|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
Miałam dodatkowy problem natury mętalnej.. Nie lubię biżuterii... A do mojej sukni to już w ogóle mi nic nie pasowało ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Moni. Miało być skromnością ![]() Telefon wie lepiej niż tusia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
i jeszcze od wczoraj nie gadam z TŻtem, jak tak dalej pójdzie, to średnio nam pójdzie załatwianie czegokolwiek a jutro jedziemy (albo pojadę sama ) ustalać menu Wiecie co... Chyba coś wybiorę z tych kolczyków
|
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
nie wiem o jakiej reklamie piszecie, bo mi nic nie wyskakuje
![]() wracałam z pracy i komary mnie okropnie pogryzły :/ |
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.
Ogladam film podstepne druhny,jest świetny :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
Ostatni mam bardzo mało czasu na wszystko... Bardzo chciałabym,aby tydzień miał minimum 8 dni, doba 26 godzin ![]() Gratuluję sobotnim PMkom i życzę dużo dużo miłości... Nam zostało 38 dni do ślubu.... a ja jestem chyba w ciemnym lesie...Do załatwienia: Zapowiedzi nie było... może księżulo wywiesi w przyszłym tygodniu Menu do ostatecznego zatwierdzenia z salą, a potem przygotowania wersji drukowanej. Z Dj trzeba omówić co i o której godzinie. Spotkać się z fotografkami, kamerzystą, makijażystką, florystką i fryzjerką. Zrobić sobie sztuczne rzęsy.... Przymierzyć suknię... wynająć busa dla gości. Z księdzem ustalić przebieg mszy... załatwić jakiegoś księdza co mówi po włosku.... Nie wiem jak nam to się uda... Mamy na to całe 8 dni, bo na tyle wcześniej możemy przyjechać do PL Jak ja lubię taki stres... Tż kupił sobie garnitur, do tego koszula, pasek i mucha. Zapłaciliśmy całe 289 euro, bo była przecena 50%. Poza tym moja świadkowa mi napisała,że przefarbowała włosy na czerwono..... No to się Wam wyżaliłam.... AnonimowaMoni... Twój wylot do hAmeryki już tuż tuż... czy dobrze pamiętam,że 19 lipca? Jak tam nastrój?
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, wylot 19 lipca. Nastrój? Hm... żyję normalnie - praca, zakupy, wizaż Kompletnie o tym nie myślę ani nic. Jedyne co to muszę Tż poprosić o opłacenie 2 sztuki bagażu i przesłanie mi mailem potwierdzenia rezerwacji na bilet i za ten bagaż. Nie wiem, zachowuję się jakbym miała z 2 miesiące Czerwone włosy są fajne!! Ja takie miałam
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W klubie można zobaczyć efekt końcowy ![]()
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas zrobiło się trochę nerwowo...na nic nie mieliśmy czasu przez ostatni miesiąc: ja pracowałam, kończyłam pisać pracę i uczyłam się do obrony na dziennych, a na zaocznych miałam ciężką sesję...a Tż siedział na L4 ale też pisał swoją pracę i za tydzień się broni. Teraz na szybko zapraszamy, mamy nadzieję skończyć do 2 tyg. Wczoraj udało nam się obskoczyć sporo osób. Niestety bardzo się zawiedliśmy Kuzynka Tż z mężem (w sumie to nasza ulubiona, najbliższa, najfajniejsza, obecni na wszystkich uroczystościach rodzinnych, świętach itd) już nam odmówili...Wczoraj zaskoczyła mnie też moja rodzina ze strony taty. Zaproszenia tam rozdawaliśmy pro-forma...nikt od nas nie był tam na ostatnich 2 weselach, do mojego brata też od nich się nikt nie pojawił więc zaproszenie było tylko grzecznościowe. Ku mojemu zaskoczeniu powiedzieli, że już mi mówią, że na 100% będą. Powiedzieli, że to ostatnie wesele z naszej rodziny, bo na xxx (kuzynostwo drugie) nie ma co liczyć ![]() Przełożyłam dziś termin przymiarki, z 12.08 na 3 !! I muszę na cito znaleźć buty i bieliznę ![]() A u Was co tam? Była MELL !? |
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stało to na stole czy gdzieś było powieszone? Bo nam pani od dekoracji zaproponowała na stół PM, ale nie wiem czy te 15 cm i 4 cm grubości będzie ok i jak to w ogóle będzie się prezentowało? ![]() A tak w ogóle- jak to sama?
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Niezwiązany ze ślubem bonus dla wytrwałych
|
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sorry za jakość Chcieliśmy je wieszać z przodu stołu, ale fajniej tak wyglądały A robiłam sama, bo mam ploter laserowy (więc wycięłam w sklejce), a potem malowałam z TŻem złotym sprayem Fajne zdjęcie plenerowe mamy z tymi literami, może jutro wrzucę, ewentualnie się przypomnij to na ogólnym na chwilę zapodam
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
Idę spać, bo jutro ciężki dzień - zmęczonammmmm
![]() Paa
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie wygląda- możesz mi powiedzieć jakie to wymiary? Muszę się zmobilizować i jutro to zamówić albo kopnąć w d... TŻ-ta i niech on wycina
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Film sie skonczyl
dobry ten film z tymi druhnami byl. Goraczka opadla do 38. Maz spi, kotek tez... A ja wyspalam sie i teraz przewracam sie z boku na bok. :| |
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mell była, ale chyba tylko w klubie
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#471 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
Cytat:
i na swoim ślubie będę mieć tylko pierścionek zaręczynowy i obrączkę![]() Cytat:
![]() jutro idę do fryzjera na farbę i podcięcie grzywki, która jest już tak długa, że na grzywkę nie wygląda Ostatnio farbowałam się chyba na początku kwietnia więc odrost mam tragiczny, teraz muszę strzelić farbę i kolejną w tygodniu przed ślubem, trochę krótka będzie przerwa bo ja min co 2 miesiące farbuję ale trudno. Mam nadzieję, że kolor mi wyjdzie tak fajny jak poprzednio.Mnie dziś moja najlepsza przyjaciółką uraczyła taką rewelacją, że myślałam, że padnę na miejscu, nie spodziewałam się czegoś takiego, normalnie z szoku wyjść nie mogę i przykro mi jak cholera
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
widzę, że znowu się rozkręciłyście, aż ciężko nadrobić ja się wakacjuje z TŻ u teściów także za bardzo czasu nie mam, a jutro pojedziemy sobie popływać nad jeziorko
|
#473 |
|
<3 <3 <3
|
Dobranoc
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
i mam zdjęcia ![]() Dziś tylko jedno zdjęcie, a jutro w klubie będzie coś więcej
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
#476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ślicznie wyglądałaś a i Małżonek pięknie się prezentował ![]() choć kolorki sepiowate to i tak widzę, że miałaś cudny bukiet
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Ohhh... Nie spie od 3.20
znowu meczy mnie goraczka wyzsza niz 38, poty oblewaja. Nie mam apetytu musze cos wcisnac na sile dzisiaj, bo wczoraj dwie kanapeczki za caly dzien strasznie sie mecze, macie jakies moze domowe sposoby na zbicie tej cholernej goraczki?
|
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
||
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznie!! Tacy zadowoleni
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

Ale nie szukałam, myślałam, że będzie łatwiej, jak tu coś znajdę 
Dzięki 

a ja jestem chyba w ciemnym lesie...

Kuzynka Tż z mężem (w sumie to nasza ulubiona, najbliższa, najfajniejsza, obecni na wszystkich uroczystościach rodzinnych, świętach itd) już nam odmówili...

i przykro mi jak cholera