Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 10:27   #2611
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Ja jak wstaje ide pierwsze co siku ale ale...najpierw po drodze włączam komputer
Stary 2013-07-03, 10:29   #2612
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Lecę odkurzyć domek i zrobić zupkę szczawiową z lanymi kluseczkami. Wpadnę ok 14:00 zasiąść przy tenisie i od razu was nawiedzę.

Strawberry- trzymam nawet odkurzając.

kocurku- Jak plecy? Bolą?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   

Edytowane przez Anulka_p
Czas edycji: 2013-07-03 o 10:33
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:29   #2613
Oliath
Zakorzenienie

Juz dawno mialam Wam napisac kilka praktycznych spostrzezen co do zakupow dzieciowych etc.

No to brainstorm:

- pieluszki MINI flanelowe - super sprawa po porodzie, milion zastosowan, do wycierania buzinki, podkladania pod brodke przy karmieniu, mycia lapek, etc - ja nie kupilam, ale juz w te pedy kupuje - po co prac duza tetre ulana w jednym tylko miejscu, skoro mozna malutka.

- podklady/ podpachy - ja zuzywalam w szpitalu minimum 10 dziennie, wiec warto miec kilka paczek, w domu tez beda potrzebne

- atomizer/ spryskiwacz do roztworu Tantum Rosa - ja nie potrzebowalam, bo nie bylam cieta, wiec sprezentowalam pozszywanej kolezance z sali polozniczej - BARDZO sobie chwalila - oszczedza sie wcale nie najtansze Tantum Rosa, a spryskiwanie przynosi duza ulge podobno

- chusteczki nawilzane dla dzidzi - warto samej uzywac tez, nie ma nic lepszego na szybkie odswiezenie w szpitalnej toalecie po jedynaczkach i dwojeczkach, szczegolnie przy krwawieniu i przy tych upalach - kupcie sobie na zapas wiecej

- tzw. bezpieczne nozyczki - chala wg mnie, mam TT i nie zamierzam ich uzyc wiecej - nieporeczne, ciezko taki mieciutki paznokiec jak skorka uchwycic i obciac nie raniac paluszka, zwlaszcza ze noworodki maja w lapkach tyle sily, kiedy nimi wywijaja, ze az nie do wiary.
Najlepiej mi sie obcielo zwyklymi ostrymi doroslymi nozyczkami w domu

- zwyklego rozmiaru pieluszki tetrowe/ flanelowe - ja mam 25 tetrowych i 15 flanelek i nie chcialabym miec mniej ida jak woda - tu podlozyc, tam zamoczyc, tam jeszcze przykryc czy otrzec - gdybym miala mniej, musialabym prac co drugi dzien przynajmniej - wiec nie oszczedzajcie na nich, bo przeplacicie na pralce

- reczniki - dla delikatnego cialeczka, szczegolnie wczeniaczkowego, moga te najmieksze okazac sie za szorstkie. Wtedy super sie sprawdza duza flanelka w roli recznika

CDN bo wrzaskun wola
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-07-03 o 10:35
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:32   #2614
Rockyyy
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=9q5g7Y3C5nk

pobudzam Laureee

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Juz dawno mialam Wam napisac kilka praktycznych spostrzezen co do zakupow dzieciowych etc.

No to brainstorm:

- pieluszki MINI flanelowe - super sprawa po porodzie, milion zastosowan, do wycierania buzinki, podkladania pod brodke przy karmieniu, mycia lapek, etc - ja nie kupilam, ale juz w te pedy kupuje - po co prac duza tetre ulana w jednym tylko miejscu, skoro mozna malutka.

- podklady/ podpachy - ja zuzywalam w szpitalu minimum 10 dziennie, wiec warto miec kilka paczek, w domu tez beda potrzebne

- atomizer/ spryskiwacz do roztworu Tantum Rosa - ja nie potrzebowalam, bo nie bylam cieta, wiec sprezentowalam pozszywanej kolezance z sali polozniczej - BARDZO sobie chwalila - oszczedza sie wcale nie najtansze Tantum Rosa, a spryskiwanie przynosi duza ulge podobno

- chusteczki nawilzane dla dzidzi - warto samej uzywac tez, nie ma nic lepszego na szybkie odswiezenie w szpitalnej toalecie po jedynaczkach i dwojeczkach, szczegolnie przy krwawieniu i przy tych upalach - kupcie sobie na zapas wiecej

- tzw. bezpieczne nozyczki - chala wg mnie, mam TT i nie zamierzam ich uzyc wiecej - nieporeczne, ciezko taki mieciutki paznokiec jak skorka uchwycic i obciac nie raniac paluszka, zwlaszcza ze noworodki maja w lapkach tyle sily, kiedy nimi wywijaja, ze az nie do wiary.
Najlepiej mi sie obcielo zwyklymi ostrymi doroslymi nozyczkami w domu

CDN bo wrzaskun wola
Jestes kochana dzieki
Stary 2013-07-03, 10:34   #2615
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Zalamka tesciowa idzie z nami na usg rano. Tz ja zaprosil. Ja zgody nie wyrazilam, powiedzialam ze pomysle ale bylam mega sceptycznie nastawiona , a on se poprostu mnie olal. Niech se idzie sam i zrobi usg mozgu i sie przekona ze zamiast to ma orzeszka nie mozg
sorry samantha, ale uśmiałam się strasznie
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Noc kiepsko minęła.. nie dość, ze zasnąć nie mogłam i się wierciłam, to od ok. 3 już w ogóle nie zmrużyłam oka.. mąż wstawał do pracy i ciągle sprawdzał czy już spię, a ja nie... oczy jak 5 zł... aż się popłakałam a on się śmiał, że głupol jestem i mam cały dzień na odsypianie.. ale mu powiedziałam, że właśnie nie, bo na 11 jestem proszona na ciasto drożdżowe z truskawkami i kruszonką i muszę być..
Udało mi się zasnąć może na godz- półtora.. i wstałam, żeby się wyrobić.. choc mogłabym spać jeszcze
Hahahaha, no tak, ja też bym wyła jak kojot do księżyca, gdyby miało mnie ominąć ciacho drożdżowe ale nocki nie zazdraszczam, znam ból i wiem jak to później cały dzień potrafi spi.eprzyć
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Witamy się z Tomciem,
Gratulujemy tygodni i trzymamy kciuki za wizyty (w tym również swoją)
Nie wiem czy też tak macie, ale ja od jakichś 2 tygodni czuję normalnie przez sen czy przy obracaniu jak mnie boli brzuch..
Dzisiaj wstałam i tak mnie bolało, że myślałam, że się popłaczę.. niech On już wyłazi bo nie wytrzymam
Wizyta na 18, no ale jeszcze muszę zrobić depilację, do tego pedicure i w ogóle..
Trzymam kciuki za wizytkę, zobaczymy ile bezik waży

A co do tych bóli - rozumiem, bo też tak mam budzę się po nocy strasznie obolała. Ale ja się kręcę tragicznie wręcz, po 30s na jeden bok i okropnie mnie ciągnie brzuch. staram sie go przytrzymywać przy tych akrobacjach i czasami podkładam pod niego na boczku poduszkę ale generalnie cieszę się ogromnie, że już bliżej końca niż dalej
Cytat:
zmrożona cola z rana wchodzi jak śmietana tylko tyle Wam powiem!

ja dzisiaj wyjątkowo powalczyłam ze sobą, zamiast coli kupiłam jogurcik pitny
Cytat:
właśnie się skapnęłam, że ja jeszcze dzisiaj nie czytałam Pudelka
No co za przeoczenie
hahahahah

właśnie mi przypomniałaś, że ja też jestem z newsami do tyłu
Stary 2013-07-03, 10:36   #2616
idzia111
Zakorzenienie

ona Gratulacje,

Mówiłam że 29 ktoś urodzi, a potem 1 lipca, no idziś następny porodzik bedzie wg moich wyliczen
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:36   #2617
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Czeeeeeść
witamy sie z Laurą w ukonczonym 40 tc czyli leci nam 41 tc
a więc podsumowawszy witamy sie w wyczekiwanym od listopada odkąd zrobiła teścik terminie porodu

Na chwile obecną nic sie nie dzieje
ale za tydzień będą już gwizdy!
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Dzien dobry brzusie, mamusie i dzieciaczki

Ja dzis mam spotkanie u poloznej, po tym od razu lecimy do biura w sprawie kontraktu i kluczy na nowe mieszkanie (mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem), potem idziemy do mieszkania, a wieczorkiem szkola rodzenia (tym razem o tym jak dbac o niemowlaka).

Trzymam za wizytujace, gratuluje nowych tygodni, caluje wszystkie nasze maluszki i tradycyjnie zycze wszystkim udanego dnia!!!
No to bierz kciuki
Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość

Dzisiaj na 13 też mam KTG potem wizytę. Zobaczymy czy Mała ruszyła już do natarcia

Cytat:
Hej dziewczyny.

Zalamka tesciowa idzie z nami na usg rano. Tz ja zaprosil. Ja zgody nie wyrazilam, powiedzialam ze pomysle ale bylam mega sceptycznie nastawiona , a on se poprostu mnie olal. Niech se idzie sam i zrobi usg mozgu i sie przekona ze zamiast to ma orzeszka nie mozg
:

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Noc kiepsko minęła.. nie dość, ze zasnąć nie mogłam i się wierciłam, to od ok. 3 już w ogóle nie zmrużyłam oka.. mąż wstawał do pracy i ciągle sprawdzał czy już spię, a ja nie... oczy jak 5 zł... aż się popłakałam a on się śmiał, że głupol jestem i mam cały dzień na odsypianie.. ale mu powiedziałam, że właśnie nie, bo na 11 jestem proszona na ciasto drożdżowe z truskawkami i kruszonką i muszę być..
Udało mi się zasnąć może na godz- półtora.. i wstałam, żeby się wyrobić.. choc mogłabym spać jeszcze

A tak serio to bardzo dobrze znam ten ból
Pocieszam się tym, że organizm będzie przyzwyczajony do nieprzespanych nocy
Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Ja nadal na sali przedporodowej. Skurcze sa mniej wiecej co 5 min i juz dosyc mocno bola. Ale bardziej niz skurcze boli mnie chyba reka od wenflonu:p Za chwile dostane druga dawke antybiotyku na paciorka to moze wenflon mi zdejma.

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jestem zmeczona. W nocy Malgos miala temp wiec zanim spadla to ja nie spalam. Teraz tez dostala temp. Na 13 idziemy do lekarza. A tak sie cieszylam ze tak ladnie sie trzyma i nie choruje.
Dzis od rana krew z nosa mi leciala pewnie ze zmeczenua.
.
Biedna Małgosia
I Ty też biedna
Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny

wczoraj byłam na wizycie u gin. wszystko ok u nas. Jutro zaczynamy 39 tydzień lekarz powiedział że do końca tygodnia powinnam urodzić jak nie to w poniedziałek mam przyjść na ktg i zobaczymy co dalej... mały bardzo się rozpycha w nocy odbijał się od żeber i uderzał główką w szyjkę...
na plusie mamy 10 kg. nie wiem ile mały waży dowiem się jak sie urodzi duży nie jest o tyle wiem ....

Cytat:
1) cóż za skromność

2) zapraszam do mnie na prasowanie, ani jedno ubranko Tomka nie jest jeszcze wyprasowane
1) A myślałam, że dziś dzień zachwytów nad własną urodą
2) Jak zaczniesz prasować to zobaczysz jak to wciąga
Cytat:
No co za przeoczenie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 10:36   #2618
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
INFORMUJE
Dnia 29 czerwca o godzinie 22:12 przyszedł na świat Franuś 3400g 55cm

Próbowałam dać znać wcześniej, tylko internet szwankowal, potem telefon. My jeszcze w szpitalu więc zdjęcie będzie później
Gratuluje !!
Cytat:
Ja jak wstaje ide pierwsze co siku ale ale...najpierw po drodze włączam komputer
Skąd ja to znam
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:37   #2619
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zawsze taki sam poranek - szybko na wc na siku zbierane przez całą noc + muszę naprawdę pędzić, bo jak wstanę, to wylewa się ze mnie rozpuszczona tabletka z wieczora szybka aplikacja kolejnej, komputerek i mogę robić śniadanko dziwni mi będzie, jak Ali zaburzy mi ten rytm
Stary 2013-07-03, 10:37   #2620
ona8686
Zakorzenienie

napisze tylko, że wybrałam się na ktg i zostałam Teraz Mały ma żółtaczkę, więc czekamy aż minie. Dokładny opis będzie jak już będę miała dostęp do internetu. A tym czasem trzymam kciuki za kolejne bobasy

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:39   #2621
tweedledee
Zakorzenienie

Ach, no i znowu burak ze mnie wyszedł

Rocky, paulinka słusznych tygodni, mam nadzieje, że kluski zdecydują się wyjść na dniach!

Ona ! Gratulacje ogromne dla Frania, już pewnie trochę lepiej się czujesz? Daj nam znać i napisz troszkę więcej, jak tylko będziesz miała jak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 10:39   #2622
Rockyyy
Zakorzenienie

Musze wyjsc z pidżamy,Tz mnie ponagla :/

Wogóle mój Tz Was pozdrawia I zaprasza na kawe
Pytał co dziś u moich koleżanek Ale nie tak złośliwie tylko normalnie i kazał pozdrowić.Wreszcie do niego dotarło jak wazne jest dla mnie forum
Stary 2013-07-03, 10:39   #2623
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
ona Gratulacje,

Mówiłam że 29 ktoś urodzi, a potem 1 lipca, no idziś następny porodzik bedzie wg moich wyliczen
System się sprawdza
No dziś strawberry urodzi

Enlevee trzymam kciuki za wizytę Ciekawe ile Tomuś waży

A ja zmykam, bo mam być w pracy po 12, a potem idę włosy podciąć

Paaaa (nie spamujcie dużo)
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:42   #2624
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
ona Gratulacje,

Strawberry rodzi właśnie

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
napisze tylko, że wybrałam się na ktg i zostałam Teraz Mały ma żółtaczkę, więc czekamy aż minie. Dokładny opis będzie jak już będę miała dostęp do internetu. A tym czasem trzymam kciuki za kolejne bobasy
O kurde

Juz dwie laski dziś na ktg idą
Stary 2013-07-03, 10:44   #2625
iwona335
Zakorzenienie

Ona gratulacje ale nas zaskoczyłaś!!!!

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
jutro ide na ktg- może juz zostane
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:45   #2626
Rockyyy
Zakorzenienie

Mykam jade z Tzem do miasta

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Ona gratulacje ale nas zaskoczyłaś!!!!

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

jutro ide na ktg- może juz zostane
Tego Ci zycze
Stary 2013-07-03, 10:47   #2627
ona8686
Zakorzenienie

Franuś
Stary 2013-07-03, 10:48   #2628
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dzień dobry w 39tc! Jeszcze 7 dni i szpital, boję się U mnie nocka spokojna, zresztą ostatnio nawet na siku już w nocy nie wstaję, dużo śpię i narzekam tylko na bóle kapy przy przekręcaniu się Czas jakieś śniadanie ogarnąć i na zakupy iść. Strawberry za porodzik! Dla mających dziś wizyty i ktg również
Stary 2013-07-03, 10:51   #2629
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
INFORMUJE

Próbowałam dać znać wcześniej, tylko internet szwankowal, potem telefon. My jeszcze w szpitalu więc zdjęcie będzie później
Gratulacje!!!
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 10:52   #2630
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dzień dobry w 39tc! Jeszcze 7 dni i szpital, boję się U mnie nocka spokojna, zresztą ostatnio nawet na siku już w nocy nie wstaję, dużo śpię i narzekam tylko na bóle kapy przy przekręcaniu się Czas jakieś śniadanie ogarnąć i na zakupy iść. Strawberry za porodzik! Dla mających dziś wizyty i ktg również
za tydzień

pomyśl ze jeszcze 7 dni i może juz będziesz miała swoje maleństwo

uciekam na kawe
miłego dnia
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 10:53   #2631
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Czekamy na ciebie Ogromne gratulacje, wzięłaś nas z zaskoczenia Gdzie rodziłaś,jeśli mogę spytać?
Stary 2013-07-03, 10:53   #2632
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Wogóle mój Tz Was pozdrawia I zaprasza na kawe
Pytał co dziś u moich koleżanek Ale nie tak złośliwie tylko normalnie i kazał pozdrowić.Wreszcie do niego dotarło jak wazne jest dla mnie forum
oo jak miło, ucałuj go od nas

uwielbiam drożdżówki z serem i z budyniem po prostu mogę je jeść na śniadanie i kolację. a na obiad ciasto francuskie z jabłkiem
Stary 2013-07-03, 10:54   #2633
ona8686
Zakorzenienie

Franuś
Stary 2013-07-03, 10:55   #2634
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
za tydzień

pomyśl ze jeszcze 7 dni i może juz będziesz miała swoje maleństwo

uciekam na kawe
miłego dnia
Cały czas o tym myślę i boję się zarówno porodu jak i tego co potem, mam nadzieję że sobie poradzimy ze wszystkim.
Stary 2013-07-03, 10:56   #2635
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
No co za przeoczenie
jest jeszcze Kozaczek
Stary 2013-07-03, 10:59   #2636
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Hej dziewczyny.

Ide spac. Za 5h musze wstac. Masakra.

Gratuluje nowych tygodni i za wizyty.

Pozdrawiam Was wszystkie
co za wredne babsko. Czego sie Ciebie nie spytala czy moze isc . To Twoj brzuszek i Twoje cialo a nie Tz . Nie przyszlo jej do glowy ze nie masz zamiaru sie przwdnia pokazywac. A ze Tz sie Ciebie nie spytal.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 11:02   #2637
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Próbuje nadrobić od rana ale tempo macie zabojcze..

Ja już po drugim śniadaniu rzodkiewki i sałata z ogródka + serek biały mniam

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Jestem teraz na sali przedporodowej i mam ktg. Rozwarcie 1, 5cm wiec cos sie dzieje
Oooo trzymam kciuki kochana oby w miarę szybko poszło i nie bolało !!!

Cytat:
Czeeeeeść
witamy sie z Laurą w ukonczonym 40 tc czyli leci nam 41 tc
a więc podsumowawszy witamy sie w wyczekiwanym od listopada odkąd zrobiła teścik terminie porodu

Na chwile obecną nic sie nie dzieje
za 10 miesiąc

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
zgadzam się z Toba w 100% co do cc, poza tym poród sn jest lepszy dla dziecka (tak nam w sr mówili) pomijam fakt kiedy jest wskazanie do cc, bo jak trzeba to nie ma co sie zastanawiać.
Ostatnio moja teściowa powiedziała że powinnam sobie załatwić cc więc się jej pytam po co, ja chcę rodzić sn, a ona na to że przy cc jest mniej problemów (skąd ona może to wiedziec jak urodziła trójke dzieci sn ) i zaczęła mi opowiadać historię jak to jej teściowa rodziła, i nie mogła urodzić, mocno popękała i potem jej macica wypadała i że to same problemy, dlatego lepsze jest cc. Oczywiście ja to wam mówie delikatnie, bo ona ze szczegółami opowiadała.
Jak można kobiecie w ciązy takie głupoty gadać

dodam że jej teściowa rodziła jakieś 50 lat temu
Super rady super eksperta

Cytat:
Hej dziewczyny.

Zalamka tesciowa idzie z nami na usg rano. Tz ja zaprosil. Ja zgody nie wyrazilam, powiedzialam ze pomysle ale bylam mega sceptycznie nastawiona , a on se poprostu mnie olal. Niech se idzie sam i zrobi usg mozgu i sie przekona ze zamiast to ma orzeszka
Ojjjj wściekłabym się nie na żarty... Ale mój by się nigdy nie odważył tak zrobić...

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Mamusie!
Witam się w 40 tc (uprzedzam od razu pytania- suwaczek mam ustawiony przez pomyłkę chyba na 10 lipca, a termin mam na 9)
Czas przychodzić na świat Córeczko....
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Kochane moje zycze wam zebyscie mialy czas i glowe do myslenia o makijazu a nie o porodzie, torbie, jak dojechac itd. A na rzesy polecam henne.
Witam
Jestem zmeczona. W nocy Malgos miala temp wiec zanim spadla to ja nie spalam. Teraz tez dostala temp. Na 13 idziemy do lekarza. A tak sie cieszylam ze tak ladnie sie trzyma i nie choruje.
Dzis od rana krew z nosa mi leciala pewnie ze zmeczenua.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mela dawaj może małej codziennie tran i vit c.. Może ja uodporni

Cytat:
INFORMUJE
Ale niespodzianka !!!! Super gratulacje ! Mam nadzieje ze wszystko ok i dobrze się czujesz

Baloniku gratulacje za tygodnie!!!

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-07-03 o 11:04
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 11:05   #2638
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

a czułaś skurcze?? bolało Cie coś jak szłaś na to ktg??
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 11:05   #2639
sarna405
Zadomowienie

Witam się w południe
o i kolejny dzidziuś jest ONA sliczna waga
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."

Edytowane przez sarna405
Czas edycji: 2013-07-03 o 11:07
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 11:08   #2640
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z Wami w 35 tc ( wedlug mojej pani doktor to w 34)

Wizyta nalezy do udanych wszystko ok szyjka trzyma jak wytrzymam to zobacze sie jeszcze z pania doktor za miesiac jak nie to mam przyjsc po 6 tygodniach od rozwiazania. Ale mam diabelny plan zwiazany z tym zeby zrobili szybciej remont. Nastrasze mojego Tz i tescia ze mi sie szyjka skraca i moze wezma sie do roboty i moze skacza w przyszlym tygodniu. A niech i oni sie denerwuja a nie tylko ja.

Gratuluje wszystkich tygodni .
Trzymam kciukaski za wizyty . Ktora dzis rodzi.
Wejde pozniej bo pisze z telefonu a bateria pada mi

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości