|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Domcia ma problem z wizażem. Udziela się aktywnie na FB. Wrzuciła nawet filmik i która FB nie posiada niech żałuje
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie skończyłam
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VI
Cytat:
To moja druga ciaza i przy szyjce 1,5 cm lekarz kazal sie oszczedzac. Mam w domy 5 cio latke i wierz mi ciezko sie oszczedzac majac dziecko latajace po domu, ale kazali lezec to lezalam, wiec sorry ale twoja wymowka do mnie nie przemawia. Neni Malgosia ur mi sie w 39 tyg z waga 3040 g i bylo idealnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-02 o 14:48 |
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam 2 kg czereśni w auchan i są mega
![]() jak ja uwielbiam sezonowe owoce
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze żeby jeszcze z dwa tygodnie wytrzymać, a świat się od niezrobienia czegoś w domu nie zawali. Ja rozumiem jak są jakieś ważne sprawy na mieście, urzędowe czy coś, ale odkurzanie można sobie czasem odpuścić z premedytacją.
|
|
|
|
|
#1929 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę tak Po remoncie szkoda mi kaski pewnie, że bym poszła...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że jesteście już w domku ![]() En- super, że z tym mieszkaniem się udało. Poukłada się wszystko Ghia za opis ![]() Poprasowałam kolejną partię ciuszków, zostanie mi jedno pranie jeszcze, właśnie je wywiesiłam. Taaaak mi się chce spać. Dziś o 5 miałam pobudkę i już nie zasnęłam... a o 17 wpadają znajomi, więc nie pośpię. |
|||||
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Kejt- ja chyba się też wezmę za prasowanie ciuszków Tomcia Palucha
|
|
|
|
#1931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamu
Cytat:
Edytowane przez Myszolka91 Czas edycji: 2013-07-02 o 14:51 |
|
|
|
|
#1932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na patologii sie dowiedzialam nic nie bolalo wczesniej, tylko przepowiadacze miewalam ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41600698]przyjechalam na brochow, czekam na ktg.. izba przyjec to jest sajgon... babka ze skurczami czekala od 7 przyjeli ja o 12[/QUOTE] Oooo, no to ja mialam szczescie no i dobrze, bo bym na Izbie im urodzila ![]() Cytat:
A z pogrubionego kwiczę od pieciu minut non stop Cytat:
![]() Lilo dzis po raz pierwszy komunikowala sie ze mna inaczej niz wszaskiem, czkawka badz miauczeniem Najadla sie i mowila eeeeeeee oraz khhhhhhhhh bardzo sugestywnie. Moja ptaszynka sliczna.
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z porodówki? ![]() Mi też pasuje Ale coś czuję, że Młody urodzi się w terminie
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamu
Cytat:
![]() Gdzie na Ciebie najeżdżałyśmy? wyrażając swoje zdanie? to nie jest kółko wzajemnej adoracji tylko forum, gdzie można wyrazić swoją opinię. Nie wiemy jak Twoje życie wygląda poza tym co nam piszesz, to Ty kreujesz swoją osobę na forum, nie my.
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Fanki "Dextera" informuję, iż na necie pojawił się pierwszy odcinek nowego sezonu
|
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
ANULKA no maly dawno mnie nie kopal w sumie w zebra wiec jest nadzieja ;p ale jak wstaje rano to wydaje mi sie ze wszystko jest u gory, a jak zrobie siku to juz lepiej i brzuszek w dole
![]() u mnie burza a slyszalyscie moze to ze po burzy podobno duzo porodow?? ![]() EWUSIA odpoczywaj sobie, niech tż ogarnie wszystko, w koncu na to oni sa w tym okresie ;p malutki przeslodki, gratuluje synka jeszcze raz
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
No, niestety jeszcze nie.
Wiercącej się Sary w brzuszku.
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slodki maluszek . pozdrawiam
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Zapomnialam wam napisac.
Rano wychodzac na rynek wynioslam torbe szpitalna na ganek. Maz sie akurat pojawil to mowie mu zeby mi to do auta wsadzil. A ten na spokojnie mnie pyta "do szpitala jedziesz?" Ja mu na to ze " nie ale swoja droga to zadziwiajace ze spokojnie mi ta torbe niesie i pozwala za kierownice wsiasc". Stwierdzil ze wygladam na dobrze czujaca sie i skoro najpierw na rynek jade... I kto tu ma zbudynialy mozg? Nie domyslil sie ze bylabym zdenerwowana, ze dyrygowalabym nim i takie tam. A ten pomyslal ze pojade na rynek, potem do szpitala potem zadzwonie co i jak. Sama nie wiem. A torbe chce miec w aucie jakby mnie gdzies zlapalo poza domen. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz myslalam, ze rodzi Cytat:
Kurcze ktora to miala pralke z funkcja prasowania? |
||
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() No to zaczynaj ![]() Cytat:
![]() Ja to na mojego pewnie będę wrzeszczeć, ryczeć i się śmiać w międzyczasie
|
||
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik
Cytat:
Po to jest chyba forum by ludzie wyrazali swoje opinie...echhh zreszta.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
robisz ze mnie "wyrodna matke" i jest mi po ludzku przykro. Jestescie zle na mnie bo slucham swojego ginekologa to jest nienormalne. Prosze o usuniecie mnie z listy. Nie mam zamiaru uczestniczyc w tej farsie. |
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Juz jestem
![]() Neni za wizytke.Fajną Kubuś ma wage.Tak akurat.Nic tylko dziabać się i czekac ![]() Kejt moze jak raz wszystko elegancko przebiegnie i wyklujesz Fi sn ![]() Enleeve dobrze ze chociaz 1/2 kaucji odzyskacie.Zawsze to coś A facet wydaje sie spoczko ![]() A ja jakiegos dołka złapałam ale mijaaa.Smutno mi sie zrobiło,tesknie za rodzicami,znajomymi.500 km nas dzieli A tu nie mam kolezanki-wiecie...takiej naprawde do pośmiania sie ale i do pogadania od serca.....Nikt za bardzo nas nie odwiedza.Sąsiadka z boku niby spoko ale to nie to-zawsze ja do niej szłam tak posiedziec chwilke i pogadac a ona sama od siebie nigdy nie umie wbic na kawe....Kuzynka Tza tez.Od jego kuzynka zona jest z gatunku kobit ktore jak juz przyjadą to patrzą jak kto ma mieszkanie urządzone ,jak jest ubrany i ogolnie ...bleeee a ja nie lubie takich ludzi.....na dodatek ostatnio zaczeła swoje porody opowiadac ale jakos tak jakby chciała mi udowodnic ze wcale łatwo nie bedzie i swoje musze wycierpiec :/ Dobrze ze mam jeszcze fajne kolezanki ze szkoły tylko akurat sie wakacjują.Tak mi jakos dzis zaczął tu doskwierac brak bratnich duszyczek az sie poryczałam.I ciesze sie ze mam Was.Nie znamy sie osobiscie,tylko ze spamu i fotek ,dzieli nas niejednkrotnie duzooo km a jednak czuje z wami dużą więź i żżyłam sie z Wami przez te miesiące i nie raz wole siedziec tutaj i spamowac niz na siłe szukac kontaktu tutaj z kimś.Jest jeszcze fajna kuzynka od Tza ale ona zapracowana kobita jest.Widujemy sie rzado ale zawsze wracam od niej z rogalem na twarzy Ufff to sie wygadałam.Nie musicie czytac tego smęcenia ale mi lżej na wątróbce sie zrobiło AMEN !!!!!!!!!!!!!Nie wiem co bym bez naszego forum zrobiła
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Myszolka nikt nie najezdza tylko pisze swoja opinie z wlasnego doswiadczenia. Skoro nie umiesz przyjac krytyki to nie pisz o niewygodnych rzeczach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
dobra laski, szkoda nerwów...
|
#1949 | |
|
Zadomowienie
|
misiaczka ale super
Ewusia ale słodki, cudowny maluszek Elaine jak ja nie cierpię prasowania koszul, wrr w ogóle prasowania nie znoszę ale już sprzątać uwielbiam ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41600698]przyjechalam na brochow, czekam na ktg.. izba przyjec to jest sajgon... babka ze skurczami czekala od 7 przyjeli ja o 12[/QUOTE] mam nadzieję, że szybko Cię podepną pod to ktg Cytat:
co kupiłaś?Lachryma ja jeszcze nie oglądałam brak czasu ale myślę, że w weekend z Tż usiądziemy do niego ![]() Ghia super opis, brawa dla Was jeszcze raz ![]() Enle no to fajnie, że tak wyszło. No i koleś ok skoro zaproponował tapicera Kejt rozumiem Kathe jakie masz te kolorki na paznokciach?
|
|
|
|
|
#1950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja zadaję 1000 pytań odnośnie navingtona ![]() czatuję na jakieś fajne aukcje na allegro, ale jak na złość nic nie ma ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to u was początek układania się wszystkich spraw ![]() Cytat:
wygląda jak maleńka kruszynka w tym foteliku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Nadal zaskakuje mnie tutejsze podejscue do ciazy ale lekarz wie lepiej od Ciebie co jest dla mnie i mojego dziecka dobre. Zwolnilam tempo,tym bardziej bede sie teraz oszczedzac bo mam anemie ale jak Adas bedzie chcial wyjsc na swiat wczesniej to ja nic na to nie poradze bo na ktore rzeczy wplywu nie mamy.

