Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 08:28   #2311
201606240916
Konto usunięte

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Dzień doberek Kochane

Mój 8.21 ładnie się wypłukał, i bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że przy głowie nadal jest dosyć ciepło.

Bunny pisałaś coś, żeby następnym razem pomieszać 8.21 z 8.1, tak? Dobrze pamiętam? Jest szansa, że wtedy wyjdzie chłodniej?
Byłam w twoim albumie, piękny ten diamentowy blond
A tak poza tym, to masz już jakiś pomysł na pazurki na własny ślub?

Ja wczoraj byłam na hennie rzęs. Ładnie wyszło, są teraz czarne i dobrze widoczne.

Asiu pisałaś, że lubisz różowe lakiery. Ja bardzo lubię ten http://http://www.idaliablog.com/201...tres-chic.html. Jak dla mnie, piękny kolor.

A lubicie czekoladki miętowe? Dostałam od męża o takie http://http://fanlidla.pl/gazetka/20...oladki,mietowe. OMG, jakie one są pyszne. Podoba mi się, że każda czekoladka jest oddzielnie pakowana.

Lecę do ogrodu, bo synek już mnie wzywa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 907.jpg (116,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 917.jpg (168,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 933.jpg (162,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 937.jpg (122,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 938.jpg (118,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 944.jpg (155,7 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez 201606240916
Czas edycji: 2013-07-05 o 08:31
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:45   #2312
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Ale ładnie wyglądałaś

A mówiłam Ci, żebyś nie farbowała tym castingiem Ex a rozważałaś Londę? Na all koło 13 zł plus wysyłka, a mi po tej 6/1 wyszedł kolor podobny do tych Twoich naturalek
A co do babci to odwiedzaj ją często, pomagaj przy codziennych czynnościach i może zaproś na obiadek
Dziekuje

Wszystkie to mowilyscie a ja durna po swojemu zrobilam Wezme londe, dzieki za podsuniecie pomyslu

Cytat:
Napisane przez 7Paulina7 Pokaż wiadomość
Długo patrzyłam na Syossa 7-6 i w końcu z braku laku kupiłam i zrobiłam. Spodziewalam się całkiem innego efektu tzn takiego jak na opakowaniu czyli ciepłego, średniego blondu a tu wyszedł taki jakby popielaty blond . Nie ma tego złego .... sasiadka i siostra mówia że lepiej mi w tym kolorze bo ładnie wybijają moje oczy niebieskie do niego i cera wygląda na ładniejszą :P

Końcówki juz przebijają na blond a odcien jest tak z 2 tony jaśniejszy od mojego w podobnej tonacji mysiego blondu. Farba nie ruszyła odrostu - nie zwróciłam uwagi ile % była woda.
Pieknie! Cudowny kolor

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
w aptece kupisz gencjane i rozrabiaj jak plukanke u truskawkowej pieknie ochladza oczywiscie przy ciemnych wlosach robisz wieksze stezenie niz dla jasnych blondynek
ja ci odradzalam castinga

o wlasnie ta londa tez powinna byc ok

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

[/COLOR]powiem wam ze jak cos takiego czytam to mi sie noz w kieszeni otwiera

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...75&postcount=2
Ok, to biore londe + gencjana w aptece

Matko co za bzdury

Cytat:
Leae

Bez lampy nie wychodza - zrobiłam fotki przy oknie.

Kumpela mówi że ni to brąz ni popiel końcowki przebijaja sie blond. Wygląda jakbym miała zrobiony baleyage na włosach.

Ja widze pigment fioletowy na włosach i czasem wydaje mi sie że przebiją glon.
Ladnie jest na tym 1 foto

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Bunny kochanie a powiedz mi jeszcze, ktora londe brac w takim razie? 7/1 czy 6/1 tak jak princesska?

Kurcze no i nie wiem czy zamawiac ta londe teraz poki jeszcze nie mam odrostu zadnego i wtedy latwiej mi bedzie zrobic kapiel i farbowac wlosy, czy tak jak mialam robic czyli koncem lipca..

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-07-05 o 08:46
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:57   #2313
wega1993
Rozeznanie

Mam takie pytanie: czym mogę ochłodzić złotawy blond. Teraz mój kolor nie jest jednolity, ponieważ na końcówkach mam resztki ,,Brązu 400" z Castinga, a 2 razy farbowałam blondami. Dlatego odrost mam lekko popielaty (naturalny kolor coś pomiędzy poziomem 8 a 9), trochę dalej mam złoty blond a końcówki w kolorze ciemnego blondu. A teraz jak już wspomniałam chciałabym ochłodzić kolor, aby był podobny do naturalek. Chcę iść w kierunku jasnego popielu, ale wiem, że mogę go nałożyć dopiero, gdy zrobię sobię jakiś odcień blondu o 'naturalnym' odcieniu.
A co z Londą 12/9? Można ją kłaść na złotawy blond? Ktoś próbował?

