![]() |
#451 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hyhy, sprzedałam dzidziusia na noc babie i dziadowi
![]() Mąż wraca dziś między 2 a 3 w nocy, nie ma kluczy, w dodatku szwagierka jedzie z nim (bo też była w Gdańsku, i spać będzie dziś u nas, bo też nie wzięła kluczy od swojego mieszkania), więc i tak będzie zamieszanie. A gdyby jeszcze Zosia zarządziła pobudkę o 4, to chyba byśmy poumierali. Powinnam trochę chałupę ogarnąć, ale chyba walnę się na kanapę z książką ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
u nas po imprezie roczkowej, trochę mnie teściowa wkurzała bo gadała o tym braku alkoholu to jeszcze potem że szkoda że nie zrobiłam obiadu choć jedzenia było do oporu i jeszcze full zostało. Ale potem się uspokoiła.
I ogólnie było fajnie ale mała strasznie marudna i płakała strasznie bo dwójka jej idzie dziąsełko pęka, na dniach ząb będzie, a potem zaraz pewnie drugi wyjdzie. Mała dostała pieniążki, zabawki i ubrania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() POKA (pieniążki niekoniecznie, chyba pamietam, jak wyglądają, ale resztę tak) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj pół dnia poza domem, najpierw pojechaliśmy do CH, bo się oczywiście obudziłam w porę, że nie mam butów do kiecki na chrzciny, a chrzciny za tydzień
![]() kupiłam takie potem do domu na obiad i na spacer, Lu już niezłe odległości chodząc pokonuje, szkoda tylko, że oczywiście musi mieć swoje zdanie na temat tego gdzie iść i to jakoś rzadko pokrywa się z kierunkiem, w który ja chce się udać. Próba jej "zawrócenia" na właściwy tor zwykle kończy się piskiem i wrzaskiem ![]() Olcia śliczny tort ![]() Nadalka teściówka udana, nie ma co... Dobrze, że się potem uspokoiła i było ok ![]() W ciuszki widzę bogato, będzie się miała Igunia w co stroić ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-07-06 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej my po grilu, maly tak buszowal w ogrodzie ze padl w 2 sekundy!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Hej, padam na ryj! Fabi non stop szalał na wsi, ani minuty spokoju nie miałam. A jak zobaczył kota...
![]() Pożarł boczek z grilla i wypił 1,5 szklanki soku pomarańczowego. Byliśmy też na cmentarzu i tam pochłonął taki serek. Calutki! Oczywiście usnął dopiero teraz ![]() Nadalka prezenty super, a Iga urocza ![]() Aga super buty! Nie obcierają? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
A skąd mam wiedzieć czy nie, jak je dopiero dzisiaj kupiłam
![]() Chrzciny w Sando ![]()
#461 |
Zakorzenienie
|
Mamy trzeciego ząbka. Boleśnie wychodzą, oj boleśnie. Mamy nieprzespane noce, podwyższoną temperaturę i marudę dzień i noc. A to dopiero początek :/
Sorry, że ja tak z doskoku, ale mam w huk pracy, do tego mała marudna, więc jak się kładzie choć na chwilę, to albo przysypiam, albo ogarniam chałupę itp. Mam nadzieję nadrobić chociaż kilka ostatnich stron, choć będzie ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jak fajnie, my zawsze chętni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Pumcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się zgadamy jeszcze czy my damy radę, fajnie by było ![]() Pumcia ![]()
![]() |
#464 | ||
Wtajemniczenie
|
urwaliśmy się dziś z małżem na tutejsze disko a właściwie potańcówkę, pamiętam jeszcze jak się tańczy
![]() Cytat:
![]() ![]() Nadalka to Ci się trafiła "mamusia" dobrze, że potem było ok ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-07-06 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie Wy dokładnie jesteście?
![]() |
#466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak mi się też przypomniało odnośnie kota, że Fabi za nim latał: Zosia ostatnio naszemu spokoju nie daje ![]() Ale jaja: polożyłam się na kanapie i czując, że mogę przysnąć, nastawiłam sobie budzik na 23, polożyłam go nawet obok głowy. I co? I przespałam go, przespałam telefony (bo oboje od północy wydzwaniali raz po raz), dopiero telefon stacjonarny mnie obudził. Spałam jak martwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Hej my juz w prku siedzimy, malz dzis tez pracuje wiec jestemy sami, cieplutko jest
![]() Co do kota Jas od poczatku go uwielbial teraz za nim gania odkad raczkuje i tupta, ostatnio niestety wyrywa mu siersc, kot jest tak cierpliwy ze jeszze mu nic nie zrobil. Ale mialczy pzerazliwie hak Jas gociagnie:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj nie wychodzimy, jakoś kiepsko się czuję, jak bym się wczoraj spiła. I jesteśmy same do jutra przedpołudnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
A wogole to noc byla kiepska mlody marudzil przez sen ppokrzykiwal, poplakiwal, przez te cholerne zeby!
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
hej
u nas też impreza udana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz lecę się pakować,wpadnę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zadomowienie
|
cześć
zaraz jedziemy nad jezioro , ale się cieszę ![]() ![]() podbijam temat odnośnie termometrów na podczerwień , też muszę koniecznie kupić ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Mam weekend w kuchni ![]() ![]() Nadalka, Olcia super, że imprezy udane ![]() Pumcia gratulujemy ząbka ![]() Phdwao Ty chyba ostanio pisałaś, że małemu wyszedł 6 ząbek .Jeśli dobrze pamiętam to gratulujemy ![]() Tak to jest jak czyta się na komórce, a nie odpisuje na bieżąco ![]() Mała właśnie kończy drzemkę więc za chwilę będziemy zbierać się na spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cześć,
Pytałam Was o fotelik, ale widocznie nikt takiego nie kupował... Sama nie wiem co kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udanego wypoczynku życzę! |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
Iga się wyspała , męczy butle z krowim mlekiem a ja jakaś wyrzuta:/ poza tym mało mleka pije znowu . Nie wiem czy to nie przez "3".
Bebe no na chrzciny postawiłam, ale powiedziałam że na urodziny małej nie bo to jej przyjęcie, ona nie pije więc i nikt pić nie będzie. Więc poszli sobie po piwo. I dobrze. Niech przynajmniej za swoje piją ja im nie będę gęb zalewac. Poza tym nikt nic nie mówił tylko oni tacy nie nażarci na ten alkohol. Dałam zdjęcia do wywołania, jak będzie ok to dam namiar. |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy romer trifix, kilka dziewczyn kupiło fotelik romer king plus. A kilka foteliki montowane tyłem min. britax first class plus . Innych nie pamiętam. Niestety wybór fotelika to ciężka decyzja. Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-07-07 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy z decathlona, kupiliśmy trochę rzeczy na wyjazd
Bebe my nie mamy tego fotelika, ale przed kupnem polecam lekturę tego bloga http://osiemgwiazdek.blogspot.com/ facet ma naprawdę niesamowitą wiedzę w temacie
#477 | ||
Zakorzenienie
|
Hej!
Mieliśmy gości na noc ![]() Młoda śpi, na 18 squash i weekend minie... Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadalka, super, że mimo niedogodności impreza się udała! Właśnie skapnęłam się, że nie mam co założyć na roczek, heh. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Blue ja tez nie mam co zalozyc na roczek i tez uswiadomilam to sobie dzisiaj. Zaraz idziemy do lodzkiej Manufaktury to moze cos mi wpadnie w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Roczek we wtorek... Chyba muszę pogrzebać w szafie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Lu przed chwilą do mnie podeszła, wyraźnie pokazała, że chce żebym je dała moje trepy, i jak je zdjęłam to sobie je włożyła na nogi, najpierw jeden, potem drugi (cały czas stojąc)
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.