Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 10:21   #2131
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Kylie ahahahaha przynajmniej humor Ci poprawiałam

ja w sumie też nie gotuję jakiś wynalazków, no może czasami jak mi się chce, też często mnie nie ma jak latam praca, uczelnia, jak robię obiad to staram się po prostu, żeby na 2 dni był czasami jak nam się nic nie chce robić to smażymy frytki i to jest nasz obiad

Co do CCC to mi właśnie też nie bardzo, te sandały, które podobały mi się na stronie, jakoś w sklepie mnie nie zauroczyly. Muszę się jeszcze do deichamna wybrać

Ja muszę coś zrobić słodkiego do pracy za tydzień, bo mam urodziny i wymyśliłam sobie to http://mygreekshopping.blogspot.com/...-konkursu.html tylko zamiast budyniu dam krem karpatkowy. Dziewczyny a któraś z Was widziała gdzieś w sklepie takie babeczki?????
Ja sie w ogole wybredna zrobilam jesli chodzi o buty.
Nie wiem czy to z wiekiem przyszlo czy jak ale coraz wiecej butow mnie obciera,uciska i jeszcze inne brzydkie rzeczy robi
W Daichamnie jak jestem to mam wrazenie, że ciagle widze to samo
Juz wole pochodzic po takich zwyklych sklepach "niesieciowkach"i tam znalesc cos oryginalnego

wiesz co nie widzialam takich babeczek w sklepach ale tez ich nie szukalam wiec moze po prostu sa, tylko my o tym nie wiemy

Cytat:
Napisane przez Skarb90 Pokaż wiadomość
umówiłam się za tydzien na sobote do fryza , cos takiego mi się podoba...
Mi sie bardzo taka fryzurka podoba
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:27   #2132
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
świetnaa nie pokazuj mi takich fryzur, bo znowu pójdę obciąć włosy, a chce je w końcu zapuścić
miałam boba i za☠☠☠iscie się w nim czułam, teraz jak mi rosną te włosy to mnie tylko denerwują, tak nijako wyglądają
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja sie w ogole wybredna zrobilam jesli chodzi o buty.
Nie wiem czy to z wiekiem przyszlo czy jak ale coraz wiecej butow mnie obciera,uciska i jeszcze inne brzydkie rzeczy robi
W Daichamnie jak jestem to mam wrazenie, że ciagle widze to samo
Juz wole pochodzic po takich zwyklych sklepach "niesieciowkach"i tam znalesc cos oryginalnego

wiesz co nie widzialam takich babeczek w sklepach ale tez ich nie szukalam wiec moze po prostu sa, tylko my o tym nie wiemy

Mi sie bardzo taka fryzurka podoba
Ja w deichamnie nie byłam dawno to nie wiem u mnie są 2 sklepy takie niby tanie obuwie,ale już w nich byłam i też mi się nic nie podoba, chyba też się zrobiłam wybredna na starość Ostatnio w lumpku dorwałam takie nówki http://www.ibutik.pl/ogloszenie/pudr...here-39-823611 za dyszkę

Już doczytałam w komentarzach, że ta laska je w biedrze kupiła będę musiała kupić
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:37   #2133
shizaxa
Wtajemniczenie

Kylie faktycznie podobny rozmiar mamy
c do szamponu to ja kupilam malwe ale pokrzywowa do norlanych i przetluszczajacych sie bo nie bylo aloesowej a. Potrzebuje na juz...
princeska ja za to uwielbiam gotowac, eksperymentowac, co rusz wyszukuje nowe przepisy, ostatnio ciasto fasolowe pieklam

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:43   #2134
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
c do szamponu to ja kupilam malwe ale pokrzywowa do norlanych i przetluszczajacych sie bo nie bylo aloesowej a. Potrzebuje na juz...
princeska ja za to uwielbiam gotowac, eksperymentowac, co rusz wyszukuje nowe przepisy, ostatnio ciasto fasolowe pieklam
o nieee jak dla mnie ciasto to musi być mega słodkie ja nie piekę tylko do mamusi na ciacha chodzę
Stary 2013-07-02, 11:21   #2135
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
świetnaa nie pokazuj mi takich fryzur, bo znowu pójdę obciąć włosy, a chce je w końcu zapuścić
miałam boba i za☠☠☠iscie się w nim czułam, teraz jak mi rosną te włosy to mnie tylko denerwują, tak nijako wyglądają

Ja w deichamnie nie byłam dawno to nie wiem u mnie są 2 sklepy takie niby tanie obuwie,ale już w nich byłam i też mi się nic nie podoba, chyba też się zrobiłam wybredna na starość Ostatnio w lumpku dorwałam takie nówki http://www.ibutik.pl/ogloszenie/pudr...here-39-823611 za dyszkę

Już doczytałam w komentarzach, że ta laska je w biedrze kupiła będę musiała kupić
ej swietne te buciki
bylam wczoraj w Biedrze ale nie widzialam takich, jak by byly to odrazu bym brala

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Ja z takich oczyszczajacych to polecam Joanne Rzepe tez czysci ze ho ho
Stary 2013-07-02, 11:28   #2136
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
fryzurka super jak moja zaraz po obcięciu teraz mi już podrosły włoski i jednak zapuszczam na dłuższe nawet ostatnio myslałam czy by ich troche nie wycieniować bo takie gęste te końce mam

pogoda super zaraz lecę sie opalać

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 11:28   #2137
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
ej swietne te buciki
bylam wczoraj w Biedrze ale nie widzialam takich, jak by byly to odrazu bym brala
dzięki
ja też nie widziałam,ale może nie zwróciłam uwagi pójdę dzisiaj po pracy to dam znać czy są
Stary 2013-07-02, 11:31   #2138
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
ja też nie widziałam,ale może nie zwróciłam uwagi pójdę dzisiaj po pracy to dam znać czy są
ja to sie chyba zaraz ubiore i smigne
@ dostałam
Stary 2013-07-02, 11:40   #2139
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
ja to sie chyba zaraz ubiore i smigne
@ dostałam
to napisz czy są
mi się właśnie skończył

Lecę do pracy, miłego dnia
Stary 2013-07-02, 11:55   #2140
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
to napisz czy są
mi się właśnie skończył

Lecę do pracy, miłego dnia
jak bede w Biedrze to odrazu napise Ci sms czy sa
Stary 2013-07-02, 12:09   #2141
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Cytat:
Mi się tez taka fryzurka podoba i przy takiej długości mozna kombinować z blondem. Może kiedys sobie coś takiego strzele ale teraz zapuszczam

Cos podobnego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b584.jpg (21,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg damskie-fryzury-krotkie-wlosy-bob galeria-fryzur99.jpg (37,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg damskie-fryzury-krotkie-wlosy-bob galeria-fryzur97.jpg (36,5 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-07-02, 12:35   #2142
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Miałaś się odzywać co u Ciebie słychać jak tam brzusio? Jak się czujesz?

Ex bo tak się zabierasz za to gotowanie ale spoko po czasie to Ci przyjdzie i będziesz wszystko robiła bez myślenia o tym
paczuszka poszła, myślę,że w środę powinnaś dostać
Chodziło mi o to że mój tż dopiero z roboty wrócił o 18 A on dopiero wtedy obiady jada. Ja z młodym zupę zjadłam kolo 15-16, ale w sumie odkad tu mieszkam z tz to pozniej jadam obiady, ze wzgledu na niego troche bo nieraz mnie prosi zebym na niego zaczekala i zebysmy zjedli razem..

A co do tego doprawiania... jak robilam krupnik na bezmiesnym wywarze z kostek to bylo to zupelnie bez smaku, a znowu jak smakowalam wode w zupie od miesa to tez wydawala mi sie jakas taka bez smaku byc Dlatego kostki dodalam. A ziola prowansalskie dodaje praktycznie do wszystkiego, uwielbiam je Moj tz zreszta to samo :P

Cytat:
A,bo zapomne dziewczynki!
Wczoraj kupilam swoja pierwsza maxi spodnice w kolorze koralowym, jestem w niej oblednie zakochana, do japonek, koturn, a do litow to juz w ogole wyglada bosko i tylko 49 zl mnie kosztowala
Pokazujjj!

Cytat:
Piękna Z tym ze ja juz sie boje krotkich fryzur bo wiem ze sa ciezkie do utrzymania na moich kreconych wlosach... predzej bym je zniszczyla niz miala piekna fryzurke codziennym prostowaniem/stylizowaniem/suszeniem na szczotce :P

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

A tak jeszcze odnosnie zupy- to byla moja 4ta zupa w zyciu wiec pojecie o ich przygotowywaniu mam naprawde niewielkie, moze z czasem sie naucze (chcialabym ), tylko ze moj tz jak slyszy "zrobie jutro zupe na obiad" to widze strach w jego oczach i robie je raczej rzadko Ostatnie dwie zupy tzn czosnkowa i ta ogorkowa wyszly dobre, ale mimo wszystko moja babcia gotowala lepsze Moze to kwestia przyzwyczajenia? Sama nie wiem. Jak sie jej nieraz pytalam to robila wszystko tak samo jak ja a jej wychodzila kazda zupa przepyszna Na nastepny ogien idzie fasolka po bretonsku, zobaczymy co z tego wyjdzie A odnosnie tego co Nine pisalas- dawalam sok z ogorkow tez, zupa wyszla odpowiednio kwaskowa Slona w sumie tez byla tak w sam raz, tz sobie na talerzu troche domagowal i popieprzyl do smaku, a my z mlodym jedlismy bez doprawiania, z sama smietana Balam sie ze jak nie dodam kostki to zupa bedzie bez smaku, bo woda na tym miesie jedyne co to zrobila sie bardziej "tlustawa", ale w dalszym ciagu byla po prostu mdla. Na koncu w smaku zupy przed dodaniem ogorkow przewazal smak marchewki, potem juz bylo fajnie czuc ogoreczki

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-07-02 o 12:20
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 13:35   #2143
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj caly dzien miaam problem z netem
Gimbusy maja wakacje i siec jest przeciazona
na dodatek tak mnie but nowy obtarl do krwi, że boso z miasta wracalam do domudobrze,że mieszkam na obrzeżach

Ide nadrabiac co u was moje blond i nie tylko złośnice

Butki sliczne, takie delikatne i kobiece, w sam raz wpisuja mi sie w Twoj styl "kokietki"
Ja niestety jestem " za duza" do tak delikatnych butkow. Do mnie pasuja lity własnie, koturny, masywny słupek...

dla mnie strata pracy oznacza powrot na garnuszek babci i taty, a tego bym nie znioslateraz poki Tż jeszcze robi mgr, musze jakos zacisnac zeby, a potem zakladamy wlasny zaklad rehebilitacji, bo ja czyjegos bezmyslnego kierownictwa nie moge zniesc

Tez tak troszke mam
ale minimalnie

Jak juz jestemy przy paznokciach to Bunny mam do Ciebie pytanie.
Kiedys w pracy na palce spadla mi ciezka, szklana podstawa od manekina na palce.Na duzym palcu mialam czarna plame pod paznokciem, ktora juz odrosla i jej nie ma, ale za to z trzecim palcem, tzn paznokciem jest cos nie hallo. odkad mi to spadlo pazokiec na nim po jednej stronie bardziej rosnie taki zgrubialyi musze pilowac nie tylko normalnie pazury z dlugosci w nim ale i jeszcze musze jechac po samej plytce żeby go "odchudzic" i to nie jest na calym paznokciu tylko bardziej po lewej stronie tam gdzie wiekszy ciezar spadl. Nie wiem czy dobrze to wytlumaczylam

A,bo zapomne dziewczynki!
Wczoraj kupilam swoja pierwsza maxi spodnice w kolorze koralowym, jestem w niej oblednie zakochana, do japonek, koturn, a do litow to juz w ogole wyglada bosko i tylko 49 zl mnie kosztowala
hehe kokietki powiadasz
ja raczej filigranowa i lubie taki delikatny kobiecy sexowny styl
co do pazurka- mozliwe ze doszlo do uszkodzenia macierzy a wtedy do konca zycia ten pazurek bedzie juz tak rosl...nie masz takiej jakby pogrubionej pregi na nim pionowej lub poziomej?
pokazuj sie w kiecy

Cytat:
dziekuje
widze podobny rozmiar mamy

co Ty gadasz nasze lity Cie obtarly
Ja w Nich ost smigalam i nic
Tylko ze teraz jak wczesniej pisalam, sandaly z ccc tak mi zalatwily palce ze teraz to tylko w japonkach moge smigac
Co do pracy, to tak jak juz wczesniej Bunny pisalam, musze sie przemeczyc teraz i jakos dac rade

Make my day

Przy tabsach mi sie takie zrobily
chociaz teraz zmienialam Regulona na Lesinelle i juz nie sa takie duze jak byly ale wystarcza, bynajmniej mi
widzialam te tlumy w ccc, ja tez mam ich karte i sms i meila dostaje o ich promocjach, zreszta mi sie malo butow w ccc podoba.
Teraz kupilam te sandaly co mi tak noge styraly i musze pomyslec z kumpela co pracowala w ccc wlasnie, co z nimi zrobic zeby je na reklamacje oddac

Ja tam prawie w ogole nie gotuje, bo po prostu nie mam czasu. Dla mnie totalnym zbawieniem sa warzywa na patelnie z Biedronki. Czasem jej je same, czasem jakiegos kotleta do nich zrobie, czasem z sosem i juz. Jak sie pracuje po tyle co ja to nie ma na to absolutnie czasu

Jesli chodzi o Pollene Aloesowa to sama z czystem sumieniem polecam
myłam nia dosc dlugo i na prawde nie przesuszala i nie koltunila mi wlosow
a wlosy mialam swieże nawet do 5 dni
Witam w klubie "obtartych przez buty"

Ciocia Kylie jest rzadna wiedzy co u pierworodnego syna Wizazu slychac i jak sie czuje mamusia

powalasz mnie dzisiaj
bo ccc ma srednie kolekcje ale u mnie w jednym ccc jest cala kolekcja z quazi (min. te co kupilam), w innych ccc ich nie ma, a ilosciowo samych butow od quazi jest tyle co lasockiego czy jennifer...
i sa to buty raczej- kobiece, szpileczki, jakies peep toe, materialowe, skorzane najrozniejsze, nity, cwieki, koronki, paseczki- no cudowne w stylu- jak wpadlam do tego ccc to mierzylam chyba od razu z 10 par az mnei tz pogonil i nie moglam sie zdecydowac ktore brac bo maja przepiekne modele

no wlasnie co jest z kiteczka?
Cytat:
Kylie ahahahaha przynajmniej humor Ci poprawiałam

ja w sumie też nie gotuję jakiś wynalazków, no może czasami jak mi się chce, też często mnie nie ma jak latam praca, uczelnia, jak robię obiad to staram się po prostu, żeby na 2 dni był czasami jak nam się nic nie chce robić to smażymy frytki i to jest nasz obiad

Co do CCC to mi właśnie też nie bardzo, te sandały, które podobały mi się na stronie, jakoś w sklepie mnie nie zauroczyly. Muszę się jeszcze do deichamna wybrać

Ja muszę coś zrobić słodkiego do pracy za tydzień, bo mam urodziny i wymyśliłam sobie to http://mygreekshopping.blogspot.com/...-konkursu.html tylko zamiast budyniu dam krem karpatkowy. Dziewczyny a któraś z Was widziała gdzieś w sklepie takie babeczki?????
dla mnie deichman od kilku sezonow tragedia

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to że mój tż dopiero z roboty wrócił o 18 A on dopiero wtedy obiady jada. Ja z młodym zupę zjadłam kolo 15-16, ale w sumie odkad tu mieszkam z tz to pozniej jadam obiady, ze wzgledu na niego troche bo nieraz mnie prosi zebym na niego zaczekala i zebysmy zjedli razem..

A co do tego doprawiania... jak robilam krupnik na bezmiesnym wywarze z kostek to bylo to zupelnie bez smaku, a znowu jak smakowalam wode w zupie od miesa to tez wydawala mi sie jakas taka bez smaku byc Dlatego kostki dodalam. A ziola prowansalskie dodaje praktycznie do wszystkiego, uwielbiam je Moj tz zreszta to samo :P

Pokazujjj!

Piękna Z tym ze ja juz sie boje krotkich fryzur bo wiem ze sa ciezkie do utrzymania na moich kreconych wlosach... predzej bym je zniszczyla niz miala piekna fryzurke codziennym prostowaniem/stylizowaniem/suszeniem na szczotce :P

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

A tak jeszcze odnosnie zupy- to byla moja 4ta zupa w zyciu wiec pojecie o ich przygotowywaniu mam naprawde niewielkie, moze z czasem sie naucze (chcialabym ), tylko ze moj tz jak slyszy "zrobie jutro zupe na obiad" to widze strach w jego oczach i robie je raczej rzadko Ostatnie dwie zupy tzn czosnkowa i ta ogorkowa wyszly dobre, ale mimo wszystko moja babcia gotowala lepsze Moze to kwestia przyzwyczajenia? Sama nie wiem. Jak sie jej nieraz pytalam to robila wszystko tak samo jak ja a jej wychodzila kazda zupa przepyszna Na nastepny ogien idzie fasolka po bretonsku, zobaczymy co z tego wyjdzie A odnosnie tego co Nine pisalas- dawalam sok z ogorkow tez, zupa wyszla odpowiednio kwaskowa Slona w sumie tez byla tak w sam raz, tz sobie na talerzu troche domagowal i popieprzyl do smaku, a my z mlodym jedlismy bez doprawiania, z sama smietana Balam sie ze jak nie dodam kostki to zupa bedzie bez smaku, bo woda na tym miesie jedyne co to zrobila sie bardziej "tlustawa", ale w dalszym ciagu byla po prostu mdla. Na koncu w smaku zupy przed dodaniem ogorkow przewazal smak marchewki, potem juz bylo fajnie czuc ogoreczki
ja tez zawsze daje kostki rosolowe i lyzke wegety czy innej przyprawy plus suszonych warzywek z lyzke do swiezych warzyw, miesa daje zwykle malo np 1 udko albo korpus bo nie moge tlustych zup...
dla mnei bez kostek/bulionow zupy sa bez smaku nie zjadlabym... ja wiem ze to nie jest szczyt zdrowia ale... wolalabym juz nie jesc nic jakby mi kto dal zupe na samej wegecie, warzywach i miesie, bo doprawic nie moge- nie moge pieprzy czy magii... ( tak gotuje ojczym tz i zawsze przechodze traume jak jestesmy u niego na obiedzie ) i oni jedza a ja pije kawe...
Stary 2013-07-02, 14:57   #2144
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Bunny ja nie zjem zadnych nie doprawionych rzeczy, uwielbiam mocny smak i naprawde jak dla mnie kostke rosolowa mozna zastapic. A magii z knorra uwielbiam i naprawde duzo daje
To oczywiscie tez nie jest szczyt zdrowia. Zreszta kazdy ma swoj smak, mojemu tz smakuje juz tylko moje jedzenie, zreszta ja tez nie lubie u kogos jesc

Kylie jak tam blondi Twoje sandalki? haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-02, 15:02   #2145
blond bunny
Zakorzenienie

dziewczynki przetestowalam

polecam z glebi serca wam ten szampon:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow-wlosow.html

jest niesamowity- skora złagodzona, myje bardzo delikatnie ze koltuna nie robi ale domywa, na masce fructisa wlosy sa bajeczne jak z reklamy- blask, mega miekkosc, puszystosc ale razem z wygladzeniem
no nie te wlosy, jakbym nigdy nie farbowala- jestem zachwycona!!!

jak bede probowala wracac do szamponow reklamowanych typu garniery, loreale, timotei i inne prosze mnie bic no moze zrobie tylko malutki wyjatek dla ultra douxa do farbowanych

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Bunny ja nie zjem zadnych nie doprawionych rzeczy, uwielbiam mocny smak i naprawde jak dla mnie kostke rosolowa mozna zastapic. A magii z knorra uwielbiam i naprawde duzo daje
To oczywiscie tez nie jest szczyt zdrowia. Zreszta kazdy ma swoj smak, mojemu tz smakuje juz tylko moje jedzenie, zreszta ja tez nie lubie u kogos jesc

no ja rozumiem... tyle ze ja taka nawe to "postna" zupke mam malo mozliwosci doprawic magii, pieprz nawet ziolowy wykanczaja mnie jelitowo i wszelkie ostre przyprawy...
ja moge tylko dosolic finalnie (choc nie powinnam patrzac na nerki)...
najwazniejsze zeby smakowalo

ej wy tez do rosolu dajecie szczypior zamiast koperku? ojczym tz daje i to sie gotuje kilka minut i powiem wam ze bylam ostatnio w lekkim szoku bo rosol nie smakuje rosolem
Stary 2013-07-02, 15:26   #2146
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Dokladnie kazdy ma swoj smak
Ja do rosolu nie daje ani koperku ani szczypiorku tylko te liscie z pietruszki

Stary 2013-07-02, 16:11   #2147
exclusivee
Zakorzenienie

Yeee, tz przyniosl mi przed chwila paczuszke z waxem, bronzerem w7, oliwkowym kremem z verony i peelingiem do stop jakiejs nieznanej mi firmy zaraz sie biore za mycie wlosow i nakladam ukochanego waxika

Bunny pierwsze slysze o tym szczypiorku. Moja babcia dawala zawsze pietruszke ;-)

I to prawda, kazdy ma inny smak, nie jadlam nigdy dwoch takich samych zup Np. rosol- kazdego inaczej smakuje

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Bunny orientujesz sie moze czy ten peeling do stop jest w stanie spelnic to o czym pisze producent tzn zluszczanie i nawilzanie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-herbata.html

Swoja droga, na KWC pisze ze kosztuje 11zl a ja go kupilam na all za jedyne 3,89zl :P

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

jest niesamowity- skora złagodzona, myje bardzo delikatnie ze koltuna nie robi ale domywa, na masce fructisa wlosy sa bajeczne jak z reklamy- blask, mega miekkosc, puszystosc ale razem z wygladzeniem

jak bede probowala wracac do szamponow reklamowanych typu garniery, loreale, timotei i inne prosze mnie bic no moze zrobie tylko malutki wyjatek dla ultra douxa do farbowanych
Napewno cie opalujemy

Gdzie go mozna dostac??

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-07-02 o 16:07
Stary 2013-07-02, 16:20   #2148
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Yeee, tz przyniosl mi przed chwila paczuszke z waxem, bronzerem w7, oliwkowym kremem z verony i peelingiem do stop jakiejs nieznanej mi firmy zaraz sie biore za mycie wlosow i nakladam ukochanego waxika

Bunny pierwsze slysze o tym szczypiorku. Moja babcia dawala zawsze pietruszke ;-)

I to prawda, kazdy ma inny smak, nie jadlam nigdy dwoch takich samych zup Np. rosol- kazdego inaczej smakuje

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Bunny orientujesz sie moze czy ten peeling do stop jest w stanie spelnic to o czym pisze producent tzn zluszczanie i nawilzanie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-herbata.html

Swoja droga, na KWC pisze ze kosztuje 11zl a ja go kupilam na all za jedyne 3,89zl :P

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Napewno cie opalujemy

Gdzie go mozna dostac??
krem z verony, uwielbiam

To jak chcesz przepis na tego andruta ? (a raczej na zwykła czekolade ) albo te pączki ?
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:22   #2149
exclusivee
Zakorzenienie

Kurcze dowiedzialam sie ze niedaleko mojego miasta bedzie koncert Thomasa Andersa i bedzie spiewal piosenki modern talking Ja chce na to pojechac

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
krem z verony, uwielbiam

To jak chcesz przepis na tego andruta ? (a raczej na zwykła czekolade ) albo te pączki ?
Na paczki mozesz dac, wafla przekladanca znam bo moja babcia czesto robila

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-02, 16:26   #2150
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
hehe kokietki powiadasz
ja raczej filigranowa i lubie taki delikatny kobiecy sexowny styl
co do pazurka- mozliwe ze doszlo do uszkodzenia macierzy a wtedy do konca zycia ten pazurek bedzie juz tak rosl...nie masz takiej jakby pogrubionej pregi na nim pionowej lub poziomej?
pokazuj sie w kiecy
nie, nic tam takiego na tym paznokciu nie widze
to juz do konca zycia tak bedzie mi rosl
zdjec dzisiaj nie zrobie, bo leje u mnie ja z cebra i burza nie chce sobie pojsc
Cytat:

hehehehh
A idz z tymi sandalkami

Cytat:

ej wy tez do rosolu dajecie szczypior zamiast koperku? ojczym tz daje i to sie gotuje kilka minut i powiem wam ze bylam ostatnio w lekkim szoku bo rosol nie smakuje rosolem
Bunny blagam nie rob mi tego, ja nie moge juz kupowac nic do wlosow, bo Tz normalnie wysle mnie do czubolandii

Ja nigdy nie daje szczypiorku i pierwszy raz o tym slysze.
Ja daje opalona na palniku polowke cebuli

Cytat:
Dokladnie kazdy ma swoj smak
Ja do rosolu nie daje ani koperku ani szczypiorku tylko te liscie z pietruszki

o pietruszke i lisc laurowy tez daje

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Kurcze dowiedzialam sie ze niedaleko mojego miasta bedzie koncert Thomasa Andersa i bedzie spiewal piosenki modern talking Ja chce na to pojechac
O matko moje mlodziencze lata
Pamietam jak moja babcia jeszcze jak prowadzila resto z potancowkami weekendowymi to czesto Modern Talking lecialo
Stary 2013-07-02, 16:32   #2151
Ninedin
Zakorzenienie

W moim rosole też tylko pietrucha
Szczypiorek lubię i daję do wielu rzeczy, ale do rosołu nigdy nie dawałam
Stary 2013-07-02, 17:28   #2152
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
O matko moje mlodziencze lata
Pamietam jak moja babcia jeszcze jak prowadzila resto z potancowkami weekendowymi to czesto Modern Talking lecialo
No wlasnie ja jak bylam malutka to czesto w radiu puszczali jak bylam z dziadkami na dzialce, teraz sobie z tz w aucie sluchamy jak gdzies jedziemy i spiewamy Problem w tym ze moj tz niechetny na takie eventy jest i nie wiem czy uda mi sie go namowic Ale jestem pewna ze bym sie wybawila za wszystkie czasy...

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

A tak w ogole to nie wiem czemu ale ten wax po nalozeniu na wlosy zamienil sie w piane Zawsze wydawalo mi sie ze mial inna konsystencje No ale i tak go kocham

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-02, 17:44   #2153
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Ale gradem u mnie ☠☠☠lo
Stary 2013-07-02, 18:06   #2154
shizaxa
Wtajemniczenie

ja u mnie w drogerii widziałam familijne szampony ale inne...tego typu:
savona-familijny-szampon-pokrzywowy-1l.jpg

Bunny ta barwa zadziałała przyklap i tłuszcz zniknął włosy miękkie i nawet aż tak strasznie nie plątał

Kylie u mnie padało ostatnie kilka/kilkanaście dni to dziś dla odmiany pełne słońce i w spódniczce paraduję

Szkoda tylko że humor mi się zpsuł bo mamy tak masakryczny serwer w pracy że co chwilę się wiesza,wyłącza, resetuje i wszystko inne aż w☠☠☠☠a dostałam

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 18:45   #2155
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Na paczki mozesz dac, wafla przekladanca znam bo moja babcia czesto robila
ja byłam na takim koncercie, nie jestem pewna czy to Ci sami goście,ale też spiewali modern talking
Cytat:
hehehehh
A idz z tymi sandalkami
: hahaha:
Cytat:
Ale gradem u mnie ☠☠☠lo
u Was zawsze leje u mnie czyściutkie niebo
Stary 2013-07-02, 18:57   #2156
exclusivee
Zakorzenienie

U mnie sloneczko dzisiaj, jest na tyle cieplo ze ubralam sie w taka czarna bluzke na grubych ramiaczkach krotka (a'la gorset z tym ze z materialu normalnego) i spodniczke w kwiaty do niej krotka + do tego of course szpileczki teraz tylko pozostaje mi czekac na tz jak wroci i jedziemy gdzies a no i w koncu zrobilam sobie taki fajny, ciemny, granatowo-zielony makijaz Ostatnio w ogole nie chcialo mi sie malowac a dzisiaj to na bostwo jestem zrobiona

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
ja byłam na takim koncercie, nie jestem pewna czy to Ci sami goście,ale też spiewali modern talking

: hahaha:

u Was zawsze leje u mnie czyściutkie niebo
Wiesz, na tym koncercie to o tyle fajnie ze spiewa ten gosciu co byl w tym zespole Ale ceny sie zaczynaja od 40zl

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-02, 19:04   #2157
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
U mnie sloneczko dzisiaj, jest na tyle cieplo ze ubralam sie w taka czarna bluzke na grubych ramiaczkach krotka (a'la gorset z tym ze z materialu normalnego) i spodniczke w kwiaty do niej krotka + do tego of course szpileczki teraz tylko pozostaje mi czekac na tz jak wroci i jedziemy gdzies a no i w koncu zrobilam sobie taki fajny, ciemny, granatowo-zielony makijaz Ostatnio w ogole nie chcialo mi sie malowac a dzisiaj to na bostwo jestem zrobiona

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Wiesz, na tym koncercie to o tyle fajnie ze spiewa ten gosciu co byl w tym zespole Ale ceny sie zaczynaja od 40zl
a gdzie się tak szykujesz?

u mnie byli oni http://www.youtube.com/watch?v=EmGmf61r6Pk
i za darmo,bo to na festynie w pobliskim mieście
Stary 2013-07-02, 19:16   #2158
CherrryCat
Zakorzenienie

Ex
Składniki:
  • 300 g serka homogenizowanego o smaku waniliowym
  • 1,5 szklanki mąki
  • 3 jajka
  • 1 łyżka cukru wanilinowego (ja użyłam cukru z prawdziwą wanilią)
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • olej do smażenia
  • cukier puder do posypania

W garnuszku lub głębokiej patelni mocno rozgrzewamy olej (powinno być go głęboko na 4-5cm). Nie może być za zimny, aby pączki nie chłonęły tłuszczu. Jajka roztrzepujemy mikserem wraz z cukrem wanilinowym. Dodajemy serek i miksujemy ponownie. Stopniowo dosypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem. Masa będzie gęsta. Ciasto nakładamy małą łyżeczką i za pomocą drugiej łyżeczki zrzucamy na gorący olej. Smażymy z dwóch stron (pączki o ile będą miały miejsce, będą się same przekręcać) na złoto-brązowy kolor. Wyjmujemy łyżką cedzakową na papierowy ręcznik do odsączenia. Gotowe najlepiej smakują posypane cukrem pudrem. Pączki są najlepsze od razu po upieczeniu.

Kocham je

Przepraszam za lenistwo ale własnie jem obiad więc przepis wkleiłam z tej strony http://www.poezja-smaku.pl/male-pacz...-blyskawiczne/ .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg male-paczki-z-serka-homogenizowanego2.jpg (289,7 KB, 15 załadowań)
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 19:32   #2159
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie się tak szykujesz?

u mnie byli oni http://www.youtube.com/watch?v=EmGmf61r6Pk
i za darmo,bo to na festynie w pobliskim mieście
A tam bedzie ten gostek http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KofR-QIfYB8

No wlasnie do sklepu z tz idziemy i na przejzadzke gdzies.. tzn czekam na niego bo pojechal pod wroclaw gdzies i niedlugo powinien byc.. A ze sie wyszykowalam.. hmm mialam potrzebe poczuc sie jakos inaczej, seksowniej

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cherrry dziekuje Ci bardzo za przepis Jadlam kiedys takie paczki i wiem ze sa pyszniaste

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-02, 19:34   #2160
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
A tam bedzie ten gostek http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KofR-QIfYB8

No wlasnie do sklepu z tz idziemy i na przejzadzke gdzies.. tzn czekam na niego bo pojechal pod wroclaw gdzies i niedlugo powinien byc.. A ze sie wyszykowalam.. hmm mialam potrzebe poczuc sie jakos inaczej, seksowniej

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cherrry dziekuje Ci bardzo za przepis Jadlam kiedys takie paczki i wiem ze sa pyszniaste
A to jednak inny
rozumiem też mam czasem taką potrzebę oby tylko TŻ się na Ciebie nie rzucił, bo wtedy nigdzie nie pojedziecie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości