|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Ja normalnie nie wierzę w to co czytam Cytat:
za Was |
||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
dla Lili
|
|
#3183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- [QUOTE=malaczarnakejt; Jeszcze mu muszę szafę opisać - jakby czegoś zabrakło :P[/QUOTE] też opisałam szafę, małymi naklejanymi karteczkami |
|
|
|
|
#3184 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czarowniczko trzymam mocno kciuki za Ciebie i Lokatorka
![]() Cytat:
za wizytę i klucze. Uloży się wszystko, zobaczyszCytat:
za wizytęCytat:
za wizytę. A teściowa cóż - tylko współczuć. Super zdjęcia synka Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żeby Marysi się polepszyło. No i mocne kciuki dla Ciebie na pobyt w szpitalu i cc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za wizytęCytat:
|
||||||||
|
|
|
#3185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupota ludzka nie zna granic ![]() Cytat:
Cytat:
nie martw się, Lilo Oliath ładnie zaczęła nadrabiać.. Twoja malutka też w końcu nabierze ciałka |
|||
|
|
|
#3186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41628995]
Oliath- dla Ciebie i Lilo za Kp. [/QUOTE] Cytat:
normalnie dumna jestem, jak tym recznym aventem rozkrecilam sobie laktacje a ja stopniowo coraz wiecej jestem w stanie sciagnac z drugiej do butli. No i najada sie, bo spi ladnie potem po 3-4 h. Jest coraz bardziej kontaktowa, gdy brzuszek najedzony - calkiem spore okresy czuwania, nowe dzwieki wydaje takie slodkie, reaguje na moj glos, szuka mnie oczkami Karolajn, dotad nie bylo u mnie AZ tak goraco w porze spacerow, wiec Lilo zawsze w pajacyku, a czasem i przykryta. Jak wroca upaly, bedzie bodziak + spioszki albo bodziak + bluzeczka z krotkim + spodenki cienkie albo bodziak + sukienunia + skarpetki ![]() Aremalgos, paulinka - serio wezcie sobie tych podkladow wiecej, ja po lyzeczkowaniu potrzebowalam 10 dziennie, a co dopiero gdybym nie miala lyzeczkowania ![]() Podkladow na lozko zuzylam w sumie 6?7? ale spokojnie moglam i 10. Nie lubie lezec na czyms, co ma choc mala plamke z krwi a nie ma bata, poplamicie, chyba ze ktoras zamierza sie W OGOLE w nocy na lozku nie ruszac.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skad Wam sie biora takie tesciowe...??!!! Cytat:
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-07-04 o 09:45 |
||||
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej mi po tej kąpieli.
![]() Wczoraj pokłóciłam się z mężem. Poszliśmy spać bez słowa. Rano nie pożegnałam go jak zwykle przed pracą. Dzwonił podczas mojego pobytu w wannie dwa razy, ale nie odebrałam. Nie wiem czy nie za długo go tak przetrzymuję. Chociaż nie- należy mu się. Bardzo mnie kurcze wkurzył!! Charlize89- no co za pomysł?!! ![]() surka- jesteście pod dobrą opieką. Będzie dobrze Rockyyy- ja wierzę, że się rozkręci. Ty się nie nakręcaj. Ja będę nakręcała się za ciebie.
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Z Tzem uzgodnilismy ze zrobi nam fotke jak juz Laura wyląduje u mnie na brzuszku no i potem Laurce...fajne foto ma Hania od Karolajn-na wadze
Ale ja w czasie porodu nie chce fotek,no moze w wannie na pamiątke i na piłce jak jeszcze moze bd w miare wyglądac ale to bedzie tylko dla nas fotka
|
#3189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
BelleFramboise - Gratuluje ![]() ![]() Rocky - może w końcu coś się ruszy? Też bym miała nadzieje przy takich skurczach ![]() A u mnie nadszedł czas na 37 tydzień, coraz bliżej, coraz bliżej ![]() Edytowane przez shestiger Czas edycji: 2013-07-04 o 09:47 |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i sie pogodzilismy.
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie, to nawet nie była kłótnia. Zawiódł mnie w dodatku w sprawie, której od niego nie wymagałam. Sam się zdeklarował, że coś zrobi, mimo, że nie prosiłam. Nie zrobił i jeszcze próbował mi wcisnąć, że tak nie było. No kłamał mi w żywe oczy, że jest inaczej niż faktycznie jest...
|
|
|
|
#3193 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby sie ułożyło dobrze.Urodzony w Dzien zwycięstwa w USA jak moja mama ![]() Cytat:
chyba spadła z *** nie powiem co.O matko nienawidzę takich rzeczy ![]() Cytat:
Wlasnie tez pomyślałam, ze niech swoje wary se obfaca ![]() Cytat:
zeby laktacja sie rozkrecila Śmieje sie bo na zdrowie wyjdzie, a na jedze szkoda łez ![]() Dziękuje Dziękuje Wam dziewczyny i mykam spać bo juz 3cia dochodzi i zgaga zaczyna znów męczyć wiec za nim zasne to bedzie moze 4 ![]() Miłego dzionka życzę Rocky - jak wstane to mam nadzieje, ze przeczytam, ze urodziłas
|
|
|
#3194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uświadom jej lepiej od razu, lepszy foch teraz niż później ![]() moja teściówka od razu powiedziała że bierze wnuka max do połowy lipca bo potem to będzie mnie wspierać z maleństwem
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Po porodzie była na kroplówce, ją próbowałam ją dokarmiać, ale za cholerę nie chciała, dopiero w 2 dobie zaczęła ssać pierś. Ale była też dokarmiana mm. Super, że u ciebie się fajnie wszystko rozbujało ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
za wizytę Ale klocuszka masz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Samantha przepraszam, ale tak śmiesznie to wszystko opisałaś, że się uśmiałam Ale teściowa to faktycznie babsztyl wstrętny ![]() Gratuluję wagi synka I dlaczego my jeszcze zdjęć nie widziałyśmy?![]()
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-04 o 09:58 |
|||
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sie z wami trzymam kciukaski za wizyty i gratuluje wszystkich rozpoczetych tygodni ide nadrabiac
|
|
#3198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
Trzymam kciuki za was
|
|
|
#3199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poprostu nie chcę mieć takiego ogromniastego bagażu, bo te podpachy chodz lekkie zajmują ogrom miejsca. Mam nadzieje że dobrze kombinuję
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Charlize, Samantha współczuję teściowych
To rzeczywiście kobietki z iście ułańską fantazją Chociaż ja w sumie nie mam lepiej, to się nie odzywam ![]() ![]() Ja też się wczoraj pokłóciłam z tż, zasnęliśmy obróceni do siebie tyłkami, a przed chwilą zadzwonił, żeby powiedzieć, że już nie jest zły Ja w sumie też, coś mi ostatnio poziom hormonów chyba spada, bo coś nie chce mi się kłócić A poza tym musi mi dzisiaj złożyć łóżeczko ![]() Dzisiaj chyba w końcu wezmę się trochę do roboty, bo wczoraj spędziłam cały dzień na leniwca, nie zrobiłam NIC ![]() Chciałam się was jeszcze zapytać dziewczyny, jak wy przygotowujecie torby do pakowania do szpitala? Bo taką zwykłą miękką to bym jeszcze przeprała, ale mam na stanie twardą na kółkach - czymś ją przetrzeć czy jak?
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
chyba bedzie dobrze bo Tz poszedl wczoraj rozmawiac z tesciem i sie okazalo ze do konca tygodnia bedzie skaczona lazienka i juz bedziemy babcie przeprowadzac a pozniej tylko pomalowac dwa pokoje i juz
w tym tygodniu ja sobie mebluje kuchnie Ita wszystkiego najlepszego szybkiego i bezbolesnego porodu
|
#3203 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teściowa chyba upadła na głowę ![]() Cytat:
Surka, nie załamuj się tylko. Pamiętasz jak Perse walczyła z laktacją? i udało się i Wam też się uda Samantha za wizytę, zdjęcia małego są bomba
|
||||||||
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus herbatka ? kawka i jestesmy w domu
|
|
#3207 |
|
Zadomowienie
|
Oliath
za postęp z odstawieniem butli ![]() Moja siostra od 9.00 zaczęła obronę mgr, jest 3 w kolejce, normalnie się stresuję chociaż wiem, że świetnie da sobie radę i będzie tym mgr inż ale dla mnie to wciąż ta młodsza siostra, na którą wszyscy chuchają i dmuchają
|
|
|
|
#3208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam na allegro Bocianka? Czy o taka chodzi?
|
|
|
|
|
#3209 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczymy na zdjecia Cytat:
biedna mała, ale się nacierpiała ![]() Cytat:
wiele osob twierdzi, ze czym wieksza zgaga tym dluzsze wlosy dziecko ma. ale wiadomo, nie zawsze sie sprawdza )Cytat:
ogól się w razie "w" )) haha ![]() [QUOTE=malaczarnakejt;4162 9254] Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3210 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
mam dziś kiepski dzień, humor totalnie do Rocky i En śniło mi się przez was że rodziłam w namiocie szpitalnym Cytat:
Cytat:
a jak z Marysią, już lepiej?Cytat:
![]() Cytat:
aby już to wszystko się skończyło
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

dla ciebie i maluszka.
Teraz przed każdym kamieniem i po ma być ważona, żeby wiedzieć ile je. Bo mam ponoć duże piersi, ale mało pokarmu. Tz ma przynieść lokator i zacznę zabawę w ściąganie, ale może laktacja się rozbuja. Do tego jest żółtą, więc dzisiaj znowu kroplówkę i lampy
za Was 
. 
nawet gin się smial jak chciał zmierzyć brzuszek i mowi no brzuszek.....to nie brzuszek tylko brzuszysko 
i może rzeczy do spakowanie nie mam aż tak dużo, bo je skompresowałam 

nie martw się, Lilo Oliath ładnie zaczęła nadrabiać.. Twoja malutka też w końcu nabierze ciałka 

!!!