|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no a jak rodzice przyjada na weekend to spią u Was? Cytat:
![]() No u mnie tez 12 zł ... ale i tak znalazlam budke gdzie kosztuja tylko 12 bo u mnie pod blokiem 15 ( pogielo ich) a w reszcie 14... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
En a ile Twoj blok ma? bo jak szukasz sprzymierzenca to zapraszam do mnie posmigamy razemnie wpadłabym na to.. u mnie nie ma w poblizu PIP dlatego ... hahahaha |
||||
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale poczekam jeszcze trochę i będę miała z działki teściów ![]() a czereśnie naprawdę dobre, polecam
|
|
#4355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej a ta myśli tylko o sobie .... niech jej będzie niech udławi się tym pokojem ale jak mi wejdzie do mojego jak mały się urodzi to ja jej pokażę .... będzie mi metry zajmować i powietrze zabierać.... wspomnę że dziś w pokoju mieliśmy 33 stopnie
|
|
#4356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niunia szkoda nerwów w takim razie. Szkoda tylko, że będzie Wam je psuła do czasu, kiedy już będziecie w stanie się wyprowadzić. Pozostaje zacisnąć zęby i nie dać się jej. A z tą porcelaną ma tupet...Ja dziewczyny zmykam, wykąpie się i spać, miałam pospać po południu i nic z tego nie wyszło, dobrej nocki, paaa
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-07-05 o 20:52 |
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobrze! Mój ostatnio łazi za mną przeokrutnie i nie wiem, czy chce Młodego już czy chce mnie. Ale podejrzewam, że o Młodego mu chodzi
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieram Cytat:
dzoan to się narobiło z kuzynką, musiała mieć niezłe zdziwienie jak zobaczyła Cie w ręczniku na głowie idzia111 po Twoich odczuciach to jakbym słyszała co dziś położna mówiła w SR jak organizm może zapowiadać poród rocky śliczności mela1234 ale Ci córa powiedziała surka
|
||
|
|
|
#4361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie tam w te i wewte haha chyba ze chcialabys na to poswiecic CAŁY dzien i robic przerwy co pietro Tranwajką lepiej :P Cytat:
|
||
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
głodnemu chleb na myśli
![]() ![]() Cytat:
Czy nie dalibyście rady?
|
|
#4363 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem, oglądam tenis i znajomi u nas byli
wreszcie możemy sie spotykać i gdzies wychodzić, bo w końcu mąż ma wolne:PCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
tak, poprzedni też. Bo był naprawdę niezłY Cytat:
chociaż Wojtek ze dwa razy już robił![]() Cytat:
![]() przytulam Cytat:
zazdrość!!
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* też mam takie banie ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41657209]Roxy- w takim razie trzymam kciuki za jedynkę Ja tez bym chciała po porodzie ale się jeszcze zastanawiam bo kosztują dziękuję za kciuki WSZYSTKIM!!! U mnie ta opcja byłaby darmowa, tzn. jak babka załatwi, to pewnie jej jakoś ładnie podziękujemy na wyjściu idę pod prysznic, bo mi duszno i mam wrażenie, że się kleję
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Idę pobawić się ciuszkami Młodego
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "poród rodzinny" był ekstra, najbardziej nam wszystkim podobał się masaż kręgosłupa rozgrzewający...było tak miło, że się wszystkie rozpływałyśmy oprócz tego był masaż pośladków przy którym wszyscy pokładali się ze śmiechu bo położna powiedziała "a teraz panowie przypomnijcie sobie jak się strząchało jabłka z jabłoni u sąsiada" ogólnie było jak tż'ci mają nam pomagać i dużo śmiesznych historii bo było z najbardziej gadatliwą położną w SR tylko strasznie mnie nastraszyła tym wcześniejszym porodem...trzeba torbę szykować i prać ubranka
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie zapomnę jak gdzieś tak w lutym miał przyjechać do mnie chrzestny z tatą mama i moja siostra a ja miałam nakaz leżenia bo byłam po szpitalu po plamieniach do tego zapalenie zatok się przypałętało ale że w sumie w 6 osób nie zmieścilibyśmy się to wstałam z łóżka ubrałam się i tż złożył łóżko żeby każdy miał gdzie usiąść do tego przyniósł krzesła od tej jędzy to jej komentarz ... " co już wyzdrowiała ??" nigdy jej tego nie zapomnę... i za to mam do niej ogromny żal jakby nie mogła zrozumieć że u nas nie ma więcej miejsca ale ona tego nie kuma bo sama całe życie ma duży pokój ... do tego jak dostała kilka lat temu zawału to ja wezwałąm pomoc a nawet dziękuje od niej nie usłyszała a wręcz przeciwnie miała do mnie pretensje że zostaję na noc u tż... a gdyby mnie wtedy nie było już by po niej było ale ja się jej odwdzięcze..
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubie tego uczucia eh... w takie upały to prysznic z 3 razy .. eh jak patrzycie teraz na brzuch to nie odnosicie wrazenia ze dziwne jest to iż w takim brzuszku jest dziecko ktore juz jest tak calkiem " zrobione" i wogole? ) ja tak nieraz mysle ze dzidziulek taki juz ale jeszcze w brzuszku
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym mnie na prawdę przycisnęło, wolałabym już kopnąc się do pierogarni ![]() to ty masz takiego super mężula? Zazdroszczę
|
|
#4371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() , ale to wynik szwów ![]() Cytat:
oj współczuję całej sytuacji. Cytat:
zazdroszczę ![]() Cytat:
idę spać, bo coś nie przynoszą mi małej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
En nie windą tylko ma iść żwawo obok Ciebie
.Neni ja już chyba 10 razy zmieniałam komplety dla Niunia do szpitala .
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Helolll Dziewczynki!
Leze sobie wtulona w malutkiego Ludzika - taki maly, zgrabniutki, pachnacy. Ma na imie Antoni. Za troche pojedzie do innych dzieci bo ja musze odespac 3 koszmarne noce. Do tego nie jadlam prawie 3dni. Zaraz puszcze Sammi zdjecie to moze uda sie Jej dzis wstawic do klubu. Rozkrecam laktacje ale jeszcze trzeba poczekac. Brzuch boli jeszcze nie plaski. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze niektorzy ludzie sa tacy upierdliwi.. zamiast dobre stosunki miec to wchodza sobie na głowe eh.. nie mowie bo u mnie tez nie ma kolorowo nieraz tez sie zalilam na wątku tu ale jakoś idzie.. eh.ale tez wsumie inaczej ze swoimi rodzicami niz z tesciowa/tesciami ... ( nie mowiac o tym ze jak widze jak sie teraz tesciowa zachowuje do swojej córki ,nie mowie ze zawsze ale wiekszosci czasu.. to szczena opana.. wszystko robi zle ( chodzi o malego ) bo ona inaczej robila,wychowala dwojke dzieci i byla sama i jej dzieci NIGDY nie zaplakały ani nic.. opad szczeny!Mam nadzieje ze do mnie nie bedzie swoich cennych rad z przed 30 lat mowic ... ) |
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() czekamy na fotki Antoniego
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zyczymy udanej nocki kochana!i zjedz cos wkoncu...
Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2013-07-05 o 21:06 |
|
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wróciłam ze spaceru, bylam w 6 sklepach żeby kupić loda i nie kupiłam ... chyba jestem psychiczna Skoro mam cukrzyce to jak juz cos jem zakazanego to musi byc to mega dobra rzecz, no a potem chodze zeby spalic szybko cukier, a w sklepie nie bylo nawet jednego loda ktory bylby w mojej ocenie dobry ![]() to juz jest smieszne normalnie, chcialam kupic cortine na patyku - w srodku nadzienie, pycha, albo jakis lod z nadzieniem, mega dobry a wszedzie tylko big milki i jakies grandy, magnumy, ktorych wrecz nie znosze. Głupia sprawa a mnie wpieniła...
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
idzia to ze byly zwroty ze sklepow bo byla zepsuta wedlina czy z grzybem a oni ja myli osuszali itp i spowrotem na sklepy .. i duzo podobnych sytuacji..
|
|
|
|
#4380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odpoczywaj kochana, fajnie że się odezwałaś. Jeszcze raz gratuluję
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

ma tupet...

110 szt. ruskich i 25 z truskawkami
ponoć brzuch mi się obniżył i mały siedzi już w kanale rodnym, nawet dała pomacać dla tż gdzie główka i uczyłam się parcia, ale słabo mi wychodziło więc mam się jeszcze uczyć jak będę chodzić na ćw

To zyczymy udanej nocki kochana!i zjedz cos wkoncu...