|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Nie wiem czy to z wiekiem przyszlo czy jak ale coraz wiecej butow mnie obciera,uciska i jeszcze inne brzydkie rzeczy robi ![]() W Daichamnie jak jestem to mam wrazenie, że ciagle widze to samo ![]() Juz wole pochodzic po takich zwyklych sklepach "niesieciowkach"i tam znalesc cos oryginalnego ![]() wiesz co nie widzialam takich babeczek w sklepach ale tez ich nie szukalam wiec moze po prostu sa, tylko my o tym nie wiemy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2132 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() miałam boba i za☠☠☠iscie się w nim czułam, teraz jak mi rosną te włosy to mnie tylko denerwują, tak nijako wyglądają ![]() Cytat:
u mnie są 2 sklepy takie niby tanie obuwie,ale już w nich byłam i też mi się nic nie podoba, chyba też się zrobiłam wybredna na starość http://www.ibutik.pl/ogloszenie/pudr...here-39-823611 za dyszkę ![]() Już doczytałam w komentarzach, że ta laska je w biedrze kupiła będę musiała kupić
|
||
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Kylie faktycznie podobny rozmiar mamy
![]() c do szamponu to ja kupilam malwe ale pokrzywowa do norlanych i przetluszczajacych sie bo nie bylo aloesowej a. Potrzebuje na juz... princeska ja za to uwielbiam gotowac, eksperymentowac, co rusz wyszukuje nowe przepisy, ostatnio ciasto fasolowe pieklam
|
#2134 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
ja nie piekę tylko do mamusi na ciacha chodzę
|
|
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam wczoraj w Biedrze ale nie widzialam takich, jak by byly to odrazu bym brala ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
jak moja zaraz po obcięciu teraz mi już podrosły włoski i jednak zapuszczam na dłuższe nawet ostatnio myslałam czy by ich troche nie wycieniować bo takie gęste te końce mam ![]() pogoda super zaraz lecę sie opalać
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2137 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cos podobnego
|
|
#2142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tego doprawiania... jak robilam krupnik na bezmiesnym wywarze z kostek to bylo to zupelnie bez smaku, a znowu jak smakowalam wode w zupie od miesa to tez wydawala mi sie jakas taka bez smaku byc Dlatego kostki dodalam. A ziola prowansalskie dodaje praktycznie do wszystkiego, uwielbiam je Moj tz zreszta to samo :PCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- A tak jeszcze odnosnie zupy- to byla moja 4ta zupa w zyciu wiec pojecie o ich przygotowywaniu mam naprawde niewielkie, moze z czasem sie naucze (chcialabym ), tylko ze moj tz jak slyszy "zrobie jutro zupe na obiad" to widze strach w jego oczach i robie je raczej rzadko Ostatnie dwie zupy tzn czosnkowa i ta ogorkowa wyszly dobre, ale mimo wszystko moja babcia gotowala lepsze Moze to kwestia przyzwyczajenia? Sama nie wiem. Jak sie jej nieraz pytalam to robila wszystko tak samo jak ja a jej wychodzila kazda zupa przepyszna A odnosnie tego co Nine pisalas- dawalam sok z ogorkow tez, zupa wyszla odpowiednio kwaskowa Balam sie ze jak nie dodam kostki to zupa bedzie bez smaku, bo woda na tym miesie jedyne co to zrobila sie bardziej "tlustawa", ale w dalszym ciagu byla po prostu mdla. Na koncu w smaku zupy przed dodaniem ogorkow przewazal smak marchewki, potem juz bylo fajnie czuc ogoreczki
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-02 o 12:20 |
|||
|
|
|
#2143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja raczej filigranowa i lubie taki delikatny kobiecy sexowny styl ![]() co do pazurka- mozliwe ze doszlo do uszkodzenia macierzy a wtedy do konca zycia ten pazurek bedzie juz tak rosl...nie masz takiej jakby pogrubionej pregi na nim pionowej lub poziomej? pokazuj sie w kiecy Cytat:
i sa to buty raczej- kobiece, szpileczki, jakies peep toe, materialowe, skorzane najrozniejsze, nity, cwieki, koronki, paseczki- no cudowne w stylu- jak wpadlam do tego ccc to mierzylam chyba od razu z 10 par az mnei tz pogonil no wlasnie co jest z kiteczka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mnei bez kostek/bulionow zupy sa bez smaku ) i oni jedza a ja pije kawe...
|
|
#2144 |
|
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny ja nie zjem zadnych nie doprawionych rzeczy, uwielbiam mocny smak i naprawde jak dla mnie kostke rosolowa mozna zastapic. A magii z knorra uwielbiam i naprawde duzo daje
![]() To oczywiscie tez nie jest szczyt zdrowia. Zreszta kazdy ma swoj smak, mojemu tz smakuje juz tylko moje jedzenie, zreszta ja tez nie lubie u kogos jesc ![]() Kylie jak tam blondi Twoje sandalki? haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki przetestowalam
![]() polecam z glebi serca wam ten szampon: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow-wlosow.html jest niesamowity- skora złagodzona, myje bardzo delikatnie ze koltuna nie robi ale domywa, na masce fructisa wlosy sa bajeczne jak z reklamy- blask, mega miekkosc, puszystosc ale razem z wygladzeniem no nie te wlosy, jakbym nigdy nie farbowala- jestem zachwycona!!! jak bede probowala wracac do szamponow reklamowanych typu garniery, loreale, timotei i inne prosze mnie bic no moze zrobie tylko malutki wyjatek dla ultra douxa do farbowanych ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
magii, pieprz nawet ziolowy wykanczaja mnie jelitowo i wszelkie ostre przyprawy...ja moge tylko dosolic finalnie (choc nie powinnam patrzac na nerki)... najwazniejsze zeby smakowalo ej wy tez do rosolu dajecie szczypior zamiast koperku? ojczym tz daje i to sie gotuje kilka minut i powiem wam ze bylam ostatnio w lekkim szoku bo rosol nie smakuje rosolem
|
|
#2146 |
|
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dokladnie
kazdy ma swoj smak ![]() Ja do rosolu nie daje ani koperku ani szczypiorku tylko te liscie z pietruszki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Yeee, tz przyniosl mi przed chwila paczuszke z waxem, bronzerem w7, oliwkowym kremem z verony i peelingiem do stop jakiejs nieznanej mi firmy
![]() ![]() Bunny pierwsze slysze o tym szczypiorku. Moja babcia dawala zawsze pietruszke ;-) I to prawda, kazdy ma inny smak, nie jadlam nigdy dwoch takich samych zup Np. rosol- kazdego inaczej smakuje ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Bunny orientujesz sie moze czy ten peeling do stop jest w stanie spelnic to o czym pisze producent tzn zluszczanie i nawilzanie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-herbata.html Swoja droga, na KWC pisze ze kosztuje 11zl a ja go kupilam na all za jedyne 3,89zl :P ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Gdzie go mozna dostac?? Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-02 o 16:07 |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak chcesz przepis na tego andruta ? (a raczej na zwykła czekolade ) albo te pączki ?
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dowiedzialam sie ze niedaleko mojego miasta bedzie koncert Thomasa Andersa i bedzie spiewal piosenki modern talking
Ja chce na to pojechac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz do konca zycia tak bedzie mi rosl ![]() zdjec dzisiaj nie zrobie, bo leje u mnie ja z cebra i burza nie chce sobie pojsc ![]() Cytat:
A idz z tymi sandalkami ![]() Cytat:
![]() Ja nigdy nie daje szczypiorku i pierwszy raz o tym slysze. Ja daje opalona na palniku polowke cebuli ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() Pamietam jak moja babcia jeszcze jak prowadzila resto z potancowkami weekendowymi to czesto Modern Talking lecialo
|
|||||
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
W moim rosole też tylko pietrucha
Szczypiorek lubię i daję do wielu rzeczy, ale do rosołu nigdy nie dawałam
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym ze moj tz niechetny na takie eventy jest i nie wiem czy uda mi sie go namowic Ale jestem pewna ze bym sie wybawila za wszystkie czasy...![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A tak w ogole to nie wiem czemu ale ten wax po nalozeniu na wlosy zamienil sie w piane Zawsze wydawalo mi sie ze mial inna konsystencje No ale i tak go kocham
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Ale gradem u mnie ☠☠☠lo
|
|
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
ja u mnie w drogerii widziałam familijne szampony ale inne...tego typu:
savona-familijny-szampon-pokrzywowy-1l.jpg Bunny ta barwa zadziałała przyklap i tłuszcz zniknął włosy miękkie i nawet aż tak strasznie nie plątał Kylie u mnie padało ostatnie kilka/kilkanaście dni to dziś dla odmiany pełne słońce i w spódniczce paraduję ![]() Szkoda tylko że humor mi się zpsuł bo mamy tak masakryczny serwer w pracy że co chwilę się wiesza,wyłącza, resetuje i wszystko inne aż w☠☠☠☠a dostałam
|
#2155 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() u Was zawsze leje
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sloneczko dzisiaj, jest na tyle cieplo ze ubralam sie w taka czarna bluzke na grubych ramiaczkach krotka (a'la gorset z tym ze z materialu normalnego) i spodniczke w kwiaty do niej krotka
+ do tego of course szpileczki teraz tylko pozostaje mi czekac na tz jak wroci i jedziemy gdzies Ostatnio w ogole nie chcialo mi sie malowac a dzisiaj to na bostwo jestem zrobiona ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Ale ceny sie zaczynaja od 40zl |
|
|
|
|
#2157 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() u mnie byli oni http://www.youtube.com/watch?v=EmGmf61r6Pk i za darmo,bo to na festynie w pobliskim mieście
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Ex
Składniki:
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie do sklepu z tz idziemy i na przejzadzke gdzies.. tzn czekam na niego bo pojechal pod wroclaw gdzies i niedlugo powinien byc.. A ze sie wyszykowalam.. hmm mialam potrzebe poczuc sie jakos inaczej, seksowniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cherrry dziekuje Ci bardzo za przepis Jadlam kiedys takie paczki i wiem ze sa pyszniaste
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
rozumiem też mam czasem taką potrzebę oby tylko TŻ się na Ciebie nie rzucił, bo wtedy nigdzie nie pojedziecie ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

jak tam brzusio? Jak się czujesz?
Ostatnie dwie zupy tzn czosnkowa i ta ogorkowa wyszly dobre, ale mimo wszystko moja babcia gotowala lepsze
magii, pieprz nawet ziolowy wykanczaja mnie jelitowo 

Jadlam kiedys takie paczki i wiem ze sa pyszniaste