|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ? ![]() |
|||
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 9,09% |
Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
0 | 0% |
W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
4 | 12,12% |
W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
1 | 3,03% |
Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 |
2 | 6,06% |
Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 |
0 | 0% |
Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
2 | 6,06% |
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
4 | 12,12% |
Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
0 | 0% |
Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
1 | 3,03% |
Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
14 | 42,42% |
Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. |
2 | 6,06% |
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cześć,
jak ja za Wami tesknie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Ci zazdroszczę-nowe miejsce, nowe zycie -na pewno będzie Wam tam lepiej niż w Polsce. Sama bym z checia uciekla z tego kraju beznadziejnego ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój to chyba Ci nie musze pisać ze tez jest silacz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
niestety nie w każdym szpitalu można ![]() Axella Bartek też się zaczął ślinić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
SiedImy na lawce w parku
![]() ![]() ![]() Pan BYLY tZ nie kontaktuje sie. Nawet w sprawie Zu. Moze i lepoej ![]() W "naszym gniazdku" bese jeszcze miesiac a potem spadam so rodziców na troche i na cos mnirjszego, tanszego. Damy rade! ![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
siedzę i myślę
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Witam
![]() Dzisiaj przychodzę się pochwalić naszym domkiem ![]() ![]() ![]()
#1655 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Starsi chłopcy na zajęciach ,ja zakupki z Tymkiem zaliczyłam. Skończe karmić i biorę się za chałupe i naleśniki z dżemem na obiad:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Color-jasne ze pomoga choc chce z tej pomocy skorzystac jak najmniej..
![]() ![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Witam po ponad tygodniowej nieobecności
![]() ![]() Pomagaliśmy bratu w ostatnich przygotowaniach do ślubu, potem w weekend mieliśmy wesele w górach a wczoraj wieczorem dopiero pojechali goście i dziś mam chwilkę, żeby się odezwać ![]() Wczoraj Wiktorek skończył 6 tygodni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może uda mi się coś ponadrabiać ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-07-10 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby udało się wprowadzić jak najszybciej ![]() Jak dobrze pójdzie to my się będziemy wprowadzać w przyszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Wtajemniczenie
|
ja chyba nigdy nie schudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie masz teraz potrzebę na słodkie ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ok, ale muszę poszukać w wolnej chwili ![]() W. ma tylko jedno jąderko, bo drugie nie zeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() Brzuch juz mam ok jak stoje. Ale jak usiade to sie wylewa wszędzie xD Dzis zjadlam pieguski sztuk 2,kawa i energetyk. Ptzynajmniej na zarcie zaoszczedze xD Z 5dni temu jadlam chinszCyzne a z 3tosta.poza tym nic normalnego ![]() ![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Wtajemniczenie
|
a to chyba się czeka najpierw żeby samo zeszło a potem dopiero coś z tym robią, my mamy wodniaki na jąderkach i też czekamy aż się wchłoną
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Ej, a jak M bedzie chcial widywac Z i brac ja na noc a nie ma warunków to co mam zrobic? Mieszka z mama w kamienicy bez lazienki, lozeczka dla niej, z durnym psem i gdzie zima ma 10stopni i grzeje sie suszarka? Przeciez nie pozwole by byla w takich warunkach na noc
![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() daj znać co z tym jąderkiem wyszło Cytat:
![]() ![]() z tym, że o dziwo chudnę... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy Adasia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() potem ustalicie wszystko w sądzie... a na razie nie dawaj mu dziecka, zresztą to chyba nie będzie trudne ,bo i tak Twój były nie wykazuje wielkiego zainteresowania Zuzią... === moje dziecię chyba próbuje odespać nieprzespane dni i noce ![]() ![]() w końcu go nie boli brzuszek i godzinę temu znowu zrobił sam kupkę ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Ma
Cytat:
![]() Dobrze ze jeatem mloda. Moze kiedys sie tak pouklada ze Zu będzie miała rodzenstwo ![]() Cytat:
W ogole boje sie ze milczy.. Ze cos kombinuje ;( Cytat:
![]() Mysle by isc do woja jak moj tata ![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Zapewne zechce zrobic mi na zlosc dla samego faktu... Obawiam sie ze cos wykombinuje.. Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie mogę się napatrzeć na to moje dziecko ![]() czemu nie kupiłam delicolu wcześniej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z
Cytat:
Także kierunek sąd. Aaa i odrazu pisz tam wniosek o zwolnienie z kosztów sądowych popierając się swoją sytuacją:-* Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzuc
Cytat:
a z tym wojskiem to świetny pomysł, jak wiesz że dasz radę, to super decyzja, stała praca w państwówce to teraz luksus. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wys
Cytat:
święte słowa !! ![]() axella- MUSISZ prawnie ustalić jego prawa, bo inaczej on będzie czuł się bezkarny i faktycznie tak jak piszesz- coś wykombinuje , zrobi Ci na złość itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Raczkowanie
|
Magiusa, kurczę, skąd to cholerstwo się przypałętało? 3majcie się tam dzielnie, szybkiego wyjścia ze szpitala.
Ash jak ja Ci zazdroszczę. Przykro to pisać - ale nienawidzę mieszkać w PL i z utęsknieniem wspominam życie w Londynie. Z marketem może być ciężko, to nie Polska, że na każdym osiedlu są po 3 ![]() Axella dobra decyzja! Ankaa - żeby tym złodziejom same maliny z robakami się trafiły. Karolina niezła posiadłość, wygląda już prawie identycznie jak na projekcie ![]() Chusta wyprana, ale dalej zalatuje płynem do płukania ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.