Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-07, 16:26   #2161
stupify
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
A on na nia też ma ciągle ochotę?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

No powiedz jakim

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Nie obwinaj się o nic. On teraz demonstracyjnie będzie próbował udowodnić, że się świetnie czuje, żeby znajomi Ci to przekazali. Przecież nie będzie pisał, że mu smutno i źle i zaraz się rozpłacze :P
Wątpie, on ma teraz okres picia, ćpania i szuka laski do wyruchania. Ponoć miał ostatnio ochotę na 16latkę A za 2 lata 30 mu stuknie
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 16:27   #2162
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Nie obwinaj się o nic. On teraz demonstracyjnie będzie próbował udowodnić, że się świetnie czuje, żeby znajomi Ci to przekazali. Przecież nie będzie pisał, że mu smutno i źle i zaraz się rozpłacze :P
Racja.Już mi lepiej! Właśnie,on dobrze wie,że ja piszę do koleżanek żeby one mi pisały co wstawia ,a najgorzej ,że jutro go widzę,bo jest ze mną na kursie prawa jazdy.Niech to szlag :/
Stary 2013-07-07, 16:28   #2163
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
No powiedz jakim [COLOR="Silver"]
że jak nie znajdę nikogo innego to on jest
Stary 2013-07-07, 16:29   #2164
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Aj dziewczyny.. czuje się tak jak Wy. Chciałabym przy nim być..
To bez sensu,odpuśćmy sobie wszystkie Cholera czemu to jakie takie trudne!!!
Stary 2013-07-07, 16:31   #2165
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Aj dziewczyny.. czuje się tak jak Wy. Chciałabym przy nim być..

Przyjeżdżaj do Warszawy, idziemy na imprezę widzę, że zdecydowanie brakuje Ci tego!
Stary 2013-07-07, 16:34   #2166
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjeżdżaj do Warszawy, idziemy na imprezę widzę, że zdecydowanie brakuje Ci tego!
ja też chcę na porządną imprezę w Warszawie
Stary 2013-07-07, 16:38   #2167
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
ja też chcę na porządną imprezę w Warszawie

Mam nadzieję, że wiesz co mówisz i wiesz czego chcesz. Bo ze mną po tej imprezie możesz mieć ciężki powrót do domu
Stary 2013-07-07, 16:52   #2168
ama09
Zakorzenienie

Takie chwilowe odcięcie się jest dobre.. Ale potem znów będę o nim myśleć.
Wiem, że źle robi wobec mnie... ale no nie mogę... co za idiotka ze mnie.
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 16:59   #2169
nieogarnietaaa
Przyczajenie

[QUOTE=CheriCheriLady;4167 7080]Kurde,mam wrażenie,jakbym to ja pisała,no identyko sytuacja.Tłumaczyłam mu-nigdy Cię nie zdradziłam,ba,nie przechodzi mi przez głowę taka myśl,a Ty na mnie wrzeszczysz i mówisz ,że kochasz.A on:że raz czy dwa powiedziałem spier**** to nic nie znaczy.Kochający facet ? Ja tak samo myślę ( jestem rok młodsza od Ciebie ) ,ale to głupota! Byłam rok.Schodziłam się z nim i rozstawałam wiele razy,bo jest ze mną w jednej klasie :/ Jeszcze rok męczarni patrzenia na niego itd. ([COLOR="Silver"]

własnie... myśle, że po prostu są niedojrzali.. nie dojrzali do związku opartym na zaufaniu, SZAUCNKU przede wszystkim.. no tak, co sie stało, że napisał ci "spierdalaaj" jasne nic, ale gdybyśmy to my napisały, to nie chce nawet myslec co by sie dzialo.. chyba nie ma sensu marnować czasu.. bo ucieka, i to szybko.. a chyba nie byłybysmy do konca szczesliwe w tych zwiazkach ?
nieogarnietaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 17:03   #2170
chillin0411
Zadomowienie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Jezu kobiety ratujcie. Wspominałam jakiś czas temu, że przyłapałam mojego ex i przyjaciółkę w dwuznacznej sytuacji. Było między nami spięcie, które zostało wyjaśnione. Nie dopytywałam się, udałam że spłynęło to po mnie, a ona poczuła się bezkarnie. Wszystko spoko, tylko że ona nadal ma na niego ochotę! I co najśmieszniejsze nie kryje się z tym przy mnie! Gdy jesteśmy razem ciągle o nim wspomina, chwali się, że się z nim widziała... a gdy był u mnie odebrać dokument wypytywała i żądała dokładnego przebiegu tego spotkania, chciała znać każde słowo. Cholera jasna! Spędziła z nim garstkę czasu, a udaje teraz wszechwiedzącą i ma najwięcej do powiedzenia na jego temat!!!! ale jestem wściekła

Kurde...ale co to za przyjaciolka skoro leci na twojego ?
Tylko zawsze musimy pamietac ze obie strony sa winne. Jezeli ona mu sie podoba to moze starac sie zerwac ich kontakt ? Tylko po jakims czasie moze zaczac podobac mu sie inna ;// musicie chyba o tym porozmawiac...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

[QUOTE=nieogarnietaaa;4167 7994]
Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Kurde,mam wrażenie,jakbym to ja pisała,no identyko sytuacja.Tłumaczyłam mu-nigdy Cię nie zdradziłam,ba,nie przechodzi mi przez głowę taka myśl,a Ty na mnie wrzeszczysz i mówisz ,że kochasz.A on:że raz czy dwa powiedziałem spier**** to nic nie znaczy.Kochający facet ? Ja tak samo myślę ( jestem rok młodsza od Ciebie ) ,ale to głupota! Byłam rok.Schodziłam się z nim i rozstawałam wiele razy,bo jest ze mną w jednej klasie :/ Jeszcze rok męczarni patrzenia na niego itd. ([COLOR="Silver"]

własnie... myśle, że po prostu są niedojrzali.. nie dojrzali do związku opartym na zaufaniu, SZAUCNKU przede wszystkim.. no tak, co sie stało, że napisał ci "spierdalaaj" jasne nic, ale gdybyśmy to my napisały, to nie chce nawet myslec co by sie dzialo.. chyba nie ma sensu marnować czasu.. bo ucieka, i to szybko.. a chyba nie byłybysmy do konca szczesliwe w tych zwiazkach ?
Dziewczyny...bo nam sie wydaje,ze to ci jedyni ale jestem pewna , ze po rozstaniu znalazlybyscie tŻ ktorzy nosili by was na rekach jestem mądra,a sama boje sie,ze nie znalazlabym juz nikogo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.06.11
chillin0411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 17:04   #2171
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Wiem,ale jeśli nie będziemy mieli ze soba kontaktu to nie będzie możliwości wrócenia do siebie.. a mi się gdzies tam nadal nadzieja tli..
Nie masz racji, wrócić zawsze można. Moim zdaniem 100 razy bardziej prawdopodobny jest scenariusz, że odcinasz się od niego, zaczynasz nowe życie i za kilka miesięcy on puka do Twoich drzwi niż że jesteś chętna i szukasz kontaktu, a on stwierdza, że jednak się mylił i Cię kocha. Powiem szczerze, że sama myślę, że ta pierwsza opcja byłaby fajna, kto wie, może łaskawie dałabym się przebłagać To on zerwał, więc niech on się stara jeśli macie jeszcze kiedykolwiek być razem Uwierz mi, to nie jest Twoje zadanie.

Cytat:
Napisane przez EntiEnti Pokaż wiadomość
Zwiazek jest bardzo swiezy, a ja nie mam ochoty na dodatkowe cierpienie, wiec hm..zerwac? czy jestem bluszczem? Jak mu to przeltumaczyc, jestem pewna ze on w tym nic zlgo nie widzi. Z reszta...jakis niesmak pozostal.
Ja bym nie zerwała, tylko poważnie pogadała i powiedziała, że nie akceptuję tego. Miałam podobną sytuację na początku związku z moim eks i później jeszcze 3 lata byliśmy razem, więc nigdy nic nie wiadomo

Dziś też troszkę tęsknię za eksem, chwilami było nam super we dwójkę i żałuję, że nie dbaliśmy o to bardziej. Ale z drugiej strony on zawinił jeszcze bardziej niż ja, a nawet się do tego nie przyznaje więc nie będę sobie tego wyrzucać. Dla niego widocznie niewiele to wszystko znaczyło, a sama, bez jego pomocy nie byłam w stanie budować tego związku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 17:04   #2172
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stupify Pokaż wiadomość
Wątpie, on ma teraz okres picia, ćpania i szuka laski do wyruchania. Ponoć miał ostatnio ochotę na 16latkę A za 2 lata 30 mu stuknie

Hahaha, chłopinka jakoś musi się dowartościować Spoko, mój były to też ostry ćpun i alkoholik, ma 25 lat i nie sądzę, że wytrzeźwiał od momentu swoich 20 urodzin
Może też już żadna go nie chce, więc uderza do 16 latek?
Stary 2013-07-07, 17:58   #2173
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, chłopinka jakoś musi się dowartościować Spoko, mój były to też ostry ćpun i alkoholik, ma 25 lat i nie sądzę, że wytrzeźwiał od momentu swoich 20 urodzin
Może też już żadna go nie chce, więc uderza do 16 latek?
No to piątka
Zapewne i tak jest, która mądra by na takiego poleciała Ja próbowałam pomóc, ale życie na dłuższą metę bez trawki i innych używek nie wchodziło w grę...
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 18:11   #2174
ama09
Zakorzenienie

Przemówcie mi do rozumu, proszę!!! Może ja powinnam to zobaczyć w końcu! Zaczęłam sobie robić listę rzeczy przez które nie warto się z nim zadawać:
- okłamuje, zdradzał-> spotykał się i pisał z byłą i jakąś inną laską.
- tchórz
- jego dom rodzinny jest 600km stąd
- wpędza mnie w poczucie winy
- brak prawa jazdy, samochodu, mieszkania
- brak pomocy rodziców, rodziny
- moja mama go nie polubiła
Stary 2013-07-07, 18:13   #2175
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
Tak to jest, chłopy potrafią namieszać w głowie, a później się męcz!
Stary 2013-07-07, 18:25   #2176
ergo_proxy
Raczkowanie

Angry Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Nic to nie daje. Myślałam, że mi przechodzi i nic. Zamiast się cieszyć, przepłakałam pół nocy z soboty na niedzielę. No i po co, skoro on się teraz z nową lansuje po wspólnych znajomych. Nienawidzę mojego życia. Nienawidzę.

A przynajmniej ci, których spotkałam
ergo_proxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 18:37   #2177
Marycha1977
Rozeznanie

ech.....ciężki dzień miałam,.........chyba dlatego ze wolny nie mogę opanować złych mysli, ale pewnie jutro bedzie lepiej bo ide do pracy
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 18:49   #2178
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Nie masz racji, wrócić zawsze można. Moim zdaniem 100 razy bardziej prawdopodobny jest scenariusz, że odcinasz się od niego, zaczynasz nowe życie i za kilka miesięcy on puka do Twoich drzwi niż że jesteś chętna i szukasz kontaktu, a on stwierdza, że jednak się mylił i Cię kocha. Powiem szczerze, że sama myślę, że ta pierwsza opcja byłaby fajna, kto wie, może łaskawie dałabym się przebłagać To on zerwał, więc niech on się stara jeśli macie jeszcze kiedykolwiek być razem Uwierz mi, to nie jest Twoje zadanie.
Eh no ale jak, jak nie ma się kontaktu...? Aon chyba dalej myśli,że się nie może odzywać..bez sensu..
eh. moje serce krwawi. a to już tyle czasu...
Stary 2013-07-07, 19:04   #2179
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieogarnietaaa Pokaż wiadomość
Dokładnie,mówiłam mu to,że nie chciałabym znać jego reakcji gdybym to ja powiedziała kilka razy spier**** albo "Ty jakaś pier***** jestes"...Oczywiście,że nie ma sensu.Co nam to da ,że będziemy się przejmowały non stop?Nie byłybyśmy,z tego względu,że byłoby dobrze przez ich czułe słówka,ale na miesiąc,dwa.A co dalej?Znów to samo.A my?Znowu płacz.Koło się zamyka.No sens...Lepiej teraz przecierpieć ,a potem znaleźć prawdziwą miłość swojego życia!

Cytat:
Napisane przez nieogarnietaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny...bo nam sie wydaje,ze to ci jedyni ale jestem pewna , ze po rozstaniu znalazlybyscie tŻ ktorzy nosili by was na rekach jestem mądra,a sama boje sie,ze nie znalazlabym juz nikogo
Tak to prawda.On ciągle mi mówił:ciekawe,czy znajdziesz takiego co będzie znosił twoje humorki jak ja.I zaczęłam tak samo myśleć.Może to ja jestem ta zepsuta
Cytat:
Napisane przez xXxMagdaLena Pokaż wiadomość
Tak to jest, chłopy potrafią namieszać w głowie, a później się męcz!
Otóż to My kobiety jesteśmy bardziej emocjonalne od nich,przeżywamy wszystko 10razy mocniej,a oni...Imprezki po rozstaniu,nowe dziewczyny...A ja nawet nie potrafię myśleć o tym,że mogłabym podrywać kogoś na imprezie,lub cokolwiek co związane z jakimś typkiem.
Cytat:
Napisane przez ergo_proxy Pokaż wiadomość
Nic to nie daje. Myślałam, że mi przechodzi i nic. Zamiast się cieszyć, przepłakałam pół nocy z soboty na niedzielę. No i po co, skoro on się teraz z nową lansuje po wspólnych znajomych. Nienawidzę mojego życia. Nienawidzę.
Nie myśl tak...I co cały czas będziemy patrzyły na swoich ex?Po co to komu?To trudne,ale cholera jasna,mamy swoje życie i mamy je marnować a potem żałować?Skoro się każda z nas rozstała z ex lub oni to zrobili,to znaczy ,że po prostu nie byliśmy dla siebie przeznaczeni i trzeba im pozwolić znaleźć swoją prawdziwą miłość i my tak samo!To cholernie trudne,ale ja zauważyłam po sobie,że nawet nie chce mi się już za nim płakać.A kiedyś?Cały dzień ,całą noc przy tym napadając go telefonami.Masakra

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
ech.....ciężki dzień miałam,.........chyba dlatego ze wolny nie mogę opanować złych mysli, ale pewnie jutro bedzie lepiej bo ide do pracy
Jutro będzie lepiej Ja też jak cały dzień siedzę w domu to rozmyślam i same negatywne myśli rodzą się w głowie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 19:12   #2180
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie,mówiłam mu to,że nie chciałabym znać jego reakcji gdybym to ja powiedziała kilka razy spier**** albo "Ty jakaś pier***** jestes"...Oczywiście,że nie ma sensu.Co nam to da ,że będziemy się przejmowały non stop?Nie byłybyśmy,z tego względu,że byłoby dobrze przez ich czułe słówka,ale na miesiąc,dwa.A co dalej?Znów to samo.A my?Znowu płacz.Koło się zamyka.No sens...Lepiej teraz przecierpieć ,a potem znaleźć prawdziwą miłość swojego życia!

Tak to prawda.On ciągle mi mówił:ciekawe,czy znajdziesz takiego co będzie znosił twoje humorki jak ja.I zaczęłam tak samo myśleć.Może to ja jestem ta zepsuta

Otóż to My kobiety jesteśmy bardziej emocjonalne od nich,przeżywamy wszystko 10razy mocniej,a oni...Imprezki po rozstaniu,nowe dziewczyny...A ja nawet nie potrafię myśleć o tym,że mogłabym podrywać kogoś na imprezie,lub cokolwiek co związane z jakimś typkiem.

Nie myśl tak...I co cały czas będziemy patrzyły na swoich ex?Po co to komu?To trudne,ale cholera jasna,mamy swoje życie i mamy je marnować a potem żałować?Skoro się każda z nas rozstała z ex lub oni to zrobili,to znaczy ,że po prostu nie byliśmy dla siebie przeznaczeni i trzeba im pozwolić znaleźć swoją prawdziwą miłość i my tak samo!To cholernie trudne,ale ja zauważyłam po sobie,że nawet nie chce mi się już za nim płakać.A kiedyś?Cały dzień ,całą noc przy tym napadając go telefonami.Masakra

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Jutro będzie lepiej Ja też jak cały dzień siedzę w domu to rozmyślam i same negatywne myśli rodzą się w głowie...
tak pilnowalam swoich mysli, dzis wymknely mi sie spod kontroli.........nienawid ze tego
Stary 2013-07-07, 19:16   #2181
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
tak pilnowalam swoich mysli, dzis wymknely mi sie spod kontroli.........nienawid ze tego
A wiesz,że ja dzisiaj to samo miałam.Było już idealnie wszystko poukładane i znów od nowa zaczynam wszystko układać...
Stary 2013-07-07, 19:21   #2182
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
A wiesz,że ja dzisiaj to samo miałam.Było już idealnie wszystko poukładane i znów od nowa zaczynam wszystko układać...
nie wiem ile razy jeszcze tak bede miala, mam dosc tego...............
Stary 2013-07-07, 19:23   #2183
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Kochana, musisz jakoś przez to przejść, innej rady po prostu nie ma. Tak to jest w życiu- osoby, na których nam zależy, mają to gdzieś i na odwrót- mamy gdzieś kogoś, kto o nas zabiega. Taka jest kolej rzeczy.

Miałam kiedyś takie podejście jak Ty- płakałam, wydzwaniałam, ale potem sobie dałam spokój, po co tracić czas na kogoś, kto nas źle traktuje, po co? Uczucia uczuciami, emocje emocjami, ale powinnaś troszkę się uspokoić i przestać się narzucać.
Zajmij się sobą, swoim hobby/pasją, wyjdź do ludzi i zostaw ten telefon! Rozumiem, że patrzenie na Twojego ex może być czymś nieprzyjemnym, ale bądź tward
Do mnie np. od 2 dni wydzwania ex, a ja jestem twarda i nie odbieram. Zablokowałam jego profil na fb i koniec. A jeszcze pół roku temu mazałam się, marzyłam, żeby do mnie wrócił, żeby się odezwał, bo to moja pierwsza prawdziwa miłość. A teraz co? Mam go gdzieś. Da się? Da. Głowa do góry! [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

[/C

Dokładnie, ja też poczułam ulgę. Aż koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że coś za bardzo rozpromieniona jestem [COLOR="Silver"]

[SIZE.
Racja Zdrówka!
Ja do niego nie odzywalam sie 2 tygodne on rownież do mnie nie pisał.Dopiero wczoraj postanowiłam sie do niego odezwać i zadzwonić.Dzisiaj napisałam mu SMS i przeprosilam za moje zachowanie i za to ze tak wydzwanialam.Pisałam,ze jestem nad jeziorem i jak ma ochotę to moze przyjechac.Po 2 minutach zaczął męczyć mnie sygnalami,nie wiem czy nie miał nic na koncie ale oddzwonilam do niego,mówił żebym po niego przyjechała nie no szok
On autobusem nie dojedzie
Nigdy wiecej juz sie do niego nie odezwę bo robi z siebie krolewicza nie masakra
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 19:30   #2184
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem ile razy jeszcze tak bede miala, mam dosc tego...............
Brak słów...Ja teraz siedzę ze łzami w oczach i oglądam wspólne zdjęcia...Na dodatek jutro go znów widzę,zapewne zaczepię go i porozmawiam chociaż pewnie usłyszę tylko:nie chce z tobą gadać,powiedziałaś swoje i tego się trzymaj. To prawda...Ale to takie trudne
Stary 2013-07-07, 19:33   #2185
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Ja do niego nie odzywalam sie 2 tygodne on rownież do mnie nie pisał.Dopiero wczoraj postanowiłam sie do niego odezwać i zadzwonić.Dzisiaj napisałam mu SMS i przeprosilam za moje zachowanie i za to ze tak wydzwanialam.Pisałam,ze jestem nad jeziorem i jak ma ochotę to moze przyjechac.Po 2 minutach zaczął męczyć mnie sygnalami,nie wiem czy nie miał nic na koncie ale oddzwonilam do niego,mówił żebym po niego przyjechała nie no szok
On autobusem nie dojedzie
Nigdy wiecej juz sie do niego nie odezwę bo robi z siebie krolewicza nie masakra
No i po co do niego pisałaś? Znów będziesz przez niego płakała. A 2 tygodnie się do niego nie odzywałaś? Mało...
I jeszcze ta propozycja z przyjazdem nad jezioro. Daj sobie spokój
Stary 2013-07-07, 19:33   #2186
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Brak słów...Ja teraz siedzę ze łzami w oczach i oglądam wspólne zdjęcia...Na dodatek jutro go znów widzę,zapewne zaczepię go i porozmawiam chociaż pewnie usłyszę tylko:nie chce z tobą gadać,powiedziałaś swoje i tego się trzymaj. To prawda...Ale to takie trudne
trudne.....jak całe zycie
Stary 2013-07-07, 19:37   #2187
apolonja
Raczkowanie

Cytat:

Nie oglądaj tych zdjęć! Masz możliwość zmiany miejsca pracy?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:

Zdarza się każdemu. Ważne, że chcesz walczyć z tym.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 19:38   #2188
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Nie oglądaj tych zdjęć! Masz możliwość zmiany miejsca pracy?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Zdarza się każdemu. Ważne, że chcesz walczyć z tym.
walcze codziennie..............n ie wiem skad biore sily
Stary 2013-07-07, 19:39   #2189
ama09
Zakorzenienie

dla mnie to już nie ma ratunku
Stary 2013-07-07, 19:39   #2190
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
walcze codziennie..............n ie wiem skad biore sily
Jesteś po prostu silną kobietą! Wszystkie jesteśmy, tylko szkoda, że czesto o tym zapominamy.

Głowa do góry!!!

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości