|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
hejka
co o pieluszek wielorazowych to wzielam te z aukcji: http://allegro.pl/hit-pieluszki-piel...314448176.html to te same, ktore kupowala Cala ... Yellow masakra, ja bym chyba dostala zawalu ... co za dziad jakis ... ciekawe czego chcial ... a moze mu sie poprostu podobalas i dlatego tak za toba lazil po tym parku ... Dziewczyny moje dziecko juz praktycznie spi z nami caly czas i kurde stala sie strasznie mobilna, RZUCA SIE JUZ PO CALYM LOZKU ... MA SYSTEM TURLANIA SIE, PRZEWRACA SIE Z BRZUCHA NA PLECY I NA ODWROT I TAKSIE ZACZELA P[RZEMIESZCZAC ... NIE MOZNA JEJ NA SEK Z OKA SPUSCIC ( sorki za caps locka wlaczyl sie jak pisalam a nie patrzylam na ekran a nie chce mi sie przepisywac ) ...Ogolnie jej ulubiona pozycja teraz jest lezenie na brzuchu i machanie sobie nogami ... Przebranie jej graniczy z cudem o non stop sie na brzuch przekreca, trzeba ja kneblowac a i tak sie wygina i wykreca ... No i chyba jest 1 z nielicznych bezzebnych ... Pediatra mowila ze jeszcze nie widac ... w srode mialysmy szczepienie to ogladala jej dziaselka ![]() Fewcia pisala kolo 20,30 ze idzie sie polzyc spac
|
|
#2433 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Black - udanej imprezki Cytat:
![]() Cudna Zosiek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no i powodzenia w jedzeniu! co do przygody w parku - skitrasilabym sie w majtochy jak nic! wiecej prosze samej sie tam nie rozkladac ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() spoko, moj tez bezzebny, ale jakies biale cos jest widoczne co prawda... aczkolwiek mi sie nie spieszy az tak bardzo do zebow, jak mi scicnal suta ta swoja bezzebna szczeka to myslalam ze zdechne w sekundzie! a propo zebow http://demotywatory.pl/4164196/Dobranoc-kolorowych-snow naprawde tak wyglada czacholec naszych pieknych bobofrutkow???? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Aga, Asia - cudne zdjecia w k |
||||||
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Chyba mnie zarowno t. jak i tesc polubili, a gdyby nie zaakceptowali naszego zwiazku, to uwierzcie, ze nie byloby tak, jak jest. W ogole to, ze wczoraj moglam sie z tz zobaczyc, to byl jej pomysl. Powiedziala, ze jestesmy malzenstwem i powinnismy przynajmniej raz w tygodniu sie widziec. Czys nie jest wspaniala? |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Aska, Pstryniu, jako doświadczona matka małego posiadacza ząbków powiadam: cieszcie się poki mozecie
mała przy każdym karmieniu zostawia mi na cycu slad
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole to zauwazylam ze ty zawsze bardzo cieplo i serdecznie piszesz o swojej tesciowej Cytat:
![]() zeby tylko mi zaczac siedziec
|
||
|
|
|
#2437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Aśka u nas też zębów nie ma i nic na razie nie wskazuje by się miały pojawić
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
Badziu nie to, ze bardzo ich chce :p ... caly czas mysle o tym czy mloda bedzie gryzla ... oby noe bo z jej niejedzeniem to moze byc tragedia ...
laski gotujace ile tluszczu sie daje. gptuje dzis ziemniaka z msrchewka i do tego troszke oleju ale troszle to ile :p jakie tluszcze do jedzenia dodakecie maluchom.
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, nasza mala kuzynka zaczela szybciej chodzic niz siedziec
ma 11 miesiecy, a siada sama dopiero od kilku tygodni
|
|
|
|
#2441 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Po raz setny to piszę ale muszę: ależ on do Ciebie podobny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra lecę szykować siebie i młodego bo na ten roczek chrześniaka jedziemy. Dobrze że dzisiaj mniejsza czika. Buziaki
|
|
#2442 | ||||||
|
Konto usunięte
|
no właśnie nie mam sukienek
żakietu też ani jednego...Cytat:
A wiesz co, wszystkie chyba dla niemowląt któe są - bo probiotyk dobrze jest zmieniać, nie ciągle ten sam, bakterie różne mają być Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aśka, a tak sobie jeszcze pomyślałam, że przecież ty szczupła, mąż mówiłaś, że chuderlaczek, to chyba po prostu córa drobna po was |
||||||
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
szaja na stojaco? Wyobrazic sobie nie potrafie.
Nawet nie marzylam, ze bede miec w 10% tak fajny uklad z t. Wiecie, jak ma moja kolezanka? Jedzie do tesciow i jest pora kolacji. Stol jest nakryty dla 3 osob, ma sie rozumiec dla niej brakuje. szklanko jak zdrowie? Mam nadzieje, ze lepiej. Odniegajac od tematu; masz jeszcze problemy z zatorami? black baw sie dobrze!! monamour witaj! Czesc! Tz od rana na dyzurze. T. wczoraj wypucowala mieszkanie, ja dzis zrobilam zakupy dla tz i wrocilysmy. Bardzo duzo mi dalo spotkanie
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
cycolenie było, a jakże
nawet trzy razy, ale na spiocha, bez otwierania oczysków, wiec nie licze tego jako pobudki w ogole, opanowałam karmienie obu cycami z jednego boku ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41662054]no właśnie nie mam sukienek żakietu też ani jednego...wiesz co, ale jak na mnie dobre to i kilka lat rzymam, tyle, że ja bardzo schudłam i zwyczajnie... :/ no i też biust mi się zmienił, urósł, i npl moje 2 ukochane sukienki - nie założę na bank. a propos, na stojąco już też na ulicy karmiłam [/QUOTE]Szaja, ty bys diabłu łeb ukreciła z niektórymi ubraniami mam podobnie, teraz po ciazy nie dopinaja mi sie np bluzki w cycach, jakos sie rozrosłam czy cuś.... a np spódnice teraz mi spadają z bioder te przedciążowe, mały ssak ssysa ze mnie wszystko i musiałam wrócic do licealnych spodni i spodnic przydały sie zapasy z kartonów FEWCIU wyspałyscie sie kochane? u nas cziki zero, leje, burza jak ta lala, trzaska niemiłosiernie a mały spi, nawet nie drgnie, a jak bym teraz zabungowała bezgłosnie to na bank by sie obudził ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
mam pytanie z rzędu banalnie głupich, najwyzej mnie wysmiejecie, a co mi tam szkodzi jak na basen chce z małym isc to mu musze te kąpielowe pieluszki kupic, one sa jednorazowe? tzn, na kazde wyjscie nowa musi byc? bo ja ciemna
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
a dzidzi nic nie bylo.Yellow kup sobie gaz pieprzowy, nastepnym razem gaz w reke, pytasz pana ocb jak sie sadzi gaz, kopa w jaja i spitalac xd A moze mu sie spodobalas ale wstydzil sie zagadac? TZ dzis sie na mnie wkurzyl Mloda spiewala o 3 w nocy! TZ wieczorem zrobil herbatke i mowi, ze jej da w nocy jak sie przebudzi to pospi do rana. I ona tak spiewala, glosno dosyc, TZ sie poruszyl to mowie miales jej dac herbatke, a ten foch ze ja go budze zamiast wstac sama No przeciez powiedzial, ze to on da te herbatke ![]()
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41662054]no właśnie nie mam sukienek
żakietu też ani jednego...dzisiaj idziemy ćwiczyć, może coś nowego pokaże to zdam relację A wiesz co, wszystkie chyba dla niemowląt któe są - bo probiotyk dobrze jest zmieniać, nie ciągle ten sam, bakterie różne mają być wiesz co, ale jak na mnie dobre to i kilka lat rzymam, tyle, że ja bardzo schudłam i zwyczajnie... :/ no i też biust mi się zmienił, urósł, i npl moje 2 ukochane sukienki - nie założę na bank. wspaniałej zabawy ![]() a propos, na stojąco już też na ulicy karmiłam spoko loko, Dorka pewnie najpóźniej zaząbkuje ![]() swietne układy macie Aśka, a tak sobie jeszcze pomyślałam, że przecież ty szczupła, mąż mówiłaś, że chuderlaczek, to chyba po prostu córa drobna po was byłabym wdzięczna bardzo co do probiotyków to próbowałam Lacidobaby ale to jest w saszetkach i Mały nie chciał takiego rozpuszczonego :/ muszę podejść do jakiejś apteki i coś wybrać ![]() ale jak to na stojąco? ![]() Cytat:
![]() a co do tej koleżanki i jej t. to |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki za podpowiedź. A przez jaki okres czasu to dosypywać? miałam zapytać, przemywacie dalej oczka solą fizjologiczną? i czy dajecie cały czas jakiś probiotyk, bo ja nie i może źle robię?
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego weekendu życzę
![]() jedziemy do mojego brata i pewnie jutro wieczorem wrócimy więc nie będę się odzywać. udanych imprez, Black.... poszalej
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Brys w nocy strasznie mi ulewal - wrecz chlusta (wymiotowal). Caly materac byl mkry, mysle ze wyrzucil z siebie cala kasze ktora dostal na noc. Pod cisnieniem wylewal z siebie z 3 razy mleko, az mnie t trche przerazilo. I raz juz tak strasznie plakal - krzyczal - w nocy mi "histerii" nigdy nie urzadza, wiec cs musialo byc nie tak.
I teraz sie zastanawiam czy ty to mogla byc reakcja na zupke z gerbera jarzynwa? (trche mnie to dziwi bo ta sama z krolikiem przeszla) - a nie mam krolika zeby sklad porownac. Zastanawiam sie bo raz juz takie cos przerabialam tylko chlustanie byl mniejsze, ot raz wyrzucil sie z siebie mleko - nie pwiazalam tego wtedy z niczym a teraz mi sie zdaje ze wtedy tez moglam mu pdac ta zupke jarzynowa. Myslalam tez gruszce ktra pdalam p dluzszej przerwie d kaszy na noc (wczesniej dawalam jablk) ale juz caly slik kiedys zjadl w ten sposob i chyba nic sie nie dzialo. Nie wiem czy mam sie mcn martwic tym co sie dzialo w nocy, bo to cos powazniejszego?
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-07-06 o 11:13 |
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do karmienia to ja czesto ja karmie na stojaca idac ... ludzie nawet nie zauwazaja, a ona najczesciej mi tak usypia przy cycku ...nakrywam sie wtedy tetrowka i iziemy dalej Co do basenu to ja osobiscie nie bylam, ale kumpela chodzi i te pampki sa 1 razowe ... Ona kupuje BD takie tanie z rosmana i mowi ze sa oki ![]() Ja gotuje wlasnie malej jedzonko 1 raz ... 1 ziemiaczek i 1 malutka mloda marchewka ... Potem to zgniote widelcem i dodam oleju bo nie mam oliwy ... zobaczymy czy zje ... Pieke tez ciasto Ilussion, bo jade dzis do rodzicow moich i grila robia to wezme ... zostaje do jutra bo TZ wyjechal na weekend to co bede sama siedziec
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2455 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha Evel dobre .. W sumie ja tez sie nieraz lapie na tym, ze chodze z cyckiem na wierzchu ... On juz teraz zyje swoim wlasnym zyciem
![]() ![]()
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nigdy nie dawałam probiotyku..... jestem wyrodną matką ![]() jaki tu spokój moja lama siedzi w bujaku i pluje troche mu podjadłam
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was też była taka burza i ulewa?? Zalało Myszków, miejscowość obok Żarek w których jesteśmy. I moje rodzinne miasto zalało też i to bardzo. A to wszystko tylko przez jedną noc. Masakrahttp://kontakt24.tvn24.pl/temat,siln...categoryId=496
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo kochane.
Black-udanej zabawy ![]() Szajka-bobofruty z malinami są już po 4 miesiącu. Ostatnio taki właśnie kupiłam. Nie ma się co sugerować tymi rozpiskami za bardzo.
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

) ...
chyba się podobało, tylko wkurzał się na szelki; i od chrupek kuku był zalepiony wszędzie tam, gdzie wystawał ponad tackę

Biszkopt, Julaska zostawiam w spokoju

nie cierpię mojego miasta pod względem bezpieczeństwa! 

żakietu też ani jednego...
TŻ wrócił o 3:30 w całkiem dobrym stanie, oprócz tego, że idioci pływali w rzece i coś sobie ze stopą zrobił. Ehhh. 

dopiero po 18 wyszłam z małą na spacer, my już w wersji spacerowej się wozimy i Blance bardzo się podoba.
I mam do Ciebie pytanie,bo ja też daje Małej kaszki Baby Sun. Jak Ty je przyrządzasz? Bo na opakowaniu napisane że w 100 stopniach ale ja tak nie robie bo przeciez mm nie można we wrzątku robić , no i w sumie nie wiem czy dobrze...
troche mu podjadłam