|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Mam kupne pytanie
: Zawsze dzieć robił ze 3-4 kupki na dzień, takie piersiowe wiecie, wodniste, że aż je słychać było. Od tygodnia jakoś robi 1 kupkę dziennie w sumie i one jest taka..zbita? mało miejsca w pieluszce zajmuje, taka gęsta jest, bliżej jej do takiej dorosłej trochę. My dietę niby rozszerzamy, ale mała je po pół słoiczka dziennie rzeczy typu machew + jabłko, ziemniak ze szpinakiem czy jakaś prosta zupka.Bączki normalnie idą, ale strasznie śmierdzą teraz - nic jej chyba nie boli bo nie płacze, brzuszek chyba okej. Tak już zostanie?
|
|
|
|
#2972 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Dziewczyny grratulaacje!!jestescie za☠☠☠iste! Pokazujecie, ze jak jest sie mama to tez mozna! Ma ktoras tez konto w Mbanku? Popi.erdoleni sa, przelewow od wczoraj nie mozna zrobic zalosne zeby nie mozna bylo przelewu zrobic...Debrah wiesz, normalne kupy zazwyczaj woda nie sa :P Dla mnie jak najbardziej normalne, kluska od czasu rozszerzania tez robi bardziej zbite, zalezy kiedy jadla staly posilek.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-07-09 o 13:09 |
|
|
|
|
#2973 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
udanej podróży jutro! no i pokaż mieszkanko, pliss ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz porobiłam zestawy ale też nie wiem jak to ugryźć nie wiem czy bardziej zrobić aukcje po kilka sztuk tego samego rodzaju czy raczej coś w stylu cała wyprawka. A przydałoby się posprzedawać, bo moje mieszkanie tonie w ciuszkach... Mam tego chyba więcej niż Illusion ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale muszę przyznać, że generalnie to Oli nie dostał prezentów jak się urodził. My wszystko kupowaliśmy, od zabawek przez wózek po kosmetyki i inne pierdółki. A tż był wtedy bez pracy. Najwięcej oczywiście moja mama się wykosztowała bo ona tak jak mówię na bieżąco coś przynosi. Ale może to nawet lepiej, bo nie słyszę przynajmniej od nikogo, że dzięki niemu moje dziecko ma to czy tamto. Gratulacje za obrony, super dziewczyny!!! |
||||||||||
|
|
|
#2974 |
|
Wtajemniczenie
|
Obronione mazowszanki proponuje spotkanie tylko jeszcze ja jutro muszę się poprawić...
Gratulacje! Wracam do nauki :-( |
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Lubcia, witaj, super, ze jestes
![]() Tez slyszalam o magicznych wlasciwosciach siuskow. Moja babcia tak sobie rany przemywala :/ nie mniej jednak do buzi bym ich nie wepchala. Zreszta gdzie indziej tez nie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak , tak, takie te kupki będa. Nawet jak je tylko pół słoiczka dziennie. Mi zaczęła znowu robić trochę bardziej wodniste jak dałam np. samą morelę i jak piła soczek marchewkowy :P ale dalej śmierdzące |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Cala, super, ze wyniki ok
![]() Debrah trzymam kciuki za sesje!! U nas czika dzis nieziemska. Wczoraj to samo, wyjsc sie nie da, wiec siedzielismy w domu, a matka szalala na kinekcie - super sprawa, oderwac sie nie moglam ![]() Jutro startujemny z marchewka-jaram sie strasznie ![]() I chyba wiecej nie nadrobie, bo siostra ciagnie mnie do zabawy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2978 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś robię drugie podejście ze swoją zupą. Zobaczymy. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Gratulacje !!! |
|
|
|
|
#2980 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mi teraz dzięki temu mniej chusteczek wilgotnych schodzi |
||
|
|
|
#2981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaa!! Co ja mam zrobić z moim dzieciem? Kładę go na podłodze na pleckach, w ciągu sekundy jest na brzuchu. Trochę poleży, podnosi się, po 15 minutach się zmęczy i w płacz, ale się nie obróci, chociaż potrafi obracam go, a on znów na brzuchu i tak w kółko. Daję go do bujaka to probuje usiąść i po 5 minutach płacz bo się denerwuje. Po za tym jest zmęczony; poszedł spać wczoraj po 22, dzisiaj o 6 pobudka, pospał do 7,30 i nie śpi wcale. Idę na dwór, może zaśnie, boję się iść do tego parku co mam pod nosem a nie mam zbytnio wyboru :/Ilkas mnie się dzięki tym kupkom niszczy mniej ubranek bo tak to qpa przelatywała i wszystko było obqpane
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-07-09 o 13:44 |
|
|
|
|
#2982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dam w jakiś dzień co nie będę musiała nigdzie wychodzić w takim razie |
|
|
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kojec taki zwyklak http://allegro.pl/lozeczko-kojec-bab...369040231.html ilkas, o której Ci jutro pasuje być w rynku? i trzeba jakiś punkt zaczepienia żebyśmy się znaleźli
|
|
|
#2984 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie tęsknię! Cudownie jest bez
![]() Cytat:
![]() Cytat:
grunt to skromność Cytat:
Nie mam talentu ani do wystawiania, ani do wygrywania aukcji.
|
|||
|
|
|
#2985 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo, ja tem mam takie pianinko ![]() b-bear grrrrrrrrrrrrr Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia! pamietaj o fociach! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2986 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo zdrówka dla Filipka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() :pijemy :Cytat:
![]() Cytat:
Oj zadziwia, zadziwia... Cytat:
Cytat:
![]() Bo to taka duża kołdra, 200x200 więc dla Niej ciężka, tak myślę, że w ten sposób się dźwignęła, bo jak inaczej? ![]() Zjadło mi cytaty Dziękuję Wam za odpowiedzi o spacerówce. Na siedząco Małej nie posadzę, bo za malutka jest, może będę raz na jakiś czas jak Illusion w foteliku spacerować. Sama nie wiem co robić. Niby spacerówka rozkłada się na płasko. Ale Blanka ma teraz etap dźwigania się i może dlatego się tak bardzo złości... Albo dlatego, że wózek kojarzy Jej się tylko z szelkami
|
||||||||
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was, ale jakoś nie potrafię się wbić
![]() Trzymam kciuki za chore dzieciaczki - oby szybko wyzdrowiały ![]() Napisałam w klubie, że może być mnie mniej od jutra... Jeśli pójdzie nie po mojej myśli to będę mogła zaglądać do Was tylko wieczorem, a wtedy chodzę spać razem z Domcią No ale na razie nie będę się martwić na zapas.
|
|
|
|
#2988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sami wszystko kupiliśmy. Blanka może dostała ze dwie zabawki i kilka ubranek. Ale raczej wszystko sami. Cytat:
![]() Smacznego Kubusiowi ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2989 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do leżenia na brzuchu to u nas jest identyko. I sama nie wiem co z tym robić...uszy już mi więdną od tego krzyku i płaczu Cytat:
Muszę pokazać moim teściom A o której Lady przyjeżdża ? Bo w sumie chciałam rano polecieć poćwiczyć. Więc jakbym poszła to bym mogła być w rynku koło 12-13. Ale jeśli Wy chcecie wcześniej, to przełożę ćwiczenia na inny dzień
|
||
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Deli GRATULACJE
![]() Dziewczyny skąd najlepiej filmy ściągać, albo na czym oglądać za free? |
|
|
|
#2991 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, kciuki za obrony!!!
już wiem, że Charlizz po, gratluję Deli też po, też gratuluję ![]() Rano byłam w pracy pogadać z dyr młoda furorę robiła ![]() A teraz na szybko frytki, a potem na reh. się zbieram. Co do @ - też nie mam i jakoś nie tęsknię ![]() Fewciu, chodzi o takie ułożenie nóżek - nieprawidłowe (aczkolwiek na plecach leżenie ok, kopie nimi fajnie, kładzie sobie w wózku na pałąk): Hope, co do dogoterapii, nie mam ![]() Fewciu, dawaj młodocianą w spacerówkę. |
|
|
|
#2993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra, to umawiamy się na 13 w rynku, tylko w którym miejscu? Lady będzie jakos rano, więc do 13 akurat odsapną trochę, a marsi pasuje tez jakos tak właśnie. wyślij mi jeszcze swój telefon w razie W na fejsa albo na PW.
|
|
|
#2994 |
|
Zadomowienie
|
Deli gratulacje!!!
Sylwia Mi ostatnio uzywany laktator poszedl na aukcji drozej niz ja go kupilam nowego
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, nancy - pewnie, ze tesknie
![]() Urlop super - grillujemy, spacerujemy, bawimy sie z siostra widzialam sie z ciezarna przyjaciolka - przecudny brzuszek ma!!!Kuba super usmiecha sie do wszystkich (najwiecej do tych, ktorych widzi 1.raz :P)Dzis pierwszy raz w nocy obudzil sie o 4 - w szoku bylam!! Poza tym ostro jezdzi grzechotkami po dziaslach, zaczal dotykac sie za stopki i piszczy, ze hoho ![]() A kapie go po prysznicem (klekam na podlodze), super sobie radze bez wanienki ![]() co do jego "plam". Po masci sterydowej znow zeszly. Zobaczymy na jak dlugo.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2996 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moi się nie wtrącają bo nie bardzo mają jak, za rzadko się widujemy. Ale jak już się te parę razy widzieliśmy to też było: za zimno ubrany, czemu w nosidle nie jest przodem do świata ( ), że z łóżka spadnie itd. Więc się cieszę że są daleko ![]() Aha jeszcze mi przyszło do głowy apropo gondolki, bo jak mały robił bunt to kupiłam do wózka pałąk z wiszącymi zabawkami jakieś 1,5 miesiąca temu i pomogło, bo jeszcze jeździmy, może i u Was zdałoby egzamin? Cytat:
|
||
|
|
|
#2997 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby katar szybko minąłCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mmmm pyszotki ![]() Cytat:
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41706183]Rano byłam w pracy pogadać z dyr
młoda furorę robiła ![]() A teraz na szybko frytki, a potem na reh. się zbieram. Fewciu, chodzi o takie ułożenie nóżek - nieprawidłowe (aczkolwiek na plecach leżenie ok, kopie nimi fajnie, kładzie sobie w wózku na pałąk): Fewciu, dawaj młodocianą w spacerówkę.[/QUOTE] frytki ![]() właśnie jak wrzucałaś filmik jak leży na brzuszku, to zwróciłam na to uwagę. Czytałam kiedyś, że to nieprawidłowe, ale tak na zdrowy rozum, to nieźle się trzeba nagimnastykować, żeby takie małe nóżki skrzyżować jeszcze leżąc na brzuszku. Jest po prostu zwinna i tyle ![]() Daj znać co rehab. powiedział. Cytat:
![]() Mała ma zabawki, ale dla Niej ważniejsze jest to, żeby się dźwignąć na rękach i powyginać troszkę niż zając zabawą
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
Widzę,że wieści szybko się rozchodzą
Laski, dziękuję Wam wszystkim za kciuki i gratulacje. Normalnie mi się łezka w oku zakręciła jak tu weszłam i zobaczyłam Deli, Tobie gratuluję, wracaj tu teraz szybko muszę kupić jakieś wińczacho na wieczór, będę piła do wizażu, mogę??
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, Deli
gratulacje kochane!!! ![]() Cała, kochanie, napiszę Ci smska jutro, jak będziemy wyjeżdżać ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

: Zawsze dzieć robił ze 3-4 kupki na dzień, takie piersiowe wiecie, wodniste, że aż je słychać było. Od tygodnia jakoś robi 1 kupkę dziennie w sumie i one jest taka..zbita? mało miejsca w pieluszce zajmuje, taka gęsta jest, bliżej jej do takiej dorosłej trochę. My dietę niby rozszerzamy, ale mała je po pół słoiczka dziennie rzeczy typu machew + jabłko, ziemniak ze szpinakiem czy jakaś prosta zupka.
- nic jej chyba nie boli bo nie płacze, brzuszek chyba okej. Tak już zostanie?

zalosne zeby nie mozna bylo przelewu zrobic...
udanej podróży jutro!
no i pokaż mieszkanko, pliss 
Teraz porobiłam zestawy ale też nie wiem jak to ugryźć
nie wiem czy bardziej zrobić aukcje po kilka sztuk tego samego rodzaju czy raczej coś w stylu cała wyprawka. A przydałoby się posprzedawać, bo moje mieszkanie tonie w ciuszkach... Mam tego chyba więcej niż Illusion 

klask i:
ale wydaje mi się, ze na pewno trzeba znać regulamin. tzn. od kiedy są okresy ochronne dla jakich ryb itd.

ale nie kaszle na szczęście; w dzień jest ok, najgorzej na wieczór i po nocy
Bo w sumie chciałam rano polecieć poćwiczyć. Więc jakbym poszła to bym mogła być w rynku koło 12-13. Ale jeśli Wy chcecie wcześniej, to przełożę ćwiczenia na inny dzień