|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
ale do wywoływania ręce nie są potrzebne
![]() ![]() ![]()
#1862 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tym porodzikiem to bym się nie obraziła, ale podejrzewam, że mój dzieć ma inne plany ![]() sammi: no to prasowanie w sumie nie bedzie takie złe.. ale koszule męża...tylko są do prasowania więc to już gorzej...
![]() |
#1864 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
brawa za pomalowane paznokcie
![]() ja u stop sobie pomalowalam na rozne kolory, tak pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1866 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
kurde ja nie wiem czy mi opadl ten brzuch czy nie, ale macica chyba mi sie obnizyla, tzn malego czuje nie pod samymi zebrami tylko jeszcze troche nizej, mam taka jakby wolna przestrzen miedzy brzuchem a cyckami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() to robiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Neni gratuluje wizyty
![]() wczesniej pisalas ze ladna waga Zuzy..toz to klocek jest hahahah ![]() I ktos jeszcze pytal,niepamietam kto..przepraszam czy jak sie odepnie gondole z navingtona to mozna ja wziasc pod pache czy mozna za uchwyt w budce,mozna za uchwyt w budce bez problemu ![]() nooo lazienka kuchnia i pokoj ogarniety,brwi zrobione pieknie..(mam korbe na tym pkt a wyszly taaakie ladne ![]() ![]() ![]() zobaczymy ![]() zjadlabym cos ale wsumie nie mam czasu ani zbytnio checi eh..:-P ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Kathe ja mam to samo...czekam az kluska sie urodzi zeby pomalowac wkoncu paznokcie na jakis kolor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Tzn moje piety nie sa w oplakanym stanie,poprostu sa susza:-P Neni powiedz mu zeby sie nie nakrecal bo juz duzo z nas mialo urodzic do tyg,do 10dni itp i nic... posyp mj przyprawy na rozluznienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za pamięć ![]() Rozmowa się udała- kaucja idzie na poczet ostatniego msc- ale jezeli uda mu sie wynająć to mieszkanie załóżmy od połowy tego msc to połowę nam zwraca. To jest deweloper, więc i tak 2tyg zawsze przed wynajęciem malują ściany, do tego zamawiają sprzątaczkę i tak dalej. Jeżeli chodzi o kanapę to zaproponował jakiegos swojego tapicera, gdzie moze to taniej wyjdzie. No z gosciem generalnie mamy dobre układy itp, powiedział ze rozumie sytuacje i chetnie nam wynajmie w przyszłosci znowu jakies mieszkanie jak cos ![]() Margos na pierwszym zdjeciu to wyglada jakbys dusiła tego swojego Szkraba ![]() Cytat:
![]() No i zdrówka dla kici! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To Twoje dziecko i Twoja decyzja, ale skoro sama je w jakis sposób pospieszasz to nie dziw się potem, że masz skurcze.. no niestety
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Wtajemniczenie
|
ja sie boje wagi mojego maluszka ;/ pewnie powyzej 4 kg juz ma
![]() kejt dzieki za polecenie tego pedipur, zrobilam sobie stopy nim i pod pachami i to dziala!!! to jest lepsze niz bloker z ziaji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aleeeee sie cieszę ![]() ![]() Dzwonił mąż i kazał sie pakować. Jedziemy jutro nad morze! Szef zlitowal sie nad ciężarną żona ![]() ![]() Aaaaaaaa kocham mojego męża ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Tweed: oj powiem Ci że ja też sie niesamowicie cieszę i jestem dumna z każdego naszego wątkowego dzieciaczka jakbym sama rodziła
![]() EnvL: super, że udało się dogadac! spoko koleś.. ![]() Kathe: trochę optymizmu!! ![]() ![]()
#1875 |
Wtajemniczenie
|
drobna to ja nie jestem
![]() ![]() wczoraj ogladalam film Matka i Dziecko z 2009 r. polecam, bardzo wzruszajacy!!! bardzo!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
misiaczka: rewelacja!! udanego urlopu!!
#1877 | |||
Zakorzenienie
|
Wyprawiłam męża do pracy i mam wolne... Ehh i znów sama będę siedziała
![]() Pytam TŻ "I co ja będę robiła?" a ten "A ty czekaj i jak coś to dzwoń!" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę, że by się ucieszył ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z tego developera fajny koleś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
wiem ze marudze :P ale kurcze patrzac na foty mojej kuzynki, ktora ma juz malego przy sobie, ma swietna figure ( w ogole nie widac zeby byla w ciazy!! ) to mnie zazdrosc ogarnia, ja zawsze mialam problem z tluszczykiem i pewnie duzo mi po ciazy zostanie, tak tak powinnam myslec optymistycznie, ale to wyczekiwanie doprowadza mnie do szalu, co chwile ktos sie pyta jak tam itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Konto usunięte
|
przyjechalam na brochow, czekam na ktg..
izba przyjec to jest sajgon... babka ze skurczami czekala od 7 przyjeli ja o 12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Kathe- oczywiście, że tak, dzidzius jest najważniejszy dlatego ufaj lekarzom- na pewno nie dadzą Ci zrobić krzywdy jak zadnej z nas- to w koncu szczęśliwy wątek
![]() Misiaczka- super !! zazdroszczę ogromnie ![]() Elaine- no facet jest fantastyczny i baaaardzo mi szkoda tego mieszkania bo jest wypasione i w ogóle kontakt z nim super, no ale jak jest tak, a nie inaczej to nie ma wyjscia, no cóż zrobic ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Teso- oby szybko poszło i trzymam ![]() Neni- ciekawe ile mój waży, jutro mam wizytę ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aleee Ci zazdroszczę! Super! ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wieści i fajna waga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę wyjazdu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
jaka wróżbitka z Ciebie normalnie
![]() mój syn to chyba ma długi nos i nim jakoś dziwnie rusza, bo mnie na dole czasem tak wybrzuszy czy cos jakby ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W poniedziałek o 10 rano miałam stawić się na IP. Tak też zrobiłam. Tam szybciutko ciśnienie, papierki i przebranie w koszulę. Z tych emocji nie potrafiłam powiedzieć, która ręka to prawa a która lewa gdy mi mierzono ciśnienie, ale pielęgniarka widać była do tego przyzwyczajona bo z anielską cierpliwością wzięła sobie właściwą rękę. TŻ czekał z torbą w korytarzu. Zaprowadzili nas potem na salę, która szybko się zapełniła. jednak tylko ja byłam do porodu, reszta dziewczyn to jakieś komplikacje itp. Moja ginka szybko mnie znalazła i zabrała na badania. USG potwierdziło położenie miednicowe. Zrobili mi ktg i odesłali na salę. Stwierdziłam, że przejdę się na mały spacer po korytarzu i... natknęłam się na ta moją koleżankę, która ma termin kilka dni po mnie. Była w szpitalu bo jej malutka miała niskie tętno i ją zatrzymali. Więc po południe spędziłyśmy na gadaniu a ja dzięki temu nie zwariowałam. Noc oczywiście nieprzespana, emocje ogromne. Z samego rana zjawił się TŻ a potem przyszła pielegniarka i objaśniła mi dokładnie co się za chwilę będzie działo ze szczegółami oraz w jakiej kolejności. Była bardzo miła a mnie takie doinformowanie bardzo uspokoiło. Potem przyszła kolejna pielęgniarka i mnie zabrała z sali. Powiedziała też TŻtowi gdzie ma sobie siedzieć, którymi drzwiami będę wjeżdżać i wyjeżdżać i gdzie co się będzie działo. Za chwilę już leżałam na łóżku z podpiętym ktg a moment później kojarzę migające światła na suficie jak mnie wieźli. Następne co zobaczyłam to cały zespół na bloku operacyjnym w gotowości czekający na swoich gości honorowego czyli NAS Na sali operacyjnej okazało się, że jest znajoma, zaczęła mnie zagadywać, potem anestezjolog dała znieczulenie (zero bólu). Przyszła moja ginka i druga lekarka załozyli parawan. Potem jakieś szarpanie i moment później płacz Antonia, który miał fantazję dokumentnie obsrać i obsikać moją ginkę podczas wyjmowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
misiaczka pozory
![]() ![]() elaine no dokładnie ![]() ![]() ![]() Neni no jaki kochany mąż - przynajmniej wiesz, co masz robić w wolnym czasie ![]() Teso ![]() ![]() ![]() En a ja tam jestem hardcorem, obstawiam 3400! ![]()
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak tak patrzyłam na Antonia to podobny do Ciebie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Zaraz któraś rzuci 5 kg ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Wtajemniczenie
|
Brzusie. Mojego gina dzisiaj nie ma, bo ma jakiś zabieg w szpitalu, a nie chcę iść do innego. Więc zaczekam na jutro tak jak byłam umówiona. Chociaż dzisiaj cały czas do kibelka biegam. Także jutro będziecie trzymać kciuki
![]() ![]() Kayka ![]() Sarna jak mówi żeby odpoczywać, to odpoczywaj, a nie z siatkami biegasz ![]() Margoś jakie Cudeńko ![]() Meluś ![]() Neni ![]() ![]() ![]() Stokrotka ![]() Ghia ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.