jezdzic łapką po cycu, ręce albo zawzięcie trzymać stanik ![]() Z TZ znow wojna. Rece opadaja, coraz gorzej jest. Wiem, ze sporo w tym mojej winy, niestety mamy takie charaktery, ze dogryzamy sobie nawzajem. Niby za 2 dni wyjezdzamy razem do moich rodzicow, ale nie wiem jak to bedzie.... Poza tym przeraza mnie wizja calonocnego pociagu ![]() Lady, jak Ty ogarnelas karmienie w nocy? Da sie w tej ^%$#@ kuszetce na siedzaco? |
||
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
O kurka, nie mam cytatów!
Ilkas, bez kitu, byłaś na bierzaco jak nie tylko oball ale i tula jest my z Ola już 4 h na podwórku, w tym 2,5 to spanie , idę chyba do domu bo czika mnie zmęczyla ![]() Acha, Deli, myślę super rozwiązanie znaleźliście! Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-07-02 o 13:22 |
|
|
|
#1519 |
|
Lurker ;)
|
Dziewuchy blagam jakis przepis na szybki, niewymagajacy obiad z niczego
brak mi pomyslow ...
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
przed chwilą
|
|
#1521 |
|
Lurker ;)
|
Ojezu od kiedy te dzieciory tak sie kreca to chyba serio najbezpieczniej na podlodze polozyc
dlatego moja wlasnie lezy na kocu
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Dawid dzisiaj świętuje swoje 25 tygodni - jojczył od rana
![]() Fewciu dużo zdrowia dla Blaneczki ![]() Ilkas witamy z powrotem na pokładzie btw śliczne fotki ![]() Deli już teraz powodzenia na obronie ![]() Illusion gratuluję ząbeczka, u nas dalej się czają ![]() Aśka g*wno nie hodowla. Tzn zarejestrowana gdzieś tam, papier jest, umowa jest, czip jest, szczepienia są. Natomiast to nie ja byłam po psa a TZ to taki psiarz jak ja jeśli nie większy. ALe chyba nie przewidział albo w ogóle się nie zastanowił jak to będzie. Tutaj ja z Hektorem wychodzę po każdym piciu i żarciu, po zabawie i przede wszystkim po spaniu. Za każde siku i kupsztala dostaje ode mnie nagrodę z pochwałą. Ale co z tego jak ja np muszę nakarmić, przewinąć, uspać a on chce? To pól biedy Wiola z nim wyjdzie, ale nie robi jak ja. Mało tego wczoraj się w domu zlał to go za to pogłaskała CO do sprzedaży. NIE. Grzesiek uparcie nie i koniec bo zostaje. JA w sumie psiarz jestem, tylko jeszcze myślący. Al rozwiązanie jest takie, że zobaczymy po powrocie jak to będzie, jak się nie ogarniemy, to pies zostaje w rodzinie, tylko że u moich rodziców. Nancy a przepraszam, jeśli źle rozumiem, do mnie też pijesz o te bloki, bo mieszkamy? Dużo ludzi u nas tż 3ma psy. Jedni je traktują lepiej inni gorzej. U nas to nie będzie za każdym razem kółeczko wokól bloku. Będą dwa spacery z młodym a tak to owszem, przejście na siku po trawce |
|
|
|
#1524 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam od rana na kupsztla i chce ruszac na spacer manducowy, ale boje sie wlasnie, zeby mnie w drodze jakas smierdzaca niespodzianka nie spotkala, zwlaszcza, ze wczoraj nic nie bylo, ale chyba cos jest na rzeczy, bo slysze stekanie ![]() Niezle wygibasy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
Illusion dla Igusia za ziemba ![]() Deli, zakuwaj! Tydzien meczarni, a papier na cale zycie ![]() fewciu, gratuluje zdrowego podejscia do mm. Widze, ze podajesz w wiekszosci mm i nie biadolisz (jak ja), ze Blanka nie dostaje cyca. Super, zdrowie coreczki najwazniejsze ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- A na lezaco da sie? My w sumie w domu w nocy tylko tak... A widac cos czy ciemno jak w d*pie? |
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
o skubaniec maly!
az jej sie kitunia potargala ![]() ----------- dalam malemu dzis jogurt na deser. myslalam ze zostawi cos dla mamy bo to nowa nowosc a ten nic. olal glodna matke i wszamal wszystko co mu przygotowalam. nawet wylizac nie bylo co
|
|
|
|
#1527 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Tak zapitalacie, ze nie nadążam za Wami
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Zdaaaaaaaaaaaaaaalaaaam!! !!!!!
![]() I to jako jedyna z 40 osob na 4+ ![]() Uff, koniec egzaminow. Teraz tylko dokonczyc prace i obrona we wrzesniu. |
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
black wstrzymaj sie. Niepotrzebny Wam taki stres. I jeszcze jedno: Twoj tz bardzo zyskal po zmianie fryzury. |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

co się z tymi ludźmi dzieje
ja myślałam, że urodzenie dziecka wiąże się z różnymi problemami, ale w życiu bym nie pomyślała że cała rodzina będzie skłócona...
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie poza tym, że obowiązków kuuupa a doba jest za krótka

Maja zakatarzona pospać nie może i marudzi... ehhh

, oo już dawno nie byliśmy na rybach, moze się nie długo wybierzemy. BArdzo lubie łowić, Tż mnie tym zaraził. Jak tylko czas pozwalał to czesto jeżdziliśmy.

U mnie usypianie do 1 w nocy, potem pobudka o 1:35 i dalej już co 1,5h. Ale Ewcia zaś jakieś lęki ma, że zniknę i wpada w histerię jak mnie nie widzi. A w nocy mnie trzyma za koszulę.