|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
A na tym płytkowym pisze że po 10 dniach od stosunku. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Wszyscy byli w szoku bo jestem nieliczną osobą której udało się suknię ślubną w dobrej cenie sprzedać. Ale trzeba ją wystawiać od razu a nie za rok![]() A co do wczasów to fajnie było ale krótko strasznie, lepiej już nawet pożyczyć kasę a dołożyć i na 2 tygodnie jechać albo do hotelu o niższym standardzie i mniejszej ilości jedzenia... bo jakbym tam była dwa tygodnie to nie wiem ile kg bym przybrała.. aż strach pomyśleć. Kurcze tak mnie korci ten test zrobić. Czuję że nic z tego ale jakoś taka głupia nadzieja jest. A tak to choć sie za diętę i ćwiczenia od razu wezmę
|
||
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
A masz info jaką mają czułość? Ten strumieniowy i płytkowy? Podobno najlepsze są te z czułością 20-25 bo te 10 lubią zafałszować wynik... potrafią wykryć i wskazać bladą kreseczkę mimo iż nie jest się w ciąży.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- A kiedy masz mieć @?
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2013-07-02 o 14:09 |
|
|
|
|
#1383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
aa takie buty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak dobrze to Mokrego nie znałam, ja mieszkałam koło umk ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- jutro wizyta u gin już się dygam Mam nadzieję, że pan będzie kompetentny i zbada mi jajcuny od razu bo to chyba nie jest normalne skoro mnie bolą jajniki jakieś 2 tyg w miesiącu jakby tak zliczyć? albo coś zapisze na wyregulowanie cyklu Cytat:
|
||||
|
|
|
#1384 |
|
Rozeznanie
|
katekatee ja testuję 7 mego, nie będę wcześniej bo nie chce zrobić sobie nadziei, ani rozczarowania. Ale wciąż myślę i to mnie dobija. Może zrobimy razem w niedzielę?
|
|
|
|
#1385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? Mój wydział był na Mokrym, więc i do przychodni miałam tam blisko ![]() Po niemiecku? Ja bym wysiadła
|
||
|
|
|
#1386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bobo Test jest wyjątkowo czuły i jest w stanie wykryć obecność HCG już przy stężeniu 25 mlU/ml. @ mogę dostać w pt. W zależności ilu dniowy cykl bo czasem miałam 24 czasem 26. Wg bólu jajnika, wg usg u gina ovu miałam 23 (dokładnie w dzień wylotu przed wejściem na pokład zaczął mnie jajnik boleć ) czyli jutro powinien być ewentualnie 10 dzień. Albo poczekac sama nie wiem.... tak mnie korci....
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojej kiecki nie sprzedałam, ale myślę, że już nie sprzedam, dół mam tak podziurawiony i podarty, że jakbym mogła podciąć to musiałby być ktoś niski :/ no, ale zabawa była udana, to chyba najważniejsze
![]() a co do Torunia to widzę, że z niektórymi mam wiele wspólnego
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w trakcie tych 5 najbardziej płodnych dni.
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba lepiej poczekaj W niedzielę chyba by było najlepiej ![]() Ja ostatnio sobie wmawiałam, żeby nie testować, że te testy są taaaaakie drogie, strata kasy normalnie. A jaki utarg na pewno na nich mają koncerny
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeszcze mi się przyznaj w 1cs kiedy robiłaś test? Też czekałaś do dnia@
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
No popatrz
Ja 3 lata tam mieszkałam, ale mąż mnie przyciągnął z powrotem do rodzinnego miasta ![]() Cytat:
Pytanie poniżej pasa |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mnie tu piszesz żebym do niedzieli czekała![]() Albo dbasz o moją kieszeń co bym tyle na testy nie wydawała Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2013-07-02 o 14:58 |
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam okres jak w zegarku więc w dniu spodziewanej powinnam po temperaturze zobaczyć czy warto testować...
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W zasadzie logicznie rzecz biorąc to macie racje, ale same wiecie ile w tym przypadku ma logika do gadania Jeśli chodzi o ten cykl to ja się jakoś specjalnie nie nastawiam, nawet raczej jestem pewna że będzie d....pa Tylko wolę to wiedzieć już a nie czekać i wyszukiwać sobie objawów.... strasznie niecierpliwą osobą jestem... Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2013-07-02 o 15:09 |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kiedy chcesz testować? Jutro? Daj znać co i jak, a ja potrzymam
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrób jak chcesz, ja poczekam do niedzieli. Boję się rozczarowania, a tak bym chciała urodzić w marcu ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- I ja tez czekam na wyniki testu. |
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może źle to opisałam. Mnie się jakoś bardzo wydaje że nic z tego nie będzie, zrobię jutro test wyjdzie negatywny i już będę wiedzieć że na 100% nic to sobie może trochę konkretnie poćwiczę żeby zrzucić to co przywiozłam z wczasów No i tżta uświadomię bo on borok myśli że się uda, miły dla mnie ostanio jak nie wiem![]() Zaraz wyjdę z pracy i pojadę do apteki. I będę myśleć do wieczora czy go rano zrobić czy nie. Także dam Wam znać co wydedukowałam
Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2013-07-02 o 15:21 |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Dziewczyny, dziękuje za słowa otuchy. Tez przez chwilke pomyślałam ze może właśnie to jest krwawieniw omplantacyjne bo nic a nic mnie piersi nie bolą a zwykle to już na pare dni przed @ czuje a tym razem nic. No ale jak moje oko owulki nie było więc ciąży tez nie ma jak być. Zobaczymy czy płomienie nie przejdzie, ale sie nie ludze. Ból brzucha jak przy @ mam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Łobuzy nakręcacie mnie |
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to praktycznie zawsze w 2 połowie cyklu mam takie napięte piersi, trochę bolące a ból pojawia się dopiero jak zacznie się @.
|
|
|
#1405 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=katekatee;41602324]Ja mam w marcu urodziny a gdyby się jakimś cudem udało to tp byłby na 17 a ja mam 19
![]() Ja bym miała tp na 16 OBY . . . OBY . . .
|
|
|
|
#1406 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
manieczka o jak fajnie
Ciężko znaleźć kogoś na forum ze swojego miasta fantastka a broń Ci Boże coś złego o piernikowym powiedzieć! Ja bym chciała kiedyś pojechać do Wawy bo nigdy nie byłam... I Kraków! Bo zapomniałam jak wygląda, ostatni raz byłam jak miałam z 8 lat ![]() Cytat:
Mieszkałam Co zrobiła z nadżerką? Ja lata temu miałam zamrażaną... Nie nie, ja do gina polaka idę, gdzie tam po niemiecku |
|
|
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
Ja swoją suknię sprzedałam po 11 miesiącach od ślubu: pierwszy raz wystawiłam zaraz po i nic, a teraz wystawiłam w środę a w piatek już sukni nie miałam ;P Ale dostałam za nią mniej niż połowę...
Mnie dzisiaj pobolewa podbrzusze, więc tylko czekać na ten francowaty okres. Ech, może jednak nie było owulacji? Jak to dziewczyny działa? Ja miałam ładnie zapowiadający się pęcherzyk... I co mogło się z nim stać? Nie pęknąć? Co się dzieje, kiedy owulacja nie występuje? Co jest wtedy nie tak jak być powinno? Hm
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Objawy nadchodzącego @ oczywiście
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
A propo rozmawiałam z moją mama i mi opowiadała jak robiła "nas" tzn mnie i siostre. Jak "robiła" siostrę to nie wiedziała wtedy kiedy ma owu więc mówi, że cały miesiąc bara bara. Natomiast jak mnie to już wiedziała co i jak. Dała mi wskazówkę, że powinnam zacząc od 14-15dc do 18. Ona też owu miała zawsze miała w granicach 16-17. Moja siostra jak się starała o dziecko to też jej nie wychodziło, mama ją pokierowała i od razu zaskoczyła... Może to faktycznie złota metoda w mojej rodzinie, że wszystkie mamy tak samo? W następnym cyklu spróbuję ![]() Może być tak, że te plemniki u mnie nie dożywają do owu... w sumie jak śluz płodny pojawia się w 12dc i jest go dużo przez 2 dni a potem mało to może coś w tym jest i bidule padają...
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2013-07-02 o 19:53 |
|
|
|
|
#1410 | |||
|
Zakorzenienie
|
hihihi, no bo by tak było :P
Uczę się niemca codziennie, coraz lepiej rozumiem, ale wysłowić się- problem. Nie od razu Kraków zbudowano, prawda? Tym bardziej, że się przykładam tak "serio, serio" od miesiąca dzień w dzień- rzadko przerwa. Coś tam w tej łepetynie zostaje- ale niestety jest minus- zapominam angielskiego. W sumie niemcy nie lubią angola i nie gadają (mimo, że znają, ale to ich język jest najlepszy na świecie w ich mniemaniu ). Cytat:
U nas nikt nie wie, że się staramy, bo się co chwila by pojawiały pytania: "a ty już, czy jeszcze nie?" - pamiętam jak było z porodem, codziennie dzwonili czy może aby nie urodziłam Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

pomarzyć można:P

A tak by the way chodzę prywatnie. 

Mam nadzieję, że pan będzie kompetentny i zbada mi jajcuny od razu