|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
super, że już w domku. Cytat:
może też założą ci rozpuszczalnd jak mi ![]() Cytat:
szkoda, że tak się uniosłaś. nikt tutaj nie miał na celu cie obrazić. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku.... Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] trzymam kciuki żeby wrócił do piersi:thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super, extra, fajnie!!! ![]() Ale Ci zazdroszcze !!! Kocham morze! Cytat:
Fajny opis porodu. Musze zobaczyc Antoniusza jak bede na laptopie ![]() Cytat:
I jak radzicie sobie w domu? Cytat:
Chociaz Ty jedna ![]() Ubranka dla Malej i Wojtka ![]() Idzia- nie spij tyle ![]() Czeresnie z wkladka ![]() Do kina wczoraj nie dotarlismy bo mialam focha na tz. W planach jest w piatek ![]() Cytat:
Ide nadrabiac dalej. Co mi sie uda podgonic to nastepne strony do ogarniecia...
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Ghia super opis, aż mi się łezka
zakręciła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Neni- ależ ten lekarza zestresował twojego męża. Osiwieje biedaczysko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() po cc niestety trzeba szwa wyjąć - rozpuszczalne dają tylko wewnętrznie, ten na wierzchu zwykły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skylie juz nie bede spała, teraz bede tesknila jak Ciebie nie bedzie na forum ![]() en ja nie wiedzialam, że sa oplaty ... może nie naliczysz mi odsetek? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Wrocilosmy.
DziewcYnki dwoch lekarzy mnie dzis badalo. Glowka niziutko. Szyjka krotka. Mam skieroanie na.8 lipca ale mpge niedptrzymac. Mam wtedy jechac ze skierowaniem i z biegu cesarka. Mialam ktg bez skurczow. Zrobiony mam posiew w szpitalu. Boszeeee ale mam cykora. Mam sie oszczedzac jesli chce termin 9 lipiec. Pozniej Wam na spokonie napisze o tym papierku o uznanie ojcostwa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tych opisach tak fajnie idzie...rachu ciachu i maluszek sie tuli do mamy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
moj maly tez czasami zwija sie w kuleczke np., na górze i wtedy pepek robi sie plaski (chociaz ew. ,,chodziaz" (sorry dotka? chyba nie pomylilam sie, że to ty-nie moglam sie powstrzymac
![]() ![]() ![]() A wczoraj leżał tak jakby na brzuchu z nogami podgietymi pod brzuszkiem i raczkami podgietymi pod buzia, słodziak taki ... bylo widac na usg bo mi gin na szybko zajrzał - 11 mam takie juz dokladniejsze, zeby wage oszacowac
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-02 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Czarownica to zaciskaj nóżki i juz niedługo bedziesz tulic malenstwo
![]() DZIEWCZYNY SKŁADKA CZŁONKOWSKA ZA TYDZIEN WYNOSI 25 ZŁ- PREFERUJĘ FORMĘ WPŁATY PRZELEWEM ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Ide do Piesków.Poopowiadam im co na wizazu słychac,pogadamy sobie o życiu.Pomęcze kłapoucha rzucaniem piłeczki.Mam fajną wyrzutnie wiec nie musze sie wysilac
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2023 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czarownico spokojnie, nie denerwuj sie kochana, bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2026 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę że wywołałam burzliwą dyskusję i poszłam oglądać tenis nieświadoma. Więcej nie skomentuje, bo mi ręce opadły. Cytat:
Cytat:
Cytat:
przytulam ![]() super foteczki, fajnie że wszystko w porządku! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku.... Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. [/QUOTE] 3mam kciuki caly czas! Cytat:
Cytat:
![]() Ghia: dziękować za opis porodu. Wzruszający
![]() |
#2027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Envl:
![]() Skylie: a bardzo chętnie ![]() ![]() ![]()
#2029 |
Zakorzenienie
|
Ta przyklepany termin ale to jeszczw 6 dni.
A jak tu zaciskac nozki jak mi kape porozciagalo w czasie badania? Chyba przez nia mozg chcieli obmacac... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A że masz się oszczędzać ze skróconą szyjką żeby dotrwać do terminu ?! Pierwsze słyszę! ![]() ![]() Ja sobie właśnie leżę na leżaczku w ogrodzie. Cudownie. Temp. mogłaby być jak dla mnie minimum 5 stopni wyższa, ale i tak jest przyjemnie. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zadomowienie
|
Witam się dziewczynki po dość długiej nieobecności
![]() Wielkie Mega wielkie gratulacje i buziaki dla nowo narodzonych Maluszków ![]() ![]() Niestety teraz będę zaglądać troszkę rzadziej... lapek się psuje i nie chce zbytnio odpalać więc jak tylko uda się go uruchomić to wchodzę ![]() ![]() Do tego mały pcha się na świat, codzienne twardnienie brzucha i skurcze tak mnie męczą że często zasypiam w ciągu dnia ![]() ![]() ![]() Ja niestety nie jestem wstanie nadrobić wszystkiego więc nawet nie próbuję, mam nadzieję że mi wybaczycie ![]() Poproszę o kciuki jutro bo wizytujemy ![]() a wyniki krwi i moczu nieciekawe... ![]()
#2032 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam pochwalić mojego gina - wystawił mi zwolnienie "z zakładką" - aż do 30 lipca, czyli nie będę musiała się martwić, jeśli się przeterminuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
Lecę dziewczyny, bo dalej nie zdążyłam się ubrać
![]() ![]()
#2034 |
Zakorzenienie
|
Jak tak patrzę jak się taka moja twarz w ekranie laptopa odbija, to muszę wam powiedzieć, że wyglądam jak świnka.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
eleine na kolanach do Czestochowy teraz - raz, dwa
![]() Wiecie co, wiecej luzu trzeba i tyle ![]() U mnie jak szyjka puszczala to puszczala, a teraz jak moglaby sie troche puścić ![]() Nie pisałam Wam, ale wczoraj mialam nerwa, moj gin idzie na urlop od 15 do 29 lipca, i 11 oceniamy dzidzie, jak bedzie ok to 14 cc, a jak przy maly albo co to cc 29 - jesli dotrwam do tego czasu ![]() ![]() mam dylemat, bo z jednej strony moge poczekac az samo cos sie zacznie, wtedy szybko na ip i cc, albo na konkrenty termin sie umawiac Jakby sie zaczelo samo to z laktacja byloby lepiej, no i mniejsza szansa na dużą żółtaczke, a tak to i z kp moze byc klopot i dzieci przewaznie maja wieksza żółtaczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku....
Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] patrz, taki mały i już będzie gardził cycem no!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mogę Cię adornąć??? ![]() Cytat:
Jeśli to forum to dla Ciebie byłą farsa to tylko przykre jest dla mnie, że musiałaś się tyle z nami męczyć.... Cudowny maluszek ![]() Ale te łóżeczka teraz na te pociechy są wielkie no nie ![]() [QUOTE=skylie;41601123 Chociaż nikt za mną nie tęsknił :[/QUOTE] ja tęskniłąm:P 5 zł się należy za tęsknotę:P Cytat:
Super, ze już w domku jesteście!!! Teraz się oswajajcie i do siebie przyzwyczajajcie ![]() ![]() Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-02 o 17:10 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
![]() Same materialistki wokół mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.