Najważniejsze żeby jeszcze z dwa tygodnie wytrzymać, a świat się od niezrobienia czegoś w domu nie zawali. 

pozdrawiam

A tu nie mam kolezanki-wiecie...takiej naprawde do pośmiania sie ale i do pogadania od serca.....Nikt za bardzo nas nie odwiedza.Sąsiadka z boku niby spoko ale to nie to-zawsze ja do niej szłam tak posiedziec chwilke i pogadac a ona sama od siebie nigdy nie umie wbic na kawe....Kuzynka Tza tez.Od jego kuzynka zona jest z gatunku kobit ktore jak juz przyjadą to patrzą jak kto ma mieszkanie urządzone ,jak jest ubrany i ogolnie ...bleeee a ja nie lubie takich ludzi.....na dodatek ostatnio zaczeła swoje porody opowiadac ale jakos tak jakby chciała mi udowodnic ze wcale łatwo nie bedzie i swoje musze wycierpiec :/ Dobrze ze mam jeszcze fajne kolezanki ze szkoły tylko akurat sie wakacjują.Tak mi jakos dzis zaczął tu doskwierac brak bratnich duszyczek az sie poryczałam.I ciesze sie ze mam Was.Nie znamy sie osobiscie,tylko ze spamu i fotek ,dzieli nas niejednkrotnie duzooo km a jednak czuje z wami dużą więź i żżyłam sie z Wami przez te miesiące i nie raz wole siedziec tutaj i spamowac niz na siłe szukac kontaktu tutaj z kimś.Jest jeszcze fajna kuzynka od Tza ale ona zapracowana kobita jest.Widujemy sie rzado ale zawsze wracam od niej z rogalem na twarzy
pragnę donieść że w H&M przeceny to porażka, w Smyku jeszcze gorsza. Fajne przeceny zaczęły się w Mothercare i ReKidsie