Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 19:42   #3031
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Nie dołować mi się Jak jedzenie ma poprawić nastroje to bardzo proszę napychać poliki czym wlezie

My niedawno wróciłyśmy ze spacerku-kupiłam czereśni -ogromne,szczepione bez robali Zrobiłam tortillę z cóś a'la chili con carne i się nawałkowałam,że szok
plasiam...

Ja włakuję poliki bagietami z Lidla
Uznałam, że nie mam kasy, żeby coś zamawiać
Ale mnie nadal kusi popcorn... W ogóle bym z tż do kina poszła, ale nie mam z kim Edy zostawić

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:42   #3032
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

no ja bym w sumie coś zjadła, ale humor z pewnością nie wróci

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:43   #3033
Snow_White1
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
w Matce Polce byliscie? Ktory jeszcze rozwazasz?
W Madurowiczu byliśmy, bo położne, które prowadziły naszą SR, są właśnie stamtąd. A drugi to Medeor.
Stary 2013-07-03, 19:44   #3034
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Żyje
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:45   #3035
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja bym w sumie coś zjadła, ale humor z pewnością nie wróci
Mi też nie wrócił
Ale może popcorn pomoże

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-03, 19:48   #3036
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Mój też myślał, że to to samo i też nie wiedział, co to cellulit
A mi się przypomniało,że były u nas dzieciaki, leciała reklama jakiegoś kremu antycellulitowego, a Ignaś (lat 8) krzyknął do mnie o swojej siotrze Hani (lat 6): Ciocia kup Hance taki na urodziny, bo ona ma cellulit!!:cojest :

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a ja dzis jestem po wizycie uendokrybologa i diabetologa

u endokrynologa cudowny zwrot akcji. jak tak dalej pojdzie to jest szansa ze po ciazy w ogole odstawimy leki
a mialam je do konca zycia zazywac, endo mowi ze tak sie zdarza ze ciaza leczy i wszystko wskazuje na to, ze u mnie tak bedzie

u diabetologa zostalam pochwalona za trzymanie diety i cukru w ryzach, dowiedzialam sie, ze od poczatku bylam w grupie ryzyka i powinnam miec krzywa na poczatku ciazy no ale coz, sama zatailam nieswiadomie pewne fakty przed ginekolog

niestety duze prawdopodobienstwo ze za jakis czas bede na stale cukrzykiem ale mam sie na zapas niemartwic

wyszlam taka uradowana od diabetologa i pierwszy raz cukier mi skoczyl na 140grrr nie wiem jak, nie wiem czemu
moze przez ten upal, albo przez to ze mnie tak pochwalila lekarka hihi

no nic teraz trzeba sie pilnowac dalej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miałam pytać co wczesniej na to wskazywało,ale doczytałam o tej hiperglikemii. No ale skąd miałaś wiedzieć,że to ma znaczenie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
my też planujemy na grudzień. wiesz mam koleżankę która rodziła w zeszłym roku 10-go października i zdążyli przed wyjazdem na BN wszystko załatwić. Ale nie znam szczegółów, muszę do niej zadzwonić ale narazie jest na urlopie w PL więc jak wróci będę dzwonić to mogę ci dać znać ile to u nich dokładnie trwało. Ale z tego co czytałam po różnych forach to szybko to załatwiają w ambasadzie

aaaa no wiesz, dzieci wszystko wynoszą z domu. Jak rodzic ma postawę roszczeniową to skąd dziecko ma wiedzieć że da się inaczej? kolejny temat rzeka

Dobra wrzucam
buciki i grzechotka z h&m a sodenki i róziowe body dla tżta z kappahl

Słitaśne

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Kropellko, ja już w tej chwili mam 75JJ... Na allegro znalazłam póki co maksymalnie do K. Czyli jeden rozmiar,a moze nawet pół rozmiaru większy... Więc naprawdę nie przesadzam... Poza tym w ciemno zamawiać mi się nie do konca uśmiecha, no ale chyba nie będe miała wyjścia. I wtopię kasę

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Motylku całkiem zwykłe czy jakieś z zaokrągloną koncówką?
Sa dorosłe, ale nie mają ostrej końcówki tylko właśnie zaokrągloną. Firma Solingen, mam już takie nożyczki i są ok.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
U nas na początku ciąży mama na to nastawała. Podsyłała mi info na ten temat. Zaczęli z tatą odkładać kasę. Ale ostatnio powiedziała, że zrobimy, jak chcemy, kasa jest nasza. Chyba straciła przekonanie co do tego przechowywania.... Ja jeszcze (!) o tym nie myślałam...

Trzymam kciuki za Twoje dobre zdrowie, no i dzidziusia

Ja mam na oddzielnej kartce zaświadczenie/skierowanie (chyba tak to oku. określił) na cc. W karcie ciąży nie mam nic na ten temat.

Co do zakupów w aptece: z podobną listą wybieram się jutro, tylko dojdą mi jeszcze moje witaminki i gaziki jałowe itp. Już się boję, ile zapłacę

Ja właśnie wtryniłam trzy kromki chałki z masłem i dżemem I jeszcze bym zjadła, ale już nie ma
Ale to masz na kartce, gdzie na górze jest napisane "zaświadczenie"?

Cytat:
ja już też

tak myślę i chyba jednak kupię kosmetyki Hipp Mixa to nowość- poczekam na opinie naszych mamusiek-użytkowniczek

Bojatoja ja ogólnie nie płaczę, muszę mieć jakiś prawdziwy powód, a w ciąży mi się zdarza tak nagle się rozbeczeć, a powód z dupy np przed chwilą kota zawiozłam do szwagierki, bo ja teraz pomieszkam u rodziców (a mama nie lubi ) i się rozpłakałam małżowi, że za nią tęsknie, że kto mnie będzie rano budził
Chyba też dokupię mleczko z Hippa, jak coś to sama użyję.

A czemu Oli nie może być z Tobą u rodziców?

My dzisiaj byliśmy u rodziców i moja Mania normalnie biega sobie po całym domu i po ogrodzie. U nas tego nie miała, bo ogrodzenie mamy kijowe i dołem by uciekła. U rodziców ma pobyt All Inclusive i się pocieszam,że jej tam lepiej

Ok biorę się za to ciasto dalej.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:49   #3037
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
plasiam...

Ja włakuję poliki bagietami z Lidla
Uznałam, że nie mam kasy, żeby coś zamawiać
Ale mnie nadal kusi popcorn... W ogóle bym z tż do kina poszła, ale nie mam z kim Edy zostawić

Proszę -tylko żeby mi się to nie powtarzało

Bagietki z Lidla są pyszne
Też bym chętnie poszła do kina ale ten sam problem co u Was-nie mamy z kim małej zostawić Byliśmy jakoś w ubiegłym roku ale musieliśmy wziąć nianię a wiadomo kasy żal....
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:49   #3038
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
W Madurowiczu byliśmy, bo po
łożne, które prowadziły naszą SR, są właśnie stamtąd. A drugi to Medeor.
Czyli rozważamy dokładnie te same szpitale

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:49   #3039
tassia
Zakorzenienie

Matal - byłam dzis w rossmanie i chciałam zobaczyc na to cos do kapieli z Nivea - podeslij mi zdjecie tego co ty zamierzasz kupić bo ja oszalalam...
Nivea Baby, Nivea Baby senstive, 3 w 1, 2 w 1 , balsam do kapieli, plyn do kapieli, krem do kapieli z oliwką
wtf???

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:56   #3040
Asiek84
Wtajemniczenie

a propo rozstępów... mój 6,5 latek ogląda tv i nagle przychodzi do mnie i z bardzo poważną miną mówi: " mama jak będziesz w 5 miesiącu ciąży to musisz smarować brzuch takim specjalnym czymś żeby mieć ładny brzuch bo jak rośnie to mogą być rozstępy, to się nazywa bio oil" i tutaj cisza... więc pytam skąd on to wie, a on mówi że w reklamie mówili... był mocno zawiedziony jak powiedziałam że już jestem w 6 miesiącu, ale dla jego spokojnej łepetynki pokazałam mu Ziajkę Mamma mia którą smaruję brzuch...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:59   #3041
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Proszę -tylko żeby mi się to nie powtarzało

Bagietki z Lidla są pyszne
Też bym chętnie poszła do kina ale ten sam problem co u Was-nie mamy z kim małej zostawić Byliśmy jakoś w ubiegłym roku ale musieliśmy wziąć nianię a wiadomo kasy żal....
No my nawet nie mamy kogoś, kto by za kasę został z młodym. Mamy moich rodziców, ale ich wolę wykorzystać na urodziny czy rocznice, a częściej jak 2-3 razy w roku na noc też nie chcę ich wykorzystywać, bo jednak oni od razu mówili, że dopiero własne dzieci odchowali (mam brata 17 lat)...

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Matal - byłam dzis w rossmanie i chciałam zobaczyc na to cos do kapieli z Nivea - podeslij mi zdjecie tego co ty zamierzasz kupić bo ja oszalalam...
Nivea Baby, Nivea Baby senstive, 3 w 1, 2 w 1 , balsam do kapieli, plyn do kapieli, krem do kapieli z oliwką
wtf???
Ja mam ten:
http://nokautimg1.pl/p-0e-22-0e22424...iwka-200ml.jpg

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

A, bagietki z Lidla wielbię
Ostatnio kupuję zapas i mam zawsze zamrożone

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-03, 20:01   #3042
kaska87
Zakorzenienie

Motylek moja mam nie lubi kotów, a jak by jej Oli do kuchni weszła i nie daj boże zgubiła włos to by dostała zawału chyba

Stary 2013-07-03, 20:06   #3043
Madziuchna27
Zakorzenienie

Motylku, sprawdziłam i okazuje się, że nakłamałam
Mam to na kartce z danymi gabinetu okulistycznego, moimi danymi, datą badania. Mam podaną w takiej tabelce ostrość wzroku, a pod spodem diagnoza: "Pacjentka z wysoką krótkowzrocznością obu oczu, z towarzyszącym astygmatyzmem, kwalifikuje się ze wskazań okulistycznych do rozwiązania ciąży metodą cięcia cesarskiego".
Dalej są wymienione moje jednostki chorobowe i pieczątka lekarza.

Mój gin już to widział i mu pasuje

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
A, bagietki z Lidla wielbię
Ostatnio kupuję zapas i mam zawsze zamrożone
A mnie z gazetki zainteresowały do upieczenia pierogi ze szpinakiem Chyba jutro się przejdę i kupię

Cytat:
Motylek moja mam nie lubi kotów, a jak by jej Oli do kuchni weszła i nie daj boże zgubiła włos to by dostała zawału chyba
Moja teściowa nie lubi kotów i się ich boi. Powiedziała kiedyś, że jak nie będziecie chcieli, żeby mamusia do was przyjeżdżała, to kupcie kota.... Kuszące

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:06   #3044
dirtymagic85
Zadomowienie

Matal u mnie popcorn leży już ze dwa miechy nieruszony, normalnie bym ci jakoś podrzuciła, co by ci nastrój poprawić

Kasia to gdzie twój tż się włóczy, jak on jutro ci wyjeżdza?powinniście jak sardynki teraz leżeć
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:10   #3045
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Matal u mnie popcorn leży już ze dwa miechy nieruszony, normalnie bym ci jakoś podrzuciła, co by ci nastrój poprawić

Kasia to gdzie twój tż się włóczy, jak on jutro ci wyjeżdza?powinniście jak sardynki teraz leżeć
To daj trochę e-popcornu

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Dobra, zbieram chłopaków i rower Edzika i idziemy do sklepu po popcorn
Tż obiecał biec koło młodego, żeby pod samochód z rowerkiem nie wpadł

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-03, 20:13   #3046
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
To daj trochę e-popcornu
kusicie tym popcornem... i parówek sokołowskich odtłuszczonych bym zjadła, ale nie chce mi się do sklepu jechać... jutro rano na zakupy podjadę

tak dumam że może bym pojutrze na glukozę poszła... i mam pytanko: trzeba być 12 godzin na czczo?? kupię sobie glukozę i cytrynkę jutro hmmm i w sam raz wyniki będa świeże bo wizyta za 15 lipca
Stary 2013-07-03, 20:17   #3047
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
kusicie tym popcornem... i parówek sokołowskich odtłuszczonych bym zjadła, ale nie chce mi się do sklepu jechać... jutro rano na zakupy podjadę

tak dumam że może bym pojutrze na glukozę poszła... i mam pytanko: trzeba być 12 godzin na czczo?? kupię sobie glukozę i cytrynkę jutro hmmm i w sam raz wyniki będa świeże bo wizyta za 15 lipca
Dziewczyny pisały, że 8 godzin wystarczy

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:17   #3048
shure
Zadomowienie

ale sie nudze....

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:21   #3049
kahunia
Zadomowienie

Czesc

Szczerze sie przyznam ze nie mam sily nadrabiac, a do nadrobienia 2 dni... nawet nie chce patrzec ile to stron Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze

Wczoraj bylam na wizycie i wszystko z nami dobrze ostatniego dnia 25 tygodnia malenstwo wazy ok.750g a ja jestem pozamykana na 4 spusty

Minus wizyty taki, ze mala tak scisnela nogi ze nic sie nie dalo podejrzec, mimo ze pani doktor bardzo chciala, no i dalej nie wiem na 100% czy to dziewczynka, no nic, musi mi te 99% od lekarza z polowkowego wystarczyc

Poza tym kupilismy lozeczko i posciel (tzn. moja mama, bo powiedziala ze funduje malej spanie ) i juz przyszlo lozeczko tylko sprawdzilismy czy wszystko jest bo pokoj remontujemy i nie ma gdzie postawic, a posciel super na zywo jeszcze lepiej wyglada niz na zdjeciu

To sie pochwale:
łóżezczko w kolorze wenge http://www.jardrew.eu/lozhyzio.html
posciel (poszewki, ochraniacz, rozek) http://www.ekids.com.pl/p/posciel_am..._giraffe-1966/

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:27   #3050
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawialyscie jakies darmowe probki ze stron internetowych?

Dostałam pudełeczko 4 miniaturek od Johnson's Baby (plus jeszcze na Modzie na Brzuszek, mam teraz full a dziewczyny straszą, że te kosmetyki uczulają - najwyżej sama zużyję ), pluszowego małego misia od Bebilon, saszetkę mleka Enfamil i krem Sudocrem.
Pisałam jeszcze do Hippa, ale nic nie dali.

Cytat:
Żyje

Też mi się rozbujał apetyt. Niby coś pysznego bym wpierniczyła, ale nie mam pomysłu a poza tym mam wrażenie w żołądku jakbym się przejadła (taki nacisk)

Kaśka, a kiedy teżet wraca?
Stary 2013-07-03, 20:30   #3051
Asiek84
Wtajemniczenie

uciekam, ogarnę młodego i sama sie wcześniej położę, muszę odespać wczorajsze balety...
Stary 2013-07-03, 20:33   #3052
Sylwia cypr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Nena a kiedy zamierzacie pierwszy raz leciec z Mała do PL? bo my w grudniu i sie zastanawiam czy zdazymu jej paszpotr wyrobic:P
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
my też planujemy na grudzień. wiesz mam koleżankę która rodziła w zeszłym roku 10-go października i zdążyli przed wyjazdem na BN wszystko załatwić. Ale nie znam szczegółów, muszę do niej zadzwonić ale narazie jest na urlopie w PL więc jak wróci będę dzwonić to mogę ci dać znać ile to u nich dokładnie trwało. Ale z tego co czytałam po różnych forach to szybko to załatwiają w ambasadzie

aaaa no wiesz, dzieci wszystko wynoszą z domu. Jak rodzic ma postawę roszczeniową to skąd dziecko ma wiedzieć że da się inaczej? kolejny temat rzeka

Dobra wrzucam
buciki i grzechotka z h&m a sodenki i róziowe body dla tżta z kappahl
No ja wlasnie tez myslalam zeby do Polandi na BN leciec i od razu mala ochrzcic, ale MM mnie prostuje ze Wiki bedzie za mala na lot samolotem i ze moze byc zbyt duza roznica temperatur w tym czasie miedzy PL a Cyprem i nabawi sie jakis chorobsk i bedzie problem buuuu i nie wiem co robic a takiego mialam fajnego plana chrzcinowego

nena fajowe ciuszki

Cytat:
Żyje

Cytat:
a propo rozstępów... mój 6,5 latek ogląda tv i nagle przychodzi do mnie i z bardzo poważną miną mówi: " mama jak będziesz w 5 miesiącu ciąży to musisz smarować brzuch takim specjalnym czymś żeby mieć ładny brzuch bo jak rośnie to mogą być rozstępy, to się nazywa bio oil" i tutaj cisza... więc pytam skąd on to wie, a on mówi że w reklamie mówili... był mocno zawiedziony jak powiedziałam że już jestem w 6 miesiącu, ale dla jego spokojnej łepetynki pokazałam mu Ziajkę Mamma mia którą smaruję brzuch...
hehe dobry malec nie ma to tamto
Sylwia cypr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:37   #3053
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Moja teściowa nie lubi kotów i się ich boi. Powiedziała kiedyś, że jak nie będziecie chcieli, żeby mamusia do was przyjeżdżała, to kupcie kota.... Kuszące

Cytat:
kosi trawę już się wysardynkowałam, miał wolne od soboty
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na wizycie i wszystko z nami dobrze ostatniego dnia 25 tygodnia malenstwo wazy ok.750g a ja jestem pozamykana na 4 spusty
To sie pochwale:
łóżezczko w kolorze wenge http://www.jardrew.eu/lozhyzio.html
posciel (poszewki, ochraniacz, rozek) http://www.ekids.com.pl/p/posciel_am..._giraffe-1966/
super, że na wizycie wszystko ok
fajne zakupy
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kaśka, a kiedy teżet wraca?
24.08

Stary 2013-07-03, 21:00   #3054
butterfly20
Zakorzenienie

Asiek też myślałam o tej pościeli

Cytat:
Motylku, sprawdziłam i okazuje się, że nakłamałam
Mam to na kartce z danymi gabinetu okulistycznego, moimi danymi, datą badania. Mam podaną w takiej tabelce ostrość wzroku, a pod spodem diagnoza: "Pacjentka z wysoką krótkowzrocznością obu oczu, z towarzyszącym astygmatyzmem, kwalifikuje się ze wskazań okulistycznych do rozwiązania ciąży metodą cięcia cesarskiego".
Dalej są wymienione moje jednostki chorobowe i pieczątka lekarza.

Mój gin już to widział i mu pasuje

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

A mnie z gazetki zainteresowały do upieczenia pierogi ze szpinakiem Chyba jutro się przejdę i kupię

Aaa to ja mam podobnie napisane

Hmmm moja niby też nie lubiła kotów, ale moja Lila wyjątkowo jej się podoba. Co tu przychodzi to się zachwyca,że Lila taka śliczna

A w ogóle dzisiaj nas odwiedził kuzyn T. bo będzie nam robił balustradę na balkonie i ona też przyszła. I nagle wpadła na to,żeby go oprowadzać bo naszym lokum. I nawet komórkę (która nota bene jest gospodarcza,więc może być w niej syf- u mnie wszystko ładnie na półkach poukładane tylko jakieś szmaty się na wiadrach walały) pokazywała Nie mieliśmy słów z mym mężem

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 21:15   #3055
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:

kosi trawę już się wysardynkowałam, miał wolne od soboty
aaaaa, no to dobrzea ja się sardynkowałam w tej przerwie co mnie teraz nie było, w końcu

a widzę, że tu niezły zastój, ale co się dziwić, lato, wieczorek, wszystkie pewnie dopiero powychylały głowy z domów, bo wcześniej za gorąco było
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 21:16   #3056
tassia
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

a ja zjadlam maliny z jogurtem hihihi od razu hunor lepszy

najgorsze ze za 1.5godziny musze jeszcze kolacje zjesc
ta dieta cukrzycowa masakruje iloscia jedzenia :padam:

[/RIGHT]
Stary 2013-07-03, 21:17   #3057
kahunia
Zadomowienie

No u mnie upaly zapowiadali, a w sumie to rano padalo, pozniej pochmurno i duchota i przed chcwila tez lalo...

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 21:18   #3058
tassia
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

no wlsnie spadam z tz na spacer wieczorny

[/RIGHT]
Stary 2013-07-03, 21:18   #3059
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa, no to dobrzea ja się sardynkowałam w tej przerwie co mnie teraz nie było, w końcu
czekaj! a Tobie o sardynkowanie to chodzi o ? bo jak tak to nie
nadal nic

Stary 2013-07-03, 21:23   #3060
martaK
Raczkowanie

Cytat:

Ja idę na glukozę za tydzień i też mam wizytę 15-tego pytałam pielęgniarek w zabiegowym czy trzeba być na cczo 12 h ale powiedziały że 8 h normalnie wystarczy. Zastanawiam się tylko czy ja po tym badaniu dam radę do pracy pójść... Mam meksyk ostatnio bo wdrażam osobę na moje zastępstwo i czasem nie mam czasu nawet zjeść obiadu więc zastanawiam sie czy po tym badaniu przy takich upałach po prostu nie "padnę". Jak się czułyście już po??
martaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości