|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() pojadlam chwile posiedze ide na kawe mrozona doszwagierki(co sobie swoja bede marnowac:-P) i pozniej wracam trza mamie zrobic manicire i pedicure i sobie tez... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |||
Raczkowanie
|
Hello
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem odejście wod (tzn to nie jest tak ze wszystkie wylatują, sadze ze w większości po prostu się sacza - ja tak mialam) bo wiesz ze trzeba jechać a skurcze moga być i przejść ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2736 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Edytowane przez kallisto89 Czas edycji: 2013-07-03 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2738 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Wybrałam się w końcu na te zakupy. Byłam w pepco i kupiłam Małemu śiochy, body i półśpiochy ale jednak najfajniejsze rzeczy mam z lumpka
![]() Potem Rossmann, kupiłam parę rzeczy dla Małego, dla siebie kosmetyki i parę innych pierdół i uwaga na kartę Rossnę zaoszczędziłam całe 77 groszy ![]() ![]() A potem zadzwoniła siostra Tż, że łóżeczko spakowane i można po nie podjechać i akurat wracałam, gadałyśmy chyba z 10 minut i tak się zasapałam i spociłam, że się ze mnie lało ![]() Zjadłam obiad, poprawiłam plackiem drożdżowym z jabłkiem a teraz wciągnęłam loda migdałowego z lidla ![]() ONA gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oliath dzięki za info, lubie takie praktyczne porady. Ja mam nie flanelki, ale małe pieluszki tetrowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Generalnie wszystkie dzieci do 18 r.ż sa objęte ubezpieczeniem zdrowotnym, tak samo jak kobiety w ciązy, ale jak wiadomo, nie wszystkie placówki to respektują. Najlepiej ubezpieczyć dziecko przy jednym z rodziców ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie oglądam, a potem drugi Janowicz-Kubot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() barbara gratuluję wizyty bo mi nie zacytowało. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
na pocieszenie za paciora byłam w super-pharm i kupiłam sobie pełno głupot
![]() teraz idę robić pomidorówkę ![]() Ghia- ja mam taki klin pod głowę dziecka. ale nie wiem czy będę z niego korzystała, może jak mała będzie ulewać bardzo. http://www.materacyk.pl/pl/produkty/...szka-klin.html
#2741 |
Zakorzenienie
|
Ona gratulacje.
#2742 |
Rozeznanie
|
będę bardzo wdzięczna, tutaj na forum mało jest osób z Warszawy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- sporo opinii na temat diety podczas karmienia ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463256 |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Zadomowienie
|
Wróciłam co ja przeżyłam na tym ktg
![]() czekając na pielęgniarkę pod pokojem stała kolo mnie kobieta co rodziła, o matko jak ona krzyczała, wyzywała ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Lekarz wkłada Ci rekę po łokiec a Ty wyjesz z bólu
![]() Cytat:
![]() MELA-jak Malgosia? Ja juz po wizycie. Mala wazy ok 3600g. Wewnatrz szyjka puszcza, na zewnatrz trzyma ![]()
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-07-03 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Lekatz wklada Ci rekw po lokiec a Ty wyjesz z bolu ![]() Mam to samo :/ Jak wstaje w nocy to najpierw idzie pupa do gory, potem ja na czworaka i dopiero powoli schodze z lozka ![]() MELA-jak Malgosia? Ja juz po wizycie. Mala wazy ok 3600g. Wewnatrz szyjka puszcza, na zewnatrz trzyma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zadomowienie
|
Wszystko ok, ktg w porządku, jak się samo nic nie rozkręci to w sobotę do porodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- lecę drogie Panie i mali Panowie ![]() ogarnę obiad, dzis karkówka z grilla, fryty i cos na surówke wymyslę pewnie mizeria, paaaaaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
ktg wporzadku, ale skurcze byly czy nie? nie satysfakcjonuje mnie Twoja odpowiedz
![]() ja ide jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- SKYLIE ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
o Matkoooooo
![]() Wróciłam z pindrzenia się.. a to i tak połowa tego co muszę zrobić ze sobą ![]() Ogoliłam nogi, kapę i wszystko inne, potem się naoliwkowałam a następnie zaczęłam obcinać paznokcie u nóg i malować i jestem średnio zadowolona zwłaszcza z obcięcia ![]() No ale stwierdziłam po tych wszystkich przygodach z goleniem, że jak już w koncu ujrzę swoją kapę, a nie tylko jej pojedyncze kawałki to za te wszystkie godzinne golenia jej kupię jakieś kwiaty albo co i wyściskam ją tak od serca całą ![]() ![]() No.. a niedługo trzeba twarz ogarnąć, wybrać ubiór.. (czyli w moim przypadku postawić na bluzkę jedną z trzech w których nie wyglądam jak słoń) ![]() Katarzynka- Ty nas tu nie strasz nawet takimi krzykami! ![]() Skylie- Mała ma już ładną wagę, porodzik się szykuje ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tyle ile chcesz ![]() Pewnie w ciazy jestescie ![]() Cytat:
GRATULACJE!!!! Witamy Frania! Cytat:
![]()
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
chwaliłam się pomalowanymi paznokciami??
![]() No więc właśnie je zmylam, bo po pomalowaniu i nakremowaniu stóp jak już myślałam, że wyschły to włożyłam skarpetki zeby krem lepiej się wchłonął w moje twarde jak skała stopy.. no i oczywiście lakier calutki się pofałdował.. więc czeka mnie runda 2 z malowaniem paznokci ![]() ![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
szkoda co nie?
ale ja wiemże czekasz na nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | ||
Zakorzenienie
|
skylie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Obiadek zjedzony, mąż nakarmiony..idziemy do Biedrony..... ale rym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VI
Lekatz wklada Ci rekw po lokiec a Ty wyjesz z bolu
![]() Mam to samo :/ Jak wstaje w nocy to najpierw idzie pupa do gory, potem ja na czworaka i dopiero powoli schodze z lozka ![]() MELA-jak Malgosia? Ja juz po wizycie. Mala wazy ok 3600g. Wewnatrz szyjka puszcza, na zewnatrz trzyma ![]() , ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za jego powodzenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli nie to odlej do małej buteleczki płyn do mycia, weź chusteczki i krem na zdrową pupę. Styka ![]() ![]() Ja idę 10 lipca na KTG ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ona moje gratulacje ![]() ![]() ![]() Strawbery trzymam kciuki za poród ![]() En trzymam kciuki za wizytę i brawo za ogolenie się i pomalowanie paznokci Katarzynka lepiej chyba jakbyś tego nie widziała i nie słyszała, może dziewczyna miała niski próg bólu, u Ciebie będzie lepiej ![]() Skylie ![]() Damciotko ![]() surka podziwiam, że ty dalej na bieżąco jesteś, nie wiem czy pisałaś, bolał poród? Oliath dzięki za rady dla nas ![]() ![]() Miałam dzisiaj zabiegany dzień, najpierw z tz po lekarzach biegaliśmy, potem rano była u mnie koleżanka a potem koleżanki z pracy zaprosiły mnie na poloty. Byłam tak zmeczona i spocona że przy okazji prysznica postanowiłam się ogolić na jutrzejszą wizytę i zmachałam się nieziemsko
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.