|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
Biowax. Faktycznie, mój błąd.
Może i tak. A nakładałam na umyte, bo czytałam gdzieś opinię, że wszystko się lepiej wchłania, i posłusznie zrobiłam jak kazali
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brud, silikony i to wszystko co masz na włosach nie tworzy nieprzepuszczalnej warstwy. Nie masz zabetonowanych włosów wiec śmiało nakładaj przed myciem olej. Seboradin sprey. Ale dobra. Psikasz nim na skórę głowy? Bo ja jedyny sprey seboradin jaki znam to to jest wcierka tak na serio i to na alkoholu i na włosy bym nie psikała I jak już psikać to po umyciu i tylko na skórę/
|
|
|
#2045 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A powiesz jak stylizujesz? ![]() Też kiedyś miałam w planie go zacząć, ale gdy rozpoczęłam test zwątpiłam i zrezygnowałam ![]() Teraz intensywnie myślę nad Chodakowską, bo moja aktywnośc fizyczna ogranicza się do biegania. Ja też uwielbiam Nic bardziej nie cieszy jak widok ludzi, którzy wcinają aż im się uszy trzęsą![]() Też nigdy nie miałam, ale kurde nie mogę sobie już pozwolić na kolejne kosmetyki Chyba jestem uzależniona, nie umiem przejść obok drogerii żeby nie kupić chociażby lakieru do paznokci. Bo od kosmetyków do włosów robię sobie zdecydowanie przerwę w kupowaniuCytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kozieradki, pomaga? ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- A... zapomniałam dodać. Kupiłam dzisiaj mleczko Nivea podkreślające skręt, ale to chyba nie był dobry pomysł co? |
|||
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Alo alo...czy Wam dzisiaj też tak wizaz świruje? Strony ładują się długo, albo w ogóle nie chcą się załadować. Dodam, że net w porządku
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
#2047 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ale wy macie tempo! po powrocie próbowałam was nadrobić, ale się poddaję.
|
|
|
|
#2049 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super. a co jadłaś? czy nic? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja chyba też tyle mam ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41660781]O jakim mleczku mowa? Bo z Nivei znam tylko tę odżywkę b/s Nivea Flexible Curls, to to? Czemu miałby to być zły pomysł?[/QUOTE]
A no dokładnie o tym mowa Konkretnie jest to chyba balsam.A czemu zły? Bo zastanawiam się czy nie wysusza itp, chyba zawiera alkohol? |
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ten balsam jest ok, ale podobno jeśli służy to tylko pierwsze opakowanie
|
|
#2052 |
|
Spaceroholiczka
|
Dzień dobry
Witam się po ciężkiej nocy. Cały czas była u mnie burza, aż zawinęłam się do łóżka mamy z braćmi. Nie ma miejsca, które by mnie nie bolało Zaraz ukręcę też jakiegoś miksa na włosy. |
|
|
|
#2053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj bingo mleczne strzele bo musze mieć ekstra loki bo imreza jest ![]() a teraz nałoże chyba po raz ostatnio mieszankę olei, chociaż mam ochotę na gp arganowe ale postanowiłam że otworze je dopiero jak wykończę tą mieszankę
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje koleżanki mówią że przesadzam, że one są grube i jedzą. Ale no, ja tak nie potrafię. Bo ciągle co się spotykamy to one jedzą.Dopiero wczoraj zaczęłam z kozieradką, także efektami podzielę się za jakiś czas ![]() Piłam wodę ![]() Zmotywowałam się dzisiaj i zamiast jeść śniadanko w łóżku i siedzieć z laptopem do 11, ubrałam się, wzięłam słuchawki, psa i poszłam biegać Co prawda ciągiem przebiegłam tylko 15 min, ale to wina pogody. Wychodziłam to było 20 stopni, a wróciłam to 28.. Do tego bieganie na czczo nie jest dla mnie.. Zaraz bolała mnie głowa i ogólnie słabo mi było.. Ale wzrok ludzi pełen podziwu bezcenny Podoba mi się cera po tym toniku z kozieradki. Przetarłam po tym bieganiu i od razu taka odświeżona i gładka
|
|
#2055 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam tylko 1,70 m ;/ a nawet 1,69, ale ja z kolei w dowodzie zawyżyłam ![]() gdzie tu kawał kobiety? śliczna jesteś! Twój wzrost widać po długich nogach głównie <zazdrość>. A co do pomidorów-nawet w sosie jak widzę pomidora w sosie to nie jem. To już jest fobia ![]() Znowu nie naolejowałam włosów na noc...Ale już sobie upatrzyłam olej ryżowy, o którym pisałyście gdzieś wcześniej i chyba kupię, ale jak znajdę mniejszą pojemność niż litrowy. On nadaje się do wysokoporowatych ? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
sbss gratulacje!
|
#2057 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Dzień dobry!
Siedzę z Isaną kakaową na włosach, a jak zmyje to rzuce Bingo Miłego dnia wszystkim! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2058 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41661991]Dzień dobry!
Siedzę z Isaną kakaową na włosach, a jak zmyje to rzuce Bingo Miłego dnia wszystkim! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dzień dobry ^^ Śniło mi się, że witałam się z księżną Dianą (między innymi, bo spałam tyle, że chyba 5 snów po kolei miałam...i TŻ twierdzi, że śmiałam się przez sen ). Miała jakieś ładniejsze włosy niż naprawdę...
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ zasypia wczoraj i po jakiś 10 minutach jak już soal mówi :euje
pytam czy może powtórzyć. On: dziękuję ja: za co? on: że mogę spać! ja się zaczęlam śmiać a on spał beztrosko dalej
|
#2060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle zastanawiam się co sprawia, że olej niewnikający może spuszyć. Bo wczoraj to mnie chyba olej z awokado spuszył, ale nie mam pewności więc będziem teścić. |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
pluskotka mnie też wizaż wariuje, ładuje się długo, a posty wysyła jeszcze dłużej
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha Ja mam trochę inną historię- mój TŻ czasem siedzi dłużej w nocy i ściąga nam seriale na następny dzień. Wie, że tego nie lubię, bo wolę jak się do mnie przytula w nocy. No i jakiś czas temu podobno, jak siedział w nocy przy komputerze, ja nagle zaczęłam krzyczeć przez sen "Chodź tu! chodź tu!" a potem nagle: "Na oszczał! na oszczał!" (tu nie był pewien, czy to nie było "na odstrzał" czy jeszcze coś innego). Tak się chłopak przestraszył, że wyłączył komputer i do mnie przybiegł ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
A jak chudnę, to tylko w cyckach
|
|
|
#2065 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem, ale chyba raczej grucha, bo jednak talię mam, i uda spore i pupę. Ale uda już chyba mają dość i teraz jak rosnę, to w pasie
![]()
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wszystko idzie w cycki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

a olej po myciu, bo zostawiam go na umytych włosach na noc, dopiero rano zmywam

Brud, silikony i to wszystko co masz na włosach nie tworzy nieprzepuszczalnej warstwy. Nie masz zabetonowanych włosów wiec śmiało nakładaj przed myciem olej. Seboradin sprey. Ale dobra. Psikasz nim na skórę głowy? Bo ja jedyny sprey seboradin jaki znam to to jest wcierka tak na serio i to na alkoholu i na włosy bym nie psikała 

super. a co jadłaś?