Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 14:14   #2431
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dlaczego nie ? Pomimo wzrostu masz ładne, długie nogi i jesteś zgrabna. Nie wydaje mi się żeby taka marynarka wyglądała na Tobie niekorzystnie.

Poznanianki, czy ktoraś z Was była w ostatnich dniach w Zarze na Malcie albo w Plazie ?
Ja nie mam w rzeczywistości tak długich nóg jak wychodzą na zdjęciu, raczej mam nóżki jak u kaczuszki ale dziękuję
Ja byłam w Plazie, nawet kilka razy
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41665097]mierzyłam ją, mam 169cm, wg mnie nadaje się tylko do obcasów, inaczej skraca sylwetkę bo jest długa, ale super leży sięgała mi kilka cm za tyłek[/QUOTE]
kurcze, długa spodobała mi się na fantastic
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 14:17   #2432
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja nie mam w rzeczywistości tak długich nóg jak wychodzą na zdjęciu, raczej mam nóżki jak u kaczuszki ale dziękuję

mi też
w końcu jej nie wzięłam bo nie zawsze noszę obcasy (ostatnio to nawet coraz rzadziej), ale polecam zmierzyć
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 15:26   #2433
marylinda
BAN stały

Jakiś czas tu nie zaglądałam, dziś nadrobiłam 10 stron zaległości.

Miałam sporo planów na ten tydzień, niestety choroba zatrzymała mnie w domu, więc przeglądam strony z różnymi dodatkami.
Co myślicie o tej, skórzane torbie? Podoba mi się, ale zastanawiam się czy nie jest zbyt masywna...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 634193_main.jpg (13,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 634193_rollover.jpg (15,1 KB, 29 załadowań)
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 17:13   #2434
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

A widziałaś może zarową beżową torebkę jaką ma Migotka ? Na stronie zostały tylko czarne, na Malcie także nie ma.

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1198115.html
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 17:36   #2435
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41665173]mi też
w końcu jej nie wzięłam bo nie zawsze noszę obcasy (ostatnio to nawet coraz rzadziej), ale polecam zmierzyć [/QUOTE]
Właśnie nie mam kiedy zmierzyć... dzisiaj muszę się uczyć, bo w nocy nie mogę spać i odsypiam w dzień więc się nie wybiorę no i XS może być szybko wymiecione dlatego myślałam o kliknięciu i ewentualnym oddaniu, ale też nie chce blokować pieniędzy
Cytat:
A widziałaś może zarową beżową torebkę jaką ma Migotka ? Na stronie zostały tylko czarne, na Malcie także nie ma.

Widziałam ją chyba w Malcie, ale to jakoś na początku wyprzedaży.. Nawet chwyciłam i się zastanawiałam czy to "ta". Mam wrażenie, że torebki są wszędzie w pojedynczych sztukach.
Stary 2013-07-06, 17:38   #2436
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, do mojej figury i wzrostu (163) chyba marynarka z załącznika nie bardzo, co?
Ja bym mierzyła, a nuż będzie fajnie wyglądać Ja np. jestem parę cm wyższa, ale źle się czuję w takich dłuższych marynarkach, raz mierzyłam i się zniechęciłam

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość

Miałam sporo planów na ten tydzień, niestety choroba zatrzymała mnie w domu, więc przeglądam strony z różnymi dodatkami.
Co myślicie o tej, skórzane torbie? Podoba mi się, ale zastanawiam się czy nie jest zbyt masywna...
Dla mnie Ma dziwny kształt jak dla mnie, taki jamnikowaty Ale to Tobie ma się podobać! Chociaż z drugiej strony, skoro sama masz wątpliwości, to może warto poszukać czegoś fajniejszego? Szczególnie, że skórzana torebka to inwestycja na parę lat przynajmniej
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 18:06   #2437
carpaibex
Zakorzenienie

Migotko, mogę Cię prosić o numer referencyjny torebki ? Podzwonię, popytam.
Stary 2013-07-06, 18:19   #2438
Olcia
Zakorzenienie

Kliknęłam dwie

carpabex, jakbym znalazła ją w Plazie to Ci kupię po egzaminie w pon. może będę miała już do odbioru błyszczące czółenka to się rozejrzę. Może też przejdę się jutro w ramach rozluźnienia przed egzaminem, chociaż nie wiem czy to dobry pomysł zaczynam się strasznie denerwować i wiem ile nie umiem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rozowa.jpg (16,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg surdut.jpg (15,7 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-07-06, 18:46   #2439
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknęłam dwie

carpabex, jakbym znalazła ją w Plazie to Ci kupię po egzaminie w pon. może będę miała już do odbioru błyszczące czółenka to się rozejrzę. Może też przejdę się jutro w ramach rozluźnienia przed egzaminem, chociaż nie wiem czy to dobry pomysł zaczynam się strasznie denerwować i wiem ile nie umiem...
Byłabym wdzięczna (btw. Zara w Plazie jest większa niż w Starym Browarze, bo nigdy nie byłam ?) A egzaminem się nie przejmuj, na pewno świetnie dasz sobie z nim radę
Stary 2013-07-06, 18:56   #2440
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Byłabym wdzięczna (btw. Zara w Plazie jest większa niż w Starym Browarze, bo nigdy nie byłam ?) A egzaminem się nie przejmuj, na pewno świetnie dasz sobie z nim radę
oj nie umiem powiedzieć czy większą ma powierzchnię...ale raczej jest mniej oblegana niż ta w bro ze względu na położenie chociaż i tu są czasem kolejki do przymierzalni itd. w sumie we wszystkich trzech zarach udało mi się kupować perełki pod koniec wyprzedaży

ehh, mam nadzieję, trzymajcie kciuki w pon od 12
Stary 2013-07-06, 19:07   #2441
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie umiem powiedzieć czy większą ma powierzchnię...ale raczej jest mniej oblegana niż ta w bro ze względu na położenie chociaż i tu są czasem kolejki do przymierzalni itd. w sumie we wszystkich trzech zarach udało mi się kupować perełki pod koniec wyprzedaży

W moim przypadku zawsze jest tak, że kiedy idę na kolokwium/egzamin niepewna, zdaję bez problemu. Gorzej, kiedy mam wrażenie, że wszystko umiem i powinno pójść gładko (czyt. egzamin z chemii, z którego miałam poprawkę).
Stary 2013-07-06, 19:34   #2442
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Migotko, mogę Cię prosić o numer referencyjny torebki ? Podzwonię, popytam.
4317/204/098 - mam nadzieje, że to to

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:40   #2443
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Będę trzymać kciuki!
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:40   #2444
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
4317/204/098 - mam nadzieje, że to to
Dziękuję
Stary 2013-07-06, 21:55   #2445
elizka1987
Zakorzenienie

Pojechałam dzisiaj na wyprzedażowe zakupy. Niestety przeceny są jeszcze słabe. Kupiłam tylko legginsy z zary. Za to zaszalałam w IKEA. Gdyby nie to, że moim transportem był tramwaj pół sklepu bym wykupiła . Ma może, któraś z was zaparzarkę do kawy z IKEA. Ona niby jest do espresso ale zastanawiam się czy można jej użyć do zrobienia zwykłej kawy.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 23:59   #2446
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Pojechałam dzisiaj na wyprzedażowe zakupy. Niestety przeceny są jeszcze słabe. Kupiłam tylko legginsy z zary. Za to zaszalałam w IKEA. Gdyby nie to, że moim transportem był tramwaj pół sklepu bym wykupiła . Ma może, któraś z was zaparzarkę do kawy z IKEA. Ona niby jest do espresso ale zastanawiam się czy można jej użyć do zrobienia zwykłej kawy.
Zazdroszczę, czuję niedobór świeczek Za to kupiłam dziś sobie blender!
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 11:09   #2447
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
Ale u mnie dzisiaj cudownie Po obiedzie jedziemy nad jeziorko Trzeba się troszkę opalić Wczoraj przysnęło mi się na balkonie i troszkę dekolt mi przyróżowiło
Zaraz się będę szykować na obiad, bo zapraszam mamę i małżona z okazji mamy imienin i dzisiejszych małżonowych urodzin Małżon myśli, że prezentu jeszcze nie kupiłam, a prezent dostanie podczas obiadu Ciekawi mnie jego mina

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Wstydzę się trochę, bo przesadziłam z zakupami, ale promocje w Sephorze skutecznie mnie skusiły

W sumie wzbogaciłam się o dwa zestawy Benefit przecenione o 50%. Jeden to zestaw cieni nude (mój to ten po lewej stronie na zdjęciu a drugi to zestaw miniaturek produktów rozświetlających. Każdy zestaw wyszedł w granicach 65zł - polecam jak ktoś chce przetestować produkty Benefit

Skusiłam się też na podkład Lancome Teint Idole Ultra 24h (małe opakowanie 15ml / cena około 40zł) - także przeceniony 50%

W MACu natomiast do kasy powędrowałam z różem którego zamierzam używać jako bronzera (odcień Harmony - cudowny herbatnikowy beż bez żadnych pomarańczowych tonów i rozświetlaczem MAC Lightscapade

link do rozświetlacza: http://urbanstateofmind.blogspot.com...j-zagadki.html

link do różu:
http://wszystkocomniezachwyca.blogsp...h-harmony.html
(kolor zdecydowanie taki jak na zdjęciu po lewej stronie)
Ale świetne zakupy Zazdroszczę!!! Szkoda, że w Poznaniu nie ma Mac'a

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wczoraj byłam na zakupach, w końcu znalazłam idealną czarną letnią sukienkę i czarny kombinezon, również letni. A to wszystko, ku mojemu zaskoczeniu, w H&M. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy ta sieciówka nie oferuje nic ciekawego, ale weszłam i to była bardzo dobra decyzja
Ponadto kupiłam m.in. książkę Lekcje Madame Chic. Połowa lektury za mną. Na początku jest rozdział dotyczący odżywiania się. Po nim zniechęciłam się nieco do książki, bo wszystko co jest tam opisane już wiedziałam. Oczywiście nie traktuję tej pozycji jako poradnika, który przekaże mi jak żyć, ale liczyłam, że jednak czegoś się dowiem, coś mnie zainspiruje. Jednak dalej jest już lepiej - książka coraz bardziej wciąga, można się z niej czegoś dowiedzieć. Moim zdaniem jest łatwa, lekka i przyjemna, także polecam, choć spodziewałam się czegoś więcej. Może druga połowa jeszcze mnie zaskoczy

Dziękuję za wiadomość. Ja również zajrzałam do H&M i okazało się to być dobrą decyzją, bo wróciłam z sukienką i kombinezonem

Panie, które zakładają sukienki typowo weselne (i to jeszcze tandetne) to na wakacjach za granicą częsty widok. Do tego szpileczki i są gotowe na podbój kraju (a często również i mężczyzn). W ogóle jak widzę jak zachowują się niektóre turystki to aż jestem zdziwiona, że tacy ludzie istnieją
Dziękuję za trzymanie kciuków
Co do teściowej to współczuję. Domyślam się, że to wydaje się być zabawne, ale dla Ciebie jest męczące. Ja mieszkam w domu, a obok na podwórku mieszka moja babcia. Podziwiam moją mamę, że tyle lat wytrzymała, tym bardziej, że ma ją tuż obok. Ta kobieta jest tak toksyczna, że sobie nie wyobrażasz. Kiedy urodziła się moja siostra, ja miałam trzy lata, a tata gdzieś ze mną pojechał, to mama wzięła malutką Asię i zapukała do babci z uśmiechem pytając "Przyszłam na kawę. Mogę?". Babcia zamknęła jej drzwi przed nosem. Mama oczywiście wróciła do domu cała zapłakana. Dodam, że u babci wtedy siedziała ciocia, wujek i kilka innych osób. Zresztą podobnych sytuacji były setki. Jak ta kobieta do nas przychodzi (a przychodzi codziennie, bo jej się nudzi) to krew mnie zalewa. Czuję do niej taką nienawiść, że chyba nikt sobie nie potrafi tego wyobrazić. A do tego nie puka. Ba, często skrada się, nawet tego nie ukrywa Trzy dni temu powiedziałam jej, że tak się skrada, że człowiek może się wystraszyć, na co ona zareagowała "Do swoich to nie trzeba pukać. A tu nie ma żadnych kawalerów to tym bardziej. Wy to nie macie wzięcia?" i zaczęła się historia o tym jak sto lat temu Franek się za nią uganiał. Pomijam, że moja siostra ma chłopaka. Ja odpowiedziałam: "Tak, nie mamy wzięcia. Zresztą nie jestem taka, żeby brać pierwszego lepszego, mam swoje wymagania". No kurczę, co za kobieta. Jak tak można powiedzieć do wnuczki? Oczywiście miała na celu zrobić mi przykrość, ale nie udało jej się.

Dziękuję Na początku bardzo to przeżywałam, rozpłakałam się Mama i przyjaciółka mnie pocieszyły. Ochłonęłam i jest dobrze. Egzaminy budzą we mnie tyle emocji, że to aż nienormalne... W każdym razie dowiedziałam się, że tego dnia prawie wszyscy nie zdali. Nie pociesza mnie to, bo życzyłam moim koleżankom, żeby to zaliczyły, ale przynajmniej wiem, że brak zaliczenia nie wynikał z mojej niewiedzy.
Świetne zakupy, będziesz miała co opisywać na nowym blogu. Kiedy rozpoczynasz?
Czyli książki nie polecasz? Myślałam nad jej zakupem, ale teraz już sama nie wiem. Może pojawi się w bibliotece i ją dorwę, wtedy sobie przeczytam

O kurczę, współczuję Ci takie złośliwej babci!!! Twoja mama musi mieć anielską cierpliwość do niej!!! Babcia zawsze kojarzy mi się z ciepłem, miłością i niesłychaną cierpliwością, a to, co Ty piszesz...Masakra!!! Choć moja teściowa będzie taka sama, jak Twoja babcia Złośliwa do szpiku kości
Nie rozumiem, jak można zamykać przed nosem drzwi własnemu dziecku, czy też w tak chamski sposób dogryzać wnukom?? A tego wpraszania się i wchodzenia do domu bez pukania -
Może wyślemy Twoją babcię z moją teściową gdzieś daleko, daleko, żeby ich już więcej nie oglądać

NIe martw się egzaminem. Wiem, że łatwo mi się mówi, ale miałam taką samą sytuację. Też byłam wykuta, a okazało się, że nie zdałam. Inaczej przyjmuje się niezdany egzamin, jak się nic nie umie, ale kiedy człowiek umie wszystko, a okazuje się, że nie zdał, to można się załamać. W następnym terminie na pewno zdasz- nie ma innej opcji!!!
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 11:10   #2448
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna, choć chyba mało pojemna

Cytat:

W Plazie też jej nie widziałam

Cytat:
Kliknęłam dwie

Olcia, zdasz!!! Dobrze, że się troszkę rozluźniłaś przed egzaminem. Nie można cały czas tylko zakuwać
Bardzo fajne marynarki

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Blender to jedno z lepszych urządzeń w domu
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 11:58   #2449
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

nie przekonuje mnie jej kształt
Stary 2013-07-07, 14:49   #2450
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Blender mam od mamy . A jak nowa praca? Wszystko ok? W jakim mieście konkretnie mieszkasz?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 16:49   #2451
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
naciulatko możesz pochwalić się kombinezonem i sukienką ? Szukam własnie czarnego kombinezonu
Proszę bardzo

Cytat:

Mnie się nie podoba

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Czyli książki nie polecasz? Myślałam nad jej zakupem, ale teraz już sama nie wiem. Może pojawi się w bibliotece i ją dorwę, wtedy sobie przeczytam

O kurczę, współczuję Ci takie złośliwej babci!!! Twoja mama musi mieć anielską cierpliwość do niej!!! Babcia zawsze kojarzy mi się z ciepłem, miłością i niesłychaną cierpliwością, a to, co Ty piszesz...Masakra!!! Choć moja teściowa będzie taka sama, jak Twoja babcia Złośliwa do szpiku kości

Nie rozumiem, jak można zamykać przed nosem drzwi własnemu dziecku, czy też w tak chamski sposób dogryzać wnukom?? A tego wpraszania się i wchodzenia do domu bez pukania -
Może wyślemy Twoją babcię z moją teściową gdzieś daleko, daleko, żeby ich już więcej nie oglądać
Dzisiaj skończyłam czytać tę książkę. Jest łatwa, miła i przyjemna, ale spodziewałam się czegoś lepszego. W każdym razie początek mnie zniechęcił, ale im dalej, tym okazywała się ciekawsza. Polecam, ale do leniwego poczytania
Ta babcia to mama mojego taty, teściowa mamy. Smutne jest, że mój tata ma czworo rodzeństwa, a każde z dzieci babci traktuje ją bez należytego szacunku. Jednak prawda jest taka, że sama sobie na to zapracowała. Jest intrygantką, wtrącała się do każdego małżeństwa, przez co wszyscy poza moimi rodzicami oraz rodzicami mojej kuzynki, rozstali się. W przypadku rodziców kuzynki cudem się zeszli, bo byli na dobrej drodze do rozstania. Nie wiem jak można być taką osobą, dla mnie to nie do pomyślenia. Poza tym czasami zdarza jej się kląć - oczywiście zwykle mówiąc brzydko o konkretnych osobach. Babcie kojarzą mi się z ciepłem, dobrocią, a na pewno nie z brzydkimi wyrazami. Sama jestem z tych nieprzeklinających, więc drażni mnie to niesamowicie.
Na szczęście mam przecudownych dziadków, rodziców mojej mamy, oni nadrabiają za tę babcię dziesięciokrotnie, więc specjalnie nie ubolewam. Żal mi tylko taty, bo on to przeżywa, w końcu to jego matka.
Oj tak, wyślijmy te kobiety gdzieś daleko na dłuuuugie wakacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05101.jpg (44,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05104.jpg (59,6 KB, 62 załadowań)
Stary 2013-07-07, 19:35   #2452
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Blender mam od mamy . A jak nowa praca? Wszystko ok? W jakim mieście konkretnie mieszkasz?
Pracuję w kawiarni w szpitalu, jest bardzo przyjemnie Mieszkam i pracuję w Londynie
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 19:39   #2453
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuję w kawiarni w szpitalu, jest bardzo przyjemnie Mieszkam i pracuję w Londynie
A może opowiesz jak życie w Londynie wypada finansowo i jak ogarnęłaś ogólnie miasto (komunikacja miejska, lekarze, banki, poczty etc.)? Jestem bardzo ciekawa spojrzenia młodej osoby na ten temat, bo znam tylko doświadczenia kuzynki, ktora z resztą mieszka w Walii. O ile to nie jest dla Ciebie klopot
Stary 2013-07-07, 20:34   #2454
Konto usunięte

dziewczyny czy któraś z Was ma te woski z mango?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:41   #2455
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41679637]dziewczyny czy któraś z Was ma te woski z mango?[/QUOTE]
ja mam
Stary 2013-07-07, 21:31   #2456
Konto usunięte

Cytat:
ja mam
mogłabyś powiedzieć jak wypada rozmiarówka?
ewentualnie zmierzyć swoje
Stary 2013-07-07, 21:56   #2457
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41680515]mogłabyś powiedzieć jak wypada rozmiarówka?
ewentualnie zmierzyć swoje [/QUOTE]
Mam 36 czyli swój standardowy rozmiar
jutro mogę zmierzyć
Stary 2013-07-07, 21:57   #2458
Konto usunięte

Cytat:
Mam 36 czyli swój standardowy rozmiar
jutro mogę zmierzyć
będę bardzo wdzięczna jeśli znajdziesz czas
bo własnie nad tym rozmiarem się zastanawiam
Stary 2013-07-07, 22:23   #2459
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
wspominałaś coś, że jednak powróciłaś do pomysłu założenia bloga, czy można już gdzieś zobaczyć Twoje posty poza wizażowym blogiem?
Cytat:
Świetne zakupy, będziesz miała co opisywać na nowym blogu. Kiedy rozpoczynasz?
Na razie piszę notki. Trochę mi się zrobił misz-masz, muszę to wszystko uporządkować. Myślę też nad ostateczną formą bloga i tematyką. Pomysłów mam dużo, ale chcę nadać temu ostateczny kształt.

Przyznam też, że mnie to wszystko nieco stresuje

Gdy tylko blog będzie gotowy wyślę PW wszystkim osobom które mam w kontaktach

Cytat:
Dziękuję Na początku bardzo to przeżywałam, rozpłakałam się Mama i przyjaciółka mnie pocieszyły. Ochłonęłam i jest dobrze. Egzaminy budzą we mnie tyle emocji, że to aż nienormalne... W każdym razie dowiedziałam się, że tego dnia prawie wszyscy nie zdali. Nie pociesza mnie to, bo życzyłam moim koleżankom, żeby to zaliczyły, ale przynajmniej wiem, że brak zaliczenia nie wynikał z mojej niewiedzy.
To dobrze że mama i przyjaciółką tak Cię wsparły Ocena bardzo często nie odzwierciedla wiedzy. Jeśli chodzi o egzaminy to na studiach przekonałam się że ocena bardzo często jest dziełem przypadku bądź też szeroko pojętych znajomości

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
blekitne_niebo Są teraz jakieś promocje w MACu ?
Nie widziałam żadnych promocji Za to ceny systematycznie rosną - przy każdych zakupach to widzę
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:29   #2460
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41680944]będę bardzo wdzięczna jeśli znajdziesz czas
bo własnie nad tym rozmiarem się zastanawiam[/QUOTE]
wygrzebałam je z szafy i zmierzyłam - wychodzi mi 36-37cm, zależy jak naciągnę. Raczej standardowe 36
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości