Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 15:41   #2431
201607040946
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ciekawe na jak długo tym razem
Na długo, bo wreszcie pogadałyśmy z tą laską Wszystko, co robił, mówił, o co podejrzewałam, co robiliśmy razem, robił to i z nią nawet pisał to samo. Gdy nie dzwonił przez cały weekend, był i bzykał się z nią. Całymi dniami. Mówił, że siedzi w mieszkaniu i ma doła.
Gdy był ze mną, jej pisał (ja, głupia, nigdy nie sprawdzałama fb), że jest z kolegą albo sam. Wczoraj gdy znowu zamknął się na balkonie, wiedziałam, z kim rozmawia przez telefon. Głośno zapukałam i coś tam mówiłam, wtedy ona się wkurzyła, w sumie z tego, co słyszałam, nawet płakała (ja wczoraj bardzo ryczałam, a P. ocierał mi łzy, taaaa...), potem zaczęła wypytywać, czemu nocuję u niego, on prawie krzyczał, itd itp.
w końcu dowiedziałam się wszystkiego.
Gdy imprezował z nią, nie obcował ze mną, ale ok, potem potrafił tak mnie porządnie #$$^%^&^ać, że zapominałam o bożym świecie. Tak samo z nią. Czasem nawet po 4 razy.
Oprócz tego miał 4 laski, z którymi też się przespał. O_o

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość

wytrzyj łzy i zostaw sam uśmiech
Już tak jest rozmowa mi bardzo pomogła. Jedziemy z nią razem na festiwal, będziemy nawet spać w jednym namiocie. A po festiwalu hmmm... zrobimy coś paskudnego, z tym że ona nie potrafi z nim zerwać, choć wie, że miał mnie i inne kobiety.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 15:49   #2432
Aldaeron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie się boję,że będę całe życie żałować,że ja i eks to zepsulismy...

Ja też wierzę,tyle historii juz się nasłuchałam/naczytałam,że ludzie spotykali się po pół roku/3latach/8 ;o latach i zostali małżeństwem...że wierzę,że jak ludzie są sobie przeznaczeni to w końcu ze sobą będą.
Bo siła związku to nie seks , patrzenie sobie w oczy i buziaki na facebooku
to właśnie umiejętność radzenia sobie z przeszkodami .

Jak się dobrze przyjrzysz to jest wiele ukrytych znaków w tym co przeżyliście , trzeba je tylko zdekodować .
Aldaeron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 16:03   #2433
ama09
Zakorzenienie

Zerwałam z Nim.
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 16:15   #2434
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aldaeron Pokaż wiadomość
Bo siła związku to nie seks , patrzenie sobie w oczy i buziaki na facebooku
to właśnie umiejętność radzenia sobie z przeszkodami .
Doprawdy? No nie wpadłabym na to.
Nie mam 15 lat i nie byliśmy ze sobą 2 miesiące.A buziaki na facebooku to chyba najbardziej żałosna rzecz na świecie.

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1373323943

http://faktopedia.pl/uimages/service...jpg?1361817351

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-07-09 o 16:26
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:05   #2435
xkarolinax
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Reanimowanie trupa.... troche tak jest. on nie wie ze ja czekam. Powiedziałam mu "co ma byc to będzie" . Ale serducho mi peka. Chcialabym zeby mi przeszło. Albo zeby pojawił sie ktos inny. W końcu najlepszym lekarstwem na zlamane serce jest nowa miłość.
xkarolinax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:16   #2436
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Zerwałam z Nim.
ech nie wiem czy mam gratulowac czy nie ale moja empatia sięga az do Ciebie teraz

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Na długo, bo wreszcie pogadałyśmy z tą laską Wszystko, co robił, mówił, o co podejrzewałam, co robiliśmy razem, robił to i z nią nawet pisał to samo. Gdy nie dzwonił przez cały weekend, był i bzykał się z nią. Całymi dniami. Mówił, że siedzi w mieszkaniu i ma doła.
Gdy był ze mną, jej pisał (ja, głupia, nigdy nie sprawdzałama fb), że jest z kolegą albo sam. Wczoraj gdy znowu zamknął się na balkonie, wiedziałam, z kim rozmawia przez telefon. Głośno zapukałam i coś tam mówiłam, wtedy ona się wkurzyła, w sumie z tego, co słyszałam, nawet płakała (ja wczoraj bardzo ryczałam, a P. ocierał mi łzy, taaaa...), potem zaczęła wypytywać, czemu nocuję u niego, on prawie krzyczał, itd itp.
Gdy imprezował z nią, nie obcował ze mną, ale ok, potem potrafił tak mnie porządnie #$$^%^&^ać, że zapominałam o bożym świecie. Tak samo z nią. Czasem nawet po 4 razy.

Już tak jest rozmowa mi bardzo pomogła. Jedziemy z nią razem na festiwal, będziemy nawet spać w jednym namiocie. A po festiwalu hmmm... zrobimy coś paskudnego, z tym że ona nie potrafi z nim zerwać, choć wie, że miał mnie i inne kobiety.
o rany jakbym czytala o jednym z moich byłych

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

mnie dziś męczą skojarzenia, wspomnienia, noszszsz kurrrrrrrrrrr.wchodze na wizaz to nawet mam skojarzenia z watku zareczynowego. skad to sie wzielo nagle...............
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 17:19   #2437
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Aldaeron Pokaż wiadomość
nie wierzyłem w predestynację aż do ostatniej znajomości .
Predestynacja w tej Twojej znajomości? Przecież to nie była żadna predestynacja, tylko wodzenie Ciebie za nos przez mocno niezdecydowaną pannę

Cytat:
Nie jesteś chyba zaskoczona, prawda? Podejrzewałaś to od samego początku i od początku nastawiałaś się tylko na koleżeńskie bzykanie.
Ty sobie poradzisz, twarda jesteś i zaraz znajdziesz coś, czym można zająć myśli, gorzej z tamtą dziewczyną, szkoda że dalej chce być jedną z wielu.

Cytat:
Zerwałam z Nim.
Oj...dzielne biedactwo
Stary 2013-07-09, 17:29   #2438
ama09
Zakorzenienie

Cytat:

no jakbym o swoim czytała... i o sobie, bo mimo że wiem że kogoś tam mial no nie potrafię tego przyjąć do wiadomości.
Cytat:
ech nie wiem czy mam gratulowac czy nie ale moja empatia sięga az do Ciebie teraz

ja też nie wiem ...
Cytat:
Oj...dzielne biedactwo
no widzisz !
Stary 2013-07-09, 17:30   #2439
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
no widzisz !
No widzę! I dumna jestem, ale też i cholernie mi przykro, bo wiem że boli...
Stary 2013-07-09, 17:39   #2440
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
No widzę! I dumna jestem, ale też i cholernie mi przykro, bo wiem że boli...
Myślałam o Tobie jak pytał czy jestem pewna tej decyzji. A potem już ''odleciałam'' nie wiem co do mnie mówił. Powiedział, że to wszystko i pocałował mnie w policzek, odszedł.... ;(
Stary 2013-07-09, 17:44   #2441
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Myślałam o Tobie jak pytał czy jestem pewna tej decyzji. A potem już ''odleciałam'' nie wiem co do mnie mówił. Powiedział, że to wszystko i pocałował mnie w policzek, odszedł.... ;(

Wie dlaczego odeszłaś i nie chciał walczyć...pewnie uważa, że nie musi Strasznie to wszystko jest czasem beznadziejne...
Stary 2013-07-09, 17:51   #2442
killka
Rozeznanie

Odwołałam dzisiaj suknię
killka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 18:50   #2443
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
P
Nie jesteś chyba zaskoczona, prawda? Podejrzewałaś to od samego początku i od początku nastawiałaś się tylko na koleżeńskie bzykanie.
Ty sobie poradzisz, twarda jesteś i zaraz znajdziesz coś, czym można zająć myśli, gorzej z tamtą dziewczyną, szkoda że dalej chce być jedną z wielu.
Jestem zaskoczona, że kłamał chciałam, naprawdę wiele razy prosiłam, groziłam, wypytywałam, żeby SAM powiedział, że z nią sypia i spotyka się, gdy mnie nie ma, ale NIE, zaprzeczał. Wczoraj po tej rozmowie z nią napisał sms's, że zostałam u niego na noc, bo tak wyszło, nie miałam jak wrócić do domu O_o a mnie gładził, pieścił, ocierał łzy, słowem... nie wiem, jak faceci to potrafią. Naprawdę szkoda, bo koleżeńskie bzykanie było fajne, ale ALE gdybym wiedziała, a nie podejrzewała, że bzyka się z innymi, też byl zaczęła szukać kogoś normalnego, żeby zacząć się bzykać.
Ja po prostu nie rozumiem, po co mu ona, skoro to ja się przywiązałam, mimo że on w tym czasie bzykał inne. Ona też się przywiązała, więc pytam: po co? no nie rozumiem.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 19:52   #2444
wycinanka85
Raczkowanie

Witam, mam nadzieję, że mnie tutaj przyjmiecie. Nie mam się nawet komu wygadać...byliśmy w związku 7 lat, od pół roku mieszkaliśmy razem i nagle obudziłam się z "ręką w nocniku", wyprowadził się...też tego chciałam, ostatnie pół roku to była jakaś tragedia. Ja się nakręcałam, bo nie widziałam jego dobrych chęci. Mieszkanie kupili moi rodzice, również oni nam je wyremontowali, w większej części nam wyposażyli, żebyśmy nie musieli brać kredytu. My kupiliśmy sobie tylko jakieś dodatki. W dodatku jak się wprowadziliśmy ja straciłam pracę, moje napięcie rosło, bo nie umiałam sobie z tym poradzić. Dostawałam parę groszy zasiłku, On pracował, ale i tak za wszystko płaciliśmy po połowie, miał wypłatę tylko dla siebie, nigdy nie wiedziałam ile dokładnie zarabia (wiedziałam tylko, że powyżej 2000 netto). Nie oczekiwałam od niego prezentów, ani tego, żeby mnie utrzymywał, bo chciałam znaleźć tę pracę. Chodziło mi tylko o to, ze nie czuł się odpowiedzialny za Nas. Wcześniej nie chciał się wprowadzać jak nie będziemy mieli w mieszkaniu wszystkiego (bo nie On płacił), ja Go wreszcie namówiłam, że przecież pralkę możemy sobie kupić sami. Nie ma jej do dnia dzisiejszego, jakoś przestał mu przeszkadzać jej brak. Od początku związku zawsze płaciłam sobie za wszystko sama lub równiutką połowę, ale myślałam, że jak razem zamieszkamy będziemy jakoś wspólnie planować wydatki i nie będzie ważne, że akurat to są moje pieniądze, bądź Jego. Wyglądało to tak, że ja swój zasiłek szybko wydałam (połowa opłat za mieszkanie, połowa opłat za jedzenie) i byłam bez pieniędzy, jak przychodziło zrobić większe zakupy to musiałam brać pieniądze od rodziców, żeby Jemu zaraz połowę oddać, bo jak dałam 10 zł mniej to krzywo się przyglądał, nawet nie pomyślał o tym, żeby zostawić mi parę groszy na pieczywo. Nawet korzystał codziennie z samochodu mojego ojca, bo swój skasował kilka lat temu i mój się zlitował "pożyczył" mu swój i tak już zostało.
Poza tym rosło mi ciśnienie na to, że jesteśmy ze sobą tyle lat, a nawet nie jesteśmy zaręczeni, On jest młodszy o dwa lata.
Robiłam jazdy o byle co, ale zawsze miał posprzątane, zrobione kanapki do pracy i podane na talerzu jedzenie jak przychodził po pracy. Czułam się niedoceniana, zaniedbania w dodatku dobijało mnie to, że obecnie nie mam pracy. Przez ostatni miesiąc praktycznie w ogóle się do niego nie odzywałam, siadaliśmy każdy z innej strony kanapy z laptopami na kolanach i "żyliśmy" tylko w weekendy jak spotykaliśmy się ze znajomymi. Pokłóciliśmy się kolejny raz, On stwierdził, że się wyprowadza, ja nie protestowałam (sama tego chciałam w głębi duszy)...a teraz nie umiem sobie z tym poradzić...nadal nie mam pracy, nie mam do kogo gęby otworzyć, mieliśmy tylko wspólnych znajomych, siedzę całymi dniami w domu i nic nie jestem w stanie zrobić. Mój mózg przegrywa z sercem, chciałabym, żeby wrócił. Nawet spotkaliśmy się ostatnio, On tylko powiedział, że nie ma opcji, żeby wrócił, żebym odpuściła, że przesadziłam, zamieniałam Jego życie w piekło przez ciągłe awantury...

Mam taką głupią naturę, że zawsze chcę walczyć, nie potrafię się odciąć, powiedzieć KONIEC, dawno nie jestem już nastolatką, a zachowuję się tak dziecinnie pisząc do Niego, nie potrafię tego opanować. Zarzekam się, że dam Mu spokój, a po chwili biorę telefon do ręki i piszę, naiwnie myśląc, że wróci. Doskonale sobie zdaje z tego sprawę, że mi nie było już dobrze w tym związku, ale nadal w głębi duszy Go Kocham. Co mam zrobić, żeby się otrząsnąć? Jak?
wycinanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:26   #2445
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Super dam na pulpit

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

na pulpicie jest

wczoraj bylam na roleczkach i bardzo fajnie mi sie jezdzilo
dzisiaj cwiczenia a na koniec pojde pobiegac

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez wycinanka85 Pokaż wiadomość
Co mam zrobić, żeby się otrząsnąć? Jak?
znajdz sobie zajecie i nie pisz do niego...pozwol mu zatesknic za toba

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
więc pytam: po co? no nie rozumiem.
moze chce miec wiecej dziewczyn do bzykania niż jedna

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez killka Pokaż wiadomość
Odwołałam dzisiaj suknię
głowa do gory

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Marycha1977;41708629mnie dziś męczą skojarzenia, wspomnienia, noszszsz kurrrrrrrrrrr.wchodze na wizaz to nawet mam skojarzenia z watku zareczynowego. skad to sie wzielo nagle...............
mialas chwilowe zaćmienie móZgu

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2013-07-09 o 20:27
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:49   #2446
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Witam, mam nadzieję, że mnie tutaj przyjmiecie. Nie mam się nawet komu wygadać...byliśmy w związku 7 lat, od pół roku mieszkaliśmy razem i nagle obudziłam się z "ręką w nocniku", wyprowadził się...też tego chciałam, ostatnie pół roku to była jakaś tragedia. Ja się nakręcałam, bo nie widziałam jego dobrych chęci. Mieszkanie kupili moi rodzice, również oni nam je wyremontowali, w większej części nam wyposażyli, żebyśmy nie musieli brać kredytu. My kupiliśmy sobie tylko jakieś dodatki. W dodatku jak się wprowadziliśmy ja straciłam pracę, moje napięcie rosło, bo nie umiałam sobie z tym poradzić. Dostawałam parę groszy zasiłku, On pracował, ale i tak za wszystko płaciliśmy po połowie, miał wypłatę tylko dla siebie, nigdy nie wiedziałam ile dokładnie zarabia (wiedziałam tylko, że powyżej 2000 netto). Nie oczekiwałam od niego prezentów, ani tego, żeby mnie utrzymywał, bo chciałam znaleźć tę pracę. Chodziło mi tylko o to, ze nie czuł się odpowiedzialny za Nas. Wcześniej nie chciał się wprowadzać jak nie będziemy mieli w mieszkaniu wszystkiego (bo nie On płacił), ja Go wreszcie namówiłam, że przecież pralkę możemy sobie kupić sami. Nie ma jej do dnia dzisiejszego, jakoś przestał mu przeszkadzać jej brak. Od początku związku zawsze płaciłam sobie za wszystko sama lub równiutką połowę, ale myślałam, że jak razem zamieszkamy będziemy jakoś wspólnie planować wydatki i nie będzie ważne, że akurat to są moje pieniądze, bądź Jego. Wyglądało to tak, że ja swój zasiłek szybko wydałam (połowa opłat za mieszkanie, połowa opłat za jedzenie) i byłam bez pieniędzy, jak przychodziło zrobić większe zakupy to musiałam brać pieniądze od rodziców, żeby Jemu zaraz połowę oddać, bo jak dałam 10 zł mniej to krzywo się przyglądał, nawet nie pomyślał o tym, żeby zostawić mi parę groszy na pieczywo. Nawet korzystał codziennie z samochodu mojego ojca, bo swój skasował kilka lat temu i mój się zlitował "pożyczył" mu swój i tak już zostało.
Poza tym rosło mi ciśnienie na to, że jesteśmy ze sobą tyle lat, a nawet nie jesteśmy zaręczeni, On jest młodszy o dwa lata.
Robiłam jazdy o byle co, ale zawsze miał posprzątane, zrobione kanapki do pracy i podane na talerzu jedzenie jak przychodził po pracy. Czułam się niedoceniana, zaniedbania w dodatku dobijało mnie to, że obecnie nie mam pracy. Przez ostatni miesiąc praktycznie w ogóle się do niego nie odzywałam, siadaliśmy każdy z innej strony kanapy z laptopami na kolanach i "żyliśmy" tylko w weekendy jak spotykaliśmy się ze znajomymi. Pokłóciliśmy się kolejny raz, On stwierdził, że się wyprowadza, ja nie protestowałam (sama tego chciałam w głębi duszy)...a teraz nie umiem sobie z tym poradzić...nadal nie mam pracy, nie mam do kogo gęby otworzyć, mieliśmy tylko wspólnych znajomych, siedzę całymi dniami w domu i nic nie jestem w stanie zrobić. Mój mózg przegrywa z sercem, chciałabym, żeby wrócił. Nawet spotkaliśmy się ostatnio, On tylko powiedział, że nie ma opcji, żeby wrócił, żebym odpuściła, że przesadziłam, zamieniałam Jego życie w piekło przez ciągłe awantury...

Mam taką głupią naturę, że zawsze chcę walczyć, nie potrafię się odciąć, powiedzieć KONIEC, dawno nie jestem już nastolatką, a zachowuję się tak dziecinnie pisząc do Niego, nie potrafię tego opanować. Zarzekam się, że dam Mu spokój, a po chwili biorę telefon do ręki i piszę, naiwnie myśląc, że wróci. Doskonale sobie zdaje z tego sprawę, że mi nie było już dobrze w tym związku, ale nadal w głębi duszy Go Kocham. Co mam zrobić, żeby się otrząsnąć? Jak?
normalnie tak jak my poplakac pozalic sie a wszystko bedzie wracac do normy

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

na pulpicie jest

wczoraj bylam na roleczkach i bardzo fajnie mi sie jezdzilo
dzisiaj cwiczenia a na koniec pojde pobiegac

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

moze chce miec wiecej dziewczyn do bzykania niż jedna

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

głowa do gory

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

mialas chwilowe zaćmienie móZgu
mam nadzieje ze chwilowe bo inaczej...............
Stary 2013-07-09, 20:51   #2447
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje ze chwilowe bo inaczej...............

ehh niech sie sciemnia bo chce isc biegac

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

bzyknelam sie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:59   #2448
wycinanka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
nie mam pracy, nie mam już znajomych, brak mi motywacji to podjęcia jakichkolwiek działań

Cytat:
Napisane przez Marycha1977
normalnie tak jak my poplakac pozalic sie a wszystko bedzie wracac do normy
dzisiaj mam straszny kryzys, wczoraj minęło równe 7 lat jak zaczęliśmy ze sobą być, rozstaliśmy się 3 tygodnie temu; wczorajsze spotkanie z Nim zabiło we mnie resztki nadziei, jak powiedział "Nie", tak strasznie chciałam walczyć o to uczucie; dzisiaj łzy płyną bezustannie ciurkiem po twarzy...
Stary 2013-07-09, 21:00   #2449
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
nie mam pracy, nie mam już znajomych, brak mi motywacji to podjęcia jakichkolwiek działań

dzisiaj mam straszny kryzys, wczoraj minęło równe 7 lat jak zaczęliśmy ze sobą być, rozstaliśmy się 3 tygodnie temu; wczorajsze spotkanie z Nim zabiło we mnie resztki nadziei, jak powiedział "Nie", tak strasznie chciałam walczyć o to uczucie; dzisiaj łzy płyną bezustannie ciurkiem po twarzy...
niech płyną, w końcu juz nie bedzies z miala czym plakac
Stary 2013-07-09, 21:12   #2450
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
.że wierzę,że jak ludzie są sobie przeznaczeni to w końcu ze sobą będą.
Rozumiem, że pomaga Ci takie myślenie, ale jest złudne. Lepiej założyć, że przeznaczenia nie ma i samemu walczyć o swoje szczęście

Cytat:
Zerwałam z Nim.
Chyba dobrze zrobiłaś... Trzymaj się

Cytat:

Wszystkie Cię tu rozumiemy, wypłacz się i do przodu A na przyszłość: nie dopuść już nigdy do sytuacji, w której masz tylko faceta Też do tego dopuściłam i bardzo żałowałam, bo przez to rozstanie mnie przerażało.
Stary 2013-07-09, 21:18   #2451
Marycha1977
Rozeznanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 998529_550488761665830_543291917_n.jpg (31,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2013-07-09, 21:23   #2452
wycinanka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Wszystkie Cię tu rozumiemy, wypłacz się i do przodu A na przyszłość: nie dopuść już nigdy do sytuacji, w której masz tylko faceta Też do tego dopuściłam i bardzo żałowałam, bo przez to rozstanie mnie przerażało.
Nie dopuszczę, bo raczej już nie stworzę już związku z żadnym facetem. Zawsze siadałam na rogu stołu no i zostałam starą panną z kotem i tyle

Dziękuję Wam za wsparcie
Stary 2013-07-09, 21:24   #2453
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Nie dopuszczę, bo raczej już nie stworzę już związku z żadnym facetem. Zawsze siadałam na rogu stołu no i zostałam starą panną z kotem i tyle

Dziękuję Wam za wsparcie
oj tam oj tam nie dramatyzuj jeszcze nie jeden zwiazek przed Tobą i ciesz sie z nich wsyzstkich, nawet po 50tce podobno mozna zaszalec wiec masz troche czasu
Stary 2013-07-09, 21:25   #2454
killka
Rozeznanie

killka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:29   #2455
Naomi21
Zakorzenienie

^Oby

Cytat:
Jaką starą panną, nie gadaj takich rzeczy niemądrych Wszystko przed Tobą, tylko najpierw musisz przejść załobę po związku, normalne. Mi też się co 2 dzień wydaje, że nigdy już z nikim się nie zwiążę
Stary 2013-07-09, 21:38   #2456
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Super dam na pulpit

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja również ustawiłam i za każdym razem czytam to sobie,prawie nauczyłam się na pamięć :d
Cytat:
Zerwałam z Nim.
Będzie co raz lepiej

Kobietki...Mogę dziś napisać,że jestem dumna z siebie i pewna swoich działań...Zaczynam zauważać,że cały świat to nie on,a moi przyjaciele,rodzina,prost e czynności na co dzień,które wywołują uśmiech na twarzy.Dziś np. jechałam z koleżanką samochodem za kierownicą 2 czy 3 raz,niby nic a cieszyłam się jak małe dziecko,że coś potrafię i że jestem wolna jak ptak Jest pięknie i czytam Was codziennie i patrzę,że powoli wszystko się stabilizuje
Stary 2013-07-09, 21:41   #2457
wycinanka85
Raczkowanie

Cytat:
Jaką starą panną, nie gadaj takich rzeczy niemądrych Wszystko przed Tobą, tylko najpierw musisz przejść załobę po związku, normalne. Mi też się co 2 dzień wydaje, że nigdy już z nikim się nie zwiążę
Pożyjemy, zobaczymy, ale znając mój charakter to wiem, że ta żałoba potrwa dłuuuuuuuuugo...
Stary 2013-07-09, 21:44   #2458
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Ja również ustawiłam i za każdym razem czytam to sobie,prawie nauczyłam się na pamięć :d

Będzie co raz lepiej

Kobietki...Mogę dziś napisać,że jestem dumna z siebie i pewna swoich działań...Zaczynam zauważać,że cały świat to nie on,a moi przyjaciele,rodzina,prost e czynności na co dzień,które wywołują uśmiech na twarzy.Dziś np. jechałam z koleżanką samochodem za kierownicą 2 czy 3 raz,niby nic a cieszyłam się jak małe dziecko,że coś potrafię i że jestem wolna jak ptak Jest pięknie i czytam Was codziennie i patrzę,że powoli wszystko się stabilizuje
Stary 2013-07-09, 21:47   #2459
Aldaeron
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, że pomaga Ci takie myślenie, ale jest złudne. Lepiej założyć, że przeznaczenia nie ma i samemu walczyć o swoje szczęście
Czasem mimo ogromnej ilości zmiennych ludzie i tak się w jakiś przedziwny sposób schodzą a potem przeglądają pożółkłe zdjęcia w albumach , czasem ta ilość zmiennych przeczy czystej matematyce , więc coś cholera musi być
Aldaeron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 21:52   #2460
ama09
Zakorzenienie

moja żałoba też potrwa pewnie długo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości