|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
|
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
piri piri to pół biedy, największą masakrą jest wasabi kiedyś kupiłam do piwa z koleżanką, to myślałam, że po paru mi gardło wypali, a ja uwielbiam ostre rzeczy, bleee
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
coż pozostaje nam czekać
![]() ![]() : ziewam:![]() :z iewam:![]()
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz - przy dobrych wiatrach na 1,5 tygodnia. Na obiad zjadamy 20 takich pierożków, a TŻ potrafi zażyczyć sobie jeszcze pierożki na kolację
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, jakbym teraz się zdrzemnęła, miałabym całą noc z głowy, a dzisiaj i tak pewnie co najmniej do 1,2 będę musiała pociągnąc, bo tż musi weekend celebrowac przy grach
|
#4296 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka brawa za rozmowę Tż
![]() Cytat:
Cytat:
żeby się udało. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak się dowriemy do pierogów to jemy na śniadanie, obiad i kolację, za każdym razem z takim samym apetytem![]() polepiłabym u nas od czasu do czasu, ale mam tutaj mało miejsca na takie robótki, więc tylko czaimy się aż babcia tżta nam da albo moja mama Takie z nas pasożyty ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Aa właśnie, roxi trzymamy kciuki za jedynkę! ![]() chociaż szczerze pisząc, jedynka kojarzy mi się tylko z siuśkami
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wsumie tak.. wczoraj tak lezalam i moj wujcio miał urodziny i kiedys mowilismy ze mala sie pewnie wstrzeli w te urodziny jego ( jej przyszly chrzestny) no i byla 23 .. i tak mysle czy moze zdarzylabym ale.. nie nic z tego nie wyszło ![]() wogole te bule w nocy co mam w ta noc mialam w prawej pachwinie ... to czuje tak jakby mi ktoś coś tam wsadził niewiem moze mała mi w pachwine czy udo wsadza raczke? A wogole to niewiem z kad mi sie tyle moczu bierze ledwo sie obudze czuje ze prawie sikam biegne do ubikacji ( miedzy czasie wstaje jak 90 letnia babcia bo tak mnie boli pachwina i jeszcze wieloryb musi sie przedrzec przez TZ ktory spi z " kraja" ) i siadam ledwo utrzymuje a jak puszczam to ... jak z kranu czy ktos tez tak ma?---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- jestescie szalone z tymi pierogami- Neni nalep teraz na zapas bo pozniej przy Młodym to nie bedzie jak ![]() Kto by mi kazał lepic pierogi
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
nudne to czekanie
![]() ja juz mam takie mysli dziwne, że bede mieć ciężki poród skoro mała nawet nie jest na tyle nisko zeby wychodzic, że bede rodzic długo i dziecko bedzie niedotlenione jak u mojej mamy przy porodzie, bede mieć pociachane całe krocze bo dziecko bedzie wielkie, że bedzie miała problemy skórne - jak wiekszosc przeterminowanych... zaczynam dopiero teraz sie bać a tata sie dzisiaj mnie pyta czy cesarki są dziedziczne (moja babcia miała dwie cesarki, przy pierwszym dziecku i potem przy bliźniakach moim ojcu i cioci i podobno strasznie długo dochodzila do siebie po tym- ale to było prawie 60 lat temu )
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jedyne chipsy, których nie skończyłam![]() Widzisz mała nie chciała przychodzic na świat w trakcie czyjegoś święta Indywidualistka![]() Ja tak mam i chyba nie tylko Póki stoczę się z łóżka mija dobra minuta, aboli mnie po nocy za każdym razem całe spojenie, pachwiny i podbrzusze
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu nudy... która rodzi?
COś by się działo chociaż.Ja popracowałam z małżem nad stroną www, ale zrobiłam sobie przerwę na arbuza - może któraś chętna? ![]() Filip się wypina dupskiem na wszystko, szczególnie na wątrobę... i jeszcze czkawkę ma biedaczek. Aż mi go szkoda chwilami. Jakby był na zewnątrz, to bym go w tym cierpieniu tuliła, ale jak nie chce to nie :P |
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie.. cos w tym jest bo ojciec mi 4 lipca wywróżył i tez nic z tego ..mam nadzieje ze chociaz na sylwestra sie zalapie
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko przez TŻ nie muszę na szczęście przeskakiwać, bo się już jakiś czas temu zamieniliśmy miejscami. A pachwiny mnie bolą jakbym szpagaty trzaskała codziennie
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wkurza mnie ten wizaz dzisiaj, tylko u mnie się muli?
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( taa obejrzelismy z TZ chyba wszystkie Horrory itp dostepne na rynku) Ale jak bedzie łozeczko to sie zamienie bo nasze lozko bedzie w innym miejscu- uff..
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
o siuśkach mówicie
ja chodze średnio 7-8 razy, a najlepsze ze sikam i juzkoniec alezachwilke jeszcze jednak cos tam zostaje takie siuśki po siuśkach a pachwiny przestają bolec na poczatku 40 tygodnia :paznokcie: wtedy w sumie wszystko przestaje bolec |
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
ogladacie uwage? chyba nie zjem juz wedliny nigdy .. nie no i miesa wtedy i wszystkiego.. ale napewno nic z firmy Viola czy jakos tak
|
|
|
|
#4310 | |||||||
|
Zadomowienie
|
dzoan miałam jeszcze napisać, Ty masz jeszcze siłę tańczyć śpiewając ?!
![]() paulinka dla Tż za pomyślną rozmowę Cytat:
Cytat:
To ja na patologii po przeniesieniu do innego pokoju leżałam z dziewczyną w 34 tc, z pessarem, na fenoterolu, z mega anemią i niedożywieniem, króciuteńką szyjką, która podpalała sobie papierosa, co prawda tego e-papierosa ale.. Ja kupiłam z doskoku z Rossmana taki żółty dla dzieci ale z Tż go zaczeliśmy używać i kupię jakiś inny ale może lepsiejszy jakiś, nie wiem jeszcze.Co do brzucha i sanfransisko A buty bym na Twoim miejscu kupiła potem będziesz może myśleć "a mogłam je wziąć" ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41655234]1 kg za tabliczką Wro od strony psiego pola ![]() Na jutro rano Umowilam się z Polozna na badanie, sprawdzi co tam w lesie piszczy i w kapie slychac [/QUOTE]Cytat:
ja co prawda za pierogami nie przepadam ale taka ilość wykonana własnoręcznie jest imponująca ![]() Cytat:
Cytat:
Już nie pamiętam jakie to uczucie ją widzieć to musi być coś niesamowitego ![]() Cytat:
dla LilkiCytat:
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-07-05 o 20:01 |
|||||||
|
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w nocy ręka mi jedna drętwieje, dzisiaj musiałam ją jeszcze gdzieś pod siebie włożyć bo obudziłam się a tu taka wielka bania z dłoni i wcale nic w niej nie czułam, taka śmieszna była bezwładna, a w nocy to wszystko mi się śmieszne i dziwne wydaje
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak wyjdziesz za mąż to się dowiesz
Cytat:
Cytat:
Ja próbowałam dziś negocjować z Młodym-obiecałam mu huśtawkę, jeśli urodzi się do 18 lipca 18stego mam kolejną wizytę-lekarz obiecywał, że się już nie zobaczymy, więc za zaoszczędzoną kasę mogę coś kupić
|
||
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz niedlugo ![]() Boshh jak ktoś mi powie ze ciaza sie wlecze to go wysmieje! moja sie wlekła do chyba 3 miesiaca a pozniej te 4 to jak z bicza.. i teraz 9 to tak sobie ... no ja to nieraz wysiusiam ... ide klade sie i co? usnąc nie moge bo znowu muszę siku.. ide i kropla ![]() postawilam wode na bob
|
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko, już margoś miała lata z glutkiem do listopada ![]() hahahaha sammi, nie zauważyłam tego posta lachrymy ![]() ![]() nie wiedziałam że mam w kapie takie pyszności nic tylko wysła tam tżta żeby zajadał
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze przed snem mam rytuał: sikam, myję zęby i znów sikam Fajnie masz |
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś w tym jest .. ja mam za tydz w piątek isc jak nie urodze a jak urodze to kupię niunce coś fajnego ... pozatym dziewczyna o ktorej wspominałam wczoraj z ktg co miala dzidzie chyba 4300 i cesarke na jutro pocieszyla mnie zeby dziecko powazyli dobrze bo napewno tez ponad 4kg wazy eh :P juz.. |
|
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve super wiadomości. Trzymamy kciuki za cc!
Fiazo, Skylie tydzień.Cynamonka witamy Adasia Skylie najpierw a później .Magdalenne jeżeli to czop to super Perse super, że Artuś przybiera na wadze .Dzoan co za natrętny BABOL z tej kuzynki męża . Ośmiałam się z Twojego Tż i wielorybaRocky Laurka cudo Neni PIEROGI ! Tego mi brakuje!Elain dla Tżta!Surka za kapę !Dotka mój Mąż uwielbia bób .Kocurek to już niedługo wejdziesz w nie całkowicie .Idzia pozazdrościłam Ci tych pościeli i też kupię jeszcze jedną, a co .Teraz to aż strach Was zostawić, bo co mnie nie ma to porodzik . Kocham basen .
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorową porą
wróciliśmy z SR i z drożdżóweczki u teściowej ![]() w SR na porodzie rodzinnym ćwiczyliśmy techniki relaksacyjne z tż'tami a na koniec słuchaliśmy tętna oraz położna mówiła komu ile zostało i mi powiedziała, że za 3 tyg rodzę ponoć brzuch mi się obniżył i mały siedzi już w kanale rodnym, nawet dała pomacać dla tż gdzie główka i uczyłam się parcia, ale słabo mi wychodziło więc mam się jeszcze uczyć jak będę chodzić na ćw
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

zadowolone sie tymi .. albo moze bob? znów? :P 

Jestem zachwycona i błagam - niech się uda!!!
żeby się udało.
, a to miała być rasową kluski

110 szt. ruskich i 25 z truskawkami
! Tego mi brakuje!
ponoć brzuch mi się obniżył i mały siedzi już w kanale rodnym, nawet dała pomacać dla tż gdzie główka i uczyłam się parcia, ale słabo mi wychodziło więc mam się jeszcze uczyć jak będę chodzić na ćw