Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 19:27   #4711
arrabbiata
Zadomowienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A co?

Mamy oświetlenie ledowe w każdym pomieszczeniu, więc i przyszły pokój Młodego nie może być gorszy
Oboje z TŻ nie lubimy "górnego" światła tylko takie bardziej klimatyczne i ledy spisują się w tej roli doskonale, a dodatkowo nadają wnętrzu nowoczesny wygląd. I zużywają bardzo mało prądu No i nie trzeba właściwie domu na święta przyozdabiać
Mój TŻ, jakbym mu pozwoliła, to nawalił by tych ledów dosłownie wszędzie Ale ja go stopuję, bo lubię minimalizm
o coś jak ty, na całej chacie ledy

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
No to za Katarzynkę żeby się coś szybciej rozkręciło niż w pon no i miłych wrażeń po rozrywkach pod kołdrą

A ja chciałam uroczyście poinformować, że zdaje się odchodzić mi zaczął powoli CZOP Galaretka podbarwiona lekko brązową krwią. Nie było tego mega mega mega mega dużo tak jak niejedna dziewczyna pisała, ale chyba powoli coś zaczyna się dziać no i było tego na tyle, że nie można było nie zauważyć !
brawa za czop skakanie na piłce pomogło

Jadę z małżem do pizza hut
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:31   #4712
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

roxi współczuję dolegliwości a może jakieś domowe metody by choć ciut pomogły? jakieś okłady zimne/ciepłe czy kąpiele dłuższe? albo pójście na basen? w wodzie się często nie czuje bóli,przynajmniej ja tak mam,że mi pomaga.

oliath przepiękne oczy ma wasza Lilo po mamusi,czy po tatusiu?

czarowniczko jak byś miała ochotę,możesz opisać tu poród,zamiast w klubie
Stary 2013-07-06, 19:36   #4713
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
oliath przepiękne oczy ma wasza Lilo po mamusi,czy po tatusiu?
Po obojgu chyba oboje ciemnoocy dziekuje
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:37   #4714
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzynkajg nas podczytuje, ale nie może nic napisać. Zachęcam zatem do zabawiania jej spamem Pisała, że trafiła jej się współlokatorka - mimoza i nudy ma straszne na tych wczasach
No to co to za wczasy? Ani opalania, ani towarzystwa? Ani kolorowych drinków? Musze się poważnie zastanowić nad położeniem się w szpitalu w poniedziałek.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:41   #4715
iwona335
Zakorzenienie

Roxi odliczmy dni razem z Toba te dolegliwosci u niektóych z nas są naprawde uciazliwe, a trafiają sie przeważnie mamusiom mającym juz dziecko, którymi sie tez trzeba zajac- wiec niech maleńka rosnie i wychodzi szybko

no i trzymam kciuki za En i czekam na info

Oliath co tu duzo mówic przesłodka Mała, jestem w niej zakochana! aż jestem ciekawa czy Zuzia bedzie taką czarnulką o ciemnych oczkach (Tzt ma brazowe oczy i obydwoje mamy bardzo ciemne włosy)

Rockyy dawała coś znać???

no i sie pochwale, Tzt wział mnie na szejka truskawkowego a potem dobiłam pysznym hot-dogiem z naszej jeszcze przedślubnej budki gdzie są zawsze swieze dodatki jestem najedzona, zadowolona i zmeczona juz dzisiejszym dniem siedze okrakiem jak wsiora i pije coca-cole z lodem

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
No to co to za wczasy? Ani opalania, ani towarzystwa? Ani kolorowych drinków? Musze się poważnie zastanowić nad położeniem się w szpitalu w poniedziałek.
kładziesz sie już w poniedziałek??
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:48   #4716
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz już skierowanie na poniedziałek?
Ja mam w pon wizytę i fajnie by było nie musieć na nią iść i zapłacić, żeby urodzić po niej... A termin w środę...
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:57   #4717
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Mi sie tez podobaja i sie zgadzam jak najbardziej

A co do samopoczucia, to jakbym siebie slyszala i wspolczuje Ci strasznie, kochanie . Moj gin powiedzial mi wtedy na ostatniej wizycie, ze on mi tylko zyczy zaleczenia w miare pokrzywki i jak najszybszego porodu, bo mecze sie jak koszerna krowa i nic z tym zrobic nie mozna, tylko plakac nade mna - a na niektore katusze tylko porod pomoze i tyle.
Juz niedlugo, niedaleko, corenka Ci wynagrodzi i na pewno bedzie przekochanym aniolkiem jak Lilo - mialyscie wszystkie racje mowiac, ze na pewno malutka mi wynagrodzi wszystkie dziady, pokrzywki, obrzeki, bole, zastrzyki i inne jazdy!!! wiec wierze, ze i u Ciebie to sie sprawdzi, babolku
bardzo dziękuję i oby się Twoje słowa sprawdziły, bo średnio sobie wyobrażam posiadanie temperamentego 4,5 latka i niemowlaka na wzór tego jaki starszak był po narodzinach...

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
roxi współczuję dolegliwości a może jakieś domowe metody by choć ciut pomogły? jakieś okłady zimne/ciepłe czy kąpiele dłuższe? albo pójście na basen? w wodzie się często nie czuje bóli,przynajmniej ja tak mam,że mi pomaga.
:
basen odpada, bo za daleko, kąpiel też.. bo mam kabinę pozostaje mi czekać na lepsze czasy

Iwonka - dzieki za kciuki i wsparcie

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:57   #4718
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
kładziesz sie już w poniedziałek??
Nie wiem w sumie czy kładę. Jadę na KTG po południu i ładnie zgłoszę, że jestem po terminie i że jeśli nie ma tłoku, to już zostanę i chętnie urodzę.
Ok, zmykam na grilla.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:01   #4719
Oliath
Zakorzenienie

Aaaaale sobie dekolt strzaskalam na Rodos
Kubulek
Stary 2013-07-06, 20:15   #4720
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem w sumie czy kładę. Jadę na KTG po południu i ładnie zgłoszę, że jestem po terminie i że jeśli nie ma tłoku, to już zostanę i chętnie urodzę.
Ok, zmykam na grilla.
hehe "chetnie urodze" ciekawie brzmi ja tez ide w poniedzialek na ktg ale jeszcze nie chce sie kłaść, poczekam do piątku to bedzie 7 dni po terminie (nie chcesie tam bujac po nic). A wyczytałam że próby z oxy nie zawsze wywołują skurcze

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Aaaaale sobie dekolt strzaskalam na Rodos
mleczarnia w pełni funkcjonujaca i opalona no nie na darmo rodziłaś w wątku Pamelowym
Stary 2013-07-06, 20:19   #4721
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
mleczarnia w pełni funkcjonujaca i opalona no nie na darmo rodziłaś w wątku Pamelowym

Nawiasem mowiac, rzeczywiscie MM poszlo juz w zapomnienie u nas
Jestem TAAAAAAAAAAAAAAAKA dumna z Lilo i z siebie tez!!!
Kubulek
Stary 2013-07-06, 20:19   #4722
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Przed chwilą widziałam i czułam jak Fi ćwiczył w brzuchu oddychanie dziwne uczucie, jak ktoś dyszy w środku...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:25   #4723
surka
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Jeśli chodzi o współlokatorów to ją mam patologie i nie zaprzyjaźniam
się odwiedzający mają mały zasób słownictwa i trochę uszy mi więdną

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:28   #4724
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Nawiasem mowiac, rzeczywiscie MM poszlo juz w zapomnienie u nas
Jestem TAAAAAAAAAAAAAAAKA dumna z Lilo i z siebie tez!!!
za pare dni przyjde po porady laktacyjne do Ciebie

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Przed chwilą widziałam i czułam jak Fi ćwiczył w brzuchu oddychanie dziwne uczucie, jak ktoś dyszy w środku...
ale że jak??? czułaś jak oddycha? :szok:
Stary 2013-07-06, 20:33   #4725
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
za pare dni przyjde po porady laktacyjne do Ciebie

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

ale że jak??? czułaś jak oddycha? :szok:
Nooo.... tak mi brzuch falował, jakby oddychał, to na pewno nie było moje tętno, bo szybciej.

Oli, a nie zsiadło Ci się mleko na słoneczku?

Surka, współczuję towarzycha

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:36   #4726
surka
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Oli miała odpowiednio podgrzane

surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:43   #4727
sarna405
Zadomowienie

hejo cały dzień mnie nie było,pojechałam do tesciów i syna i jutro też jadę.
Byłam w biedronie i kupiłam naklejki na sciane dla dzidzi
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:46   #4728
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
hejo cały dzień mnie nie było,pojechałam do tesciów i syna i jutro też jadę.
Byłam w biedronie i kupiłam naklejki na sciane dla dzidzi
tez mam te naklejki, żabki, motylki i kwiatki
Stary 2013-07-06, 20:46   #4729
tysia222
Raczkowanie

Dlaczego jak mam czas to tak mało spamujecie cooooooo?
Ja sama jakoś nie mam o czym pisać, ale jestem na bieżąco
Zauważyłam, że mam troche spuchnięte stopy i dłonie- ale tak dziwnie bo chyba bardzie prawą strone. Może to od tego, że wczoraj przez ok 5 godzin siedziałam w jednej pozycji bo byliśmy ze znajomymi na "piwie". A dziś jednak nie dałam rady tylko leżeć i powiesiłam pranie, pozwijałam, przebrałam naszą pościel i wysprzątałam 2 szafki w kuchni. Ale teraz już zalegam z nogami w zimniej wodzie i czekam na jakieś wieści o porodzikach
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:52   #4730
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
En, trzymaj sie Kochana, a moze to juz - czego Ci zycze - malenstwo pcha sie na swiat i w ramiona?

Wstawiam Lilo z dzisiejszej wyprawy na RODOS i pedze nadrabiac reszte stron poza ostatnia
malusia niunia

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Oj widziałam ze u EN coś się działo chyba jej wyszło wczorajsze skakanie na piłce do tej pory jej nie ma to pewnie rodzi
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:53   #4731
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
OPIS PORODU !!!

...

Koniec
Wysłane z aplikacji mo Forum.
Dzięki za opisik, dobrze, ze juz masz Lilę

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja tylko wywietrzyłam... Ale spowodowane to było tym, że chciałam go wyprać, ale jak zaczęłam zdejmować to zobaczyłam, że gryka jest w takich kieszonkach w tym pokrowcu i nie da się tego wyjąć I spanikowałam, bo nie wiedziałam jak to wyprać
potwierdzam, mam tak samo:/

Cytat:
:

Nie spałam za długo w nocy, ale gdzieś tam w momentach kiedy udało mi się zasnąć też śniło mi się, że En urodziła.
Anulka ale będziemy szamanki, jak się okaze, że nasze sny się dziś spełniąi

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko.. prałyście pokrowiec od materaca? czy tylko wietrzycie cały materac?
ja nie piorę bo mój nie ma jakby ochraniacza...tylko ta gryka i kokos już wsadzone:/ więc wietrzę

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

A o to i moja babuleńka Hahaha

mała Surka ale ja zbunkrowali, śliczna jest!!

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
W odpowiedzi na prośbę wstawiam prosiaka zdjęcia są dość stare, bo sprzed prawie 4 lat, ale nie zmienił się futrzak na pierwszym pląta się po podłodze i podgląda wszystko, takie ciekawskie jajo, a na drugim udowadnia mi że jest ważniejszy od mojej nauki do examów
jak napisałaś o prosiaczku to jakoś sobie wyobraziłam, ze masz ta swinke wetnamska hihihi one sa podobno bardzo inteligentne

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bardzo sie ciesze ze mialam okazje Was poznac i ze ciaze przechodzilam razem z Wami. Mocno Was sciskam. Jestescie Kochane. .
ale, obiecaj...nie opuscisz nas no ok zgodzimy się, na zaniedbanie ale nie opuszczaj:P

Cytat:
Lokatorek Antoni zaraz po urodzeniu
o bozie bozie jaki wspaniały maleńki Lokatorek Antoni

Cytat:
Helolll Dziewczynki!
Leze sobie wtulona w malutkiego Ludzika - taki maly, zgrabniutki, pachnacy. Ma na imie Antoni.

bardzo musiałas walczyć o Antoniego-imię?

nadrabiam dalej:P

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:58   #4732
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Dlaczego jak mam czas to tak mało spamujecie cooooooo?
Ja sama jakoś nie mam o czym pisać, ale jestem na bieżąco
Zauważyłam, że mam troche spuchnięte stopy i dłonie- ale tak dziwnie bo chyba bardzie prawą strone. Może to od tego, że wczoraj przez ok 5 godzin siedziałam w jednej pozycji bo byliśmy ze znajomymi na "piwie". A dziś jednak nie dałam rady tylko leżeć i powiesiłam pranie, pozwijałam, przebrałam naszą pościel i wysprzątałam 2 szafki w kuchni. Ale teraz już zalegam z nogami w zimniej wodzie i czekam na jakieś wieści o porodzikach

hehe tez mam spuchnieta prawa noge tylko i wyłącznie i za pracowitośc

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

boli mnie krocze
i ciesze sie jak dziecko

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2013-07-06 o 21:00
Stary 2013-07-06, 21:01   #4733
mela1234
Zakorzenienie

Większość dnia mnie nie było, a tu nadal ten sam wątek?
En trzymam kciuki.
Nie mam siły nic więcej pisać. Byłam w stajni, koleżanka ładną kobyłkę kupiła. Pogadałyśmy, pośmiałyśmy się i teraz podłam do łóżka. Mój mąż gdzieś się zdoił, ale się nie denerwuję. Jutro mu dam popalić. Oby mi się tylko nic nie rozwinęło dzisiaj!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:05   #4734
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Witam się i przekazuję info od Katarzynkijg - zainstalowała się w szpitalu i ... czeka do poniedziałku
Jak nic się nie wydarzy przez weekend to będą w poniedziałek myśleć o wywoływaniu. Także bidulka ma przed sobą perspektywę szalonego weekendu w szpitalu. Kazałam jej dla rozrywki kręcić sutki pod kołdrą
Katarzynko, trzymamy !!!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
A ja chciałam uroczyście poinformować, że zdaje się odchodzić mi zaczął powoli CZOP Galaretka podbarwiona lekko brązową krwią. Nie było tego mega mega mega mega dużo tak jak niejedna dziewczyna pisała, ale chyba powoli coś zaczyna się dziać no i było tego na tyle, że nie można było nie zauważyć !
Czyzbys dopiela swego?
na IP

Malinko, bidulko, oby Milenka wkrotce zaczela spac wiecej abys i Ty mogla sobie pospac

Charlize, za 37tc
TZ niezlym tekstem skwitowal dobroczynne wlasciwosci spermy

Surka, to trzymamy raz jeszcze za Lile

Domciatko, zamierzasz rodzic samotnie czy Twoj TZ tez bedzie przy porodzie? Pytam sie z czystej ciekawosci, bo wiem, ze w UK to jest naturalne, ze partnerzy a nawet inni czlonkowie rodziny uczestnicza w porodzie.

Nie rozumiem, dlaczego wiekszosci mam tak spieszno do urodzenia? Przyjdzie czas, to sie urodzi

Oliath, Lila jak zwykle sliczna , w sukienusi i czepeczku wyglada cuuudownie!! Super, ze Lila karmiona tylko naturalnie
Kurcze, szkoda, ze w UK nie robia lewatywy i nawet nie pozwola mi zastosowac czopkow, bo ja reaguje pewnie dokladnie tak jak Ty - zawsze przed okresem oraz tuz przed poronieniem mialam rozwolnienie i czasami wymioty. A przy mnie bedzie TZ

Roxi, za 36tc
I przytulam Cie mocno, szkoda, ze tak sie meczysz

Czarowniczko, to witamy z powrotem w swiecie zywych Mam nadzieje, ze po woli dochodzisz do siebie!!

Neni, za torbe
A z maszynka do wyrabiania ciasta to mnie rozczarowalas A tak na powaznie, coz to za urzadzenie, cos w stylu wypiekacza chleba?

Iwona, wiem, ze Rocky ma dostep do fb, pisala tylko, ze byc moze jutro juz wychodza, ale to nie jest pewne.
Stary 2013-07-06, 21:05   #4735
czerwony_balonik
Zadomowienie

Ale skoro En pojechała rodzić...to kto nam założy nowy wątek? Chyba że będziemy bardzo oszczędzać ten,póki nie wróci
Stary 2013-07-06, 21:07   #4736
Agrafka86
Wtajemniczenie

Mało piszecie.
Wpadłam tylko zobaczyć co z EN, ale widzę, że nic nie wiadomo. Będę podczytywać z telefonu Tżta.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:09   #4737
Oliath
Zakorzenienie

A En do kogo bedzie pisac na kom.?...
Kubulek
Stary 2013-07-06, 21:09   #4738
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Domciatko, zamierzasz rodzic samotnie czy Twoj TZ tez bedzie przy porodzie? Pytam sie z czystej ciekawosci, bo wiem, ze w UK to jest naturalne, ze partnerzy a nawet inni czlonkowie rodziny uczestnicza w porodzie.
.
mój Paul będzie ze mną.
chyba że zemdleje i go wyniosą ale mamy w planach poród rodzinny.
u mnie w szpitalu może zostać na noc nawet bez problemu ze mną.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:12   #4739
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Większość dnia mnie nie było, a tu nadal ten sam wątek?
En trzymam kciuki.
Nie mam siły nic więcej pisać. Byłam w stajni, koleżanka ładną kobyłkę kupiła. Pogadałyśmy, pośmiałyśmy się i teraz podłam do łóżka. Mój mąż gdzieś się zdoił, ale się nie denerwuję. Jutro mu dam popalić. Oby mi się tylko nic nie rozwinęło dzisiaj!
ahh te chłopy ... ja mam za oknem konia sąsiada- moze wpadniesz i sobie poogladasz- jak bedzie okazja to zrobie zdjecie i Ci wyśle pokazac najpierw sie wkurzalismy ze konia nam tylko brakuje za płotem ale teraz lubimy go sasiadów niekoniecznie- są bardzo głośni i pretensjonalni

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Katarzynko, trzymamy !!!

Czyzbys dopiela swego?
na IP

Malinko, bidulko, oby Milenka wkrotce zaczela spac wiecej abys i Ty mogla sobie pospac

Charlize, za 37tc
TZ niezlym tekstem skwitowal dobroczynne wlasciwosci spermy

Surka, to trzymamy raz jeszcze za Lile

Nie rozumiem, dlaczego wiekszosci mam tak spieszno do urodzenia? Przyjdzie czas, to sie urodzi

Oliath, Lila jak zwykle sliczna , w sukienusi i czepeczku wyglada cuuudownie!! Super, ze Lila karmiona tylko naturalnie
Kurcze, szkoda, ze w UK nie robia lewatywy i nawet nie pozwola mi zastosowac czopkow, bo ja reaguje pewnie dokladnie tak jak Ty - zawsze przed okresem oraz tuz przed poronieniem mialam rozwolnienie i czasami wymioty. A przy mnie bedzie TZ

Roxi, za 36tc
I przytulam Cie mocno, szkoda, ze tak sie meczysz

Czarowniczko, to witamy z powrotem w swiecie zywych Mam nadzieje, ze po woli dochodzisz do siebie!!

Neni, za torbe
A z maszynka do wyrabiania ciasta to mnie rozczarowalas A tak na powaznie, coz to za urzadzenie, cos w stylu wypiekacza chleba?

Iwona, wiem, ze Rocky ma dostep do fb, pisala tylko, ze byc moze jutro juz wychodza, ale to nie jest pewne.
oo to na fb pisała a nam nie dała znac jutro dostanie po uszach od ciotek wizażowych
Stary 2013-07-06, 21:13   #4740
jakierka
Zadomowienie

A my dzis w koncu odebralismy lozeczko, ktore w sklepie przetrzymywalismy jakies 3 m-ce

U nas niesamowite upaly, ledwie zyje i nie wiedzialam gdzie mam sie schowac od tej duchoty. Wiekszosc dnia spedzilismy w odwiedzinach u mamy, ktora nawet zaprosila nas na obiad Do nowego mieszkania tak i nie zdolalismy dojsc, mam nadzieje nadrobimy to jutro.

Wstawiam fotke z prawie 35tc (zaczynam jutro)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0134.jpg (72,2 KB, 74 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości