Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 305 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 10:28   #9121
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Mam te Brubecki sa fajne kupiłam w 3 kolorach więc na lato jak znalazł ale w przyszły piątek wychodzimy z M i zobaczę jak to będzie z tym sportowcem i nakładkami silikonowymi bo boje sie zeby mi skutki nie sterczsly o nie przebijaly przez sukienkę
Silikownowe nakladki? Hmmmm ja to zupelnie nie w temacie a powinnam, bo ja juz teraz wiem.ze moje sutki stercza niesamowicie i widac wszystko w takim miekkim staniku. Jak to dziala?

Czym smarujecie piersi? Ja mam oliwke i krem.dla.matek karmiacych

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2013-07-04 o 10:31
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:44   #9122
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
Tysiaczek, ja dziś pierwszy miekki stanik koronkowy, nie sportowy zakupiłam...rozmiar 75 D! wiec u Ciebie będzie dużoooo więcej

foto nowego zakupu w albumie ^^ jest mega wygodny (przynajmniej na razie), fiszbiny sa niżej i dzięki temu nie uciskają blizny ani piersi.
hej ile masz pod biustem i w biuscie? ladne piersiaki masz

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

[QUOTE=belseno;41599669]ja mam okrągłe implanty i wogóle nie zauważyłam stożkowatości tego stanika, mam go w albumie bielizna/stroje i na cyckach jest okrągły pierwszy biały w rozm. 75C i niestety po jakimś czasie zrobił się za ciasny i zmieniłam na 75D - czarny na fotkach[COLOR=Silver]

belseno ja tez nosilam 75 c i on przy mniejszych piersiach takie jak moje bo TY masz wieksze moze sie wydawac troszke stozkowy przynajmniej na poczatku potem sie uklada i stanik i z czasem cycki
ja mam malo w biuscie...
tyle samo co w biodrachi tez okragle niby pojemnosc implantu mamy te sama ale pamietaj ze TY mialas wyjsciowke buziaki!
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:52   #9123
ladybarque
Raczkowanie

Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Matti sprawdź na Allego, wpisz silikonowe nakladki na sutki chyba po 5 zł a jeszcze ktoś tu wspominał ze w cubusie sa. Dzięki nim nie widać pod miękkim stanikiem jednak trzeba je nosić z umiarem bo mogą nam dokształcac sutki

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Odksztalcac heh pisze z tel sorry
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:53   #9124
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczynki
nie dlugo bo w tym miesiacu stuknie mi rok
bylam u dermatologa pytac o jakas masc na te moje ciemne blizny\dr powiedziala ze one sie jeszcze przebudowuja i ze sa troche przerosniete
ogolnie nie doradzila mi konkretnej masci a na to liczylam
blizny sa dosc szerokie ,ciemne,widoczne no i nie wiem co z tym fantem zrobic czy masc po takim czasie pomoze
dr od poczatku nie kazala mi niczym smarowac
Stary 2013-07-04, 11:02   #9125
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ciekawe jak tam tetka ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-04, 11:22   #9126
korolowa
Rozeznanie

a ja dziś zauważyłam na lewej piersi, tak poniżej sutka małe, różowe kreseczki...czyżby robiły mi się rozstępy??? wieczorem sfotografuje i wam pokaże.

I jaki kosmetyk używacie na biust już po operacji, ja cały czas oliwke,ale może czas zmienić na jakiś krem? mam wrażenie że skóra jest mocno przesuszona (mimo oliwki)
Stary 2013-07-04, 11:37   #9127
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
a ja dziś zauważyłam na lewej piersi, tak poniżej sutka małe, różowe kreseczki...czyżby robiły mi się rozstępy??? wieczorem sfotografuje i wam pokaże.

I jaki kosmetyk używacie na biust już po operacji, ja cały czas oliwke,ale może czas zmienić na jakiś krem? mam wrażenie że skóra jest mocno przesuszona (mimo oliwki)
Kurcze tez tak mam, smaruje oliwka ale srednio to pomaga, wczoraj to nawet skora zaczela mi schodzic taka sucha... I tylko od sutka w dol
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 13:01   #9128
Matti
Zadomowienie

Cytat:

Ja tez mam mocno wysuszona skore. Jest tak napieta ze az boje sie jej dotykac a jak smaruje to.jest to mega nieprzyjemne, nie pominajac o nadwazliwych sutkach...bola nieziemsko... Przy wiekszym implancie chyba by ta skora pekla

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Wrzucilam fotki w trophy n, dzien 9 niestety zdecia przekrecone bo przez tel...nie wiem czemu tak sie robi...

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2013-07-04 o 13:03
Stary 2013-07-04, 13:09   #9129
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Silikownowe nakladki? Hmmmm ja to zupelnie nie w temacie a powinnam, bo ja juz teraz wiem.ze moje sutki stercza niesamowicie i widac wszystko w takim miekkim staniku. Jak to dziala?

Ja tak jak ty tylko oliwką i kremem dla matek karmiących
Stary 2013-07-04, 13:16   #9130
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
Kurcze tez tak mam, smaruje oliwka ale srednio to pomaga, wczoraj to nawet skora zaczela mi schodzic taka sucha... I tylko od sutka w dol

mi tez tak schodziło, ale to chyba nie skóra, a ta oliwka właśnie, nakładana w takich ilościach potrzebuje czegoś natłuszczającego, rzeczywiście zapomniałam, ze tez są kremy do biustu dla kobiet w ciąży i karmiących, one powinny mieć lepsze składy i bardziej natłuszczać i nawilżać skórę biustu,
Stary 2013-07-04, 13:34   #9131
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Przedpo - skąd ja znam to przymierzanie... ostatnio całą galerię złaziłam, wszędzie przymierzając proponowane modele. Oczywiście panie na pierwszy rzut oka nie potrafiły dobrać rozmiaru (te silikony rządzą się własnymi prawamami adnośnie rozmiaru, wyglądają zawsze na mniejszy rozmiar niż się nosi :/ ), poza tym szybko się niecierpliwiły, zwłaszcza jak marudziłam o obwodzie 65 lub 70. Jedna w Intimissimi na siłę wciskała mi 75, i jeszcze mówiła że jest za luźny bo się zapięłam na ostatnią haftkę, a powinnam na najciaśniejszą :/ Nie znoszę kupować staników... Kupie przez internet, choćbym miała zmarnować trochę kasy...
Witaj Bimbalki a Ty nie powinnaś nowych fotek wrzucić ? Bo zaraz będziesz miała miesięczniaki, a tu w galerii pooperacyjne tylko zdjęcia :P
Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Selena06 jakiego woreczka użyłaś? Mi dr dobrał silimed 350xh - jak mam zrobić taki test? Poradźcie..[COLOR="Silver"]
Ja użyłam zwykłego, takiego z supermarketu na warzywa, bo te na bułki są cieńsze i szybko się dziurawią :P
To i tak test woreczkowy daje obraz bardziej anatomów, a poza tym trzeba 10% odjąć od docelowej pojemności, bo woda jest bardziej "rozlazła" niż silikon Ach.....to skrzywienie zawodowe biotechnologa :P
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hmmm z tego co czytalam JUstyna ma podobne wymiary do mnie tylko ja jestem duzo nizsza i grubsza od niej pod biustem mialam 73 lub 74 a w biuscie 83 czyli kompletnie nic mam 163 cm wzrostu waga roznie od 52 do 55 mam wkladki 325 cc hp i zapewniam ze one nie sa duze 195 cc w ogole sobie nie wyobrazam chyba bym sie zaryczala gdyby nie to ze moja dr na ktorej mi zalezalo nie chciala dac mi wiecej na pewno implant bym wziela wiekszy gdzies o 50 cc takze Justyna zastanow sie 195 to moze dobry implant dla osob z wieksza wyjsciowka ale na pewno nie taka jak my
Tak, tylko napisze to po raz setny, wymiary to nie wszystko ! Zapewne szerokość swojej piersi miałaś ok 11-12cm, a Justyna ma 9cm ! I to już ostatni raz o tym piszę....Czytajcie proszę nie tylko ostatni post, a całość wątku...
Cytat:
mi tez tak schodziło, ale to chyba nie skóra, a ta oliwka właśnie, nakładana w takich ilościach potrzebuje czegoś natłuszczającego, rzeczywiście zapomniałam, ze tez są kremy do biustu dla kobiet w ciąży i karmiących, one powinny mieć lepsze składy i bardziej natłuszczać i nawilżać skórę biustu,
Ja właśnie mam tendencje do rozstępów, w wieku 12 lat urosłam 20cm w ciągu roku i dostałam rozstępów na tyłku (taka zebra ze mnie :P ) i teraz przez 4 miesiące przed op smaruje kremem dla matek karmiących wzmacniającym skórę, żeby była bardziej rozciągliwa z Tołpy dermo body mum. I rzeczywiście skóra jest bardziej miękka w dotyku Pytałam doktorka czym smarować i sama oliwka, taka dla dzieci nie ma dobrego składu, ona tylko natłuszcza, ale nie uzupełnia kolagenu, dlatego jeśli chodzi o oliwki po operacji to polecałabym Bio-oil, może trochę droższa ale opłaca się przez pierwsze 2 miesiące po smarować, by nie mieć rozstępów, ma odpowiedni skład dla dorosłych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 13:37   #9132
korolowa
Rozeznanie

o właśnie Bio Oil! jak dobrze, że o nim przypomniałaś, super ten olejek! pukam się w głowę, że zapomniałam o jego istnieniu!
Stary 2013-07-04, 13:39   #9133
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Moze krem Emolium zamiast oliwki ? Jest polecany do skor suchych podraznionych, luszczacych się,wrazliwych .
Polecany jest nawet dla dzieci i niemowlat. Bardzo delikanty i hipoalergiczny.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-04, 13:45   #9134
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Goddessss 06.07 - 2
Madlen666 12.08 - 39
Tiiinka 28.08 - 55
Gosiek78 10.10 - 98
Selena06 29.10 - 117

Dzisiaj lub jutro zrobię test woreczka ale z jakąś bardziej spoistą substancją... I zrobię też dla sprawdzenia mniejszą pojemność :P Szkoda że u doktorka byłam tak zaaferowana całą sytuacją, że zapomniałam pstryknąć zdjęcia I tak gdzieś miesiąc przed jeszcze raz bym przymierzyła ten rozmiarek... dla upewnienia się...

A tak poza tym martwi mnie sytuacja, że Mya się nie pojawia od dobrego miesiąca, a nam zaraz ta część się skończy....Jakby co to zajmę się przeniesiem wątka do kolejnej części - to będzie już 10.
Stary 2013-07-04, 15:15   #9135
belseno
Zadomowienie

[QUOTE=kasikkk87;41631932]hej ile masz pod biustem i w biuscie? ladne piersiaki masz

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja mam okrągłe implanty i wogóle nie zauważyłam stożkowatości tego stanika, mam go w albumie bielizna/stroje i na cyckach jest okrągły pierwszy biały w rozm. 75C i niestety po jakimś czasie zrobił się za ciasny i zmieniłam na 75D - czarny na fotkach[COLOR=Silver]

belseno ja tez nosilam 75 c i on przy mniejszych piersiach takie jak moje bo TY masz wieksze moze sie wydawac troszke stozkowy przynajmniej na poczatku potem sie uklada i stanik i z czasem cycki
ja mam malo w biuscie...
tyle samo co w biodrachi tez okragle niby pojemnosc implantu mamy te sama ale pamietaj ze TY mialas wyjsciowke buziaki!
ee Kasik odrazu większe w cycku gdzie miałam troche swojej tkanki mam implant 275, a kształt tego stanika pewnie zależy od kształtu piersi, no z żelkami jest tak że to stanik musi dopasawać się do piersi nie odwrotnie i trzeba mierzyć inaczej się nie da. Ja np. tego drugiego sportowca z Triumpha nie byłam w stanie nosić już w przymierzalni wiedziałam, że to nie dla mnie, nie układał się należycie i cisnął niemiłosiernie a tu dziewczynki są z niego zadowolone.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
nie dlugo bo w tym miesiacu stuknie mi rok
bylam u dermatologa pytac o jakas masc na te moje ciemne blizny\dr powiedziala ze one sie jeszcze przebudowuja i ze sa troche przerosniete
ogolnie nie doradzila mi konkretnej masci a na to liczylam
blizny sa dosc szerokie ,ciemne,widoczne no i nie wiem co z tym fantem zrobic czy masc po takim czasie pomoze
dr od poczatku nie kazala mi niczym smarowac
kasik możesz spróbować maścią silikonową, jeśli ma coś pomóc to i po roku pomoże tylko dłużej będziesz musiała stosować poczytaj np. tu blizny.pl A ja rozkminiam laserowe usuwanie blizn, jak coś więcej będę wiedziała to dam znać. Narazie na 12.07 jestem umówiona na wizyte z dermatologiem i oceni czy to ma sens

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:

może tak być ze to rozstępy, pomęcz na privie Olivke jej się też robiły ale nie pamiętam czy znalazła coś skutecznego. Napewno krem dla mam karmiących jest dobry, ale nie wszystkie mają te cudowne właściwości antyrozstępowe.
Stary 2013-07-04, 15:16   #9136
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

piekna pogoda szkoda ze tak malo mam czasu aby zagladac do WAs

cal me baby radze odstawic ta oliwke od blizn wiem ze doktor nasz zaleca ale jestes taki czas po operacji ze mozna cos innego kupic.

Kasik moje blizny prawie roczne sa nie fajne no ale nie zagladam do nich zbyt czesto bo bym miala kolejny powód do narzekania choc marza mi sie blade male kreseczki..

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:25   #9137
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

cal me baby radze odstawic ta oliwke od blizn wiem ze doktor nasz zaleca ale jestes taki czas po operacji ze mozna cos innego kupic.

Kasik moje blizny prawie roczne sa nie fajne no ale nie zagladam do nich zbyt czesto bo bym miala kolejny powód do narzekania choc marza mi sie blade male kreseczki..
na blizny mam alpene, ale oliwka smarowalam cale piersi zeby skore uealastycznic ale ja odstawie i moze ten bio oil sprawdze, boje sie ze rozstepów dostane od tych balonikow ;-) Olivko ile mialas jeszcze u niego kontroli, poza ta po miesiacu? byly po trzech msc itd ?
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 15:40   #9138
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
na blizny mam alpene, ale oliwka smarowalam cale piersi zeby skore uealastycznic ale ja odstawie i moze ten bio oil sprawdze, boje sie ze rozstepów dostane od tych balonikow ;-) Olivko ile mialas jeszcze u niego kontroli, poza ta po miesiacu? byly po trzech msc itd ?
Kontrole mialam po 2 tygodniach, po miesiacu, po pol roku i teraz roczna ale wysle tylko zdjecie usg jezeli bedzie wszystko ok to nie pojade bo mam ponad 250km wiec roche sporo
Ja rozstepy tez mialam po operacji niestety tego sie balam smarowalam na przemian vichy, tolpa i mustella i znaku nie ma ale za to nowe sie wykluwają jak a to mowie smarowalam na przemian bo moja skora szybko sie uodparnia na jeden produkt

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 16:19   #9139
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Powiedział,że jest bardzo dobrze jak na ten czas po operacji...Pas i stanik miesiąc...
Mogę spać w sportowym oraz wykonywać pełen zakres ruchów rękoma
Naprawd ę? Jestem pod wrażeniem, ja nie mogłam przez kilka tygodni. Wiem, że ja najdluzej z dziewczyn miałam ograniczenia, ale już po kilku dniach? Nieźle

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:

Ja kupiłam te nakładki na allegro, ale mi jeszcze bardziej się odznaczały pod bluzkami i jeszcze bardziej przyciągały spojrzenia niż stojące sutki, więc nie używałam
Na piersi też stosowałam krem dla matek (z ominięciem blizn).

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Tak, tylko napisze to po raz setny, wymiary to nie wszystko ! Zapewne szerokość swojej piersi miałaś ok 11-12cm, a Justyna ma 9cm ! I to już ostatni raz o tym piszę....Czytajcie proszę nie tylko ostatni post, a całość wątku...
Dokładnie. Nie liczy się pojemność implantu, tylko jego wymiary. I dla niektórych nawet implant 300cc jest za duży (czyt. dla mnie ).

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
A tak poza tym martwi mnie sytuacja, że Mya się nie pojawia od dobrego miesiąca, a nam zaraz ta część się skończy....Jakby co to zajmę się przeniesiem wątka do kolejnej części - to będzie już 10.
Tak, długo jej nie ma.... Ale co do kolejnej części to jeszcze spokojnie. Nie wiem, czy poprzednia nie miała okolo 500 stron

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 16:35   #9140
selena06
Raczkowanie

Poprzednia miała 396 więc to raptem jakiś niecały miesiąc został z takim skrobaniem tutaj :P
Stary 2013-07-04, 17:04   #9141
beatkak2
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez mam mocno wysuszona skore. Jest tak napieta ze az boje sie jej dotykac a jak smaruje to.jest to mega nieprzyjemne, nie pominajac o nadwazliwych sutkach...bola nieziemsko... Przy wiekszym implancie chyba by ta skora pekla

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Wrzucilam fotki w trophy n, dzien 9 niestety zdecia przekrecone bo przez tel...nie wiem czemu tak sie robi...
moje też wychodzą do góry nogami czasami,zależy jak telefon trzymamy

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Ja tez używam bio oil od tygodnia i jest różnica,bardzo jestem zadowolona,smarowałam nim wcześniej rankę od oparzenia i rewelacja także polecam na cycuchy

Edytowane przez beatkak2
Czas edycji: 2013-07-04 o 17:05
beatkak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 17:51   #9142
Matti
Zadomowienie

[QUOTE=beatkak2;41638427]moje też wychodzą do góry nogami czasami,zależy jak telefon trzymamy

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

jak bym nie trzymala to i tak sie przekrecaja

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Poprzednia miała 396 więc to raptem jakiś niecały miesiąc został z takim skrobaniem tutaj :P

No wlasnie....a gdzie jest Mya???

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:

No wlasnie....a gdzie jest Mya???

Dziewczyny doradzcie mi.... W sobote mam wesele na ktore musze isc, co prawda bez tancow i tylko na 2-3 h ale jednak. Mam do wyboru w sumie trzy sukienki ale oczywiste jest ze nie moge pod nie zalozyc stanika z pasem... Poki co mam tylko trophy n i nie wiem czy kupic jakis inny miekki ale bardziej sztywny, nie tak bardzo przebijajacy... Jesli tak to jaki? Z tym pasem czuje sie "bezpieczniej" ale dzisiaj tez pol dnia przelatalam w trophy na czas prania tamtego...

Stary 2013-07-04, 17:59   #9143
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

polecam krem dla matek karmiacych najlepszy po operacjija mam sexy mama i sobie chwale nie zapycha ladnie nawilza fajny
Stary 2013-07-04, 18:05   #9144
Saba08
Zadomowienie

[QUOTE=Matti;41638984]
Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradzcie mi.... W sobote mam wesele na ktore musze isc, co prawda bez tancow i tylko na 2-3 h ale jednak. Mam do wyboru w sumie trzy sukienki ale oczywiste jest ze nie moge pod nie zalozyc stanika z pasem... Poki co mam tylko trophy n i nie wiem czy kupic jakis inny miekki ale bardziej sztywny, nie tak bardzo przebijajacy... Jesli tak to jaki? Z tym pasem czuje sie "bezpieczniej" ale dzisiaj tez pol dnia przelatalam w trophy na czas prania tamtego...
A może kup energy? Ty masz mniejsze żelki, więc powinien pasować. A nie masz wrażenia bez pasa jakby Ci cycki "uciekały" pod brodę? Ja tak miałam, więc nie wytrzymałabym chyba 3 godzin bez pasa
Stary 2013-07-04, 18:07   #9145
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=selena06;41635367]Witaj Bimbalki a Ty nie powinnaś nowych fotek wrzucić ? Bo zaraz będziesz miała miesięczniaki, a tu w galerii pooperacyjne tylko zdjęcia :P

Ja użyłam zwykłego, takiego z supermarketu na warzywa, bo te na bułki są cieńsze i szybko się dziurawią :P
To i tak test woreczkowy daje obraz bardziej anatomów, a poza tym trzeba 10% odjąć od docelowej pojemności, bo woda jest bardziej "rozlazła" niż silikon Ach.....to skrzywienie zawodowe biotechnologa :P

spoko zapewne ominelam fakt 9 cma watek czytam caly

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

[QUOTE=belseno;41636921][QUOTE=kasikkk87;41631932]hej ile masz pod biustem i w biuscie? ladne piersiaki masz[COLOR=Silver]

pod mam mniej niz mialam jakos mi spadlo hehe mam 70 cm
a w biuscie ostatnio jakos malo 86 bywalo duzo wczesniej 88

pamietam ze przed op mialam pod 73 lub 4 a w 83

chyba dobrze sie zmierzylam cos w cyckach mi spadlo mimo ze przytylam

chyba odpowiedzialam na swoj post skierowny do koralowej hehhe bo belseno tak mi go edytowala heheh))

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2013-07-04 o 18:09
Stary 2013-07-04, 18:09   #9146
unsafe_girl
Rozeznanie

Witam was w ten gorący, letni dzień U mnie dziś cały dzień upał i bezchmurne niebo, więc korzystając z okazji pojechałam odpocząć nad jezioro
Wrzuciłam dla was fotki
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 18:10   #9147
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

nie podobaja Ci sie Twoje blizny??mi od pocztku sie Twoje podobaly bo byly idealnie pod piersia

moje widac niestety z boku i nie ludze sie ze sie to jeszcze zmieni
liczylam na blizne pod

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 18:55   #9148
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Miałam to samo, również smaruję co wieczór oliwką Złuszczył mi się naskórek prawie z całych piersi, nawet pod pachami Teraz już jest ok, ale skóra nadal się świeci jak nie powiem co
Stary 2013-07-04, 19:30   #9149
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Mój Doktor kazał natłuszczać piersi oliwką(piersi nie blizny) lub sprawdzonym balsamem,który nie uczula....
Mogę opalać się na solarium zaklejając blizny...Za miesiąc powie mi co na blizny,bo póki co są ładne-mam kontrolę 29 lipca.Ogólnie powiedział,że strasznie dobrze to zniosłam i nie wyglądam na skajaną bólem,he he...
Kupiłam dziś do spania normalny sportowy stanik,bo mogę tylko w takim spać a chodzić w swoim od nich,za miesiąc mogę kupić staniki z fiszbinami,a chodzi o to,żeby fiszbina nie tarła blizn a nie,że mogą zdeformować pierś
Zan123 moja skóra na dekolcie i cycuchy też się świecą jak psu....na wiosnę;p
Witaj Selenko
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

A do tego w prawym sutku mam taką nadwrażliwość,że aż boli...a z lewym wszystko normalnie...

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-07-04 o 19:43
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 20:02   #9150
ninka28
Raczkowanie

dobry wieczór dziewczyny oj dawno nie zaglądałam troszkę mam czytania widzę że nowym cycolinkom już lepiej super
a ja dziś byłam powiększyć usta jutro postaram się wrzucić jakieś fotki

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości