Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ?
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 3 9,09%
Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 0 0%
Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 0 0%
W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 4 12,12%
W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 1 3,03%
Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 2 6,06%
Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 0 0%
Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 2 6,06%
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 0 0%
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 4 12,12%
Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 0 0%
Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 1 3,03%
Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 14 42,42%
Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. 2 6,06%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 20:30   #1441
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Co do badań słuchu-my też mieliśmy w szpitalu w drugiej dobie, ale ze względu na obciążenia genetyczne musimy jechać do specjalnej poradni, pomimo, że słuch wyszedł dobry
Stary 2013-07-08, 20:52   #1442
Innocence_89
Rozeznanie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
my już w wirtualnym albumie mamy 161 fotek plus te z sesji do odbioru. cos czuje, ze wywolam wszystkie, bo nie będzie mi się chciało wybierac każdej babci kilka i spokoj hehe. tyle zdjęć to ja miałam do osiemnastki
ja te 132 wybrałam z 500

Storczykomaniaczka : 25
Innocence_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:55   #1443
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez tak macie że jak ktoś bierze Waszego maluszka na rece to jesteście zazdrosne? ja to ostatnio odkryłam jak goście do nas przyjechali jak Małego wzięła kuzynka i teściowa aha i nie wiem czy to normalne ale pojechałam ostatnio na 3 godziny do centrum handlowego pierwszy raz od porodu bez Maluszka i nie mogła wytrzymać z tęsknoty i jak mąż poszedł kupić na gielde opone to ja siedziałam w samochodzie i płakałam, i wspominałam poród i pierwsze szczepienie Synusia coś ze mną nie tak chyba ale chyba tak pozytywnie myśle
Wiecie co jak Mateusz przyprowadzi do domu przyszłą Synową to ją chyba przez okno wykope:P On jest tylko Mamusin
mam tak samo, nawet dziś zrezygnowalam z wizyty u urologa bo bym musiała małego zostawić teściowej na co najamniej 3-4 godz bo kolejki tam są mega, ale nawet jak ktoś go za długo trzyma to aż mnie ściska z zazdrości
zepsul mi się laptop i nigdy Was nie nadrobię, maly śpi ale muszę ogarnąć w domu bo jutro o 8 na bioderka jedziemy, ahhaa i zapomniałabym nie zapeszając kolki minęły, albo to był skok rozwojowy mały jest teraz innym dzieckiem, co chwilę gada po swojemu, piszczy, uśmiecha się i wgl taki strasznie kumaty się stał kocham go

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:56   #1444
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
A pediatra Wam coś mówił w temacie uśmiechów?
Może rzeczywiście nasze dzieciaki to poważniaki
A tak serio to jest mi przykro, jak czytam, że tej się śmiał, ta się śmiała etc. i mam wrażenie, że coś zrobiłam źle, że może za mało do niej mówię?! Ale no kurcze, mam nadzieję, że po prostu jej się nie chce I uśmiecha się jak ją wyjmuje z łóżeczka i jak pozwalam się ciągnąć za włosy ewentualnie jakies pojedyncze jej się zdarzą jak się nagadam jak kto głupi, czasami to aż mi żal siebie
mnie też przykro. a jak jeszcze wczoraj kuzyn Przemusia tak się cudnie uśmiechał jak tylko na niego spojrzałam to już w ogóle, sprawdziłam sobie na fb i jak miał 2,5 miesiąca to już się tak cudnie uśmiechał, a Przemcio jutro kończy 3 i nic ...
fajnie że Twoja się uśmiecha jak ciągnie za włosy mnie właśnie martwi to że Przemka żadne zachowanie nasze nie interesuje poza łaskotkami czasami, jest tak jakby zamknięty w sobie, patrzy na nas ale tak nieobecnie zupełnie .... pediatra mówi że wszystko ok, że mu to wolniej idzie po prostu ... ale nigdy nie zareaguje jak mu coś pokaże, zrobię głupie miny czy coś to tylko patrzy na mnie i zaraz w bok

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:59   #1445
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O dziwo dzis w dzien wyjatkowo sennie i spokojnie. Byle tak dalej.
my też dzisiaj mamy dobry dzień
ok 20 kąpiel , 60ml mleczka wypitego prawie na śpiocha i do spania- zero marudzenia, jak na razie odpukać wieczór mamy bez wzdęć

Cytat:
A to zdjęcie naszego Maluszka zrobione w piątek
słodki super, że jest taki grzeczny i nic mu nie dolega

Cytat:
Napisane przez komiksowa Pokaż wiadomość
Już sobie przypomniałam, co chciałam napisać.
Mój Mały chusty nie lubi. I zastanawiam się, czy to może być wina zapachu. Chusta używana. Babka wypłukała ją w jakimś płynie, ale tak intensywnym, że z daleka już czuć. Jak go wkładam do środka, to się wywija i płacze. Dziewczyny z używkami. Jak Wasze pachną? Albo w czym pierzecie?

