|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
madi ale mnie kochasz?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
spoko, dbaj o siebie a firankami i oknami się nie martw.
Co znaczy złe wyniki krwi i moczu? jak złe? Cytat:
a cc się nie martw.. i życzę, aby samo się zaczęło.
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak ma się zacząć to niech się zaczyna ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam ![]() Cytat:
![]() Tż odebrał moje wyniki i nie mam paciora ![]() ![]() A ja już wypindrzona zbieram się pomału na wielką wyżerkę z koleżankami w pierogarni ![]() do miłego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co sie dzieje, na kompie nie działa mi wizaz, a na komórce dziala. Tylko że ja nie umiem z komó
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
hyhy.. trzeba było sobie inaczej radzić, skoro kolana słabe:P
Magolinka: za paciora:P a raczej jego brak
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj wieczorem nie mogłam pożyczyć Wam dobrej nocki, bo mi tez wizaz nie działał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
lachryma ja wczoraj bylam na filmie Iluzja - polecam z calego serca, siedzialam caly czas z zapartym tchem i nie moglam sie doczekac konca, az wszystko wyjdzie na jaw.
![]() En ![]()
#2050 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciębie Idzia adoruję:P ![]() Cytat:
trzymaj się i jak coś to czasem napisz co u Ciebie Cytat:
Cytat:
[QUOTE=kooocur;41602824] Faken w dupen- ile ta składka?? ![]() Bo ja też nie płace... ![]() [QUOTE] o kurde, aż parsknęłam śmiechem ![]() ![]() biedny,jak się przejął!!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem pisać z komórki, poczekam aż na kompie mi zacznie forum dzialac i odpisze wiwcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa idz idz się najedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
Nalana, że szok. Aż strach spojrzeć w lustro.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Czego się spodziewałaś na płatnym wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
ok, juz dziala.
nie wiem jakim cudem ale sie cos naprawiło |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2057 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze z 15 lat i cyce na pewno będą mu w głowie ![]() ![]() Wykąpałam się, czekam aż włosy trochę wyschną same, zaraz wstawiam zupę na Tż i stwierdziłam, że jeszcze posiedze póki go nie ma i wezmę udział w całej tej farsie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- wymaz zapewne na paciora |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
madi jak sie pytałam czy mnie miłujesz, bo stwierdziłaś, że myszolki niet bo za malo na forum sie udziale
![]() No a mnie adorujesz, ... ja Ciebie też ![]() A my wszytskie z tego samego terminu, tylko Ty sie uparłaś nie wiedziec czmu, ze masz na sierpień ![]() ![]() ![]() en ja postanowiłam nie placic skladek, jak komornik sie upomni to ureguluję wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Wiesz Idzia...no coś tam drga troszeczkę...jest w tym jakiś zalążek pałającej miłości:P ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | ||
Zakorzenienie
|
Enlevee - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam, ja jestem porzadna czlonkini naszego klubu i zrobilam Ci przelew za rok awansem
![]() Cytat:
![]() Ja nie odbijam po piersi, ale zawsze odbijam jezeli sciagne pokarm do butli ![]() Fakt z tym obkurczaniem, ja juz przy wypisie mialam pieknie zwinieta macice i bole sie skonczyly, a byly OKROPNE przy kazdym podaniu piersi w pierwszych dniach ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku.... Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Podaj łapke Perse... Moja polowe porcji sama daje rade wyssac, druga polowe musze jej odciagac... laktator moj najlepszy ziom teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() I gratki za wizytke ![]() IDZIA - AMBER WIZAZ - kwiiiiiiiiiiiiiczę ![]() ![]() ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-07-02 o 16:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madi z opłatami u Ciebie tak samo jak u en - dopóki komornik mnie nie dopadnie - pierdzielem nie płacę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Widocznie właśnie doszedł przelew do prezesowej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
to teraz ja tez napisze cos... o Myszolce.
i pewnie mnie tez zlinczujecie, ale napisze bo co mi tam ![]() Ja rozumiem Myszolke i będę jej bronić. Bo sama jestem w takiej sytuacji, ze lekarz i położna mi mówi jedno, a tu na forum często dostawałam uwagi na temat służy zdrowia z jakiej korzystam. i też miałam spięcia i niedomówienia i też kilka razy byłam traktowana tak jak byłam. Dlatego rozumiem Cię Myszolka i w tej sprawie, w tym momencie stoję za Tobą. a takie gadanie na forum nie pomaga, mówienie, odpocznij, oszczędzaj się, nie idź do urzędu, nie idź do pracy, leż, Twój lekarz może być w błędzie, ja to bym tak zrobiła, ja to bym leżała, ja to miałam przedwczesny poród, mnie to lepiej lekarz badał, a ja to miałam 10 skanów, a ja to bym zmieniła lekarza, a u mnie to było to i tamto itp NIE POMAGA! a wszystkie mówicie, że chcecie pomóc. a takie gadanie nie pomaga tylko jeszcze bardziej dołuje i wywołuje panikę i powątpiewanie w lekarza do którego się chodzi. i rozumiem jak się Myszolka czuje, zaszczuta gdy 10 dziewczyn gada jej, że się uniosła, zdenerwowała, przesadza. Ja sie jej nie dziwie, że się uniosła, zdenerwowała i przesadza. A Wy?? jakbyście się dziewczyny czuły, gdybyście to wy były tak na cenzurowanym? wiem wiem, powiecie my bysmy słuchały rad, i leżały, odpoczywały itp... dlatego jak chcecie to możecie się i na mnie obrażać i teraz na mnie najeżdżać hurtem ![]() ale i tak Was będę kochać, bo wiem, że ciąża zmienia kobiete w lwicę, która będzie bronić siebie, dziecko, swoje zdanie do upadłego. MYSZOLKA- słuchaj swojego lekarza, położnej, oni Cię znaja od początku, zn ają Twoją ciążę, jej przebieg itp, słuchaj swojego serca! DZIEWCZYNY- odpuśćcie i wyluzujcie ![]() ----------- i jeszcze jedno... (teraz to już się narażam Waszej cudownej szefowej) zdanie o składce członkowskiej to lekka przesada napisana z taka ironią, że wstyd! poważnie, mogłaś sobie odpuścić enleve |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co...ja sie tamtą sytuacją wkurzyłam i dlatego teraz łącha ciągnę, tak samo jak i Wy chyba....żeby jakoś zluzować i się wyciszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Dziewczyny gratuluję kolejnych porodów, dzieciaczki słodkie. Mi jeszcze 42 dni zostały, i jak zobaczyłam że surka msc wcześniej ur to stwierdziłam że spakuję może torbę ;-) bo sie groźnie robi...Mam pyt do Ewusi bo w łożeczku widziałam konika tego z fisher prica fajny bo moja mama chce nam kupić?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() domcia uważam, że masz dużo racji, są tacy lekarze którzy nie dadza l4 itp., no ale jak sie juz siedzi w domu to chyba mozna troche po wypoczywać, bo to nie chodzi o to, że ktos straszy czy bawi sie w lekarza tylko o to ze ryzyko wczesniejszego porodu jest faktem i tyle... po co dzidzia ma leżeć w inkubatorze np. Trzeba czasami wybierac w zyciu, bo sa sprawy wazniejsze i mniej wazne. ja sie tylko rozmowie przygladam, staram sie nie udzielac, nie dlatgeo ze chce aby mnie wszyscy kochali (wystarczy mi Madi) tylko dlatego, że czasami łatwo jest osadzac jak sie nie zna calej sytuacji ... no ale tez mysle ze myszolka za ostro i za bardzo wziela do siebie slowa dziewczyn i tyle... coś sie dzieje, skurcze, ból leżymy - logiczne. My mamy ten sam termin i mi gin sam mowił, że skonczony 36 tydz musi byc, zeby nie wiem co.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-02 o 16:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jesteśmy dwie nalane. ![]() ![]() Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
nerwowo sie zrobiło hehe
chyba wszyscy wiedzą że w ciazy trzeba sie oszczedzac ![]() Idzia leże i kwicze po tekscie z szyjką, ze jak nie miała to sie puszczała a teraz moze a sie nie puszcza ![]() ![]() wlasnie griluje szaszłyczki a na kolacje mam kilogram czeresni i arbuza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.