|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
super, że już w domku. Cytat:
może też założą ci rozpuszczalnd jak mi ![]() Cytat:
szkoda, że tak się uniosłaś. nikt tutaj nie miał na celu cie obrazić. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku.... Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] trzymam kciuki żeby wrócił do piersi:thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2012 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Nudzic sie nie bedziesz ![]() Cytat:
Super, extra, fajnie!!! Ale Ci zazdroszcze !!! Kocham morze! Cytat:
Fajny opis porodu. Musze zobaczyc Antoniusza jak bede na laptopie ![]() Cytat:
I jak radzicie sobie w domu? Cytat:
Chociaz Ty jedna ![]() Ubranka dla Malej i Wojtka Postaram sie zrobic zdjecia jak wroce do domu.Idzia- nie spij tyle ![]() Czeresnie z wkladka ![]() Do kina wczoraj nie dotarlismy bo mialam focha na tz. W planach jest w piatek ![]() Cytat:
Ide nadrabiac dalej. Co mi sie uda podgonic to nastepne strony do ogarniecia...
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Ghia super opis, aż mi się łezka
zakręciła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Neni- ależ ten lekarza zestresował twojego męża. Osiwieje biedaczysko.
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
po cc niestety trzeba szwa wyjąć - rozpuszczalne dają tylko wewnętrznie, ten na wierzchu zwykły |
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skylie juz nie bede spała, teraz bede tesknila jak Ciebie nie bedzie na forum en ja nie wiedzialam, że sa oplaty ... może nie naliczysz mi odsetek? ![]() |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
mój to oprócz pupci to jedynie jakieś kolano czy cuś wywala![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Wrocilosmy.
DziewcYnki dwoch lekarzy mnie dzis badalo. Glowka niziutko. Szyjka krotka. Mam skieroanie na.8 lipca ale mpge niedptrzymac. Mam wtedy jechac ze skierowaniem i z biegu cesarka. Mialam ktg bez skurczow. Zrobiony mam posiew w szpitalu. Boszeeee ale mam cykora. Mam sie oszczedzac jesli chce termin 9 lipiec. Pozniej Wam na spokonie napisze o tym papierku o uznanie ojcostwa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tych opisach tak fajnie idzie...rachu ciachu i maluszek sie tuli do mamy ![]() Cytat:
Czarowniczko ja tez sie boje i chyba wiekszosc z nas.Ale z jednej strony Ty wiesz na czym stoisz,masz konkretny termin .Bedzie dobrze.Ogarniemy nasze porodziki Pomimo cykora
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
moj maly tez czasami zwija sie w kuleczke np., na górze i wtedy pepek robi sie plaski (chociaz ew. ,,chodziaz" (sorry dotka? chyba nie pomylilam sie, że to ty-nie moglam sie powstrzymac
![]() A wczoraj leżał tak jakby na brzuchu z nogami podgietymi pod brzuszkiem i raczkami podgietymi pod buzia, słodziak taki ... bylo widac na usg bo mi gin na szybko zajrzał - 11 mam takie juz dokladniejsze, zeby wage oszacowac
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-02 o 16:29 |
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Czarownica to zaciskaj nóżki i juz niedługo bedziesz tulic malenstwo
DZIEWCZYNY SKŁADKA CZŁONKOWSKA ZA TYDZIEN WYNOSI 25 ZŁ- PREFERUJĘ FORMĘ WPŁATY PRZELEWEM
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Ide do Piesków.Poopowiadam im co na wizazu słychac,pogadamy sobie o życiu.Pomęcze kłapoucha rzucaniem piłeczki.Mam fajną wyrzutnie wiec nie musze sie wysilac
A Kaukazia wytarmosze ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarownico spokojnie, nie denerwuj sie kochana, bedzie dobrze |
|
|
|
|
#2025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2026 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę że wywołałam burzliwą dyskusję i poszłam oglądać tenis nieświadoma. Więcej nie skomentuje, bo mi ręce opadły. Cytat:
Cytat:
Cytat:
przytulam ![]() super foteczki, fajnie że wszystko w porządku! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku.... Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. [/QUOTE] 3mam kciuki caly czas! Cytat:
Cytat:
)) Chyba że uznasz, że bawimy się w lekarzy i chcemy dla Ciebie źle (ale jestem złośliwa dzisiaj) :P a tak poważnie nie panikuj, 10 wdechów, będzie dobrze i leeeeeeż.Ghia: dziękować za opis porodu. Wzruszający
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szykuje się porodzik |
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Envl:
)))))))Skylie: a bardzo chętnie Kraków i okolice bardzo lubię, a wieki nie byłam więc skoro zapraszasz to się wbijam
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Ta przyklepany termin ale to jeszczw 6 dni.
A jak tu zaciskac nozki jak mi kape porozciagalo w czasie badania? Chyba przez nia mozg chcieli obmacac... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytaj opis cc Ghia i zrobi ci się lepiej. Poza tym masz nas i nasze działające cuda kciuki. ![]() A że masz się oszczędzać ze skróconą szyjką żeby dotrwać do terminu ?! Pierwsze słyszę! ![]() Ja sobie właśnie leżę na leżaczku w ogrodzie. Cudownie. Temp. mogłaby być jak dla mnie minimum 5 stopni wyższa, ale i tak jest przyjemnie. ![]() Tylko razi mnie słoneczko i dobrze ekranu nie widzę, ale jakoś ogarniam.
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Witam się dziewczynki po dość długiej nieobecności
Wielkie Mega wielkie gratulacje i buziaki dla nowo narodzonych Maluszków Niestety teraz będę zaglądać troszkę rzadziej... lapek się psuje i nie chce zbytnio odpalać więc jak tylko uda się go uruchomić to wchodzę i tak jest właśnie dzisiaj ![]() Do tego mały pcha się na świat, codzienne twardnienie brzucha i skurcze tak mnie męczą że często zasypiam w ciągu dnia mam jeszcze tyle roboty że sama już niewiem czy do porodu ogarnę, mąż obiecał że pomoże tylko ciekawe iedy bo cały czas jest zajęty czym innym... no trudno jak wrócę ze szpitala muszą być umyte okna i zmienione firanki![]() Ja niestety nie jestem wstanie nadrobić wszystkiego więc nawet nie próbuję, mam nadzieję że mi wybaczycie ![]() Poproszę o kciuki jutro bo wizytujemy a wyniki krwi i moczu nieciekawe... ![]()
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam pochwalić mojego gina - wystawił mi zwolnienie "z zakładką" - aż do 30 lipca, czyli nie będę musiała się martwić, jeśli się przeterminuję
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę dziewczyny, bo dalej nie zdążyłam się ubrać
trzymać kciuki proszę!
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak patrzę jak się taka moja twarz w ekranie laptopa odbija, to muszę wam powiedzieć, że wyglądam jak świnka.
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
eleine na kolanach do Czestochowy teraz - raz, dwa
Wiecie co, wiecej luzu trzeba i tyle ![]() U mnie jak szyjka puszczala to puszczala, a teraz jak moglaby sie troche puścić Nie pisałam Wam, ale wczoraj mialam nerwa, moj gin idzie na urlop od 15 do 29 lipca, i 11 oceniamy dzidzie, jak bedzie ok to 14 cc, a jak przy maly albo co to cc 29 - jesli dotrwam do tego czasu Troche sie wkurzylam, wakacje wiadomo, ze urlopy, no ale ... juz mi lepiej , jak sie zacznie to ktos inny mi zrobi cc, nic na to nie poradze przeciez ...mam dylemat, bo z jednej strony moge poczekac az samo cos sie zacznie, wtedy szybko na ip i cc, albo na konkrenty termin sie umawiac Jakby sie zaczelo samo to z laktacja byloby lepiej, no i mniejsza szansa na dużą żółtaczke, a tak to i z kp moze byc klopot i dzieci przewaznie maja wieksza żółtaczke |
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2037 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku....
Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć. Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte. Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie! I trzymam kciuki za kolejne porody Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] patrz, taki mały i już będzie gardził cycem no!! ![]() ![]() Cytat:
Twoje futro to się naspaceruje![]() Cytat:
ucałuj małą!Cytat:
Mogę Cię adornąć??? Cytat:
Jeśli to forum to dla Ciebie byłą farsa to tylko przykre jest dla mnie, że musiałaś się tyle z nami męczyć.... Cudowny maluszek ![]() Ale te łóżeczka teraz na te pociechy są wielkie no nie ![]() [QUOTE=skylie;41601123 Chociaż nikt za mną nie tęsknił :[/QUOTE] ja tęskniłąm:P 5 zł się należy za tęsknotę:P Cytat:
Super, ze już w domku jesteście!!! Teraz się oswajajcie i do siebie przyzwyczajajcie ![]() Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-02 o 18:10 |
|||||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Same materialistki wokół mnie
|
|
|
|
#2039 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
żebyś dotrzymała do 9, nie bój się, leż i wypoczywaj![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2040 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za jutrzejszą wizytę ( Ty też potrzymaj za mnie ) no i Tz na pewno stanie na wysokosci zadania! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla gina ![]() Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

itp. No i jak będzie kumata, to poproszę, żeby wpadła jak minie te 7 czy 10 dni - zjąć mi szwa, bo nie uśmiecha mi się robić 50 km autem, żeby mi to zdjęli tam, gdzie założyli
robisz ze mnie "wyrodna matke" i jest mi po ludzku przykro. Jestescie zle na mnie bo slucham swojego ginekologa to jest nienormalne. 

Pomimo cykora