I co do czyszczenia nosa. Ja stosuję patent ze szpitala. Zwijam kawałki płatków kosmetycznych w rurki. Maczam w soli fizjologicznej i do noska na chwilkę. Nos czysty, wszystkie kozy przegonione.

Moje mleko jest naprawdę do dupy.Karmiłam dziś Młodego niezliczoną ilość razy, był strasznie marudny. Dałam mu jednorazowo 60ml mm i padł w końcu. Moja mama miała kiepski pokarm, jak nas karmiła i się zastanawiam nad swoim. To bez sensu karmić dziecko prawie non stop przez 5 godzin i prawie oszaleć od jego płaczu

Ja już dwa razy strzeliłam sobie ciepłą kąpiel, a dopiero 3,5 tygodnia po cc. Prawdę mówiąc nawet się nie zastanawiałam nad skutkami.
myślisz , że to od zapachu ?ja mam nówkę , wyprana w loveli i w ogóle nie pachnie...
wypierz ją w jakimś neutralnym proszku bez dodatku płynu do płukania

Twoje mleczko na pewno nie jest do dupy czasami tak dzieciaki mają, że się wściekają przy piersi (mój np czasem tak ma)

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
a co do ubierania dzieci to my dziś widzieliśmy biedna małą dziewczynkę w gondoli, ubraną w czapkę, 2 warstwy - jakieś śpiochy i kaftanik, kocyk i przykrywka z wózka a mama krótkie gacie, top i lody dla ochłody dziecko jak burak wyglądało

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------
o jaaa , co za ludzie mój dziś ok 18-19 był tylko w samym body z krótkim rękawkiem i skarpetkach

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Ponawiam pytanie :
czy któraś z Was zaobserwowala spienione kupki???
Rano przy przewijaniu małego poprzyciagalam mu kolana do brzucha i zrobił wreszcie kupę ale rzadka i spieniona, po obiedzie to samo..

Ogólnie mam dziś zły dzien jestem wściekła choć muszę zachowywać pozory..
Tz musiał dziś wyjechać, jutro wraca.. Wpadliśmy na pomysł ze przywiezie nas dziś rano do teściów na wieś. Ucieszyłem sie bo tutaj mogę spacerować z wózkiem do woli no i poopalac
No ale... Teściowie są kochani, ale chyba ich udusze.. Tylko mały zaplecze albo pokopie nozkami to juz mu sie krzywda dzieje i patrzą na mnie jak na wyrodna matkę
"Jejjj co mu jest"
"Jejjjj jak on płacze "
"Ojojojjj jak on kopie nozkami"
"Ty wypilas tego kubisia, to mu zaszkodziło"
"Trzeba mi dać wody"
"On ma gorączkę "
"Bo ty nie możesz sie opalac karmiac"
mój czasem też ma takie spienione/zagazowane , ale nie zawsze ...
no i kupkę robi tylko podczas zabiegu z windi
jeszcze niedawno robił sam

ja bym niewytrzymała z takimi tekstami

wczoraj byli u nas teściowie , ale nie wykazywałam chęci do rozmowy, zresztą mały był marudny no i teściowa nie gadała za dużo, usłyszałam tylko, że "z Małego jest pulpecik"- hmmm ja tak nie uważam, ale ok, niech jej będzie
no i pytała się- "czy pokarmu Ci starcza??"
a tak to luz, byli godzinę i się zmyli całe szczęście, bo po akcji kiedy przyjechali do nas w dzień naszego wypisu ze szpitala i teść sypnął tekstem "ooo już drugi w drodze" (łapiąc mnie za brzuch) to mam do nich straszny uraz....
Cytat:

cudnie tam masz i to na własne zyczenie
ostatnio uslyszalam od teściowej, ze jestem SADYSTKA
(kolejna ) teściowa pierwsza klasa
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:59   #1446
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Ma

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Color- współczuje bólu głowy
Justi- mam tak jak Ty- jak mały długo śpi to juz za nim tęsknię i chodzę wokół niego, spogladajac zaczepnie.. Ale jak długo nie śpi to chce żeby usnal

Ja o mojego nie jestem zazdrosny, może dlatego ze nikt go nie nosi prócz Tz

Ponawiam pytanie :
czy któraś z Was zaobserwowala spienione kupki???
Rano przy przewijaniu małego poprzyciagalam mu kolana do brzucha i zrobił wreszcie kupę ale rzadka i spieniona, po obiedzie to samo..

Ogólnie mam dziś zły dzien jestem wściekła choć muszę zachowywać pozory..
Tz musiał dziś wyjechać, jutro wraca.. Wpadliśmy na pomysł ze przywiezie nas dziś rano do teściów na wieś. Ucieszyłem sie bo tutaj mogę spacerować z wózkiem do woli no i poopalac
No ale... Teściowie są kochani, ale chyba ich udusze.. Tylko mały zaplecze albo pokopie nozkami to juz mu sie krzywda dzieje i patrzą na mnie jak na wyrodna matkę
"Jejjj co mu jest"
"Jejjjj jak on płacze "
"Ojojojjj jak on kopie nozkami"
"Ty wypilas tego kubisia, to mu zaszkodziło"
"Trzeba mi dać wody"
"On ma gorączkę "
"Bo ty nie możesz sie opalac karmiac"
To żeś sobie czas umiliła:-P

Ja takich kupek nie zauważyłam:-/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:01   #1447
banka26
Zakorzenienie

Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1

dziewczyny z moim miskiem chyba cis nie tak albo proszek uspokajajacy z opoznienuem zadzialal od 16 spi na spiocha wzielam go o 20 nakarmilam i spi nadal wtf???? ciekawe co za noc bedzie .. a w miedzy czasie bylam z nim na spacerze ... czego on chyba nie zauwazyl
do 16 prAwie nie spal ,plakal wyginal sie od 5 rano a teraz nie ma dziecka...
a to Michas zadowolony usmiecha sie do mamy i jak zasnal w lozeczkuu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1373313654877.jpg (52,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1373313688299.jpg (49,6 KB, 29 załadowań)
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-08, 21:03   #1448
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
wczoraj byli u nas teściowie , ale nie wykazywałam chęci do rozmowy, zresztą mały był marudny no i teściowa nie gadała za dużo, usłyszałam tylko, że "z Małego jest pulpecik"- hmmm ja tak nie uważam, ale ok, niech jej będzie
no i pytała się- "czy pokarmu Ci starcza??"
a tak to luz, byli godzinę i się zmyli całe szczęście, bo po akcji kiedy przyjechali do nas w dzień naszego wypisu ze szpitala i teść sypnął tekstem "ooo już drugi w drodze" (łapiąc mnie za brzuch) to mam do nich straszny uraz....
moja babcia zapytała czy jeszcze mi się nie skończyło mleko

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:03   #1449
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
mnie też przykro. a jak jeszcze wczoraj kuzyn Przemusia tak się cudnie uśmiechał jak tylko na niego spojrzałam to już w ogóle, sprawdziłam sobie na fb i jak miał 2,5 miesiąca to już się tak cudnie uśmiechał, a Przemcio jutro kończy 3 i nic ...
fajnie że Twoja się uśmiecha jak ciągnie za włosy mnie właśnie martwi to że Przemka żadne zachowanie nasze nie interesuje poza łaskotkami czasami, jest tak jakby zamknięty w sobie, patrzy na nas ale tak nieobecnie zupełnie .... pediatra mówi że wszystko ok, że mu to wolniej idzie po prostu ... ale nigdy nie zareaguje jak mu coś pokaże, zrobię głupie miny czy coś to tylko patrzy na mnie i zaraz w bok
Vil ale moja też jest taka gapa. Patrzy się gdzieś...Czasami zastanawiam się czy nie jest głucha Bo mogę klaskać, krzyczeć a ona nic, ale skoro słyszy kołysanki, melodie, kichanie to nie może być głucha. Ślepa też raczej nie jest bo wodzi za zabawkami, ogląda te czarno - białe książeczki, ale na nas też się zbytnio nie skupia. A jak się patrzy to jak byśmy byli z innej planety Z planety żab chyba Vil poczekamy jeszcze trochę i będą się co dzień uśmiechac i śmiać w głos

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:05   #1450
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
nie martw się vil
zobaczysz niedługo Przemuś nadgoni wszystkie dzieci
każde dziecię rozwija się w swoim tempie
mój np nie jest za bardzo zainteresowany karuzelą, czasem na nią popatrzy, ale wytrzymuje maks 10min i potem jest ryk, co mnie trochę smuci no ale co mam zrobić?
i czasem też jest jakby w innym świecie
Stary 2013-07-08, 21:06   #1451
maluska88
Raczkowanie

właśnie a znacie jakiś dobry sposób na wzdęcia mój maluszek pierdzi i płacze a dziś w nocy to masakra znów się zanosił i na dodatek krztusi ślina myśłam ze ze strachu serce mi wyskoczy.
maluska88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-08, 21:09   #1452
ankaaa206
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
dziewczyny z moim miskiem chyba cis nie tak albo proszek uspokajajacy z opoznienuem zadzialal od 16 spi na spiocha wzielam go o 20 nakarmilam i spi nadal wtf???? ciekawe co za noc bedzie .. a w miedzy czasie bylam z nim na spacerze ... czego on chyba nie zauwazyl
cudny

Julka
Stary 2013-07-08, 21:10   #1453
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe

no moja teściowa o ten pokarm już pyta kolejny raz

widocznie kiedyś kobietom jak miękły piersi to zanikał pokarm

==
ja kiedyś usłyszałam od teściowej, że przy którymś tam dziecku (ma ich 6) zestresowała sie/miała ciężką sytuację i pokarm jej skwaśniał i już nie mogła karmić.....hmmm
Stary 2013-07-08, 21:10   #1454
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
a nie zaproponowala bawarki ?

Julka
Stary 2013-07-08, 21:11   #1455
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
właśnie a znacie jakiś dobry sposób na wzdęcia mój maluszek pierdzi i płacze a dziś w nocy to masakra znów się zanosił i na dodatek krztusi ślina myśłam ze ze strachu serce mi wyskoczy.
ooojjj chyba nie jesteś na bieżąco z łizażem

WINDI - to najlepszy doraźny sposób
Stary 2013-07-08, 21:11   #1456
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe

==
ja kiedyś usłyszałam od teściowej, że przy którymś tam dziecku (ma ich 6) zestresowała sie/miała ciężką sytuację i pokarm jej skwaśniał i już nie mogła karmić.....hmmm
no a mnie moja mama uswiadamiała, że po cesarce max 2 tyg się karmi bo nie ma pokarmu

Julka
Stary 2013-07-08, 21:12   #1457
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
ok 20 kąpiel , 60ml mleczka wypitego prawie na śpiocha i do spania- zero marudzenia, jak na razie odpukać wieczór mamy bez wzdęć

No nam się na wieczór posrało, ale to chyba nieco nasza wina.
Na szczęście teraz już Darek znów śpi i niedługo przyjdzie czas na kolejne karmienie

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
No ja się przekonałam do Windi, staram się jeszcze robić przy przewijaniu masaże brzuszka ( choć nie wiem czy to coś daje) i podaję Biogaię

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:13   #1458
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
ooojjj chyba nie jesteś na bieżąco z łizażem

WINDI - to najlepszy doraźny sposób
u nas windi zawsze z rana, bo maly od 5 rano stęka z ta kupą i jeśli nie pomogę mu to nawet do 13-14 stęka aż zrobi

Julka
Stary 2013-07-08, 21:14   #1459
banka26
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Vil ale moja też jest taka gapa. Patrzy się gdzieś...Czasami zastanawiam się czy nie jest głucha Bo mogę klaskać, krzyczeć a ona nic, ale skoro słyszy kołysanki, melodie, kichanie to nie może być głucha. Ślepa też raczej nie jest bo wodzi za zabawkami, ogląda te czarno - białe książeczki, ale na nas też się zbytnio nie skupia. A jak się patrzy to jak byśmy byli z innej planety Z planety żab chyba Vil poczekamy jeszcze trochę i będą się co dzień uśmiechac i śmiać w głos
a moj za to oka ze mnie nie spuszcza jak chce zostawic go wbpokoju alvo wkladam do lozeczka do spania to musze na kucaka wychodzic zeby mnie nie widzial ...heee bo drze sie jak tylko widzi ze opuszczam pokoj wiec nievwiadomo co lepsze hee a jak bujam go w lezaczku do spania to usypia wlepiajac te swoje male slipia we mnie i ja powazna mine musze miec bo inaczej nici ze spania i sie usmiechaa dziadyga
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:16   #1460
ankaaa206
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-

Cytat:
a moj za to oka ze mnie nie spuszcza jak chce zostawic go wbpokoju alvo wkladam do lozeczka do spania to musze na kucaka wychodzic zeby mnie nie widzial ...heee bo drze sie jak tylko widzi ze opuszczam pokoj wiec nievwiadomo co lepsze hee a jak bujam go w lezaczku do spania to usypia wlepiajac te swoje male slipia we mnie i ja powazna mine musze miec bo inaczej nici ze spania i sie usmiechaa dziadyga
mój zasypia tylko przy cycu, jak mu go za szybko wyjmę to wyje i rozdziabia buzię i gdzieś tak za kilkoma podejściami wyjmowania na spiocha zasypia
spadam do spania

Julka
Stary 2013-07-08, 21:19   #1461
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
mój zasypia tylko przy cycu, jak mu go za szybko wyjmę to wyje i rozdziabia buzię i gdzieś tak za kilkoma podejściami wyjmowania na spiocha zasypia
spadam do spania
ja też spadam do spania
dobranoc
Stary 2013-07-08, 21:23   #1462
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

no
Cytat:
hehe

==
no a jak

ja się dziwie, że nam jeszcze od upałów nie skwaśniał

Cytat:
a nie zaproponowala bawarki ?
jeszcze nie

POLECAM!
http://forum.gazeta.pl/forum/w,570,7...st_Of.html?v=2
uśmiałam się jak głupia, przeczytałam w 3 dni podczas karmienia

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:36   #1463
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
ja te 132 wybrałam z 500
wariatka! co to będzie jak dzieci zaczna chodzic? "pierwsza kupa ujecie nr 300"
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:43   #1464
Innocence_89
Rozeznanie

Cytat:

słodki super, że jest taki grzeczny i nic mu nie dolega

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
wariatka! co to będzie jak dzieci zaczna chodzic? "pierwsza kupa ujecie nr 300"
haha zamówiłam właśnie nowy aparat teraz to sie dopiero zacznie obłęd

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
prześliczny a uśmiech cudny

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Mój tez sie na mnie cały czas patrzy i musze wychodzić bo jak mnie widzi to nie zaśnie a najlepsze jak leżymy razem i mamy twarze blisko siebie to ja udaje że śpie tzn zamykam oczy i on wtedy momentalnie tez zasypia i na karuzelke spokojnie pół godziny sie patrzy z ogromnym zainteresowaniem, kręci główką za zabawkami

Stary 2013-07-08, 21:45   #1465
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
no a mnie moja mama uswiadamiała, że po cesarce max 2 tyg się karmi bo nie ma pokarmu
jestem tego najlepszym przykładem...hehe

Banka - Michas rozbraja tym swoim uśmiechem pelnia szczęścia.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:00   #1466
Innocence_89
Rozeznanie

Dobranoc

Stary 2013-07-08, 22:12   #1467
vil84
Wtajemniczenie

Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1

czy Przemek jest jedyny ktory nie mial jeszcze do czynienia z windi? poki co odpukac problemow z brzuszkiem zadnych, kupa co dwa dni, posteka 5 min i tyle

Veronic Przemek tez nie skupia sie tak na karuzelce. Kilka min oglada, czasem dluzej, zalezy od dnia. Tak samo z mata. Za to uwielbia byc trzymany na ramieniu jak do odbicia i ogladac swiat coraz czesciej go sadzam na kolanach jak gdzies jestesmy i wtedy podziwia nowe widoki i ma cudna minke "rybke", tylko brakuje zeby zaczal robic zdziwione "oooo"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 02:03   #1468
Elusiek
BAN stały

Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
słodziak

Cytat:
czy Przemek jest jedyny ktory nie mial jeszcze do czynienia z windi? poki co odpukac problemow z brzuszkiem zadnych, kupa co dwa dni, posteka 5 min i tyle

ja też jeszcze nie stosowałam windi, kupa prawie zawsze codziennie

Cytat:
wow to przekroczyłam ten termin trochę
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 03:27   #1469
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Tam jest : love : tylko nie widać

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 06:22   #1470
ankaaa206
Wtajemniczenie

walczymy od 6 rano z kupą
no i zaraz śmigamy na bioderka, potem zamówić jedzonko na chrzciny i zaproszenia kupić :P

Julka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości