|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Oliath: oooooooj wielkie dzięki za rady!!!! właśnie ten atomizer/spryskiwacz...dzisiaj chyba zakupię, bo w domku nic nie mam na wszelki..
Cytat:
Cytat:
Ona: hahaha... ale mówiłaś że skurcze Ci sie pojawiają dość bolesne, więc wcale się nie dziwię Mnie wciągnął google adwords ![]()
![]() |
#2642 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulację dla kolejnej mamuśki!! ![]() ![]() a ja już po wizycie u położnej. wszystko dobrze, wyniki moczu i krwi super, oprócz ciązy nic mi nie dolega ![]() mała gotowa do porodu, 3/5 główki jest w kanale rodnym, bóle które mam to przepowiadające, serduszko bije w normie i położna powiedziała, że mam "dobrego rozmiaru dziecko" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
barbara: brawo za wizytę! i za szyjkę
![]() ciekawa jestem jak Belle, też miała jakieś skurcze. Może nas zaskoczy jak Ona ![]() kocuurku: jak sie czujesz?
#2645 |
Zakorzenienie
|
ktoras z Was zaprosil mnie na FB??ktora to? bo ja tak z imienia i nazwiska to nie znam, przydaloby sie przedstawic albo cos..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
domcia no to mój wczorajszy sen ma szansę się spełnić w najbliższych kilku dniach, może w piątek albo w niedzielę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2649 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() A ja dzisiaj w końcu pospałam, wstałam o 10.30 ![]() ![]() Przyszedł przed chwilą ten zegarek Casio z allegro dla mojej siostry. Byłabym zachwycona, gdyby był troszkę większy, taka malizna mi się wydaje, no ale teraz już po ptokach, będzie taki nosić... ONA GRATULACJE!!!!! ![]() ![]() ![]() strawberry ![]() yevele ja uwierzyłam absolutnie w masaż szyjki odkąd mnie ostatnio gin na fotelu badała, a potem dwa dni brzuch mi się stawiał ![]() Evagwiazdka niesamowite, że niektóre dziewczyny bierze tak z zaskoczenia jak Twoją koleżankę kallisto zdrówka Enle delikatna w komplementach ta Twoja teściowa ![]() czarownica to jak oni Cię badali, że gardło Cię dzisiaj boli ![]() magdalenne to życzę zdrowia i nieuciążliwej wizyty rodziny ![]() fiazo ale pięknie ponadrabiałaś i wszystkie poszły spać jak skończyłaś ![]() Oliath ależ ta Lilo słodka ![]() Roxi ta Twoja ciotka to mi się skojarzyła z takimi wiedźmami z bajek co to nie cierpią dzieci. Straszna osoba, straszne zachowania... Biedna, ale miałaś noc. Ale Ty nawet jak piszesz wymęczona, to mi się gębka uśmiecha, taki tekściarz z Ciebie ![]() Agrafka ![]() Anulka a u mnie cykle 36-37 dniowe i mam kosmiczną rozbieżność, termin z OM na 27 lipca, różnym lekarzom wychodziło nawet wcześniej (śmieli się, że wtedy co i księżnej Kate, jakoś w połowie lipca ![]() ![]() ![]() rasha dobrze, ze zauważyłaś. U mnie na IP by Cię zjedli za brak tego badania ![]() ![]() ![]() Rocky ![]() ![]() Jakierka ale intensywny dzień Wam się szykuje ![]() Surka to naprawdę musi być wspaniałe uczucie z tą niepamięcią o sikaniu, ja to boleśnie odczuwam po dzisiejszej nocy ![]() koocur bolące plecy...może, że źle spałaś ![]() ![]() katarzynka kciuki za KTG ![]() Skylie za Ciebie też kciuki za KTG i...będziemy tęsknić ![]() Samantha Tż przegiął na całej linii ![]() Paulinka ![]() Niunia ![]() idzia ![]() domciatko ja akurat planuję i czerwoną pomadkę i rzęsy sztuczne. No i na tipsy się jeszcze muszę umówić ![]() ![]() baloniku ![]() Nadrobiłam i zmykam, prasowanie mnie czeka, potem jakieś zakupy, do później ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Ja jeszcze w Jysku widziałam takie fajne pół litrowe, chyba za 4 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Barbara dla Ciebie również ![]() Oliath super wskazówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | ||||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Cytat:
bedzie dobrze ![]() Cytat:
o matko i zyjesz?! ![]() Cytat:
o rany gratuluje! !! Ale nas wzielas z zaskoczenia ![]() Dla akcji porodowej lepsze najpierw skurcze Witam sie na szybko, bo kluska sie rozbudza i bedzie karmnik ![]() ![]() Co do makijażu na porodowce to ja zwykle jestem blada i wygladam jak trup, nalozylam sobie podklad i tusz do rzęs. Mimo potu i lez jakos nic mi nie posplywalo, moze jedynie podklad mi sie w ręcznik wytarl jak mnie tz przecieral Gratuluję wszystkim nowych powazych już tygodni i trzymam mocne kciuki za wizyty i ktg- zeby juz sie dzieciaczki wykluwaly ![]() A nie pochwalilam sie- babcia moja kupila slizne ciuszki Hani ![]() Ide zmienić kupsko i czytam dalej :p
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Zdrzemnęłam się jeszcze trochę jednak
![]() FAK nacytowałam się i oczywiście musiałam paluchem nacisnąć coś i wyszłam z wizażu:banghead: no to będzie pocytowane od połowy nadrabiania ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie przypominam sobie jakiejś konkretnej sytuacji, która wywołała by taką traumę u mnie, odkąd pamiętam tak mam ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
no wlasnie nie!
![]() imie mi sie nie zgadza |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teso o uodparnianiu wiem juz chyba wszystko. Jestesmy swiezo po terapii Ismigenem. Tran u nas na porzadku dziennym od sierpnia do marca. I tak nie jest zle bo chyba od lutego katar tylko byl wiec narzekac nie moge. Ja wiem ze to wasza wina bo was czytam ale krzyz mnie zaczal bolec! Nic dzis nie robie. Zrobilam 8 sloikow dzemu truskawkowego ale on sie robil od wczoraj i wcale sie nie nameczylan. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2655 |
Zadomowienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
BARBARA, DOMCIA
![]() DOMCIA to i ja cię za chwilkę zaproszę na fb bo tam mi łatwiej wejść niż np na nasz klub wizażowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Witam was spamiarki!Bardzo chce nadrobić ale teraz to albo brak czasu albo mi siostrzeniec okupuje kompa więc ciężko.Teraz jade z dzieciami na pizze i może popołudniu w końcu poczytam co i jak u was.
paulinka777-też zamówiłam białe,napisz mi prosze czy Twoje jest stabilne? Bo o to najbardziej się martwi. Życze wam miłego dzionka i żebyście tyle nie spamowały i dały troche ponadrabiać ha ha. ![]()
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- kallisto ile masz paczek podkladow? nie dokupuj, bo np. na Kosciuszki one daja, ja mialam swoje tak w razie jakby co, a na Prostej tez podobno daja. I nawet pamietam ze zostaly mi i oddalam kolezance co miesiac po mnie rodzila.
![]() |
#2658 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak, zobaczyłam.. wyprasowałam łącznie 10 sztuk ciuszków i wyłączyłam w cholere żelazko ![]() ![]() Cytat:
![]() Kozaczka nie lubię.. Czytuję Pudelka, Lansika i Zeberkę regularnie natomiast ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poskakałam na piłce, wyprasowałam 10 sztuk ubranek Tomka i wyłączyłam żelazko, bo to jednak nie dla mnie, masakra. Będę to partiami robić, bo nienawidzę prasować ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
dziękować, czyli kolejna motywacja aby sie wybrać
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Karolajn: dla babci brawa za ciuszki! dla mamy za pomoc! ![]() kallisto: jak się czujesz?
![]() |
#2660 |
Raczkowanie
|
strawberry trzymam kciuki!!!
![]() lachryma pedi ![]() ![]() Kejt u mnie tez ostatnio problem ze spaniem, nie dosc ze dretwieja mi biodra to jeszcze brzuch lekko boli przy zmianie boku ![]() Sami a u mnie gin nawet Tz nie pozwala wejsc do gabinetu a co dopiero tesciowej ![]() Paulinka, idzia, czerwony baloniku, barbara ![]() Ona gratuluje Franusia ![]() ![]() En pudelek ![]() ![]() Oli dzieki za cenne wskazowki wyprawkowe ![]() ![]() Domi ![]() Witam sie dziewuszki! Mam pytanko: czy do porodu zawsze zakladaja ten wenflon (czy jakos tak) ![]() ![]() ![]() Aha i wprosilam sie sama na fejsa ![]() ![]()
#2661 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Aaa no i zapomnialam o najwazniejszym :
Strawberry mocne kciuki za szybki porod! ![]() Ale mnie leb dziś boli. .masakra :banghead: Mam pytanko- jak to jest z ubezpieczeniem zdrowotnym malucha??
![]() |
#2662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam do mnie ![]() Domi - gratki za wizytę ![]() Oliath - dziękujemy za przydatne informacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Raczkowanie
|
Co do mini flanelek. Nie mozna po prostu porozcinac sobie duzej flanelki? ewentualnie ladnie obszyc jak ktoras ma zdolnosci...
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
mam paciora
![]() wiedziałam, że wynik będzie dodatni, po prostu wiedziałam. całą ciąże wszystkie wyniki idealne, więc na koniec musiało coś się rypnąć ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2665 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Raczkowanie
|
Dostałam powera do wyganiania córki z brzucha
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2667 |
Zadomowienie
|
Ja mam pytanie, u mnie w szpitalu wymagają aby mieć kosmetyki dla dzidziusia i pieluszki więc spakowałam płyn do kąpieli, sudokrem, krem nivea baby na zdrową pupę i zasypkę i zastanawiam się czy nie zrezygnować z czegoś, niech ktoś doradzi bo upchaną mam torbę do granic możliwości a muszę dopakować jeszcze kilka rzeczy jak suszarka itp. Czy mi to wszystko bedzie na te pierwsze dni potrzebne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje mamusiu Cytat:
Cytat:
oklaski za wizytę Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
Idę wsiąść prysznic i uciekam na KTG. Paa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.