Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 13:04   #2851
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
mój mnie podejrzewa o to, że znam jego numer karty na pamięć i kupuję przez internet
Hahaha

Ladan - faktycznie TŻ zachował się nie na miejscu... ale faceci tacy są, pewnie nawet sobie nie zdawał sprawy z tego co mówi i że robi Ci tym przykrość... Uszy go góry!

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:04   #2852
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

dzięki dziewczyny, ja nie płaczę z powodu rozstępów ale z powodu jego reakcji na mnie...

Kasia śliczna sukienka, gdzie kupiłaś?
Stary 2013-07-03, 13:06   #2853
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny, ja nie płaczę z powodu rozstępów ale z powodu jego reakcji na mnie...
Spójrz na to z tej strony, że gdyby to faceci byli w ciąży i mieli nosić nasze maleństwa przez 9 miesięcy w brzuchu to pewnie co drugi o ile nie każdy poleciałby do lekarza, żeby mu "to" wyjąć już w I trymestrze ;]

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:06   #2854
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

sukmana plus na bonus moja Oli zmęczona upałem
Załącznik 5311690
Ale ładniutka! No właśnie gdzie i za ile kupiłaś??

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:07   #2855
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
No wiem ze nie pomoże ale wiesz jak to jest... nie mam pojęcia czego się spodziewać i nie mam pojęcia jak zachowa się w tej wzniosłej i doniosłej chwili moje ciało. Aaaaaaa....
W pewnych przypadkach niewiedza jest lepsza

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Diorisha Niedobra Tyyyyy, nie rób mi smaka! :P

Cytat:
ale mi Nina sama nie wlazła tylko Tż ją tam wciskał to niech on ją wyjmuje!!!
heheh jeszcze tam Ci Jego łap brakowało
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:07   #2856
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

widzę, że zaczął się temat wydatków...
eh, dziś rano poszłam na targ, kupiłam parę rzeczy i wróciłam i mówię do D. - dziś zrobię cukinie nadziewane! a on zamiast się ucieszyć to zaczął mi mówić: czy nas na to stać? cukinie można kupić kiedy będą tańsze, czy ja mam świadomość, że w tym miesiącu będzie miał 800zł mnniej wypłaty, mamy wesele siostry i trzeba jej 1000zł do koperty dać, mamy remont i to spory, dużo wydatków w tym miesiącu i musze uważać co kupuję...
ok, rozumiem ale cholera raz na jakiś czas wyjdę i chcę coś zrobić, pomyślałam, że mamy mięso, mamy cebulkę i pomidory, dokupię cukinie i pieczarki i będą faszerowane a tu taka gadka... chyba po prostu trafiłam na jego gorszy moment - on bardzo przejmuje się teraz naszymi finansami... zwłaszcza, że utrzymujemy 2 mieszkania, robimy remont i to w sumie na szybko, jeszcze teraz to wesele ...

eh i mam takiego doła
Pocieszę Cię, że my w tym miesiącu musimy wydać 20 tys na CO, w przyszłym kupić kuchenkę i zmywarkę.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:09   #2857
87czarna
Zakorzenienie

kaska Fajna kieca Ja też długo latałam za wdziankiem,bo w połowie czerwca szliśmy na wesele. Myślałam,że się załamie! Udało mi się w końcu kupić taką,która mnie nie pogrubiała i czułam się w niej rewelacyjnie. Nawet wykorzystałam ją na sesję (egzaminacyjną oczywiście :P:P )

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:09   #2858
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka baaardzo fajna, myślę, że do wykorzystania po ciąży też, co nie?
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Ale ładniutka! No właśnie gdzie i za ile kupiłaś??
tak po ciąży będzie też dobra nawet swój rozmiar mam 38
a kupiłam na targu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:10   #2859
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
normlanie mam takiego doła, że masakra. nie umiem się ogarnąć. wyję i wyję
spokojnie kochana to takie dni są właśnie, chwile jest fajnie, a zaraz przyjdzie pare takich właśnie dołowych dni :/ mam to samo... też mam żal czasem do tż, że on nie bardzo kuma ciąży i nie wie wielu rzeczy które w tym czasie się dzieją, no ale cóż no to faceci są....
ja wtedy uciekam w oglądanie ubranek, patrzę na wózek czy na dzieciaczki kochane jak bajka, czarna czy ewacia wrzucają i chcę już moją malutką!! to poprawia mi humor że niedługo będzie ze mną

ja wczoraj też miałam jakąś chwilę gorszą, oglądałam zdjęcia z wakacji nad morzem i chciałam być JUŻ taka sprawna jak wtedy, szczupła, bez brzucha, móc normalnie się przekręcać w nocy czy nawet przytulając się z tż być bardziej wygimnastykowana i żeby niektóre ruchy nie sprawiały mi oporu, ale cóż coś za coś jeszcze dwa miesiące

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ja to widzę, że my mamy podobny gust i w ogóle podejście. Linomag też kupiłam różowy :P:P
będzie do smarowania buzi czy coś

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

wiesz jaki ja mam problem? gadalm dzisiaj z TŻem, to ze ja placze codziennie za nim z tesknoty to rozumialam, ale to jaki on jest zdolowany to mnie dobilo calkiem.
najgorszy czas minie i jak będziecie już razem to wszystko sobie wynagrodzicie i będzie super!!
nie dołuj się
Stary 2013-07-03, 13:12   #2860
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Zbieram się do oku. Trzymajcie kciuki,żeby me oczy wytrzymały w tych okularach

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Oj to kolega mąż będzie zadowolony Całość brzmi pysznie

Przed chwilką wstawiłam ciasto do piekarnika-znalazłam przepis na jakiegoś szybkiego gniotka Teraz 50minut czekania i kawka
Nooo... nie ma wyboru
Strasznie mam gorąco w domu od tego gotowania
Poka przepis na gniotka Chociaż dzisiaj za ciepło na pieczenie... na deser będą owocki.. albo koktajl.

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Miałam dziś usg. Mała waży 1 kg jest już odwrócona główką w dół. Serduszko i wszystkie przepływy w normie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle niezdecydowana ;/ wybieralm lozeczko i nie wiem ktore
najbardziej podoba mi sie to:
http://allegro.pl/lozeczko-kojec-bab...369505533.html

http://www.aukcjoner.pl/gallery/009921701-2.html#I2
http://allegro.pl/lozeczko-lozko-koj...349699954.html

najbardziej podoba mi sie to ale nie ma 2 poziomow ;/
http://allegro.pl/super-cena-lozeczk...338867502.html

Mi się najbardziej to pierwsze podoba
Aha, w opisie trzeciego też jest info, że ma jeden poziom

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
sukmana plus na bonus moja Oli zmęczona upałem
Kieca fajna Oli też

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Jupiiiiiiiiiiiii, jestem po glukozie Dostałam duży kubek wody, pani wcisnęła mi całą cytrynę i było nawet smaczne - ani slodkie ani kwaśne Same kłucia zaskakująco bezbolesne.

A teraz jakaś skołowana jestem i osłabiona, ale to pewnie normalne. A mala jak zaczęła dokazywać! Kopie i kopie, az mam gwiazdki przed oczami.
Fajnie, że poszło "bezboleśnie"
Skołowanie normalne, jak możesz to się po prostu prześpij

Dobra, ogarnęłam recenzje i idę walczyć z botwinką

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:13   #2861
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh jeszcze tam Ci Jego łap brakowało
a łapska ma ogromne!!! racja, wara od krocza

Mama mnie ostatnio pocieszyła mówi, że za każdym razem jak słyszy, że ktoś jest w ciąży albo urodził itp to ma ochotę odmówić szybką 'zdrowaśkę' w podziękowaniu, że to nie ona i w ogóle że już nie może
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:13   #2862
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

nadrabiam powoli wczorajsze pisanie wasze i co do octaniseptu to moge powiedziec ze ja go od dawna izywam do wszystkiego tzn. afty, zamiast wody utlenionej, do dezynfekcji cazek i nozyczek do paznokci, do ran psa i jest po prostu genialny wiec mysle ze dla dzidzi tez bedzie super ale zobaczymy w praniu
polecam kupic bo nawet jak dzidzia nie bedzie uzywac to sie nie zmarnuje wam

pozdrawiam z poczekalni u diabetologa

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
ja też właśnie popijam kawkę

W pierwszym trymestrze i przez większą cześć drugiego odrzucało mnie od kawy. W końcu wraca mi na nią ochota, ale na szczęście nie codziennie przed ciążą to piłam 2 kawki dziennie

jej ja pilam 6-8dziennie ale podobnie mialam, do 5miesiaca mnie odrzucalo ateraz pije jedna lub czasem dwie dziennie ale slabe

Cytat:
powiem tak: stosowałam go na piersi, uda, pośladki i brzuch... na piersiach miałam już rozstępy po wcześniejszych specyfikach i bio oil mi nic z nimi nie zrobił, na biodrach nagle mi wyskoczyły więc kupiłam Mustelę na piersi i biodra i tak jak mówię - efekty po 1 tubce są super! brzuch nadal gładki - smaruję bio oil ale nie gwarantuję, że to po tym specyfiku.. możliwe, że rośnie mi na tyle proporcjonalnie, że skóra nie pęka... nie mam pojęcia
ja jestem mega przeciwniczka bio oil bo kibicuje olejkowi ze slodkich migdalow, ale teraz kupilam tolpa mum krem i tez jest genialny, polecam bo szybko sie wchlania i jak tylko czuje ze.mi sie skora za mocno napina smaruje i od razu puszcza

smaruje sie 3razy dziennie dwa razy olejkiem a raz tym kremem i narazie mam ekstra skore, a patrzac na moja mame i geny to moze byc kiepsko wiec trzymam sama za siebie kciuki zeby sie udalo dociagnac do porodu tak

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:15   #2863
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

mnie obchodzi co TŻ sadzi o mnie i moim wygladzie ale na tyle jestem pewna siebie i dobze mi ze soba ze jakby tak zareagowal to bym sie zasmiala i mu wytlumaczyla,

sa gorsze problemy i juz nie bede wypowiadac sie na temat roztsepów bo to pikus przy innych problemach, moze mnie przeorac, byleby moj Syn byl zdrowy i bysmy mogli spokojnei razem zyc
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:16   #2864
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-

buuuu obeszlam cale miasto... tzn targ i nie ma nigdzie fasolki szparagowej buuuuu.... kupilam za to truskawki, sliwki i jablka :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:16   #2865
87czarna
Zakorzenienie

Lola Święte słowa...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 13:22   #2866
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
aha i gdyby tego było mało to przebierałam się rano, stałam w bieliźnie i D. zobaczył moje rozstępy na udzie/biodrze i ze strasznym przerażeniem w głosie "Ola, co Ci się stało?!?!?!??!" nie wiem albo nie wiedział, że to rozstępy i myślał, że się obtarłam gdzieś albo co... tak mi się źle zrobiło, że wydusiłam z siebie tylko "NIC" i wyszłam do łazienki się ubrać... męczył mnie jeszcze co mi się stało i już miałam mu ochotę wykrzyczeć "CIĄŻA!" ale się powstrzymałam...
Trzeba było powiedzieć, że Ci zrobił dziecko, to Ci się stało.

Ja tak kiedyś mam doła a w radiu jest jakaś kampania społeczna żeby używać prezerwatyw no i tak sobie mówię, że szkoda, że tek kampanii nie było pół roku temu, mąż mówi, że była, a ja do niego "to czego się nie zostawałeś?!"

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
buuuu obeszlam cale miasto... tzn targ i nie ma nigdzie fasolki szparagowej buuuuu.... kupilam za to truskawki, sliwki i jablka :P
A Reala u Ciebie nie ma?Ja widziałam tam właśnie w sobotę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Czasem się zastanawiam jak to będzie jak wrócimy do Polski. Wtedy to chyba w ogóle się nie odnajdę ;/
Nie pocieszę Cię.Znam kilka osób co wróciło z emigracji do PL i wszyscy plują sobie w brodę.
Stary 2013-07-03, 13:23   #2867
nena_milka
Wtajemniczenie

o jaaaaaacie Maharet mieszka prawie w Alpengold

idę ogarnąć trochę chałupę bo potem zasiadam o 16 do Wimbledonu
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:23   #2868
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Matal -a Tobie zycze cierpliwości ja mam Cie za bardzo mądrą osobe więc usiadz policz do 10 i pomyśl co byś nam radziła w takiej sytuacji.. nie stresuj go tym ze wymysliłas ze będzie spał w dzien tylko dzialaj zgodnie z jakimś planem, taktyką, sposobem niewiem moze jakies porady poczytaj a wszytsko Ci sie poukłada jak to zrobić żeby nad nim panowac i z tym sikaniem itd.. ja W CIEBIE WIERZĘ
Ja tylko mam takie gorsze chwile
Młody śpi, a ja jem, oglądam serial i WYPOCZYWAM
Potem wyjdę z nim na dwór, to usiądę na ławeczce, a on sobie pojeździ na rowerku.
Tylko z tym sikaniem nie wiem, co zrobić

Cytat:

matall a może podpytaj czy u Was w okolicy nie jest realizowany jakiś projekt związany z opieką nad dziećmi.
Ja miałam się pochwalić i zapomniałam -Natalka od poniedziałku chodzi na zajęcia do świetlicy przyklasztornej. Zajęcia są 5 razy w tygodniu w godzinach 10-14 i potrwają do końca wakacji. Dzieciaki praktycznie cały wolny czas spędzają na grach i zabawach na dworze. Małej się meeeega podoba-w domu tylko o tym mówi,kładzie się spać i tylko o tym i od raza kiedy już idziemy Mają w planach jakieś wycieczki tu u nas po K. np. jutro idą z wizytą do Państwowej Straży Pożarnej,w piątek jadą na basen. Projekt jest w większości finansowany przez Urząd Miasta .
Kurcze dla mnie to ogromna ulga bo muszę jak najmniej chodzić i tym samym nie mogę Jej zapewnić rozrywki na świeżym powietrzu jedynie jakiś spacerek

Ja szczerze mówiąc też...
Bardzo fajna inicjatywa
U nas chyba nic takiego nie ma
A mi dochodzi bunt dwulatka

Cytat:

Bo on pewnie nie wie, co to rozstępy i myślał, że upadłaś i sobie nogę rozwaliłaś Faceci są gópi, mój nie wiedział co to rozstępy dopóki go nie uświadomiłam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:28   #2869
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Spróbuj metody mojej gin: zjedz całe jabłko, łącznie z ogryzkiem albo kiwi na czczo z łyżką oliwy.
A zwykłe czopki glicerynowe chyba też można:
http://parenting.pl/portal/czopki-glicerynowe
czopki mozna

Cytat:

widzę, że zaczął się temat wydatków...
eh, dziś rano poszłam na targ, kupiłam parę rzeczy i wróciłam i mówię do D. - dziś zrobię cukinie nadziewane! a on zamiast się ucieszyć to zaczął mi mówić: czy nas na to stać? cukinie można kupić kiedy będą tańsze, czy ja mam świadomość, że w tym miesiącu będzie miał 800zł mnniej wypłaty, mamy wesele siostry i trzeba jej 1000zł do koperty dać, mamy remont i to spory, dużo wydatków w tym miesiącu i musze uważać co kupuję...
ok, rozumiem ale cholera raz na jakiś czas wyjdę i chcę coś zrobić, pomyślałam, że mamy mięso, mamy cebulkę i pomidory, dokupię cukinie i pieczarki i będą faszerowane a tu taka gadka... chyba po prostu trafiłam na jego gorszy moment - on bardzo przejmuje się teraz naszymi finansami... zwłaszcza, że utrzymujemy 2 mieszkania, robimy remont i to w sumie na szybko, jeszcze teraz to wesele ...

eh i mam takiego doła
mój tez ciągle truje ze on nic na obiad nie potrzebuje, zeby za wiele nie kupować i w ogóle...tak mnie czasem gasi, że az mi się życ odechciewa.

Cytat:
aha i gdyby tego było mało to przebierałam się rano, stałam w bieliźnie i D. zobaczył moje rozstępy na udzie/biodrze i ze strasznym przerażeniem w głosie "Ola, co Ci się stało?!?!?!??!" nie wiem albo nie wiedział, że to rozstępy i myślał, że się obtarłam gdzieś albo co... tak mi się źle zrobiło, że wydusiłam z siebie tylko "NIC" i wyszłam do łazienki się ubrać... męczył mnie jeszcze co mi się stało i już miałam mu ochotę wykrzyczeć "CIĄŻA!" ale się powstrzymałam...
a z tym to mnie rozbawiłaś, bo to w zasadzie trzeba się śmiać troskliwy jest, a ze nie wiedział co to, to trzeba wytlumaczyć ale rozstępy przecież zbledną kochana, kiedyś będziemy piękne
Cytat:
czekolada pomaga na dola!!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:31   #2870
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Nooo... nie ma wyboru
Strasznie mam gorąco w domu od tego gotowania
Poka przepis na gniotka Chociaż dzisiaj za ciepło na pieczenie... na deser będą owocki.. albo koktajl.

I u mnie okropnie gorąco

Przepis stary zasięgnięty jeszcze z zeszytu mojej mam.

Gniotek
3 jajka
1/2szkl cukru
1 i 1/2 szkl. mąki
1 łyżeczka cynamonu
1 łyżeczka sody
2 łyżki kakao
margaryna
słoik konfitur ( ja teraz dałam gruszkową bo akurat taką mam)
i żeby było bardziej wilgotne dodałam mega gęstego soku z czarnej porzeczki własnej roboty

Dodałabym real fotkę bo niedawno wyciągnęłam z piekarnika ale boję się linczu

Cytat:
a łapska ma ogromne!!! racja, wara od krocza
Nieźle się zapowiada. Miałabyś 100% gwarancję,że poród pozostanie przez Ciebie niezapomniany do końca życia

Cytat:
Mama mnie ostatnio pocieszyła mówi, że za każdym razem jak słyszy, że ktoś jest w ciąży albo urodził itp to ma ochotę odmówić szybką 'zdrowaśkę' w podziękowaniu, że to nie ona i w ogóle że już nie może
Stary 2013-07-03, 13:33   #2871
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
o jaaaaaacie Maharet mieszka prawie w Alpengold
Prawie robi wielką różnicę
Stary 2013-07-03, 13:34   #2872
87czarna
Zakorzenienie

Diorisha PILNUJ SIĘ!

Stary 2013-07-03, 13:34   #2873
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Bardzo fajna inicjatywa
U nas chyba nic takiego nie ma
A mi dochodzi bunt dwulatka

Inicjatywa naprawdę super Nie chciałabym Cię straszyć ale moja miała bunt 2 i 3 i 4 i 5 latka
Stary 2013-07-03, 13:35   #2874
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Inicjatywa naprawdę super Nie chciałabym Cię straszyć ale moja miała bunt 2 i 3 i 4 i 5 latka
No właśnie słyszałam,że co roku dziecko jakiś bunt przechodzi

Stary 2013-07-03, 13:37   #2875
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Diorisha PILNUJ SIĘ!
Ratunku biją No przeca mówiłam,że fotek nie będzie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
No właśnie słyszałam,że co roku dziecko jakiś bunt przechodzi
Ano przechodzi Ale możliwe,że to tylko moja taka zbuntowana
Stary 2013-07-03, 13:37   #2876
87czarna
Zakorzenienie

Kurczę, aż żal mi,że nie mam takich zdolności i ciężko mi jakieś ciacho upiec ;/
Diorisha, ten Twój przepis nie jest jakiś mega skomplikowany...może skuszę się któregoś dnia

Stary 2013-07-03, 13:38   #2877
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

O masakro. Usypiałam swojego dziecia prawie godzinę. Dodatkowo jak już spał, zadzwonił kurier... całe szczęście nie wybudził się i śpi.
Ja za to jaram się ciuszkami. Obkupiłam starszaka na większość lata Dla małego wzięłam tylko jedną bluzkę i to 74 Ale jestem zadowolona. Gorzej tż pewnie jak usłyszy że znowu nakupowałam

Kurde tyle sprzątania, ale to i tak pikuś bo trzeba kłaczory brwiaste ogarnąć- a tego to ja nie lubię

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 13:38   #2878
87czarna
Zakorzenienie

Musiałam się zadowolić nutellą na kromce chleba :P

Stary 2013-07-03, 13:39   #2879
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

mój tez ciągle truje ze on nic na obiad nie potrzebuje, zeby za wiele nie kupować i w ogóle...tak mnie czasem gasi, że az mi się życ odechciewa.
moj tez tak truje, ale bardziej na zasadzie nie idz do sklepu nic nie kupuj, bo na kupujesz nie potrzebnych rzeczy przy okazji, wydasz dużo kasy, narobisz sie, nagotujesz, zmywac trzeba będzie wiec taniej i mniej problemowo będzie jak zjem na obiad kebaba i Ci przywioze jak chcesz.. a potem marudzi że ma brzuszek
Stary 2013-07-03, 13:40   #2880
87czarna
Zakorzenienie

cotynato ja to jestem zakupoholiczka... mimo,że Maja ma całą szafę ubrań,to i tak ciągle coś kupuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości