|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dzień doberek Kochane
![]() ![]() Mój 8.21 ładnie się wypłukał, i bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że przy głowie nadal jest dosyć ciepło. Bunny pisałaś coś, żeby następnym razem pomieszać 8.21 z 8.1, tak? Dobrze pamiętam? Jest szansa, że wtedy wyjdzie chłodniej? Byłam w twoim albumie, piękny ten diamentowy blond ![]() A tak poza tym, to masz już jakiś pomysł na pazurki na własny ślub? ![]() Ja wczoraj byłam na hennie rzęs. Ładnie wyszło, są teraz czarne i dobrze widoczne. Asiu pisałaś, że lubisz różowe lakiery. Ja bardzo lubię ten http://http://www.idaliablog.com/201...tres-chic.html. Jak dla mnie, piękny kolor. A lubicie czekoladki miętowe? ![]() Lecę do ogrodu, bo synek już mnie wzywa ![]() Edytowane przez 201606240916 Czas edycji: 2013-07-05 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie to mowilyscie a ja durna po swojemu zrobilam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Matko co za bzdury ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Bunny kochanie a powiedz mi jeszcze, ktora londe brac w takim razie? 7/1 czy 6/1 tak jak princesska? Kurcze no i nie wiem czy zamawiac ta londe teraz poki jeszcze nie mam odrostu zadnego i wtedy latwiej mi bedzie zrobic kapiel i farbowac wlosy, czy tak jak mialam robic czyli koncem lipca.. ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-05 o 08:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Rozeznanie
|
Mam takie pytanie: czym mogę ochłodzić złotawy blond. Teraz mój kolor nie jest jednolity, ponieważ na końcówkach mam resztki ,,Brązu 400" z Castinga, a 2 razy farbowałam blondami. Dlatego odrost mam lekko popielaty (naturalny kolor coś pomiędzy poziomem 8 a 9), trochę dalej mam złoty blond a końcówki w kolorze ciemnego blondu. A teraz jak już wspomniałam chciałabym ochłodzić kolor, aby był podobny do naturalek. Chcę iść w kierunku jasnego popielu, ale wiem, że mogę go nałożyć dopiero, gdy zrobię sobię jakiś odcień blondu o 'naturalnym' odcieniu.
A co z Londą 12/9? Można ją kłaść na złotawy blond? Ktoś próbował? ![]() ![]()
#2314 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() bunny- osrost po alfach wyszedł super, mimo mojego naprawde ciemnoego brązu naturalek ![]() ![]() ![]() ![]() Fotki wstawię w weekend, teraz nie mam czasu ![]() Nine- tak jak ex pisała, dla 5msc bobasa, jezeli nie potrzeba mu zabawek i nie chcesz kupowac ciuchow ( kupuj na wyrost jak cos, poza tym w porownaniu do synka ex, ktory jest starszy od mojej.. to ja mam jakiegos wielkoluda ![]() ![]() No, a skoro mowisz, że dziecko nie ma problemow alergicznych na skorze, to nie musisz sie zastanawiac jakie chusteczki czy pampersy. My juz teraz kupujemy tansze, ale jak młoda dostawała z prezencie to jednak zawsze pampersy firmy Pampers i takie same chustki, chyba ludziom głupio dac cos z logo marketu ![]() ![]()
#2315 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kapiel bedzie, i jasny braz tez ![]() A u mnie zero komarow ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od narodzin uzywam dla mlodego pampersow dada z biedronki i chusteczek dada zielonych- okazaly sie dla jego pupki najlepsze, a cenowo sa super, pampki 29,99 opakowanie, chusteczki okolo 4,99. Znam tez wiele osob ktore z "pampersow" przeszly na pampersy z dady wlasnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zakorzenienie
|
ex, no niby duza (ma wysokich rodzicow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do pampersow itd- tak jak my szukamy dla siebie kosmetycznych ideałów, tak samo trzeba dla dzieci je znalezc ![]() ![]() nine- a moze jeszcze jakies kosmetyki? zeby było ok dla dziecka to nie polecam zadnych nivea czy johnsony, ale rossmanowski babydream- jest taki blog (nie pamietam nazwy,ale kiedys go przewałkowałam) z analizami skaldow kosmetykow dla dzieci- wszedzie jakies rakotworcze skladniki (badz podejrzane o to), jakies parabeny, cuda wianki niedobre dla dzieciaczkow.. a babydream wypadło idealnie pod tym wzgledem ![]() ![]() ![]()
#2317 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja swojemu syniowi też kupowałam pieluszki dady. Cała moja rodzina ich używa/ła i znajomi, i wszyscy byli zadowoleni. Jakość bardzo dobra i cena niska. Nigdy nie zdażyłao się, żeby przy tych pieluszkach synio miał jakieś problemy skórne. Chusteczki z dady też są bardzo dobre. Do tej pory ich używamy, nawet ja do przecierania twarzy, czy odświerzenia miejsc intymnych w czasie wyjazdów ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Na dniach bedę robiła Londą,a w kolejce czekać będzie BIOKAP 10.0 najjaśniejszy blond, bo dostałam od znajomej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |||||||
Zakorzenienie
|
Morze jest piekne
![]() Cytat:
![]() tez wlasnie o tym myslalam, do opalonych dloni pieknie bedzie wygladac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem mega zadowolona ![]() o matko ja tyż chcem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() Tylko sie na zapij ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogole ie czuje,że mam wysokie buty na stopie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Bunny myslisz ,że to 318 pociagneło by moj odrost na 9%
![]() czy sprobowac na 12% podmienic? Kolor jest po prostu bajeczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Przyczajenie
|
Dlaczego dążenie do jednolitego blondu jest taka męczącą drogą
![]() Na moją "tęczę" na głowie położyłam l'oreal preference 10 i 10,21 pół na pół, ale niestety kolor na długości się wyrównał, a odrostu nie złapało ![]() znaczy się jest stonowany tą farbka, ale dalej bardzo odznaczający się od reszty. Co ja mam zrobić?? Tak bardzo chciałam mieć jasne włosy, ale mam odwieczny problem z rudziejącym odrostem nawet na wodzie 12% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za gratulacje
![]() Pomelanzowałam wczoraj i przedwczoraj....dzisiaj leczę kaca ![]() a jutro jadę do Wawy na cały weekend więc też się szykuje oblewanie ![]() Cytat:
wow ale powialo chłodem ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
mi też ponoć bardziej oczy podkreśla ciemny blond.....i teraz jestem opalona i mi lepiej w takim lekko ciemniejszym niż bardzo jasnym i chłodnym ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
dla mnie jakieś głupoty gadają....może zazdroszczą?! ![]() Przeciez to miłe jak facet kupuje kwiaty i raczej jak obdarowuje swoją kobietę prezentami to dobrze o nim świadczy i wątpie żeby miał coś na sumieniu. Mój mi dosyć często kupuje kwiatki i co mam go odrazu podejrzewać o zdradę.... eh ja to już dawno przestałam sie słuchać porad moich niektórych kolezanek bo jak bym ich słuchała to bym chyba już dawno ze swoim nie była... ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ogromna różnica ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() za póżno już trzeci dzień lecą %%%% ![]() __________________ ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
czemu chcesz obciąć ![]() ![]()
![]() |
#2323 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak poza tym to musze sie Wam pochwalic ze moje dziecko wczoraj siknelo pierwszy raz samo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szalona ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Spadam na mani hybrydowy
![]() do pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wiem, że bez zdjęć to trudno komuś coś doradzić....moja natura to ciemny blond, ale trudno się rozjaśniają. Czasami myslę czy by nie powrócić do naturalnego koloru włosów, ale zaraz zerkam na zdjęcia sprzed roku, kiedy tak zrobiłam i naprawdę byłam niezadowolona....źle sie czuje w tak ciemnych włosach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Jest tu kto ?
![]() Słonce mi dzis chyba przygrzało ![]() ![]() ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-05 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pazurki...chyba cos jak mam te ostatnie, bardzo mi sie podobaja...tylko czyms nowym przyozdobie, jakies cyrkonie czy cos ![]() ja uwielbiam czekoladki mietowe ![]() Cytat:
rob kiedy ci pasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ta platyna powinna byc podobna do c10. Cytat:
![]() wiec nawet na 9% nei powinna wyjsc ci tragedia... ostrzegam tylko ze ciezko te nowe odcienei znalezc, wszedzie jest zwykla seria deluxe a te shimmering widzialam tylko w jednym duzym rossmanie i leclercu. pochwal sie efektem ![]()
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Ok zaprosiłam i widziałam zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
pisalam juz- uwazam ze za malo nawilzasz i natluszczasz wlosy.
#2330 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze pisałaś ale pisałaś również żebym używała odżywki np gliss kura :P i jej używam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny.
Przeglądam dodawane przez was fotki i robię duże oczy bo sama bym chciała takie śliczne jasne włoski mieć. ![]() ![]() Jednakże ja osobiście o jasnym blondzie mogę zapomnieć ponieważ mam z natury dosyć ciemne i odrosty bardzo mocno widać. Miałam takie jaśniutkie z 2 lata temu. Widać na załączniku nr 1. Tak swoja drogą pasował mi czy za jasny? ![]() Obecnie mam ciemne, strasznie nie równe. ![]() Nie mam jednak zielonego pojęcia jak te włosy wyrównać ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie złotowłose koleżanki ![]() Edytowane przez LoveMessages Czas edycji: 2013-07-05 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam teraz aż mi ta źle obcięta grzywka podrośnie, to pójdę na poprawkę, i końcówki lekko podetnę. A czekoladki miętowe to moje uzależnienie, niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo garnier karite... albo maseczki garniera fructis oleo, do farbowanych, odbudowujaca itp. i tylko to bym w sumie zmienila. Cytat:
![]() ide sie pieknic ![]() ![]()
![]() |
#2334 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co myślisz Kochana o takim szamponie biosilk żeby wlosy były chłodne? Mialam joanne i taka sobie, loreal tez sredniak. KYLIE wlasnie Ty robisz tym a10 ale podmieniasz wodę z tego co piszesz? LAVIA ja również gratuluje magisterki ![]() EXCLUSIVEE a można bac się nocnika? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Agata
![]() ![]()
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubie biosilka bo wszystko ma alkohol to ci nie powiem ![]() ale moze sprobuj fioletowego szamponu z joanny professional- fajnie pachnie czarna porzeczka i ma pompke ![]() ja wole plukanki bo sie skorki przy pazurach nie barwia ![]() kylie w a10 nie podmienia, tam jest 12%. podmienia w c10- z 9 na 12%. ![]() obejrzyjcie sobie polski "bejbi blues" jak nie widzialyscie ![]() ![]()
![]() |
#2337 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziady jedne. Dzisiaj patrzylam z tymi nwymi palettkami ale fakt tylko ta stara seria byla ![]() ale ja bym chyba jednak podmienila oxy bo ta farba rekomendowana jest tylko do chyba sredniego blondu, wiec slaby kaliber jak dla mnie ![]() zrobilam pazurki ![]() mam neonowo rozowe ze srebrno-czarna panterka na serdecznym i kciuku ![]() Cytat:
ale masz fajnie ![]() Cytat:
![]() A10 robilam kiedys ale cos mi w niej i kolorze nie pasuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz pazurki ![]() nad jeziorkiem czesto jestem bo tz pochodzi "z nad jeziora" ![]() ![]()
![]() |
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie moge sie ogarnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.