|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oczywiście ![]() ![]() takie czasy-kazdy chwyta okazje zeby zarobic ![]() Cytat:
![]() ![]() Ananas nieskuteczny ![]() Cytat:
Cytat:
Moje skarby wczoraj z okazji swego Swięta spędzały czas z mamusią i kosteczki pyszne dostały .Wiem-mam świra na ich punkcie ![]()
![]() |
#2162 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Jadę do castoramy...nie chce mi się ale jak puszczę tżta samego top nakupi nie to co trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domciątko nikt Cie linczowac nie bedzie,wyraziłaś poprostu swoje zdanie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ananas-podejscie do porodu nr 2 ![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Oho - zaczyna mnie znów boleć brzuch okresowo. Myślicie, że powinnam poinformować o tym TŻ ?
![]() Katarzynkajg ile czasu miałaś robione KTG? |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
NENI mojemu TŻ-towi udało się kupić ten większy octenisept za 39zł (jakąś nową aptekę otworzyli koło mnie i tam dużo taniej jest) w innych ok 50zł kosztuje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam Was wariatki..wodze ze byla mala afera,nie chce mi sie wypowiadac na ten temat wogole..powoem tylko tyle ze powinna sie myszolka cieszyc ze ma dostep do forum gdzie wymieniamy sie pogladami badaniami itp bo jakby nie bylo kazdy lekarz jest inny moze inaczej bada ale sa te partacze czy tu,czy za granica...glupi przyklad jak Neni rozwarzala pojscie do endokrynologa,poszla i co?a wedlug jej lekarza wcale nis trzeba by bylo-przezorny zawsze ubezpieczony..zreszta jak jak widze po sobie kawal mi sie oszczedzac to probowalam ale bylam juz w takim wieku ciazowym ze "nic by sie nie stalo"ale jakbym byla wczesniej o chociaz 2tyg to sralabym po gaciach i stosowala sie do wszystkich rad tym bardziej ze dziecko ani nic mi by w tym nie przeszkadzalo(tj.w domu nie plakalo bh ani nic)a tez pamoetam ze myszolka troche sie podnoecala tym ze brzuch ja boli.a ostatnie zdanie ktore napisala swiadczy tylko o niej nie o nas ,tak jak dziewczyny pisaly uczestniczenie i pisanie o soboe swojej coazy i swoom zyciu na forum publicznym nie zawsze wiaze sie z uznaniem przez wszystkich.
pozatym ciesze sie En kochanie,ze ja Ci moge placic w ...naturze ![]() ![]() bylysmy w tym ch..chorowalam jakis czas(chyba z 5roku)na budy takie sportowe ale nie calkirm adidasy czy cos tylko takie pol balerinki z adidasa i zawsze kosztowaly 400zl to nie pogielo mnie zeby tyle dac..(tzn jakbym sie ubierala na sportowo na codzien to bym dala..ale jak preferuje taki styl od czasu do czasu to szkoda mi kasy...) i co?wchodze do foodlockera a tam te buty za 150zl myslalam ze sie poslinie z radosci a teraz patrze na nie i jestem taaaaka szczesliwa...zjadlam z tej okazji prawie pol kg bobu i lece po dokladke..ogolnie to padam na ryj ale lubie czuc to zmeczenie wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
a jeszcze chciałam powiedzieć, że moje dziecię doprowadza mnie dziś do szały.
przez cały dzień ruszyła się 5 razy!!! no prawie zawału dostaje cały dzień tutaj. a teraz się chyba obudziła bo już 3 razy w ciągu ostatnich minut. co za mała uparta dziewuszka!!! grr tak się bawić z mamą w chowanego |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
no zebys wiedziala.
liscie z malin juz pije ananas zjedzony (troche na jutro zostawilam) na dniach bede cos bardzo ostrego jesc hahah |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
A ja wsumie caly dzien co jakis czas mam bole takie jak na @ moze sie cos rozkreci
![]() kupilam buty ale laptopa nie chce mi sie wlacYc zeby zaplacic zachubki hahahahahahahahah....jutr o... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Rozeznanie
|
tZ wrócił i przywiózł butelke po 5 l wodzie wypełnioną truskawkami <3
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
U siebie w przychodni średnio 20 minut a w szpitalu miałam pół godziny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
Prawidłowy- tzn. że tętno prawidłowe
![]() ![]() ![]()
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nas spotkała wlaśnie mega miła niespodzianka... Kolega przywiózł nam wanienkę i przy okazji całą reklamówkę drobiazgów (purelan, mata edukacyjna, troszkę ciuszków, książki - Język niemowląt np.. za który w wersji elektronicznej nie mogłam się zabrać, gryzak, wkładki laktacyjne). Ale miło ![]()
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
DOTKA no to ci się udało z tymi butami tam
![]() Lecę rozgrzać się pod prysznicem, już puszczam bąbelki nosem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie same wrażenie odniosłam ![]() Cytat:
![]() A ja już wiem, o której będę miała nocne karmienia Młodego ![]() Pierwsze o 22, potem 1 w nocy, 4 i 7dma rano - czyli co 3 godziny-takie ma nocne godziny aktywności. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
dotka: za zakupy
![]() She: ale fajnie ![]() Paulinka: najważniejsze że jest okey ![]()
#2179 |
Zadomowienie
|
Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Witam sie ponownie
![]() Nie wiem co sie dzialo, ale wiekszosc dnia wizaz mi w ogole nie dzialal, ani w laptopie, ani w telefonie ![]() Mialam mile pozegnanie w pracy, gdzie dostalam tez kilka prezentow. Bardzo mile z ich strony ![]() Ide za chwile pod prysznic, potem postaram sie nadrobic spam, mam nadzieje polaczenie nadal bedzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2180 | |||||||
Zakorzenienie
|
Jejjjuuuu chwile mnie nie było i 5 stron zaleglosci.
Misiaczka w spamie zapomniałam napisac ze ciesze sie ze jedziecie nad morze ![]() ![]() Cytat:
Poprosimy foteczke ze spacerku ![]() Myslałam ostatnio co u ciebie . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to nie pozostaje mi nic innego jak poszukac sponsora ![]() j[/QUOTE] a sponsorzy sponsorują tez dwupaki? Bo to przeciez podwójne koszty ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41605684]Przeczytałam po lepkach... I tylko dlatego ze tak nie odniose się do tematu żarliwej dyskusji .. ![]() Podsumowując dzisiejszy dzien - skutecznie zniechęcili mnie do przyjazdu raz jeszcze na ktg na brochow... Czekalam ponad 4 godziny żeby zrobili mi pól godzinne ktg i w dodatku z łaską bo lekarz oznajmił ze do luxmedu mogłam jechać to mu odpowiedizlam ze chetnie i nawet rano bylam ale nie maja wiec zaczął ze mną dyskutować ze powinni itd itp... Ehhh Pierdzielenie... Tak czy siak dopielam swego. z małym wszystko ok, a zaczął kopać dopiero pod Ktg ![]() Spotkałam na IP znajoma z pracy, jest przeterminowana ponad tydzień i od trzech dni odsyłaja ja z Kamienskiego bo nie maja miejsc ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
kallisto: oj biedna jesteś, zdrówka dużo życzę!
Mela: zdrówka dla Małgosi!
#2182 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Raczkowanie
|
Ehh moj wizaz tez nie dzialal dzisiaj. Nadrabiam sobie troche, ale jakos ciezko mi sie wbic.
Cytat:
Domi ![]() Tez mieszkam za granica, wiem ze inaczej jest traktowana ciaza tutaj i inaczej w Polsce. Slyszalam tez milion razy porady (nie mowie teraz o forum, ale ogolnie od dziewczyn z Pl) ktore mnie mocno denerwowaly i kolidowaly z tym co mowi tutejszy lekarz i wcale sie nie dziwie Myszolce, ze zrobilo jej sie przykro. Fakt moze zareagowala nerwowo, ale chyba jest w ciazy nie? ![]()
![]() |
#2184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
Wpadam na chwileczkę bo myslalam ze może nastepna dzidzia jest
![]() Strasznie zly humor do południa miałam i jak maz przy obiedzie się mnie spytal już nawet nie pamiętam o co to zaczelam plakac a on na to: czemu placzesz, cos cie boli? to ja jeszcze gorzej az niunio pobiegl po husteczki a ja za chwile i placząc i się smiejac powiedziałam ze wszystko mnie w☠☠☠☠ia nawet jaskolki na podworku i powietrze ![]() no jakas wariatka ze mnie ale przeszlo mi ![]() ![]() Zabralam niunia w samochod i pojechałam do najbliższego miasta. Kupilam mu hulajnogę, zjedliśmy po lodzie wloskim i poszlam z nim na plac zabaw dla dzieci. Ja sobie siedziałam a on biegal ![]() ![]()
#2186 |
Zakorzenienie
|
Niewiedzialam ze oni zadaja pytania o kosmetyczke itp jak cos to mozna powiedziec ze sie nie pamieta?:-P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
elaine- 5,85 zl czeresnie w auchan.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Domciątko ale Cie Sarenka stresuje. Pewnie sie rozbudzi na wieczor.
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos z zagranicznymi polaczeniami bylo nie tak ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() tak cos z wizazem chyba na zagranicznych laczach bylo nie tak. bo i u mnie i jakierki nie dzialal |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.