|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Ale mamy urodzaj ostatnio z tymi porodami
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
u mnie +12 kg, mój max zakładany to 13, więc jestem blisko limitu
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez tysia222 Czas edycji: 2013-07-05 o 10:56 |
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne chmury do mnie nadciągają. Zmykam na zakupy zanim się rozpada.
Wpadnę później. Może jeszcze jakiś porodowy news się pojawi. ![]() ![]() |
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#3966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co to za pomysł by dziecko miało łóżeczko w salonie gdzie wszyscy urzędują
|
|||
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) no właśnie nie wiem.. może od razu dziecko dajmy na ulicę bo tam go jeszcze jakiś sąsiad doglądnie w wolnej chwili ![]()
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
idę do sklepu bo zaraz obiad trzeba zrobić, jeść i jechać do SR
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
o nie, dzisiaj czeka mnie następna tura prasowania..
![]() skoro przedwczoraj 10 ciuszków, wczoraj 15 to dzisiaj musi być 20 co za koszmar!
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja palmersa nie lubię, bo dusi mnie ten zapach strasznie. od siebie mogę polecić Elancyl na rozstępy dla kobiet w ciąży i oliwkę lub emulsję Babydream z Rossmanna też dedykowana dla mam.
|
|
#3971 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Weszłam na pierwszą stronę policzyć dzieciaczki a tu dwójka nowych!!
![]() Kalisto i Cynamonowa gratulacje!!! Cytat:
![]() Cytat:
A Twój TŻ co na to wszystko mówi? Uważa, że jej zachowanie jest normalne??Cytat:
![]() Całe szczęście, że właścicielka się nim zajęła Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41645895] Aaaaa zapomniałam... I witam się w 40 tygodniu ciąży No to dobrze, że Ci się przypomniało ![]() Ale miałam sny Śniło mi się, że leżałyśmy wszystkie na takie sali przedporodowej i co rusz którąś brało i szła na porodówkę![]() Zaraz idę lepić pierwszą turę pierogów na obiad, ale będę zaglądała |
|||||
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety masz rację.. tylko żal, że jak zwykle cierpi zwierzę .. Dzwoniła siostra, że zapraszają nas z mamą do pizza hut.. znowu tycie bosko |
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan- wspieraj wagę w rośnięciu, wspieraj
|
|
|
|
#3975 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Ale porodzikow urodzaj mamy!
KALLISTO I CYNAMONKU gratulacje! ! Nas będzie dzis malo bo mamy masakre bez kp..mala od 24 spala moze do teraz 1, 5h..mnie sie z niewyspania kreci w glowie i jest niedobrze z glodu..teraz po mm ma brzuszkowe problemy, ciagle chce ssac, smoka ciagle wypluwa
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj koleżanka, tutaj przyjaciółka, teraz siostra... nie za dobrze masz? tak na marginesie ja jeszcze nigdy nie byłam w pizza hut baaardzo lubię pizzę i zawsze chodzimy do da grasso. muszę kiedyś sprawdzić, czy ta pizza hut nie jest jakaś przereklamowana ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uzywam od pierwszych dni ciazy. nie mam rozstepow. (ale mam dobre geny) fajny ten balsam, tylko zapach do konca zycia bedzie mi sie z ciaza kojarzyc i nigdy wiecej go nie bede uzywac, bo mi zapach tak obrzydł ze szok! |
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonki
Nareszcie! ![]() Kochane, byłam na posiewie, ale nie było dr, bo zmieniły mu się godziny przyjęć Przy posiewie szyjka była widoczna, zamknięta, więc na razie siedzimy :P Zrobiłam sobie ktg, skurczyków nie było. Także przepowiadacze jedynie. |
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i gratulujemy!!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BYŁA U MNIE NIEZAPOWIEDZIANIE POLOZNA WLASNIE ![]() Taki mily starszy moher, ktory sie ukradkiem przezegnal znakiem krzyza na widok totemu nad lozeczkiem ![]() W sumie podeptala mi jeszcze mokre po myciu podlogi, spisala dane z ksiazeczki zdrowia, rzucila okiem na pepuszek (Lilo nie raczyla sie przebudzic), powiedziala 3 slowa o szczepieniach i uciekla, gdyz - jak wyznala - obawia sie psow - a moj JR Terrier szczerze pragnal ja zezrec w obronie Lilo, mimo iz zostal zatkany kagancem, zamkniety w kiblu i przypiety do muszli klozetowej na czas wizyty ![]() Tylko sie modlilam, zeby z ta muszla razem nie wyszedl
|
|
#3982 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za tydzieńCytat:
wielkie gratulacje!!!Życzę Wam mnóstwo zdrowia,miłości,cirpliwoś ci i wytrwałosci. Jesteście cudownymi rodzicami!Cytat:
Jeszcze raz gratuluję!!!Cytat:
za tydzieńCytat:
Trzymam kciuki. Super,że masz fajne dziewczyny na sali,to poprawia humor ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41645895] Aaaaa zapomniałam... I witam się w 40 tygodniu ciąży za tydzień,to już tuż tuż ![]() za tydzień,czas leci nieubłaganie ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze jeszcze nic sie nie dzieje. jeszcze niech Fifi z 2 tygodnie posiedzi w brzuszku. |
|
|
|
|
#3984 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oliath jestem zakochana w Twojej córeczce !! Bez odwołania!!No i przez Ciebie ja też ujrzałam Enlevee w tej scenerii
Cytat:
![]() Cytat:
Po takim opisie to nic tylko gratulować tygrysicy nowych pasków ![]() Cytat:
Moja waga też ostatnio szaleje i mam nawet 2 kg różnicy z dnia na dzień ![]() I ta buzia taka nie moja Cytat:
Też mam +18 kg ![]() Ale co to jest w porównaniu do +36kg mojej koleżanki I powiem Wam, że wygląda teraz super!
|
||||
|
|
|
#3985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łączę się w bólu, dziś znowu prasuję Cytat:
biedactwa, mam nadzieję, że szybko sobie poradzicie z problemami Cytat:
![]() Twój wpis przypomniał mi, że mam dziś odebrać wyniki na paciora ... aż się boję, co to będzie
|
|||
|
|
|
#3986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3987 |
|
Rozeznanie
|
Człowiek wstaje to nie dość że ponad 10 stron do nadrabiania to jeszcze tyle bobasków wyszło na świat
Ja wczoraj przeglądałam karte zdrowia małej i Ona urodziła się w 39 tygodniu. Ciekawe czy to ma jakiś wpływ na termin kolejnego porodu :P bo jak tak to zostały mi 2 tygodnie ![]() Tak gorąco że zdycham zero przewiewu, żyć się nie da..za to w weekend mam obiecany wypad nad jeziorko popływać przy okazji wizyty w górach |
|
|
|
#3988 | ||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
za tydzien i za szyjkeRocky, jak Ci ladnie poszlo to rozwieranie sie!!! Jestesmy z Ciebie dumne!!! ![]() Cytat:
Oczywiscie, bardzo mi zal z powodu Jego choroby, bo jakby nie bylo, kazda z nas jedynie o czym marzy to zdrowe dziecko i trzymam aby lekarze nie odnalezli nic wiecej. Zycze Wam duzo sily, bo Dominis bedzie tego potrzebowal Dzieci z ZD wbrew pozorom radza sobie znakomicie w zyciu, sa samodzielni i przede wszystkim odwdzieczaja sie za wszystko ogromna miloscia! ![]() Dzoan, biedny ten piesio, mam nadzieje, ze jakos sie z tego wylize Agrafko, nie kojarze o co chodzi ze 'szpiegiem' i osoba przez ktora sie klocicie, chyba cos przegapilam, ale zycze tobie duzo sily i nie placz za duzo, bo nie warto Czarowniczko, zycze duzo sily aby sie zregenerowac!! Ale widzac nasze dziewczyny po cc, zazwyczaj po kilku dniach juz do siebie dochodzily i jestem pewna, ze podobnie bedzie i z Toba Anulka, no to teraz Twoja kolej ![]() Roxi, za 36tc Cytat:
Teso, za 40tc, czy nastepna jednak bedziesz Ty? ![]() Fiazo, za 36tc Cytat:
![]() Ile informacji za jedna tylko noc
|
|
#3989 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez tak mialam zrobić, ale niestety nie wyszło lody w zamrażalniku, w szafce krówki z Biedry, paluszki, prażynki bekonowe (mój nowy hit ) i pomarańczowe DelicjeCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Ale mamy urodzaj ostatnio z tymi porodami

jeszcze mi chyba tylko na czole nie wyszły (nie zapeszam
)

Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.

No chyba że jechało szybciej niż dozwolone na osiedlu. Aż mi łzy poleciały jak tego pieska potrąconego zobaczyłam..taka mała ciemna kędziorkowata kuleczka..mam nadzieję, że się wyliże 

tutaj koleżanka, tutaj przyjaciółka, teraz siostra... nie za dobrze masz? 

Twój wpis przypomniał mi, że mam dziś odebrać wyniki na paciora ... aż się boję, co to będzie