|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
ja też
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mnie wezmie na szmanie czegos to horror czy inne sceny nie robia na mnie wrazenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie i jednolicie
![]() Bunny, tak główkuję, co dać do mieszanki. Kiedyś zrobiłam sobie mix Excellence'a: połowa 9, połowa 8.13 i całkiem fajnie wyszło, taki nieoczywisty kolor z refleksami ciepło-popielatymi, bez rudości - no, ciut odrost. Na 6%. A teraz kombinuję odrobinę jaśniejszą wersję. Myślę o Alfie, na razie tylko tę z profesjonalnych próbowałam. Na 9%, dla pewności, że kolory wyjdą czyste. Mam kilka wariantów, nad którymi myślę: a) 9 i 9.13 - wątpliwość: Alfa ma chłodne kolory, natura podobno wychodzi chłodno, więc czy taki zestaw nie wyjdzie zbyt zgaszony? b) 9.1 i 9NB - wątpliwość j.w. c)10 i 9.13 d)10.13 i 9 - jaka różnica w efekcie byłaby pomiędzy zestawem c i d? e)...? Odrost ciemny blond/średni, przy 10.21 i 9% były baaardzo jaśniutkie i czysto chłodne. Nie wiem, który mix zrobić, podoba mi się efekt z Twojego bloga z 9.1 i 9nb, ale każdemu inaczej wychodzą odcienie. U mnie sama 9.13 wychodzi za buro, nieładnie mi, natomiast odcienie mocno złote dają rudości na odrostach, też odpadają.
#2374 |
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny ja oglądałam bejbi blues i jak dla mnie zenada i patologia. I jeszcze ta koncowka- jak dla mnie takie osoby powinny miec zakaz posiadania dzieci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale jutro tez mam wypad za miasto na weekend ![]() Cytat:
![]() a co do piw to przy dobrych wiatrach wypijam 4-6 w ciągu dnia i nie czuje się pijana ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie w biedro dzis palette po 7 zł z groszami !!!
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-07-05 o 21:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2376 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wlaśnie wrócilam z shoppingu ![]() ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-05 o 21:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() pokaż zakupy ![]() A ja się chyba zdecyduję na ten fryz co wam pokazywałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2378 |
Zadomowienie
|
Dziś kolejne mycie włosów ,kolor zmywa sie , blondy na górze juz sie przebijają i robi sie troche ścierka :/ Kolor taki jaki ma suchy koperek ni to brąz ni popiel. Nie mam zupelnie pomysłu co ewentualnie położyć jak kolor sie spierze do takiego brudnego blondu ....
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2381 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja sugeruje dac 10 z 9.13. wyplucze sie i nie bedzie ryzyka rudego odrostu... Cytat:
![]() ale znam wszystkei typy z tych bohaterow w realu- i wiem ze swiat jest taki, jak ten film pokazuje ![]() tylko dzieci szkoda... ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2382 |
Zadomowienie
|
Bunny
![]()
#2383 |
Magda ;)
|
dzięki
![]() ![]() tylko mam jakieś takie głupie myśli, że młoda jestem i na takie fryzurki w sumie przyjdzie jeszcze czas ![]() ![]() ok ![]() Bunny ja nie mogłam patrzeć na to jak ona włożyła to dziecko do szafki na dworcu ![]() Mój TŻ tylko skomentował jak ktoś mógł dać dziecko do tego filmu ![]() i te ich teksty, przeklinanie, pierwsze słowo "dupa" żenada serio. Niestety w Polsce właśnie dość popularne zjawisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zadomowienie
|
nie wytrzymałam i siedze z Biokapem 10.0 złoty bardzo jasny blond na włosach, chyba ladnie odrost mi rozjasni, nic a nic nie szczypie, super konsystencja,a o smrodzie farby nie ma mowy
![]() oby efekt był taki jaki oczekuję , jutro foty obowiązkowo:p w sztucznym ciepłym świetle, nie mogłam uwierzyć, że tak dobrze rozjaśniła mi odrosty i ogólnie zlikwidowała kolor po poprzednim farbowaniu, jutro wstawię w słońcu ![]() ![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-07-06 o 01:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i foty : |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Witam Was z rana
![]() ![]() ASIU po 7 piwach byłabym niezywa ![]() ![]() Na Waszym przykładzie Dziewczyny nie widać tuczenia od piwa boście chude ![]() BUNNY Słonce,wlasnie ![]() ![]() byłoby fajnie ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-07-06 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To lakier z Catrice Ultimate Nudes 01 http://http://www.catrice.eu/pl/produkty/paznokcie/lakiery-do-paznokci/szczegoly/product/ultimate-nudes-01.html A tu już działający link z tymi pysznymi czekoladkami miętowymi ![]() Edytowane przez 201606240916 Czas edycji: 2013-07-06 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- [QUOTE=Absurdalna07;416582 04]Bardzo ładnie i jednolicie ![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zadomowienie
|
i dzienne, mi sie bardzo podoba i chyba beda nia stale farbowac
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2390 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale masz rację, niestety. W życiu codziennym bardzo dużo jest takich patologicznych rodzin. Miałam takich sąsiadów. Alkohol i bicie/popychanie dzieci było u nich na porządku dziennym. A jak się im zwróciło uwagę, to jeszcze straszyli mnie i mojego synka. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Bardzo ładnie i czysto ci wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie spodziewałam sie takiego efektu po farbie aptecznej, takiego stopnia rozjasnienia ![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-07-06 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Blond Bunny pisałaś na swoim blogu o farbie Palette Permament Natural color 100 skandynawski blond i znajdują się w niej aktywatory rozjaśniania. Mam pytanie czy bez tych aktywatorów efekt byłby podobny do garniera bardzo bardzo jasny blond? W biedronce są te farby za 8zł i tak mnie kuszą właśnie ![]() ![]() Proszę o poradę ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Skarb piekne masz te wlosy! ![]() Asia ale masz glowe kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-06 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=Anulka82Z;41661606]Tak Bunny ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- sprobuj jeszcze raz ta mieszanka alf, ale jesli sie nei uda to musialabys rozjasniaczem podjasniac wstepnei odrosty... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
Blond Bunny
ale myślisz, że sama powinna rozjaśnić do 2 tonów? |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem najlepszy przykladem na to ze brzuch od piwa i pizzy rosnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lavia ja tez czekam na zdjecia lupow ![]() Princesska jak cos to dawaj od razu fote po fryzie! ![]() Zle to troszke ujelam, niektore dzieci z tego co slyszalam placza jak sie je sadza na nocnik, marudza, unikaja go jak sie tylko da.. ogolnie nie przepadaja za nim, moj F jak go posadzilam jak byl mlodszy to nie chcial na nim siedziec, schodzil od razu i uciekal jak widzial nocnik, wiec to przeczekalam i dopiero po paru miechach probowalam ponownie- posadzilam go doslownie raz, wysikal sie, i teraz sam mi przynosi nocnik jak chce na nim usiasc tzn. ta nakladke na kibelek. Niespodziewalam sie ze tak szybko zatrybi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() film dla ludzi o mocnych nerwach ![]() spoko, tylko nie wiem kiedy pojadę ![]() ![]() ![]() Skarb jaki ładny, czysty kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=blond bunny;41663014]wlasciwie bedzie niewielka... ta z 10 natura moze wyjsc ciut czysciej bo zdominuje bez...ale niekoniecznie.
czasem pracuje np dzis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
tak bo ma oksy 9%.
[QUOTE=Anulka82Z;41663249] Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.