|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
jejjjjjjj, zapomniałam Wam się pochwalić!!!! Jutro jadę po pieska!
Mama pojechałą biznesowo do Warszawy, więc tata wpadł na pomysł, że zrobimy jej suprajs, znalazł jakąś super hodowlę (która notabene okazała się być hodowlą mamy mojej koleżanki ze studiów ![]() Dietowo nie wiem jak, nie liczyłąm, chyba za dużo ale w sumie zdrowo.
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
tak tak, bo my zawsze mieliśmy psa i teraz też szukaliśmy jakiejś rasy, mamie się ta bardzo podobała, a tata chciał inną, ale w końcu weźmie tą, co mamie się podoba
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę się ogarnąć i przestać jeść co mi pod nos podstawią
niby nie dużo ale często i ciągle coś...siostra mówi, że mama szaleje jak jestem bo normalnie mniej pomysłów kulinarnych realizuje jak żyć...i jak nie tyć![]() heroine pipson pomysł z cyku szalone i słodkie maksymalnie byleby mama faktycznie ochotę na pieska miała Like bardzo mnie poruszyło co napisałam o mężu i anonimowości w sieci...faktycznie w niezbyt fajny sposób Cię o wszystkim poinformował ale zasadniczo możliwe jest, że takie są wymogi. Sama mam zakaz posiadania kont na portalach społecznościowych i rozmawiania o pracy/klientach a nie jestem agentem 007 Jednak powinien mieć do Ciebie zaufanie , zresztą wiele rzeczy można ustalić, bo mieć konto na fb a pisanie notek z cyklu "mój Tż jest w miejscowości x na mega tajnym spotkaniu" to dwie różne sprawy Pewnie już się dogadaliście a ja przegapiłam ale wtrąciłam swoje trzy grosze![]() meeedzik ładna lista zakupowa tylko ja grzecznie na hamaku leże i nic nie kupuje oczywiście wiem, że jak do miasta wrócę to pęknę na widok pierwszej drogeriiCocktail 22km to ładna wycieczka już była![]() Nie wiem co dziś zjadłam dokładnie...jak nie zapiszę to wieczorem nie pamiętam ) . A dziś pizze na obiad robiliśmy ale kawałek na obiad to ok. Gorzej, że nie wiem co rano jadłam...dni mi się mieszają a nic alkoholu nie pijeA rano to albo bułka była albo kanapka ze schabem...nie rozgryzę teraz tej zagadki A wczoraj pączka zjadłam, nie dobry był , mega tłusty żal kcal zmarnowanych
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Wy to macie hity z tym @... Wspólczuję :cmok;
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
No już jestem na forum i Was nadrabiam. 2 strony więc pewnie gigaposta nie będzie, ale coś tam na pewno naskrobię ![]() Nie wiem co z tym netem się wczoraj działo ale to już drugi raz tak! Bo już działa.Wczoraj cały dzień sprzątałam syf remontowy, bo jak TŻ tnie płytki to się straaaaasznie kurzy. Smętnie mi tutaj i mi się jakoś za wsią tęskni. Fajnie mi tam było. A odpust to już w ogóle pierwszorzędny. Jeszcze połączony z uro chrześniaka TŻ - było pyszne jedzonko, torcik Dziś zaprosili mnie na rozmowę do biura nieruchomości, ale podziękowałam, gdy powiedzieli co oferują (szkoda że w ofercie pracy tego nie pisali praca przez 3 m-ce na zleceniu - pensja + prowizja, a potem konieczność założenia własnej działalności jako agent już to robię!).Dietowo u mnie tak o. Ciągle nie mam kuchenki i wiecie..je się co wpadnie. Na razie męczymy pierogi, ja rano owsiankę z mikrofali, potem jakieś kanapki. Parę dni nie ćwiczyłam ale dziś wracam już na rowerek. Promis! Madzia, nooo to kochana fajny weekend miałaś ![]() Pipson, wstaw zdjęcia piesia Natizz, ![]() Heroine, Pipson, jak piszecie o "figurach" swoich TŻ to aż Wam zazdraszczam. Ja nie wiem czy mój obecnie waży 70kg (wzrost 180cm), możliwe że nawet mniej. A ostatnio byłam z nim na zakupach ciuchowych i brał spodnie w rozm. 31 - taki sam jaki ja miałam przed odchudzaniem Heroine, jak ząb, a raczek pozębie Margot, ooo widzę że też wakacjujesz na całego. Mi tak smutno było wyjeżdżać od mamy Co do porcji - moja w ogóle ręce ostatnio załamała, jak zobaczyła że zjadłam pół udka i same warzywa, bez ziemniaków. To samo teściowa. Ale naprawdę tak się napchałam.
