Olejki do włosów

Syoss Beauty Elixir Absolute Oil Eliksir piękności z olejkiem absolutnym

Syoss Professional Beauty Elixir Absolute Oil Eliksir Piękności Z Olejkiem Absolutnym Włosy Suche Zniszczone 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 września 2021 o 18:26
    Tłusty, idealny na puszące się włosy!
    Olejek ma świetna konsystencję. Jest tłusty, gesty i jedna pompka wystarczy, aby pokryć całe włosy (mam włosy za ramiona). Idealnie sprawdza się na suche włosy, aby je wygładzić. Poolejku włosy rozczesuje się gładko i przechodzą przez palce. Są miękkie i sypkie. Olejek pachnie ślicznie, polecam używać cała serię od syoss. Nawilza i scala rozdwojone końcówki. W dodatku świetnie działa na ich strukturę. Stają się mniej łamliwe. Cena niewielka. Ja kupilam w Rossmannie za grosze. Stosuje na suche I mokre włosy. Zauważyłam że włosy stały się bardziej lśniące i nawilżone. A także ich stan jest lepszy. Stały się rozświetlone. Mam włosy z poświata blondu. Naturalnie jestem brunetka, ale rozjaśniam je. Te pasemka które mam (blond) ślicznie się wyróżniają i błyszczą.
    • Nawilza
    • Poprawia kondycję włosów
  • 20 kwietnia 2021 o 9:27
    Cudo. Elixir
    Dostałam od mamy i najlepszy elixir. Bardzo wydajny, ładnie pachnący i przyjemny dla oczu. Opakowanie z pompka dzięki czemu dozuje tyle ile akurat potrzebuje na moje bardzo długie włosy. Nie skleja ich, nie wyglądają na przetłuszczone. Nie doszukałam się żadnych minusów.
    • Konsystencja
    • Wygląd
  • 8 lutego 2021 o 19:33
    Okropny...
    Dostałam produkt do testów i miałam o nim dość fajne zdanie, dopóki nie przetestowałam. Oczekiwałam że mając w składzie olejek arganowy, kwiat tsubaki i jewab nada włosom blask, wygladzi je i w pewien sposób pomoże im odzyskać ładny wygląd. Mam włosy farbowanie, po kilku rozjasnianiach (obecnie czarne), z rozdwojonymi końcówkami. Włosy dość często stylizuje prostownica, więc są suche na końcach i łamią się. Po nałożeniu olejku na końcówki włosy stały się poklejone i były w jeszcze gorszej kondycji niż jak przed nałożeniem go. Nie wiem jakim cudem ale na drugi dzień były tłuste - pomijam fakt że nie nakladalam go na nasade włosów, były obciążone i nie wyglądały świeżo. Nazywanie tego czegoś olejkiem jest dla mnie żartem, ponieważ do olejku mu daleko. Miałam wrażenie że nakładam na głowę masło. Konsystencja tego jest zbyt gęsta, tłusta. Powiem szczerze że brało mnie obrzydzenie po wycisnieniu dozy na ręce. Jedyny plus był taki, że ładnie pachnialo. Niestety ładny zapach spowodowany konserwantami i chemia, ponieważ rzekome olejki dopiero są gdzieś daleko w składzie produktu, a szkoda. Po co te kłamstwa? ????‍♀️ Plusem tutaj jest dozownik, który pozwala nam na wydostanie się produktu. (jego wystarczy zdeycydowanie mała ilość. Zbyt duża ilość obciąża włosy).
    • dozownik
    Wady:
    • skleja włosy
    • przetluszcza
    • obciąża
    • za duża ilość konserwantów
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 17 września 2018 o 11:36
    Obciąża, skleja i chyba nic po zatym
    Olejek nie działa cudów nie ma co ukrywać. Maskuje zniszczone końcówki, ale przy okazji skleja je i bardzo obciąża. Nakładając go w zbyt dużej ilości miałam po prostu tłuste włosy. Jest bardzo wydajny i gęsty, jego aplikacja nie sprawia problemów. Długotrwałe stosowanie nie przyniosło mi spektakularnych efektów. Nie przeciwdziałał kruszeniu się końcówek jedynie je maskował.
    Zalety:
    Wady:
    • sklejone, obciążone włosy
  • 14 kwietnia 2018 o 11:38
    Mieszane odczucia
    Olejek ten mam od dawna. I jakoś nie mogę go skończyć więc poprosiłam o pomoc mamę. po pierwsze przez jego naprawdę niesamowitą wydajność a po drugie przez fakt że u mnie działa cudów. Mam włosy cienkie i rozjaśniane, końce wymagają mocnej pielęgnacji ze względu na duże przesuszenie. Jeśli chodzi o pierwszą aplikację miałam pozytywne odczucia. Nakładałam na ok 10 cm końcówek. Końce były dociążone, sklejone, gładkie a także ładnie nabłyszczone, wyglądały zdrowiej. Jednak po każdym myciu gdy go nakładałam zauważyłam że włosy są po prostu tłuste i bardzo obciążone. A co najgorsze końce zaczęły mi się kruszyć. Niestety ale nie polecam do regularnego stosowania a jedynie raz na jakiś czas wtedy gdy włosy wymagają szybkiego zdyscyplinowania wtedy naprawdę są efekty. Regularne stosowanie oblepia włosy i przesusza końce
    • aplikator wyciskacz
    • nabłyszcza
    • wygładza
    Wady:
    • przesusza końce
    • oblepia włosy przy regularnym stosowaniu i je obciąża