,,
Większość ludzi jest silniejsza, niż sami sądzą. Tylko czasami zapominają o wierze."

wega1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 09:06   #2314
Renatka89
Zakorzenienie

Hej

bunny- osrost po alfach wyszedł super, mimo mojego naprawde ciemnoego brązu naturalek juz drugi raz nią robiłam, takze jestem baaardzo zadowolona jeżeli nie przyjdzie mi do głowy przyciemnianie ( a korci) to bede jej wierna
Fotki wstawię w weekend, teraz nie mam czasu

Nine- tak jak ex pisała, dla 5msc bobasa, jezeli nie potrzeba mu zabawek i nie chcesz kupowac ciuchow ( kupuj na wyrost jak cos, poza tym w porownaniu do synka ex, ktory jest starszy od mojej.. to ja mam jakiegos wielkoluda Nosi niektore ciuchy na 110cm, tylko dlatego,ze mniejsze są za ciasne w brzuchu, a nogawki musze podwijac np. Moja córa ma 83cm wzrostu, ale to sie tak nie przekłada na ciuchy.. na oko trzeba), to najlepsze beda pampersy, chusteczki nawilżane, wchodzi tez pomału w etap rozszerzania diety poza piersią, wiec mozesz kupic kilka słoiczkow dostosowanych do wieku (chyba,ze mowi zdecydowane nie słoiczkom), czy jakis komplet miseczka i łyzeczka do tego, śliniaki takie ceratowe są do karmienia łyzeczka fajne, zeby nie brudzic ciuchow i nie prac co chwile śliniakow tylko pac sciereczka wytrzec i gotowe..
No, a skoro mowisz, że dziecko nie ma problemow alergicznych na skorze, to nie musisz sie zastanawiac jakie chusteczki czy pampersy. My juz teraz kupujemy tansze, ale jak młoda dostawała z prezencie to jednak zawsze pampersy firmy Pampers i takie same chustki, chyba ludziom głupio dac cos z logo marketu Chociaz ja bym nie pogardziła
Stary 2013-07-05, 09:16   #2315
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
oooo.. boska fryzurka

to rób kapiel i popraw czyms jasniejszym

matko jak te komary gryzą cała w bąblach jestem ,dzieciaki tez i nic nie pomaga żadne psikacze ,świeczki normalnie pożerają nas żywcem
Dziekuje Zaluje tylko ze przy takiej nie pozostalam...

Kapiel bedzie, i jasny braz tez

A u mnie zero komarow

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Nie pisalam wam rano ze bedac na miescie. Odkleila mi sie polowa podeszwy w sandalach, bo przeciez nie tegoroczne to maja prawo ale jak przed chwile urwal mi sie obcas w licie to mysle ze to juz chyba jakies fatum...
W ostatnich 2tygodniach kroluje czarna seria-laptop padl, telefon w pracy padl, klawiatura nie dziala, a ja uszkodzilam lokiec i dlon...no i dzis te 2pary butow...
O cholerka co sie dzieje tam u Ciebie Wspolczuje

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Dzień doberek Kochane

Mój 8.21 ładnie się wypłukał, i bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że przy głowie nadal jest dosyć ciepło.

Bunny pisałaś coś, żeby następnym razem pomieszać 8.21 z 8.1, tak? Dobrze pamiętam? Jest szansa, że wtedy wyjdzie chłodniej?

Ja wczoraj byłam na hennie rzęs. Ładnie wyszło, są teraz czarne i dobrze widoczne.

Asiu pisałaś, że lubisz różowe lakiery. Ja bardzo lubię ten http://http://www.idaliablog.com/201...tres-chic.html. Jak dla mnie, piękny kolor.

A lubicie czekoladki miętowe? Dostałam od męża o takie http://http://fanlidla.pl/gazetka/20...oladki,mietowe. OMG, jakie one są pyszne. Podoba mi się, że każda czekoladka jest oddzielnie pakowana.

Faktycznie sie wyplukal Twoj kolor Ladnie teraz jest

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

bunny- osrost po alfach wyszedł super, mimo mojego naprawde ciemnoego brązu naturalek juz drugi raz nią robiłam, takze jestem baaardzo zadowolona jeżeli nie przyjdzie mi do głowy przyciemnianie ( a korci) to bede jej wierna
Fotki wstawię w weekend, teraz nie mam czasu

Nine- tak jak ex pisała, dla 5msc bobasa, jezeli nie potrzeba mu zabawek i nie chcesz kupowac ciuchow ( kupuj na wyrost jak cos, poza tym w porownaniu do synka ex, ktory jest starszy od mojej.. to ja mam jakiegos wielkoluda Nosi niektore ciuchy na 110cm, tylko dlatego,ze mniejsze są za ciasne w brzuchu, a nogawki musze podwijac np. Moja córa ma 83cm wzrostu, ale to sie tak nie przekłada na ciuchy.. na oko trzeba), to najlepsze beda pampersy, chusteczki nawilżane, wchodzi tez pomału w etap rozszerzania diety poza piersią, wiec mozesz kupic kilka słoiczkow dostosowanych do wieku (chyba,ze mowi zdecydowane nie słoiczkom), czy jakis komplet miseczka i łyzeczka do tego, śliniaki takie ceratowe są do karmienia łyzeczka fajne, zeby nie brudzic ciuchow i nie prac co chwile śliniakow tylko pac sciereczka wytrzec i gotowe..
No, a skoro mowisz, że dziecko nie ma problemow alergicznych na skorze, to nie musisz sie zastanawiac jakie chusteczki czy pampersy. My juz teraz kupujemy tansze, ale jak młoda dostawała z prezencie to jednak zawsze pampersy firmy Pampers i takie same chustki, chyba ludziom głupio dac cos z logo marketu Chociaz ja bym nie pogardziła
Kurcze to Twoja corcia duza A mi kazdy mowi ze moj synek nie wyglada na swoj wiek wiec myslalam ze jest naprawde spory

Ja od narodzin uzywam dla mlodego pampersow dada z biedronki i chusteczek dada zielonych- okazaly sie dla jego pupki najlepsze, a cenowo sa super, pampki 29,99 opakowanie, chusteczki okolo 4,99. Znam tez wiele osob ktore z "pampersow" przeszly na pampersy z dady wlasnie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-05, 09:29   #2316
Renatka89
Zakorzenienie

ex, no niby duza (ma wysokich rodzicow ), póki co sporo tez wazy, chociaz jest niejadkiem. Wcale mnie to nie martwi bo TŻ i ja w dzieninstwie bylismy niezłymi pączusiami, a potem w eielku kilku lat to obydwoje patyki Taka natura Ale bron boze nie jest gruba, ma troche brzusia, takie bobasowe udka No,ale ona jeszcze nie chodzi, wiec gdy zacznie to tez zgubi.. raczkuje tylko poki co i zaczyna chodzic przy meblach

a co do pampersow itd- tak jak my szukamy dla siebie kosmetycznych ideałów, tak samo trzeba dla dzieci je znalezc kazdemu pasuje cos innego, wasza krem do pupki nam w ogole nie pasowała, za to zielony Linomag to hit

nine- a moze jeszcze jakies kosmetyki? zeby było ok dla dziecka to nie polecam zadnych nivea czy johnsony, ale rossmanowski babydream- jest taki blog (nie pamietam nazwy,ale kiedys go przewałkowałam) z analizami skaldow kosmetykow dla dzieci- wszedzie jakies rakotworcze skladniki (badz podejrzane o to), jakies parabeny, cuda wianki niedobre dla dzieciaczkow.. a babydream wypadło idealnie pod tym wzgledem Od wtedy ich uzywamy Mozna skompletowac cały zestaw, jest kilka serii, w tym do skory wrazliwej, ktory my uzywamy (mała jest alergiczka i nic sie nie dzieje )
Stary 2013-07-05, 09:51   #2317
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Dziekuje Zaluje tylko ze przy takiej nie pozostalam...

Kapiel bedzie, i jasny braz tez

A u mnie zero komarow

O cholerka co sie dzieje tam u Ciebie Wspolczuje

Faktycznie sie wyplukal Twoj kolor Ladnie teraz jest

Kurcze to Twoja corcia duza A mi kazdy mowi ze moj synek nie wyglada na swoj wiek wiec myslalam ze jest naprawde spory

Ja od narodzin uzywam dla mlodego pampersow dada z biedronki i chusteczek dada zielonych- okazaly sie dla jego pupki najlepsze, a cenowo sa super, pampki 29,99 opakowanie, chusteczki okolo 4,99. Znam tez wiele osob ktore z "pampersow" przeszly na pampersy z dady wlasnie
Dzięki, też bardzo mi się podoba
Ja swojemu syniowi też kupowałam pieluszki dady. Cała moja rodzina ich używa/ła i znajomi, i wszyscy byli zadowoleni. Jakość bardzo dobra i cena niska. Nigdy nie zdażyłao się, żeby przy tych pieluszkach synio miał jakieś problemy skórne. Chusteczki z dady też są bardzo dobre. Do tej pory ich używamy, nawet ja do przecierania twarzy, czy odświerzenia miejsc intymnych w czasie wyjazdów

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
ex, no niby duza (ma wysokich rodzicow ), póki co sporo tez wazy, chociaz jest niejadkiem. Wcale mnie to nie martwi bo TŻ i ja w dzieninstwie bylismy niezłymi pączusiami, a potem w eielku kilku lat to obydwoje patyki Taka natura Ale bron boze nie jest gruba, ma troche brzusia, takie bobasowe udka No,ale ona jeszcze nie chodzi, wiec gdy zacznie to tez zgubi.. raczkuje tylko poki co i zaczyna chodzic przy meblach

a co do pampersow itd- tak jak my szukamy dla siebie kosmetycznych ideałów, tak samo trzeba dla dzieci je znalezc kazdemu pasuje cos innego, wasza krem do pupki nam w ogole nie pasowała, za to zielony Linomag to hit

nine- a moze jeszcze jakies kosmetyki? zeby było ok dla dziecka to nie polecam zadnych nivea czy johnsony, ale rossmanowski babydream- jest taki blog (nie pamietam nazwy,ale kiedys go przewałkowałam) z analizami skaldow kosmetykow dla dzieci- wszedzie jakies rakotworcze skladniki (badz podejrzane o to), jakies parabeny, cuda wianki niedobre dla dzieciaczkow.. a babydream wypadło idealnie pod tym wzgledem Od wtedy ich uzywamy Mozna skompletowac cały zestaw, jest kilka serii, w tym do skory wrazliwej, ktory my uzywamy (mała jest alergiczka i nic sie nie dzieje )
Pupcia mojego synia też lubiła zielony linomag, i sudocrem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-05, 10:17   #2318
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Cytat:
Dla mnie pigment jest jakby fioletowy i czasem widze glona.
Jak juz zaszalałam to ide w strone karmelu/toffi tak jak wczesniej chciałam - myślałam że ta farba mnie troche przyblizy do tego koloru ale zobaczymy jak sie bedzie zmywać.

mi sie podoba

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Na dniach bedę robiła Londą,a w kolejce czekać będzie BIOKAP 10.0 najjaśniejszy blond, bo dostałam od znajomej
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:44   #2319
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Morze jest piekne

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Ex na dzień dzisiejszy mogę Ci napisać, że wyglądają po prostu brzydko postaram się cyknąć fotkę koloru później, ale długość mają już taką o połowę znowu chcę obciąć
Kitek jak Ci te wlosy rosna

Cytat:
rob roz neon
tez wlasnie o tym myslalam, do opalonych dloni pieknie bedzie wygladac
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, aż wstyd pisac. Ale w tym roku ostatnio miałam taką mase nauki...6 egzaminów w tym całoroczne, zdawałam całą internę (choroby wewnętrzne) i wiele innych. Jestem juz po sesji od piatku i od razu poszłam na praktyki wakacyjne, robie teraz na ginekologii 2 tygodnie i jestem na trakcie porodowym, takze porody, cesarki itd.
Powiem Wam ze nie umiem chyba odpoczywać i sie relaksowac, brakuje mi nauki i tego zaganiania. Nie umiem tak PO PROSTU usiąsc, ciagle gdzies mnie goni...musze naprawde sie jakoś nauczyc odpoczywac.
Oczywiscie podczytywałam Was codziennie. Nie jestem w stanie napisać nic konkretnie, nie bede nic cytowac Ciesze sie ze teraz do Was piszę i tyle
Hejo maleńka

Cytat:
Dziewczyny ostatnio widzialam zdjecia wloskow chyba KYLIE albo NOVE, czym malowalyscie ostatnio? Mam teraz dosc jasne wlosy ale jak zwykle farby lapia na zolto. Byłam u fryz i zolto...bede chciala w nast tyg sama zafarbowac. I nie wiem teraz czy brac coś na kształt loreal Baikal, beż czy cos wlasnie a la palette a10 albo 219? Bo chyba któras z Was robila i on wychodzi jasno ladnie?
Sloneczko ja robie teraz c10 z 12% oxy
Jestem mega zadowolona

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Chcę taką fryzurkę
o matko ja tyż chcem ale jeszcze nie osiagnelam tej dlugosci jaka sobie zaplanowala i nie poddam sie poki jej nie osiagne

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Hejka śliczne blondyneczki

Weszlam tylko napisać że dołączyłam do grona Magistrów
to teraz oblewanie i wakacje

jak znajdę w końcu chwilę to was ponadrabiam obiecuje
Juz Ci gratulowalam, ale zrobie to jeszcze raz
Tylko sie na zapij

Cytat:
agatko ja ci odradzam 219... jest bardzo szaro-zielone po zmianie serii- ja ost dorobilam sie po nim seledynowych pasemek zeszlo po tygodniu...

.
No ci Ty mowisz Seledynowe pasemka? To co oni tam z kolorem zrobili?
Cytat:
Znalazlam na tz lapku moje stare zdjecie, z 2009r. ale mialam wtedy piekne wlosy Zupelnie nie wiem czemu zaczelam farbowac i scielam sie na krotko
Sliczna buzie masz i ciemne wlosy to faktycznie Twoja bajka.

Cytat:
Kocham te lity-sandały jakie wygodne i super z moją maxi sukienką w kwiaty się komponują i kurteczką jeansową i chłopcy ode mnie z pracy aż pod wrażeniem byli
Ja moje lity tez kocham
w ogole ie czuje,że mam wysokie buty na stopie
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:57   #2320
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Bunny myslisz ,że to 318 pociagneło by moj odrost na 9%
czy sprobowac na 12% podmienic?
Kolor jest po prostu bajeczny
Stary 2013-07-05, 11:30   #2321
Anulka82Z
Przyczajenie

Dlaczego dążenie do jednolitego blondu jest taka męczącą drogą
Na moją "tęczę" na głowie położyłam l'oreal preference 10 i 10,21 pół na pół, ale niestety kolor na długości się wyrównał, a odrostu nie złapało
znaczy się jest stonowany tą farbka, ale dalej bardzo odznaczający się od reszty. Co ja mam zrobić?? Tak bardzo chciałam mieć jasne włosy, ale mam odwieczny problem z rudziejącym odrostem nawet na wodzie 12%Zdjęcia wstawię w weekend, bo teraz za bardzo nie mam czasu, jak wracam do domu po pracy...
Anulka82Z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 12:20   #2322
Lavia15
Wtajemniczenie

Dziękuje za gratulacje
Pomelanzowałam wczoraj i przedwczoraj....dzisiaj leczę kaca
a jutro jadę do Wawy na cały weekend więc też się szykuje oblewanie

Cytat:
az nie wytrzymam i dam wam fotki po diamentowym do mojego albumu taka przedpremiera na blogu

za chwile beda...

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

juz sa

tylko fotki przeklamane bo o zmierzchu robione, a wlosy podobno mienia sie jak drobinkami pylku/brokatu

wow ale powialo chłodem uwielbiam takei chłodne odcienie ;] rzeczywiście trochę jak odcień Snow.....

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Znalazlam na tz lapku moje stare zdjecie, z 2009r. ale mialam wtedy piekne wlosy Zupelnie nie wiem czemu zaczelam farbowac i scielam sie na krotko
ale laska bosko wyglądałaś w takich wlosach !!!

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Długo patrzyłam na Syossa 7-6 i w końcu z braku laku kupiłam i zrobiłam. Spodziewalam się całkiem innego efektu tzn takiego jak na opakowaniu czyli ciepłego, średniego blondu a tu wyszedł taki jakby popielaty blond . Nie ma tego złego .... sasiadka i siostra mówia że lepiej mi w tym kolorze bo ładnie wybijają moje oczy niebieskie do niego i cera wygląda na ładniejszą :P

Końcówki juz przebijają na blond a odcien jest tak z 2 tony jaśniejszy od mojego w podobnej tonacji mysiego blondu. Farba nie ruszyła odrostu - nie zwróciłam uwagi ile % była woda.
ładnie przyciemniło- ciekawe jak będzie sie spierać....
mi też ponoć bardziej oczy podkreśla ciemny blond.....i teraz jestem opalona i mi lepiej w takim lekko ciemniejszym niż bardzo jasnym i chłodnym

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
hej Princessko
wszystko układa się dobrze, pracuję, już po sesji,czas teraz na wakacje
z Tż dobrze układa się planujemy jakieś wakacje

koleżanki mi ostatnio powiedziały,że jak facet kupuje kwiaty bez okazji to ma coś na sumieniu...
czy Wy myślicie podobnie?
powiedziałam to mojemu to powiedział, że mam głupie koleżanki ale ok nie będzie już kupował kwiatów bez okazji jak mi źle

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

gratuluję Pani Mgr

Bunny dzięki, może kiedyś, ale 12% to mnie przeraża troszkę, już dzisiaj w naturze na % kupiłam wellki

dla mnie jakieś głupoty gadają....może zazdroszczą?!
Przeciez to miłe jak facet kupuje kwiaty i raczej jak obdarowuje swoją kobietę prezentami to dobrze o nim świadczy i wątpie żeby miał coś na sumieniu. Mój mi dosyć często kupuje kwiatki i co mam go odrazu podejrzewać o zdradę....
eh ja to już dawno przestałam sie słuchać porad moich niektórych kolezanek bo jak bym ich słuchała to bym chyba już dawno ze swoim nie była...

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ossa82 Pokaż wiadomość
Jestem w pracy więc tak na szybko moje włoski przed i po
ogromna różnica ładnie pokryloo!

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Tylko sie na zapij
thx
za póżno już trzeci dzień lecą %%%%

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Ex na dzień dzisiejszy mogę Ci napisać, że wyglądają po prostu brzydko postaram się cyknąć fotkę koloru później, ale długość mają już taką o połowę znowu chcę obciąć
ale ci zazdroszczę że ci tak szybko włosy rosną !!
czemu chcesz obciąć ? Tobie tak ładnie jest w długich.... nie jest ci ich żal ?
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 12:40   #2323
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:

To moj mlody je az milo, lubi miesko rozne rodzaje, warzywka (szpinak i brokuly tez), owoce, no wszystko. Wiadomo, ma dni ze obraca glowe i udaje ze nie widzi jak mu daje cos do jedzenia ale poza tym to je ladnie Jestem z niego dumna. Ale gdyby nie jadl to bym go do tego nie zmuszala nawet, dzieci maja przeciez nieraz okresy niejedzenia, u mnie tez sie zdarzaly. A jesli chodzi o wage to moj F wazy jakos 14, moze 15kg. Wydaje mi sie ze to tak w sam raz. Jak nie chodzil byl bardziej pulchniasty ale teraz juz ladnie nabiera takich typowych ksztaltow. A Twoja cora pewnie bedzie chodzic niedlugo U mnie maly zaczal chodzic jak mial 11msc, niedlugo minie rok od tego czasu, masakra jak to leci Linomag zielony tez mielismy, na samym poczatku Ale na takie wieksze odparzenia zawsze pomagal nam jedynie bephanten, to takie sprawdzone kolo ratunkowe

Tak poza tym to musze sie Wam pochwalic ze moje dziecko wczoraj siknelo pierwszy raz samo Tak sie ciesze. Posadzilam go na nakladce na toalete i zabawialam kremami jakimis, puscilam mu radio (bo fajnie kiwa sobie glowa jak muzyka leci ), i po jakos 10minutach czekania mlody siknal... z tym ze poza kibelek, i prawie na mnie, ale to nie wazne Dzisiaj jak sikalam przyniosl mi nocnik i dawal do rak to posadzilam go zaraz i siedzial chwile ale nic nie zrobil. No ale najwazniejsze ze ruszylismy z tym i mlody nie boi sie nocnika- a tego balam sie najbardziej

Cytat:
Morze jest piekne

Ja moje lity tez kocham
Zazdroszcze Ci tego morza... Ja morze nad jeziorko sie wybiore z tz i malym jak bedzie cieplej...

Dziekuje Teraz moja misja to wrocic do naturalek

Cytat:
Napisane przez Anulka82Z Pokaż wiadomość
Dlaczego dążenie do jednolitego blondu jest taka męczącą drogą
Na moją "tęczę" na głowie położyłam l'oreal preference 10 i 10,21 pół na pół, ale niestety kolor na długości się wyrównał, a odrostu nie złapało
znaczy się jest stonowany tą farbka, ale dalej bardzo odznaczający się od reszty. Co ja mam zrobić?? Tak bardzo chciałam mieć jasne włosy, ale mam odwieczny problem z rudziejącym odrostem nawet na wodzie 12%Zdjęcia wstawię w weekend, bo teraz za bardzo nie mam czasu, jak wracam do domu po pracy...
Pewnie masz ciemna nature i jesli odrost masz rudziejacy to moze musialabys sprobowac farbowac z podkladem, albo na wczesniej rozjasnione odrosty kapiela? Dopoki nie bedzie zdjec to tak dokladnie chyba nikt Ci tu nie powie.

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
ale laska bosko wyglądałaś w takich wlosach !!!

za póżno już trzeci dzień lecą %%%%
Dziekuje, chyba w takich mi najlepiej dlatego do nich wracam

Szalona Ja musze w koncu moja mature opic Finlandia i johny czerwony juz stoja na polce ale nie mam ostatnio smaka na takie rzeczy, moj tz to samo, wiec czekamy na dobry moment.. moze ten 'dobry moment' bedzie akurat w ten weekend

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-05, 12:53   #2324
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Spadam na mani hybrydowy
do pozniej
Stary 2013-07-05, 13:11   #2325
Anulka82Z
Przyczajenie

Cytat:
To moj mlody je az milo, lubi miesko rozne rodzaje, warzywka (szpinak i brokuly tez), owoce, no wszystko. Wiadomo, ma dni ze obraca glowe i udaje ze nie widzi jak mu daje cos do jedzenia ale poza tym to je ladnie Jestem z niego dumna. Ale gdyby nie jadl to bym go do tego nie zmuszala nawet, dzieci maja przeciez nieraz okresy niejedzenia, u mnie tez sie zdarzaly. A jesli chodzi o wage to moj F wazy jakos 14, moze 15kg. Wydaje mi sie ze to tak w sam raz. Jak nie chodzil byl bardziej pulchniasty ale teraz juz ladnie nabiera takich typowych ksztaltow. A Twoja cora pewnie bedzie chodzic niedlugo U mnie maly zaczal chodzic jak mial 11msc, niedlugo minie rok od tego czasu, masakra jak to leci Linomag zielony tez mielismy, na samym poczatku Ale na takie wieksze odparzenia zawsze pomagal nam jedynie bephanten, to takie sprawdzone kolo ratunkowe

Tak poza tym to musze sie Wam pochwalic ze moje dziecko wczoraj siknelo pierwszy raz samo Tak sie ciesze. Posadzilam go na nakladce na toalete i zabawialam kremami jakimis, puscilam mu radio (bo fajnie kiwa sobie glowa jak muzyka leci ), i po jakos 10minutach czekania mlody siknal... z tym ze poza kibelek, i prawie na mnie, ale to nie wazne Dzisiaj jak sikalam przyniosl mi nocnik i dawal do rak to posadzilam go zaraz i siedzial chwile ale nic nie zrobil. No ale najwazniejsze ze ruszylismy z tym i mlody nie boi sie nocnika- a tego balam sie najbardziej

Zazdroszcze Ci tego morza... Ja morze nad jeziorko sie wybiore z tz i malym jak bedzie cieplej...

Pewnie masz ciemna nature i jesli odrost masz rudziejacy to moze musialabys sprobowac farbowac z podkladem, albo na wczesniej rozjasnione odrosty kapiela? Dopoki nie bedzie zdjec to tak dokladnie chyba nikt Ci tu nie powie.

Szalona Ja musze w koncu moja mature opic Finlandia i johny czerwony juz stoja na polce ale nie mam ostatnio smaka na takie rzeczy, moj tz to samo, wiec czekamy na dobry moment.. moze ten 'dobry moment' bedzie akurat w ten weekend
Exclusivee
wiem, że bez zdjęć to trudno komuś coś doradzić....moja natura to ciemny blond, ale trudno się rozjaśniają. Czasami myslę czy by nie powrócić do naturalnego koloru włosów, ale zaraz zerkam na zdjęcia sprzed roku, kiedy tak zrobiłam i naprawdę byłam niezadowolona....źle sie czuje w tak ciemnych włosach
Anulka82Z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 13:12   #2326
CherrryCat
Zakorzenienie

Jest tu kto ?

Słonce mi dzis chyba przygrzało kupiłam 5 lakierów do paznokci

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2013-07-05 o 13:13
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 13:39   #2327
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Odnosnie koncówek to raczej bardzo mi się nie łamią, teraz troche już rozdwojone ale dawno ich nie podcinałam :P
A Odnosnie pielęgnacji to używam :
Szampony:
Gliss kur ten fioletowy lub czarny. Dove intensive repair czasami syoss ale to już rzadko :P
Odżywki:
Gliss kurzłoty (i czarną maske rowniez) dove, ewentualnie syoss :P
+ smaruję je jeszcze zawsze tym olejkiem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...olute-oil.html

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Bunny , czy ja też mogę zobaczyc ? tzn. bo nie wiem gdzie
musisz mi wyslac zaproszenie do przyjaciol, jak zaakceptuje to potem zobaczysz w moim profilu album
Cytat:
Nie pisalam wam rano ze bedac na miescie. Odkleila mi sie polowa podeszwy w sandalach, bo przeciez nie tegoroczne to maja prawo ale jak przed chwile urwal mi sie obcas w licie to mysle ze to juz chyba jakies fatum...
W ostatnich 2tygodniach kroluje czarna seria-laptop padl, telefon w pracy padl, klawiatura nie dziala, a ja uszkodzilam lokiec i dlon...no i dzis te 2pary butow...
ale masakra
Cytat:
Dzień doberek Kochane

tak zmieszaj jeszcze te 2 i juz chlodniej nie bedzie
a pazurki...chyba cos jak mam te ostatnie, bardzo mi sie podobaja...tylko czyms nowym przyozdobie, jakies cyrkonie czy cos
ja uwielbiam czekoladki mietowe

Cytat:
Dziekuje

Wszystkie to mowilyscie a ja durna po swojemu zrobilam Wezme londe, dzieki za podsuniecie pomyslu

Pieknie! Cudowny kolor

Ok, to biore londe + gencjana w aptece

Matko co za bzdury

Ladnie jest na tym 1 foto

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Bunny kochanie a powiedz mi jeszcze, ktora londe brac w takim razie? 7/1 czy 6/1 tak jak princesska?

Kurcze no i nie wiem czy zamawiac ta londe teraz poki jeszcze nie mam odrostu zadnego i wtedy latwiej mi bedzie zrobic kapiel i farbowac wlosy, czy tak jak mialam robic czyli koncem lipca..
wez ktora wolisz moze lepiej 6/1 bo i tak sie wyplucze...
rob kiedy ci pasuje

Cytat:
Morze jest piekne

Kitek jak Ci te wlosy rosna

tez wlasnie o tym myslalam, do opalonych dloni pieknie bedzie wygladac

Hejo maleńka

Sloneczko ja robie teraz c10 z 12% oxy
Jestem mega zadowolona

o matko ja tyż chcem ale jeszcze nie osiagnelam tej dlugosci jaka sobie zaplanowala i nie poddam sie poki jej nie osiagne

Tylko sie na zapij

No ci Ty mowisz Seledynowe pasemka? To co oni tam z kolorem zrobili?

Ja moje lity tez kocham
no zrobili teraz z 219 typowy zielony popiel i mnie juz nie pasuje, przechodze na a10 poki co plus srebrna plukanka, a po slubie sprobuje diamentowy deluxe albo platyna deluxe
ta platyna powinna byc podobna do c10.

Cytat:
Bunny myslisz ,że to 318 pociagneło by moj odrost na 9%
czy sprobowac na 12% podmienic?
Kolor jest po prostu bajeczny
mysle ze powinna dac rade tym bardziej jak chwala sie formula przeciw miedzianym tonom
wiec nawet na 9% nei powinna wyjsc ci tragedia...
ostrzegam tylko ze ciezko te nowe odcienei znalezc, wszedzie jest zwykla seria deluxe a te shimmering widzialam tylko w jednym duzym rossmanie i leclercu.
Cytat:
Spadam na mani hybrydowy
do pozniej
pochwal sie efektem
Stary 2013-07-05, 14:53   #2328
CherrryCat
Zakorzenienie

Ok zaprosiłam i widziałam zdjęcia nie potrafie ocenic :P chciałabym zobaczyc je w swietle dziennym :3. A ogólnie to co sądzisz o tej '' pielęgnacji '' włosów ? jest ok ?
Stary 2013-07-05, 14:54   #2329
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Ok zaprosiłam i widziałam zdjęcia nie potrafie ocenic :P chciałabym zobaczyc je w swietle dziennym :3. A ogólnie to co sądzisz o tej '' pielęgnacji '' włosów ? jest ok ?
pisalam juz- uwazam ze za malo nawilzasz i natluszczasz wlosy.
Stary 2013-07-05, 14:58   #2330
CherrryCat
Zakorzenienie

Wiem ze pisałaś ale pisałaś również żebym używała odżywki np gliss kura :P i jej używam . A skoro i tak słabo to co byś poleciła ? (przepraszam za męczenie )
Stary 2013-07-05, 14:59   #2331
LoveMessages
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny.
Przeglądam dodawane przez was fotki i robię duże oczy bo sama bym chciała takie śliczne jasne włoski mieć.
Jednakże ja osobiście o jasnym blondzie mogę zapomnieć ponieważ mam z natury dosyć ciemne i odrosty bardzo mocno widać. Miałam takie jaśniutkie z 2 lata temu. Widać na załączniku nr 1. Tak swoja drogą pasował mi czy za jasny?
Obecnie mam ciemne, strasznie nie równe. Na górze ciemny blond z rudym a od pewnego momentu znacznie ciemniejsze z rudymi refleksami . Zdj nr 3 nie oddaje do końca tego jak kolor wygląda w słońcu. Chciałabym dojść do poziomu jak na zdj nr 2. Na mój rozum muszę używać farb z naturalnym odcieniem aby zlikwidować ten rudawy refleks prawda? Będę używać głównie farb z Garniera bo tylko one (i jakieś obce mi marki) są dostępne w miejscu w którym mieszkam.
Nie mam jednak zielonego pojęcia jak te włosy wyrównać Myślałam już nawet o radykalnym ścięciu, ale szkoda mi strasznie.
Pozdrawiam wszystkie złotowłose koleżanki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P040212_11.42_[01].jpg (66,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5e1e25f50823d77emed.jpg (30,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1294.jpg (77,9 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez LoveMessages
Czas edycji: 2013-07-05 o 15:01
LoveMessages jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:00   #2332
201606240916
Konto usunięte

Cytat:

Gratulacje dla synka Ważne, że wie już do czego służy nocniczek.

Cytat:
musisz mi wyslac zaproszenie do przyjaciol, jak zaakceptuje to potem zobaczysz w moim profilu album

ale masakra

tak zmieszaj jeszcze te 2 i juz chlodniej nie bedzie
a pazurki...chyba cos jak mam te ostatnie, bardzo mi sie podobaja...tylko czyms nowym przyozdobie, jakies cyrkonie czy cos
ja uwielbiam czekoladki mietowe

wez ktora wolisz moze lepiej 6/1 bo i tak sie wyplucze...
rob kiedy ci pasuje

no zrobili teraz z 219 typowy zielony popiel i mnie juz nie pasuje, przechodze na a10 poki co plus srebrna plukanka, a po slubie sprobuje diamentowy deluxe albo platyna deluxe

mysle ze powinna dac rade tym bardziej jak chwala sie formula przeciw miedzianym tonom
ostrzegam tylko ze ciezko te nowe odcienei znalezc, wszedzie jest zwykla seria deluxe a te shimmering widzialam tylko w jednym duzym rossmanie i leclercu.

pochwal sie efektem
Na długości już chłodniej nie chcę Tylko chodziło mi o odrosty.
Czekam teraz aż mi ta źle obcięta grzywka podrośnie, to pójdę na poprawkę, i końcówki lekko podetnę.
A czekoladki miętowe to moje uzależnienie, niestety
Stary 2013-07-05, 15:17   #2333
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ze pisałaś ale pisałaś również żebym używała odżywki np gliss kura :P i jej używam . A skoro i tak słabo to co byś poleciła ? (przepraszam za męczenie )
ale uzywasz tego zlotego, a ja polecam żóltego z olejkami
albo garnier karite...
albo maseczki garniera fructis oleo, do farbowanych, odbudowujaca itp.
i tylko to bym w sumie zmienila.
Cytat:
Gratulacje dla synka Ważne, że wie już do czego służy nocniczek.

Na długości już chłodniej nie chcę Tylko chodziło mi o odrosty.
Czekam teraz aż mi ta źle obcięta grzywka podrośnie, to pójdę na poprawkę, i końcówki lekko podetnę.
A czekoladki miętowe to moje uzależnienie, niestety
no tylko odrosty rob

ide sie pieknic czas sie szykowac na weekend nad jeziorkiem
Stary 2013-07-05, 16:14   #2334
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
agata brakuje mi pomysłów na urodziny dostał papierośnicę, bo zbiera. Innym razem coś tam ugotowałam. On mi robi niespodzianki typu wyjazd gdzieś np. do leśniczówki znajomych.
Oj ja nie pomoge ale może jakies wlasnie słodycze czy ciasto zrób. albo zapros go na lody

Cytat:
o te:

http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...g-blondes.html

diamentowy blond wychodzi jak wlosy snow

o to ja kupie ten diamentowy, odrost mam mały wiec nie ryzykuje i machne sobie. Jak wyjdzie zolto to wtedy wezme to a10 co pisalas

A co myślisz Kochana o takim szamponie biosilk żeby wlosy były chłodne? Mialam joanne i taka sobie, loreal tez sredniak.

KYLIE
wlasnie Ty robisz tym a10 ale podmieniasz wodę z tego co piszesz?

LAVIA
ja również gratuluje magisterki

EXCLUSIVEE
a można bac się nocnika? Ja się nie znam na takich małych dzieciach, ale chyba sadza się takie 1,5 roku, znaczy można odkąd siadają same na nocnik i jakoś zachęca do sikania:P
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 16:25   #2335
Ninedin
Zakorzenienie

Agata na loda może
Stary 2013-07-05, 17:16   #2336
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Oj ja nie pomoge ale może jakies wlasnie słodycze czy ciasto zrób. albo zapros go na lody

o to ja kupie ten diamentowy, odrost mam mały wiec nie ryzykuje i machne sobie. Jak wyjdzie zolto to wtedy wezme to a10 co pisalas

A co myślisz Kochana o takim szamponie biosilk żeby wlosy były chłodne? Mialam joanne i taka sobie, loreal tez sredniak.

KYLIE

LAVIA
ja również gratuluje magisterki

EXCLUSIVEE
a można bac się nocnika? Ja się nie znam na takich małych dzieciach, ale chyba sadza się takie 1,5 roku, znaczy można odkąd siadają same na nocnik i jakoś zachęca do sikania:P
tak prawde mowiac to skrycie myslalam o tobie i diamentowym, moze byc swietny efekt
nie lubie biosilka bo wszystko ma alkohol to ci nie powiem
ale moze sprobuj fioletowego szamponu z joanny professional- fajnie pachnie czarna porzeczka i ma pompke
ja wole plukanki bo sie skorki przy pazurach nie barwia
kylie w a10 nie podmienia, tam jest 12%.
podmienia w c10- z 9 na 12%.

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Agata na loda może

obejrzyjcie sobie polski "bejbi blues" jak nie widzialyscie ja wczoraj w nocy ogladalam i lekko mnie...zniesmaczyło
Stary 2013-07-05, 17:33   #2337
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

pochwal sie efektem
czyli schrzanili nam Palettke
dziady jedne.
Dzisiaj patrzylam z tymi nwymi palettkami ale fakt tylko ta stara seria byla
ale ja bym chyba jednak podmienila oxy bo ta farba rekomendowana jest tylko do chyba sredniego blondu, wiec slaby kaliber jak dla mnie
zrobilam pazurki
mam neonowo rozowe ze srebrno-czarna panterka na serdecznym i kciuku

Cytat:
ale uzywasz tego zlotego, a ja polecam żóltego z olejkami
albo garnier karite...
albo maseczki garniera fructis oleo, do farbowanych, odbudowujaca itp.
i tylko to bym w sumie zmienila.

no tylko odrosty rob

ide sie pieknic czas sie szykowac na weekend nad jeziorkiem
jedziesz na jeziorko?
ale masz fajnie
Cytat:
Hej

KYLIE
Kochanie ja robie palette c10 i w nm oxy na 12% podmieniam.
A10 robilam kiedys ale cos mi w niej i kolorze nie pasuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-05, 17:40   #2338
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
czyli schrzanili nam Palettke
dziady jedne.
Dzisiaj patrzylam z tymi nwymi palettkami ale fakt tylko ta stara seria byla
ale ja bym chyba jednak podmienila oxy bo ta farba rekomendowana jest tylko do chyba sredniego blondu, wiec slaby kaliber jak dla mnie
zrobilam pazurki
mam neonowo rozowe ze srebrno-czarna panterka na serdecznym i kciuku

jedziesz na jeziorko?
ale masz fajnie

Kochanie ja robie palette c10 i w nm oxy na 12% podmieniam.
A10 robilam kiedys ale cos mi w niej i kolorze nie pasuje
moze to moje wlosy szaleja...bo 2 mce temu po samym a10 mialam blekitne pasemka tez
pokaz pazurki
nad jeziorkiem czesto jestem bo tz pochodzi "z nad jeziora" i jak jedziemy odwiedzic jego familie to od razu caly dzien nad jeziorkiem od jego domu rodzinnego do jeziora jest cos kolo 500m...
Stary 2013-07-05, 17:48   #2339
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
moze to moje wlosy szaleja...bo 2 mce temu po samym a10 mialam blekitne pasemka tez
pokaz pazurki
nad jeziorkiem czesto jestem bo tz pochodzi "z nad jeziora" i jak jedziemy odwiedzic jego familie to od razu caly dzien nad jeziorkiem od jego domu rodzinnego do jeziora jest cos kolo 500m...
jutro postaram sie cos cyknac, bo dzisiaj troszke zaszalalam %
i nie moge sie ogarnac
Stary 2013-07-05, 17:52   #2340
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
jutro postaram sie cos cyknac, bo dzisiaj troszke zaszalalam %
i nie moge sie ogarnac
no i dobrze, chociaz sie troche odstresowalas

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości