Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 13:08   #421
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Idę powiesić pranie, bo już się zrobiło. Odkurzę sobie i zjem coś,bo już dla mnie pora na drugie śniadanko.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:11   #422
aremalgos
Rozeznanie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Idę powiesić pranie, bo już się zrobiło. Odkurzę sobie i zjem coś,bo już dla mnie pora na drugie śniadanko.
ja juz po drugim, zjadłam budyń waniliowy, mój syn go uwielbia
Stary 2013-07-08, 13:14   #423
paulinka777
Raczkowanie

TESO- a Twój gin nie ma prywatnego gabinetu, żeby poszukać np w necie numeru do niego? albo może masz jakąś pieczątkę na recepcie/ w książeczce ciąży/ na zwolnieniu czy coś- gdzie byłby jego nr tel?
Ja też chodzę do gin do lux medu i też raz miałam sytuację, że chciałam do niego zadzwonić, a nie wiedziałam, że mam do niego tel na pieczątce w książeczce. Później na następnej wizycie go zapytałam czy w razie awaryjnej sytuacji mogę do niego dzwonić, a on "no oczywiście, przecież na pieczątce masz mój nr".
Stary 2013-07-08, 13:15   #424
mela1234
Zakorzenienie

Ale faktem jest, że jak się źle czuję, pomarudzę mężowi, ale mimo wszystko coś dalej robię to on sam mi mówi, że marudzę, a robię więc chyba nie jest tak źle. Sama sobie zaprzeczam wtedy.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:15   #425
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Sms od Kocurka o treści już wam mnie więcej znanej i ujawnionej przez szpiega- Domi własnie do mnie dotarł.

"1 cm rozwarcia i czop odchodzi. Skurcze dalej są i brzuch boli. Idzie akcja, ale bardzo wolno. Marcelek leży główką w dół. Waga 3100. Ufff. Pokazał na USG buźkę i jest piękny. Chyba za szybko nie wyjdzie. "
To trzymam aby akcja przyspieszyla!
Stary 2013-07-08, 13:19   #426
d0tkaaa
Zakorzenienie

Hejj:-* nie rodze ani sie nie zapowiada..jakos nie mam ostatnio nic ciekawego do powiedzenia..

gratuluje tyg nowych i trzymam kciuki za wizyty..ogarne sie to wlacze lapka i Was nadrobie..juz dzis zaliczylam lidla i plac male zakupy zrobione teraz ide ogarnac wlosy bo ostatnio nie moge ich rozczesac wogole eh...

a tak pozatym to nuda

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:29   #427
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Wiem dziewczyny, że macie racje. Głupia jestem i tyle, że daję się tak wykorzystywać. Jak mówię TŻ, że męczy mnie jego mama, to się obrusza i jest zły, zaraz się wkurza i mówi, że nikt do niego nie może przyjechać.

Nie mam się komu wyżalić, nawet mojej mamie, ona tylko mówi "Chciałaś być żona, to teraz cierp" i tyle.

Ale wiem, że kiedyś tego nie wytrzymam i jak przyjedzie to się ubiorę i wyjdę z domu, ale gdzie pójdę to już nie wiem.

ja tez uwazam ze jestes za dobra i to wykorzystuje tesciowa do innych dzieci nie chodzi bo pewnie nie daja tak soba pomiatac ...

co do twojej mamy to ... rece mi opadly, sorry wiem ze to twoja mama i ja kochasz na pewno, ale nie wyobrazam sobie, zeby np moja powiedziala ,,chcialas wyjsc za maz to teraz cierp". Przeciez to normalne ze chcesz sie ustatkowac, miec meza, dzieci. Ostatecznie nie bralas slubu z tesciowa tylko z tz.

A z tz moglabys porozmawiac i poprosic zeby przyjrzal sie wizytom swojej mamusi, ale obiektywnie i niech sam pomysli jak czułby sie gdyby jego tesciowa tak go traktowala. Tym bardziej, ze jestes w ciazy i powinnas odpoczywac a juz na pewno nie przemeczac sie.

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Idzia moje witaminy na gemmini 20 zł tańsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW! ja po 40 dychy za nie płaciłam a u nich ok 24.....
no tam sa takie ceny super, takze nawet z przesylka taniej wyjdzie ...

A mam jeszcze tania ksiegarnie internetowa www.inbook.pl bardzo dobre ceny w niej sa i do tego jest parnerem paybac, czyli mozna punkty zbierac. Jak sie zrobi zakupy za ponad 200zł wysylka za darmo, do tego 1% rabatu na kolejne zakupy ... dobijaja tak ten 1% za kazdym razem, max rabat moze osiagnac 10%

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-08 o 13:39
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:33   #428
rasha90
Raczkowanie

od rana zalatany dzień, wreszcie można usiąść
wizyta u lekarza, Mała szaleje ale ułożona w porządku, zastanawiam się ile tych rączek i nóżek tam jest, bo na pewno 4 sztukami (łącznie) by tam takiego łomotu nie robiła, albo ma jakieś dodatkowe, albo ukrywa rodzeństwo

Mój niewdzięczny, paskudny, najokropniejszy i najkochańszy na świecie prosiak właśnie mnie doprowadził do stanu przedzawałowego. (nie pierwszy raz) dostał czereśnię (sztuk 1) i tak sobie ciumka i ciumka i słyszę że coś tak jakby puka. Patrzę podejrzliwie, a przed nim leży połówka czereśni, oczywiście pestki brak a ten miele dziobem. Ja go na ręce, patrzę w dzioba, oczywiście nic nie widać. latam z nim po całym mieszkaniu, szukam inspiracji co z nim zrobić, całe szczęście oddycha głupek jeden. Próbuję rozszerzyć to jego gardło, ale ni ciula, takie zamknięte że nic podejrzeć nie można. No to biorę ołówek taki tępy i wsadzam do gardła i widzę piękną pestkę. I po kilku razach (i trudnej współpracy) udało się wywalić pestkę. Zwierzak uratowany. Ale tak mnie zestresował że teraz siedzę i paskuda wstrętna!
Stary 2013-07-08, 13:41   #429
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
ja juz po drugim, zjadłam budyń waniliowy, mój syn go uwielbia
Mój też. Wczoraj po sporej porcji odtańczył w brzuchu dziękczynny taniec radości.
Czy Iwona wspominała, że ma jakieś plany na dziś? Wizytę, KTG, zakupy, gości ? Nie było jej chyba od rana.
Stary 2013-07-08, 13:43   #430
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
anawczywiście nic nie widać. latam z nim po całym mieszkaniu, szukam inspiracji co z nim zrobić, całe szczęście oddycha głupek jeden. Próbuję rozszerzyć to jego gardło, ale ni ciula, takie zamknięte że nic podejrzeć nie można. No to biorę ołówek taki tępy i wsadzam do gardła i widzę piękną pestkę. I po kilku razach (i trudnej współpracy) udało się wywalić pestkę. Zwierzak uratowany. Ale tak mnie zestresował że teraz siedzę i paskuda wstrętna!
no to Ci dawkę stresu zaserwował nooo!!!
za wizytę!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Ciekawe co tam dziś u Naszych Antosiów....u GHII (z tymi pawikami) i Czarowniczki... i reszty dziewczynek co juz mają swoje szczęścia!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:47   #431
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Charlize: mogę tylko przytaknąć Teso, Meli i dziewczynom. Bądź bardziej asertywna i weź się za TZ-ta!! bo nie zdziwie się, że któregoś dnia wyjdziesz i nie wrócisz.

Jakierka
: brawo, że wszystko jest ok

rasha: a to futrzak:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:54   #432
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość

Ciekawe co tam dziś u Naszych Antosiów....u GHII (z tymi pawikami) i Czarowniczki... i reszty dziewczynek co juz mają swoje szczęścia!
Ja też jestem ciekawa co u Ghii i Czarowniczki. Oliath to pewnie na RODOS siedzi.
Stary 2013-07-08, 13:55   #433
tweedledee
Zakorzenienie

Ja się powolutku zbieram, bo jadę z tżtem o 15 do zusu zobaczymy, czego ciekawego się tam dowiemy
Stary 2013-07-08, 13:55   #434
magolina
Wtajemniczenie

teso oby udało się zbić całkowicie gorączkę nie rozumiem tylko jak mogą nie przyjąc Cię bez skierowania na IP z gorączką w końcówce ciązy dla mnie to jakaś masakra.

jakierka za wizytę

Charlize nie napiszę nic nowego, bo wszystko to co myślę napisały już dziewczyny
Ja to jak teso przewrażliwiona jestem na tym punkcie bo widzę jak moja mama daje sobą 40 lat manipulować ojcu, usługuje mu i jego gościom i uwagi mu nigdy nie zwróci to powiedziałam sobie, że nigdy ja nie dam z siebie zrobić służącej
I tak jak pisała mela, trzeba samemu zadbać o to, jakie relacje będa panować w domu między małżonkami i najbliższą rodziną (u Ciebie teściowa).
Musisz postawić jakies granice bo inaczej będziesz padać na twarz a usługiwać teściowej i mężowi a dobrego słowa za to i tak nie usłyszysz.

Cytat:
http://demotywatory.pl/4165749/Powie...skakuj-z-torby

Coś dla mnie i innych "nieświeżych"
dobre

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Wniosek:trzeba samemu o siebie zadbać (zwłaszcza teraz!), bo jak Ty nie będziesz szanowała siebie to inni nie będą Cię szanowali tym bardziej
Prawdziwe i bardzo mądre słowa

Cytat:
wizyta u lekarza, Mała szaleje ale ułożona w porządku, zastanawiam się ile tych rączek i nóżek tam jest, bo na pewno 4 sztukami (łącznie) by tam takiego łomotu nie robiła, albo ma jakieś dodatkowe, albo ukrywa rodzeństwo
za wizytę

Trzymam nadal kciuki za Koocurka

Ciekawe jak tam Eve czy już Aleks na świecie

Idzia dzięki za ta aptekę, musze oblukać tam ceny
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:57   #435
idzia111
Zakorzenienie

Robię sobie kawkę ... ktoś chętny ?

Zjadłam właśnie bigosik z mlodej kapustki, pycha
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:58   #436
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
TESO- a Twój gin nie ma prywatnego gabinetu, żeby poszukać np w necie numeru do niego? albo może masz jakąś pieczątkę na recepcie/ w książeczce ciąży/ na zwolnieniu czy coś- gdzie byłby jego nr tel?
Ja też chodzę do gin do lux medu i też raz miałam sytuację, że chciałam do niego zadzwonić, a nie wiedziałam, że mam do niego tel na pieczątce w książeczce. Później na następnej wizycie go zapytałam czy w razie awaryjnej sytuacji mogę do niego dzwonić, a on "no oczywiście, przecież na pieczątce masz mój nr".
Patrzylam, niestety nie ma na pieczątce...

Na ten moment gorączka spadła, brzuch przestał boleć a mały zaczął się ruszać
Wzięłam prysznic, zaraz zamawiam pizzę i narazie jest ok
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:06   #437
lachryma
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41689010]
Wzięłam prysznic, zaraz zamawiam pizzę i narazie jest ok [/QUOTE]
i odpoczywaj
długa trawa też jest ładna
Stary 2013-07-08, 14:06   #438
mela1234
Zakorzenienie

Odsmażane ziemniaczki z koperkiem, zielony ogórek i mięsko smażone - no pychotka. A teraz nie mogę się ruszać z przejedzenia. A mąż przywiózł od sąsiadów truskawki i są tak słodkie, że mam ochotę je jeść, tyle, że miejsca nie mam w żołądku!
Stary 2013-07-08, 14:06   #439
Charlize89
Rozeznanie

Macie racje dziewczyny, powinnam się postawić. I z TŻ porządnie porozmawiać. To nie tak, że on cały czas siedzi i nic nie robi. Jak przychodzą goście to dużo mi pomaga, grillem zajmuje się on.

Też lubię gości, ale przysłowie mówi, "Dobry gość to krótki gość", a moja teściowa chyba go nie zna. Mam wrażenie, ze nie długo stanie w drzwiach z walizkami. dzieli mnie z nią taka przepaść wiekowa, ją oprócz własnego tyłka nic nie interesuje. Jeszcze nigdy się nie spytała jak ja się czuje i czy mnie jest ciężko? Nigdy!

A kompletnie mnie dobiła jak wypiła moje Karmi. Matko! To głupio zabrzmi, ale to piwo bezalkoholowe to była moja jedyna radość w tym okropnym wczorajszym dniu. Nalała sobie moje "piwko", podała mi pustą butelke "Masz, wyrzuć do kosza".
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:07   #440
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41689010]

Uff, to dobrze, chociaż mimo to warto sprawdzić sytuację, ale teraz to można przynajmniej ogarnąć na spokojnie.
Stary 2013-07-08, 14:08   #441
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:

Mój niewdzięczny, paskudny, najokropniejszy i najkochańszy na świecie prosiak właśnie mnie doprowadził do stanu przedzawałowego. (nie pierwszy raz) dostał czereśnię (sztuk 1) i tak sobie ciumka i ciumka i słyszę że coś tak jakby puka. Patrzę podejrzliwie, a przed nim leży połówka czereśni, oczywiście pestki brak a ten miele dziobem. Ja go na ręce, patrzę w dzioba, oczywiście nic nie widać. latam z nim po całym mieszkaniu, szukam inspiracji co z nim zrobić, całe szczęście oddycha głupek jeden. Próbuję rozszerzyć to jego gardło, ale ni ciula, takie zamknięte że nic podejrzeć nie można. No to biorę ołówek taki tępy i wsadzam do gardła i widzę piękną pestkę. I po kilku razach (i trudnej współpracy) udało się wywalić pestkę. Zwierzak uratowany. Ale tak mnie zestresował że teraz siedzę i paskuda wstrętna!
Uwielbiam świnki morskie, miałam kupę lat temu parę, nawet malutkie się nam urodziły, takie cudne miniaturki mamy które od razu widzialy miały pazurki i futro i jak się witały polskiej i biegły do drzwi jak wracaliśmy do domu super były
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:10   #442
malinka0525
Zadomowienie

Hej Mamuśki
Mówię Wam jak mi się spać chce zasypiam na siedząco. Nie przyzwyczaiłam się jeszcze do nocnych pobudek i zdecydowanie za późno chodzę spać. Ale co zrobić jak mała czasami zasypia dopiero o 22 A ja nie potrafię się wyrobić żeby zaraz iść spać tylko codziennie o północy się kładę do łóżka
Milence bardzo podobają się spacerki Wręcz je uwielbia Jak tylko ją na podwórko do wózka wytransportuję to niemal od razu zasypia. I tak sobie cały spacerek grzecznie śpi
Ja z kolei już chyba straciłam nadzieję że w moich piersiach pojawi się wystarczająco dużo pokarmu dla małej W porze karmienie przystawiam ją zawsze do obu cyców, ale nie potrafi się bidulka moim pokarmem najeść. Żarłoczek mały. I niestety kończy się to dokarmieniem MM

Uciekam bo właśnie się obudziła i mamy porę karmienia.

Trzymam kciuki za Kocurka, Eveewe, Katarzynkę i za wszystkie potrzebujące

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:13   #443
Anulka_p
Zakorzenienie

Nie chcę jednak jechać do tego szpitala. Jakaś głupia jestem. Ja na to KTG nie jestem umówiona. Moja gin, która z resztą pracuje w tym szpitalu, powiedziała mi żebym wpadła w poniedziałek albo wtorek na godzinę, na którą będzie mi wygodniej dojechać i zrobią mi KTG, ale że ona ma czuja, że i tak nie dotrwam. Dotrwałam i wcale nie chcę jechać na to KTG. Chcę żeby się zaczęło coś dziać i żebym jechała tam z "czymś konkretnym".
Stary 2013-07-08, 14:18   #444
jakierka
Zadomowienie

Magolina, przykro mi, ze z kasa tak wyszlo i to w takim momencie

En, za wizyte i aby wszystko poszlo po Twojej mysli!

Mela, no to maz sie popisal z pampersami Mi sie przypomniala sytuacja jak TZta poprosilam o kupno podpasek (po poronieniu), a on mi przywiozl do szpitala wkladki higieniczne (ekstra cieniutkie) i tampony, ktore znalazl w domu, bo sadzil, ze to jest to samo Faceci!

Rocky, biedna ty z ta piersia Moze sprobuj oklad z kapusty?

Aremalgos, za udany pobyt na Mazurach

Katarzynka, aby i tobie poszlo jak najszybciej

Neni, za 39tc

Elaine i Anulka, za wizyty

Charlize, dziewczyny juz sporo madrych porad Ci napisaly i pod nimi sie podpisuje. Nic sie nie stanie, jezeli sie polozysz podczas wizyty gosci. Ja tak robie (gdy zle sie czuje) i TZ sam o wszystkich dba i nic zlego ani jemu, ani gosciom z tego powodu sie nie stalo! A jezeli TZ tak kocha gosci, to moze niech sam ich odwiedza a nie sprasza gosci, a jezeli juz, to niech sam wszystkich obsluguje.

Teso, dziwne, ze na IP by Cie nie przyjeli

Evewee, co u Was? Mam nadzieje, ze Aleks jest juz obok
Stary 2013-07-08, 14:21   #445
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Nie chcę jednak jechać do tego szpitala. Jakaś głupia jestem. Ja na to KTG nie jestem umówiona. Moja gin, która z resztą pracuje w tym szpitalu, powiedziała mi żebym wpadła w poniedziałek albo wtorek na godzinę, na którą będzie mi wygodniej dojechać i zrobią mi KTG, ale że ona ma czuja, że i tak nie dotrwam. Dotrwałam i wcale nie chcę jechać na to KTG. Chcę żeby się zaczęło coś dziać i żebym jechała tam z "czymś konkretnym".
a mowila Ci ostatnio gin ze cos sie dzieje z szyjka itp?? mnie bola plecy na dole, tzn nie wiem juz sama czy to moj wymysl czy co, ale przed chwila troche nerka mnie jakby zabolala prawa

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

czy przy porodzie moge miec pierscionki zalozone? bo ja juz ich raczej nie sciagne....

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:24   #446
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość

czy przy porodzie moge miec pierscionki zalozone? bo ja juz ich raczej nie sciagne....
to lepiej ściągnij wcześniej
jeśli nagle będzie konieczność cesarki, nie można mieć na sobie biżu.
Stary 2013-07-08, 14:25   #447
paulinka777
Raczkowanie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41689010]Patrzylam, niestety nie ma na pieczątce...

Dobrze, że się poprawiło. Kontroluj cały czas i oby już gorączka nie skakała do góry

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
A kompletnie mnie dobiła jak wypiła moje Karmi. Matko! To głupio zabrzmi, ale to piwo bezalkoholowe to była moja jedyna radość w tym okropnym wczorajszym dniu. Nalała sobie moje "piwko", podała mi pustą butelke "Masz, wyrzuć do kosza".
Nie wyobrażam sobie! Moja teściowa potrafi coś głupiego palnąć, ale na tym się kończy. Ciągle pyta jak się czuję, jak byli u nas to wszystko chciała robić za mnie, żebym się nie przemęczyła itp itd. Tak stara się nade mną skakać, że aż w drugą stronę przesadza. Ale akurat ona taka jest- wszystko za wszystkich by robiła- i aż w szoku jestem, że mój TŻ nie przyzwyczaił się do tego i nie mam raczej problemów z tym, że ja sama muszę robić w domu.

"masz, wyrzuć" - przecież to tekst okazujący totalny brak szacunku. Nie daj się kobieto! Nie daj! Jesteście jeszcze chyba młodym małżeństwem, więc dasz radę. Musisz tylko się zaprzeć i nie ustępować!
Stary 2013-07-08, 14:27   #448
roxi1980
Zakorzenienie

Info od Eveewe:

Aleks urodził się o 12:18, 3770 g, 55cm. Mamusia czuje się dobrze

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:29   #449
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Info od Eveewe:

Aleks urodził się o 12:18, 3770 g, 55cm. Mamusia czuje się dobrze
piękna waga małego
ale faaajnie
Stary 2013-07-08, 14:30   #450
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
a mowila Ci ostatnio gin ze cos sie dzieje z szyjka itp?? mnie bola plecy na dole, tzn nie wiem juz sama czy to moj wymysl czy co, ale przed chwila troche nerka mnie jakby zabolala prawa
Ostatnia wizyta tydzień temu była króciutka. Gin obejrzała moje KTG i powiedziała żebym zgłosiła się właśnie na kolejne, jeśli nic się nie wydarzy. Na jeszcze wcześniejszej wizycie dwa tygodnie temu mówiła, że jestem gotowa. Że dno macy nisko, brzuch się obniżył, że syneczek nisko, że "wszystko gotowe" i do końca czerwca powinnam urodzić. I bujam się dalej w dwupaku 8 lipca.
Nie wiem sama dlaczego nie chcę jechać. Jakiś dzień mam chyba nie bardzo, bo wczoraj, to się nawet cieszyłam na tę wizytę w szpitalu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości