|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Przepraszam ja znowu z doskoku bo jestem u TZta a tu brak neta nadal i pisze z telefonu na szybko.
Espere i peppermint gratuluje poznanych plci ![]() Dziekuje Wam za kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
TZ zapewnia ze chce tego slubu tylko boi sie caly czas o kase bo ciagle nic nie mamy :/.
Slub z nim wziac chce choc juz nie tak bardzo jak kiedys przez wszystko to co z nim przechodze nie raz... Nawet na pierscionku zareczynowym przestalo mi zalezec choc tak bardzo na niego czekalam. A slub planowalismy od poczatku cywilny, o koscielnym nawet nie bylo mowy bo po 1 brak kasy po 2 koscielny chcielibysmy na spokojnie jak sie dziecko urodzi po 3 moja mama ma zalobe po swoich rodzicach rok wiec do kwietnia nastepnego roku i prosila zebysmy sie wstrzymali bo tez chcialaby sie pobawic u nas na weselu |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
domii-tz zapewnia przy mamie, czy tez jak jest sam z toba? wybacz, ale dla mnie to zalosne.Takie przyciskanie przy jego mamie, stawianie go w sumie pod sciana. Moim zdaniem to powinno byc odwrotnie-to on powinnien za toba biegac i cie namawiac na slub
![]() ![]() ktosiula- nie ma sprawy. Daj dobra stawke i przyjezdzam ![]() Moj dziec mnie wykonczy. Od jakiegos czasu ma typowe dla dwulatka leki i budzenie sie w nocy co 2 godziny z przerazliwym wrzaskiem. Teraz znow sie obudzil i krzyczal pol godziny. Wiem, ze to normalne dla wieku, ale nie spie juz ktoras noc z rzedu. ![]() Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-07-04 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Domi to
![]() ![]() De oj wymęczy Cię Danielek teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale fajny Cytat:
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41638894]A wiecie co... mój mąż w 1 ciąży mówił, że nie będę niedogolona chodzić ![]() ![]() ![]() mój chciał kiedyś mi tampon włożyć ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja po wizycie od ostatniej wizyty przytyłam 1,3 kg, czyli jestem 3,3 kg na plusie od początku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam glukozę do zrobienia ![]() ![]() a i zapomiałam... Nela waży prawie 0,5 kg ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Juz Ci tlumacze
![]() U mnie smieci dziela na czarny worek - czyli wszystkie odpady I takie tam , I na bialy - wszystko co jest surowcem wtornym : szklo papier itd. Jesli chcesz wyrzucic cos wiekszego dywan , meble , gruz , cokolwiek co sie nie miesci do worka masz dwie opcje : Pierwsza to wywiesc na wysypisko - zaplacic za transport , wjazd I pozniej za kazdy kg okolo 5f albo zamowic ogromny kontener pod dom - okolo 100f za 3 dni ;D No wiec sasiad ma remont , kladzie nowy dach , kontener stoi to sie chlopaki zakradna w nocy I mu podrzuca male co nie co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Ja juz chce do domuuuu .. Ciekawe jak ten moj gamoń tam podgonil z robota ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a śmiałam się głównie z pogrubionego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |||
Zadomowienie
|
Dumny, dumny
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
Dobranoc kobietki, niech Was maluszki za bardzo nie boksują w brzuszki
![]()
![]() ![]() Edytowane przez zwariowane-serduszko Czas edycji: 2013-07-05 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Spać nie mogę :/
W dzień będę mogla sobie odbić, ale co to za życie spać w dzień a w nocy szwendać sie po mieszkaniu. Eh... Śpijcie Mamusie, Spijcie ![]()
#770 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
espere
![]() peppermint ![]() Możecie zacząć szał zakupowy ![]() lineczka, duża Panna z Nelki ![]()
#771 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Wróciłam do domu 7 nie ma a ja już zostałam obudzona, ale cóż, trzeba wstawać bo Mała chce jeść
Dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Witam się i ja porannie, dzisiaj jadę na glukozę o 8 muszę być w laboratorium, taka głodna już jestem
![]() Miłego dnia mamuśki
#773 |
Zakorzenienie
|
no spora, przez 3 tygodnie przytyła ponad 200 g
heja! ![]() ale miałam sen że koleżanka mi ZAZDROŚCIŁA że w ciąży jestem (mimo że ona ma 3 chłopaków) i oddała mnie terrorystom z tego powodu a ja chciałam żeby mnie wypuściła ![]() ![]() nie śpię od godziny i wstawiłam pranie, zdjęłam poszwy z pościeli, wywaliłam kołdry i poduszki na dwór posprzątałam a'la gabinet i idę biorę się zaraz za salon, kuchnię i sypialnie bo mam taki syf że ja nie mogę ![]() i myślę co tu na obiad zrobić ![]() jutro czekają mnie zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmm ciekawa jestem czy truskawki jeszcze znajdę żeby pomrozić ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-05 o 06:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Dzień dobry
![]() Obiecałam wczoraj zdjęcia, ale jeszcze o 21 pracowałam, więc nie chciałam się zabierać za pisanie bo pewnie bym nie skończyła. Zdjęcie porobiłam więc dzisiaj je zrzucę, pomniejszę i dodam na wątek ![]() Espere i Patty gratuluję poznanych płci ![]() ![]() Domi mam nadzieję że nie obrazisz się za bezpośredniość, ale ja nie chciałabym brać ślubu z facetem, na którym ten ślub trzeba wymuszać i to w dodatku przy jego rodzicach. Nie zdecydowałabym się nigdy na taki krok dopóki facet sam by tego wyraźnie nie chciał. Poza tym ciągle jest coś między Wami nie tak... Po co Wam ten ślub tak na prawdę? Nie wolisz poczekać i zobaczyć jak się ułoży to wszystko dalej jak się Dzidziuś pojawi? Często dziewczyny myślą: "Jak się ożeni to się odmieni" ale muszę Cię rozczarować- małżeństwo to zupełnie inna bajka niż okres związku czy narzeczeństwa. Teraz będziecie mieli okazję go zasmakować jak urodzi się dziecko. Potrzebny do tego Wam papier? Niby On chce, a niby nie chce.. A co jak po ślubie jednak stwierdzi że jednak nie chciał i co wtedy? Nie byłaby to dla mnie pozytywna perspektywa na przyszłość, że biorę ślub bo facet został do niego niejako zmuszony.. A ja dzisiaj piszę to po raz pierwszy- za mną ciężka noc! Wieczorem wczoraj zaczął mnie boleć żołądek i tak jakby zanosiło się na biegunkę, ale jakoś zasnęłam. O 1 w nocy pobudka i boli żołądek i muli i czuję dreszcze.. Zmierzyłam temperaturę 36,6. Wzdęcia miałam straszne. I od rana to samo... Zastanawiam się czy to może macica się unosi i uciska na żołądek bo nie jadłam nic co mogłoby zaszkodzić.. A dziś jeszcze ten upał. Dobrze że mam dzień wolny, nie muszę wypełzać na świat.
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja Wam później wrzucę fotki mojego brzuszka i ciuszków dla małej, bo już się nam trochę tego uzbierało ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa i "Dzień Dobry" ![]() U nas 19tydz, a ja dalej małej nie czuje ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
Witam się, w 18 tyg
![]() ![]()
![]() |
#778 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mya1989 - za Twoją dzisiejszą!! ![]() Witam porannie, zaraz mykam do pracy. MIAŁAM wczoraj jakąś masakre, cały czas w biegu.. ale dzisiaj nadrobie wiecej i postaram sie być na bieżąco ....... ![]()
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
od 19 tygodnia jest 5 miesiąc
![]() wczoraj się dowiedziałam że dostanę przebierak i wanienkę i coś jeszcze ale co to nie pamiętam :P ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- my zapłaciliśmy 800 zł a ksiądz chciał od nas 1150 zł bo stwierdził że tyle ślub kosztuje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
A My księdzu daliśmy 500 zł, ale oddał Nam 200 i powiedział, że on wie że ślub i wesele dużo kosztuje i na pewno mamy dużo wydatków i mamy się nie wygłupiać tylko to zabrać. Ale Nasz ksiądz jest specyficzny
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.