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
No week fajny był
i wczoraj też było fajnie z Cocktail na piwku ale od dziś muszę wrócić na dobre tory, bo na wadze mam 49,0 niby nie dużo więcej, bo przeważnie mam 48,3-48,5 ale nie lubię tego widoku 9 zaraz po 4 no i brzuch mam wzdęty trochę :/ zastanawiam się nad jakimś dniem oczyszczającym, nigdy nie robiłam i mama pewnie by mi dała no ale kurcze, wkurza mnie ten bebzol Obiecuję poprawę ![]() Zoska to były rzeczy same must have paseczek potrzebowałam do kiecki na wesele Puder też mi się skończył, jedynie olejek nie planowany był, no ale jak go zobaczyłam to nie potrafiłam go zostawić ![]() Heroine bidulka
|
#458 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś też mam dzień postny Jak skończy mi się @ to wejdę na wagę.---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha ja raz poszłam ale to jakaś mniej formalna impreza była. Ale kok był wychwalany pod niebiosa
Przekonałam się jednak że kupowany jest wygodniejszy, zwłaszcza gdy tak się nawija te włosy, a nie obkręca wokół, bo przy drugim to jeszcze pół bidy, ale przy nawijaniu ta skarpeta mi się po prostu rozplątywała, a teraz nie mam już z tym problemu ![]() Zżarłam owsiankę (z borówkami - mama dała mrożone, a do owsianki idealne były), skończyłam czytać "100 dni po ślubie", poczytałam Pudla i biorę się do roboty
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
Paula, wstawie fotki jak tylko przyjedziemy z diabłem
a co do TZ, to fajnie, bo niby przytyl 20 kg, ale nie w tluszczu tak jakby, bardziej zmężniał i wciaz go można uznać za smukłego chociaz jak sie naje, to sobie ze mnie jaja robi i brzuch pokazuje, normalnie serio, żona mojego brata taki miała w 6 miesiacu ciaży ale wole go o wiele bardziej takiego, bo jak wazyl 74 czy iles przy wzroscie 195, to szczypior na maksa... Ale ja wtedy wazylam 46---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Margotku, to w takim razie sie opanuj, ogarnij, pij wiecej wody, a jak mama będzie mówiła, co dziś na obiad to nie sluchaj ale pamietasz co Wam pisalam, jak byłam w domu tylko na weekndy, no odkurzacz stołowy po prostu kiedy wracasz do siebie? Bo jak niedlugo jakos, to może waga grzecznie stoi w miejscu i nie wzrośnie ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Ja jestem już po omlecie z dwoch jaj z pieczarkami, pomidorkiem i kiełkami no i polowie bułki, do tego wypiłam owocudo chyba musze zrezygnowac z owsianek rano, bo robie je naprawde "po krolewsku", i wychodzi mi sniadanie na 400-500 kcal a po dwoch jajcach jestem w sumie tak samo dlugo syta dzisiaj ja kroluję w kuchni, także będzie na obiad coś lekkiego a na kolacje tata dostanie bialy ser ze szczypiorkiem i niech nie marudzi
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jesuuuu, nie słyszałam budzika i wstałam o 10.30
to nowe łóżko zdecydowanie mi służy pod względem długiego spania nawet nie mam co na to śniadanie zjeść... planowałam rano wyskoczyć po jakąś bułkę, no ale teraz to już nie wiem czy jest sens jajek jak na złość też nie ;/ kurza twarz ;/ została mi chyba activia naturalna Cytat:
i zdjęcie koniecznie wstaw jak już go przywieziecie ![]() Cytat:
ja też się wybieram w tym tygodniu na wieś także w czwartek lub piątek pakuję manatki i jadę :P miałam już jutro, ale kurde dostałam siatę ogórków zielonych i muszę coś z nimi zrobić. Bo jak wrócę to chyba nic z nich nie będzie, a nie chcę żeby się zmarnowały. Kurcze cieszę się na ten wyjazd jak dziecko, które jedzie na wakacje pójdę z mamą na jagody i zrobimy pierogi! co do diety to boję się tylko weekendów, bo wtedy tata będzie gotował No nie dało się miała być koronka, ale niestety był stan zapalny w 3 kanałach i jak zaczął mi tam grzebać to myślałam, że zejdę na tym fotelu też mi się wydaje, że geny mają duuuużo do powiedzenia, bo kurde też mam przyjaciółkę co do dentysty chodzi raz na ruski rok, a ma zęby bielusieńkie i zdrowiutkie. A słodycze wpie.prza jak najęta. Ja zaniedbałam trochę wizyty, ale to nie zmienia faktu, że mam bardzo słabe zęby. Rok temu miałam leczoną jedynkę, a 5 miesięcy temu zaczęła mnie boleć. Okazało się, że się ropa zebrała i ten ząb jest już martwy. Drugi raz musiałam leczyć. Ale stoi i chwała Bogu, bo to jedynka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tak, dzisiaj już lepiej. Nie boli, jedynie przy szerszym otwieraniu buzi boli mnie żuchwa po lewej stronie Czyli mówisz wyjazd udany? Super ![]() A Ty zaraz zobaczysz 47 z powrotem Trzeba iść w końcu coś przekąsić, bo mi kiszki marsza grają
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() u mnie ok.. jedynie nie wysypiam się i chodzę jak zombie. W nocy gorąco i spać nie można dziś zaspałam na kurs i spóźniłam się 40 minut ![]() Jeszcze dziś na siłownię jadę wieczorem.... chyba na zawał tam padnę. Komputer nadal zepsuty, mąż stwierdził że spalił się procesor a nowy kosztuje 350 zł. Damy sobie spokój już z tym laptopem bo on stary jak świat jest i nie będziemy go naprawiać. Kupimy nowy jesienią. Narazie muszę się pomęczyć na takim małym netbooku który niema połowy klawiszy bo Kolin je powyrywał netbook ma tylko 1,5 roku a wygląda jakby był sprzed drugiej wojny światowej. Jutro mija równy ROK odkąd opuściłam Polskę. Strasznie szybko to zleciało. A za równy miesiąc jedziemy do Polski na urlop na 2,5 tygodnia. Z dietą u mnie średnio. Niby nie obżeram się jak prosie, słodyczy i chipsów nie ruszam ale waga stoi ciągle ok.64 kg. Może gdybym się bardziej przyłożyła to bym coś tam zgubiła a tak to dupa. Przyznam się że po prostu mi się już nie chcę, jestem tym zmęczona. No ale trochę jeszcze próbuje. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę anty i teraz mam 7 dni przerwy. Dostanę okres i pewnie będę zdychać. Po tej przerwie zacznę drugie opakowanie tabsów. Cera mi się już wyraźnie poprawiła więc jestem happy Idę zaraz do miasta dla kota jedzenie i żwirek kupić, potem po dzieci jadę. Jeszcze tylko 3 tygodnie i koniec jeżdżenia do przedszkola!! Od września dzieciaki będą miały szkołe i przedszkole pod nosem a Kolin w dodatku wychowawczynię Polkę! Wczoraj mąż był na zebraniu w nowym przedszkolu i okazało się że nowa wychowawczyni jest z Polski ale mieszka tu w DE już 25 lat Także super! Cieszę się bardzo, nie będzie żadnych niedomówień bo będę z nią po polsku tylko rozmawiać Wszystko nam się pięknie układa, jeszcze tylko kurs skończę, znajdę pracę na pół etatu i będzie bosko Dobra muszę uciekać. Buziaki dla Was słoneczka moje Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam już czasu poodpisywać wybaczcie Pipson a co to za rasa pieska???
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah Ty masz bebzol weź ja Cie prosze Już bym chetnie głowe umyła żeby wypróbować Twoje odlewki Cytat:
ja sie szybko budze, bo mi słońce w okno daje i tak z rana gorąco że sie spać nie da Poszłam do babci i dziadka rano na kawe to prawie sie po drodze stopiłam cały czas po góre w taką patelnie Goldenki są super moja ciocia ma Przesłodki piesio
|
||
|
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też upały, ale w sumie da się wytrzymać w nocy dość chłodno, bo 13 stopni. Muszę zamykać okno, bo mi zwyczajnie zimno ![]() Kolin klawisze powyrywał? ma dziecko fantazję cud, że jeszcze dajesz radę na nim pisać kupuj wcześniej tego lapka, bo my tu do jesieni nie wytrzymamy bez Ciebie Hm, dziwne, że ta waga cały czas Ci stoi ![]() trzymam by się to zmieniło Kurcze, strasznie się cieszę, że Wam się tak dobrze układa! Trzymaj się ciepło Kochana ![]() Cytat:
no i rolety mam zasłonięte to cały czas mam ciemno ![]() No na dworze chyba jest patelnia, jeszcze nie wychodziłam z domu chociaż zbieram się odkąd wstałam TŻ mi napisał, że zjadł obiad w szpitalu, więc tak się nie spieszę z tymi zakupami ![]() No Goldenki są przeurocze i przekochane ![]() ![]() Dobrze, że potwierdzasz z tym wyimaginowanym bebzolkiem Meedzik, bo coś mi się wierzyć w to nie chciało
|
||
|
|
|
#466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziś mam jakiś kiepski dzień. Strasznie zamulona chodzę. Ale to co miałam pomalować to pomalowałam
![]() Kupiłam po drodze anonse - 4 ogłoszenia na krzyż, i wcale nie jestem wybredna. Jest ogromne zapotrzebowanie na kelnerki, kucharki, kosmetyczki, osoby do wykończeniówki i pełno ogłoszeń na przedstawicieli ds. e-marketingu ![]() Cytat:
A z czego smoothie? Smaku narobiłaś. Mam mrożone truskawki, borówki, kupiłam dziś banany i wielki kefir, więc nic tylko sobie też coś pasuje zaczynić ![]() Cytat:
![]() Ja w sumie dziś miałam podobną sytuację, tylko że przynajmniej owsiankę miałam. Ale tak dzień w dzień to jeść to też się nudzi. Ale jak poszłam po zakupy to wzięłam w Lidlu pełnoziarniste kajzerki (kiedyś u nas nie było) - zjadłam 1 na II śniad - pyyyycha ![]() Cytat:
Ale super że trochę wyjedziesz. My pojedziemy z zaproszeniami za 2 tygodnie i znów trochę zostanę ![]() Miałam tak samo i identycznie przeżywałam Najchętniej to jeszcze wzięłabym plecak, kompot w butelkę, kanapkę na drogę i celebrowała taki wyjazd jak kiedyś wycieczkę szkolną
|
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też kaski poszło.A no fajny wyjazd ![]() Cytat:
![]() Ojeej to faktycznie super! Naprawdę masz rację że skoro wychowawczyni Polka to zawsze będzie łatwiej wszystko ustalić, o to i owo dopytać i w ogóle. Swoją drogą dużo tam Polaków jak widać. Już któryś raz wspominasz że masz do czynienia z Polakami. Ale dobrze że na razie w samym pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() No faktycznie to już rok. Zleciało My ostatnio z TŻ tak dumaliśmy że w dzień ślubu stuknie naszemu związkowi szczęśliwa siódemka. I też nie wiadomo kiedy to zleciało bo jeszcze niedawno uczyłam się na balkonie do matury, a teraz uczę do matury innych
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Paula ja do wczoraj też w skarpecie śmigałam
a raczej nie skarpecie tylko te takie getry co zakłada się na spodnie i są do kolana nie trzeba było obcinać no i też dużo pochwał zebrał a widzisz ja nie umiem nauczyć się tego zawijanego, włosy mi wypadają i nie potrafię go całego zakryć włosami albo nie wszystkie złapię ![]() Cocktail serio jak wypnę to mam ![]() Hehe no mnie kusi wypróbowanie olejku GP z arganem daj znać jak coś użyjesz ![]() No i jeszcze raz dziś ten cytrynowy lakier oglądałam i odstawiłam
|
#469 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() U mnie w pomiedzielek diety nie bylo, byl laser na łydki wiec sport tez trzeba bylo zostawic w spokoju. ... Ale dzis sniadanie- dwie kromki chleba na zakwsie z mnostwem zieren sama pieklam plus wedlina pomidor i ukochana musztarda, kawa plus mleko plus slodzik tak wiem wiem niepowinnam, obiad, 3 lyzki zupy ogorkowej , jablko, serek wanilowy garsc blonnika i 2 lyzki platkow owsianych, garsc czeresni po poludniu woda gdzies w miedzy czasie, i tyle na tym sie skonczy dzis |
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak rozkładasz te posiłki w czasie? Co ile jesz?
|
|
|
#471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu głodówek nie tolerujemy Cytat:
ja bym chyba gryzła wszystkich wokoło gdybym nie miała dostępu do tego napoju ![]() Cytat:
Ja w końcu zjadłam 2 brzoskwinki z activią naturalną i moją granolą najadłam się jak świnka ![]() Cytat:
chociaż pewnie będę miała więcej roboty niż tu w mieszkaniu, no ale powietrze inne, zmiana klimatu, oj przyda mi się to pojadę sobie do babci rowerkiem! Ahhh, mój rowerek z komunii
|
||||
|
|
|
#472 |
|
Przyczajenie
|
Tak dzis goraco ze nawet sila bym nic wiecej nie zjadla
|
|
|
|
#473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie przeżyłabym bez kawy. Dlatego wielbi moja dusza pana że kupiłam kiedyś ekspres Ale chce mi się czasem takiej rozpuszczalnej wypić - ot tak zagrzać wody, sypnąć i już. A z ekspresem trzeba się bardziej chrzanić bo trzeba wsypywać kawę, ubijać, czekać przy ekspresie na tą kawę Także wiesz... ![]() A TŻ to w ogóle woli rozpuszczalną, najchętniej "O poranku" z Biedry dlatego on najbardziej boleje.. Cytat:
Granola była. Ja już nie mogę się doczekać aż ją zrobię. A powiedz - drogo wychodzi? Cytat:
My na wieś już wywieźliśmy rowery ale nie miałam kiedy napompować i stoją ciągle. Idę do sklepu a później na stacjonarnym sobie urządzę przejażdżkę Jakaś senna jestem
|
|
|
#474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na szczęście mam ekspres kapsułkowy, więc nie muszę się pierdzi.elić z ubijaniem i czekaniem na kawę rach ciach i gotowe ![]() Cytat:
tanio na pewno nie jest, bo jak zsumować wszystkie produkty to trochę wyjdzie. No i tak, część składników miałam w domu: miód, orzechy włoskie (mam całą siatę od babci ), otręby, płatki owsiane A kupiłam daktyle, śliwkę suszoną, żurawinę, płatki migdałowe, pestki dyni i słonecznika, rodzynki Ale wolę trochę dołożyć i mieć naturalne, bez sztucznych dodatków, słodzików, cukrów itp. niż jeść tak naprawdę nie wiadomo co W sumie to nie wiem czy drożej, bo naprawdę sporo tego wyszło
|
||
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Można do Was dołączyć?
jesteście chyba dość hermetyczną grupką ale może się uda
|
|
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Uff, mega intensywny dzień. Cały dzień z psiakiem, a jutro (dziś
) mój chłopak ma 22 urodziny, więc pakuję się szybko, idę kąpać i z rana jedziemy gdzieś, tak więc ponadrabiam jutro. Dziewczyny niektóre chciały, to w załączeniu foto mojej zmęczonej, śpiącej Berneńskiej Gryzawki Pasterskiej
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile ważysz, mierzysz, jaki masz cel, czy coś ćwiczysz, czym się zajmujesz, itp. ![]() Cytat:
piękniusi! ![]() Sto lat dla TŻ-ta
|
||
|
|
|
#478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wstałam
Jessu, TŻ zaspał parę minut do pracy ale tak się zerwał że mnie wybudził. A ja dobra żona też chciałam żeby w tym pośpiechu szamy nie zapomniał, kawę mu na szybko zrobiłam no i swoją też piję. Ale będzie dziś parzyć Na dworze aż biało od tego gorąca a dopiero 7 dochodzi. Mam dziś trochę do pomalowania, ale wykorzystam poranek na ciuchlandy. Zaraz pójdę się zbierać - może jakieś bluzki koszulowe upoluję.Cytat:
Baba to baba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niech TŻ duży rośnie! Sto lat
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mama moja miała taki ekspres że sie nabijało kawe wiec taki już przerabialiśmy a teraz kupiła co sam mieli kawe i też dużo roboty przy tym bo najpierw sie czysci później jak zrobisz kawe też trzeba także mój najmniej wymagający Ja już wstałam na śniadanko wszamie zaraz serek wiejski i śmigam na zakupy Wczoraj kupiłam sobie sukienke w paski i bluze |
||
|
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Nie wiem co jest grane,ale od poniedziałku jestem ledwo żywa.Spać mi się chce ciągle i chodzę nieprzytomna.Wczoraj robiąc śniadanie dopiero się obudziłam jak prawie odkroiłam sobie pół palca Kupiłam dziś odżywkę dwufazową Joanna z olejkiem arganowym Czy któraś ostatnio pości?Ja zbieram się od poniedziałku,ale jakoś nic z tego nie wychodzi.Na początku miałam większą motywację,cza się ogarnąć w końcu ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Pipson Piesek śliczny,ale myślę że dość duży urośnie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Mama pojechałą biznesowo do Warszawy, więc tata wpadł na pomysł, że zrobimy jej suprajs, znalazł jakąś super hodowlę (która notabene okazała się być hodowlą mamy mojej koleżanki ze studiów
ale w sumie zdrowo.

jak żyć...i jak nie tyć
byleby mama faktycznie ochotę na pieska miała
Jednak powinien mieć do Ciebie zaufanie , zresztą wiele rzeczy można ustalić, bo mieć konto na fb a pisanie notek z cyklu "mój Tż jest w miejscowości x na mega tajnym spotkaniu" to dwie różne sprawy
Pewnie już się dogadaliście a ja przegapiłam ale wtrąciłam swoje trzy grosze
żal kcal zmarnowanych
na szczęście od sierpnia znowu zaczynam je brać.
No już jestem na forum i Was nadrabiam. 2 strony więc pewnie gigaposta nie będzie, ale coś tam na pewno naskrobię
praca przez 3 m-ce na zleceniu - pensja + prowizja, a potem konieczność założenia własnej działalności jako agent
ale od dziś muszę wrócić na dobre tory, bo na wadze mam 49,0
no ale kurcze, wkurza mnie ten bebzol 

jajek jak na złość też nie ;/ kurza twarz ;/ została mi chyba activia naturalna
by się to zmieniło
najadłam się jak świnka
W sumie to nie wiem czy drożej, bo naprawdę sporo tego wyszło
Jessu, TŻ zaspał parę minut do pracy ale tak się zerwał że mnie wybudził. A ja dobra żona też chciałam żeby w tym pośpiechu szamy nie zapomniał, kawę mu na szybko zrobiłam no i swoją też piję. Ale będzie dziś parzyć
i chodzę nieprzytomna.Wczoraj robiąc śniadanie dopiero się obudziłam jak prawie odkroiłam sobie pół palca