|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 2 wątku na odchowalni ?
|
|||
| Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
3 | 9,09% |
| Przemuś ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
0 | 0% |
| Problemy brzuszkowe czasem mamy, ale uśmiechem to nadrabiamy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
0 | 0% |
| W roli mamy się sprawdzamy i w problemach się wspieramy. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
4 | 12,12% |
| W maluszkach zakochane, zabiegane, zakrzątane - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
1 | 3,03% |
| Szczepienia i kolki za nami, niedługo pochwalimy się pierwszymi ząbkami. V-VI 2013 |
|
2 | 6,06% |
| Na naszym wątku już same niemowlaki i stają się za małe wszystkie bodziaki. V-VI 2013 |
|
0 | 0% |
| Dziwne dźwięki wydajemy gdy rozbawić dzieci chcemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
2 | 6,06% |
| Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. Mamy V-VI 2013, cz.2 |
|
0 | 0% |
| Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
4 | 12,12% |
| Śmieszne zabawy wymyślamy, by maluchy dobrze się rozwijały. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
|
0 | 0% |
| Mata, gryzak czy też smok daj mi mamo wszystko to. Mamusie V-VI 2013, cz.2 |
|
1 | 3,03% |
| Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2 |
|
14 | 42,42% |
| Jedno cyckę wcina drugie butlą zapija inne papką pluje a co ja dziś ugotuję. |
|
2 | 6,06% |
| Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
za załatwienia ![]() przy kp może nie być kupy kilka dni, jeśli brzuszek nie dokucza to raczej jest ok
|
|
|
|
|
#1622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
a Kubus na każdej focie ma lapka w tle matka maniaczka ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
prawie jak teściowe hehe.---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- musisz to opatentować i może wprowadza zmiany |
|||
|
|
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z brzuchem raczej wszystko git ![]() fuck.. chciałam odciągnąć trochę mleka i nic w dzień w 10 minut odciągnęłam 120 ml, a teraz od godziny nie mogę przykryć dna butelki, piję tyle wody, że zaraz przeniosę się na wc
|
|
#1624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze to dodatkowy sygnal dla organizmu żeby produkowal więcej. zobaczysz, czy faktycznie w cycach pusto...---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
niezlego im dziecko zrobilo psikusa. ale dobrze, ze nie odwrotnie, bo dziewczynka wynosi niebieskie body i spodnie z autkami, a chłopak w sukienkach i rozu moglby mieć ciężko ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
doczytałam o retuszu.
Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-07-10 o 00:51 |
|||
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Ja tylko na szybko, pozniej nadrobie. Jestesmy w sspitalu. Mlody mq bakterie e coli w moczu.na razie nie wiem na jak dlugo bo dzis pobrali krew i cos jeszxze, byl podlaczony pod jakas kroplowke wyplukujaca i okaze sie co dalej tzn. Moze ta kroplowka cos da a jak nie to chyba jakis antybiotyk wiec bedziemy tu wtedy 7dni.poki co wwrunki fatalne. Sale dla matek z dziecmi maja jakies 10m2 i w na tej powierzchni sa 4lozeczka dla dzieci a dla mam krzesla wiec kazda ma jakis materac czy lezak z domu. Mam nadzieje ze opieke maja lepsza.
Dobra wiadomosc jest taka ze dobrze ze w pore to wykrylismy i moze byc tak ze mlody nie ma zadnych kolek (moze dlatego mam wrazenie ze nic nie dziala) a go boli brzuszek przez bakterir choc podejrzewwm tez o ataki witamine k+d bo od dwoch dni widze ze jakies 15-20min po podaniu ma najwiekszy atak. Dzis kupilismy inne k+d i zobacze jak bedzie jutro. Trzymajcir za Darusia kciuki i by szybko bylo wszystki dobrze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to taki pagórek, ale szlaki bardzo rozne, wiec można się zmeczyc.ogolnie bb to dziwne miasto, bo lezy 262–1117 m n.p.m. wiec rozbieznosc dość konkretna. |
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
Fakt przy infekcji bakteryjnej dziedcko zachowuje się jak na ból brzucha, stąd u Was wcześniejsze złe wyniki przez nereczki, które były zainfekowane bakterią. Przynajmniej tak to rozumiem. A lekarka dała Wam skierowanie do szpitala? Przy tej bakterii leczą antybiotykami i dziecko jest w domu. Na co leżą pozostałe dzieciaki? Niestety oddziały dziecięce to nic fajnego, bo jedno od drugiego łapie
|
|
#1628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tak jakos wyszlo
), dwie czapki, body, rampers, druga sukienka na ramiaczkach - bo wpadki podczas przewijania w wozku mogą się zdarzyć). poza tym pelno tetrowych pieluszek, moskitiera, krem na słoneczko, do pupy, pampersy, chusteczki, nakladka silik., koperek, dla mnie wkładki laktacyjne. nie sadzilam, ze tak ciężko ogarnąć wycieczke maluszka - przecież cyce mam przy sobie, wiec co jej wiecej do szczęścia potrzeba?!ee wydaje Ci się one nie sa długie tylko biale i grube---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() mowilam tatusiowi, ze nad morze to my raczej przez Niemcy nie smigniemy :P bo nam powiedzą, ze mala uprowadzilismy. no nic trzeba będzie pomyslec o dowodzie. a jaki macie okres oczekiwania? ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
za ogarniecie wszystkiego, idziesz jak burza chyba musze wziąć z Ciebie przykład i zacząć zalatwiac zaleglosci, bo nie ogarne czasowo. czeka nas szalony sierpień. rodzinka z CA przylatuje na wakacje i już nie mogę doczekać się, az wszystkie "moje dzieciaki" będą w jednym miejscu super, ze zakonnik poszedł Wam na reke i nie robi problemów. tez licze, ze nowy proboszcz który uczyl mnie religii w podstawówce przystanie na nasze pomysły...dwie chrzestne albo mój brat, ale bratowa lub bratanek trzymający mala w zastępstwie zobaczymy. a o poszukiwaniach sukienki pamiętam jak tylko będzie jeden dzień z deszczem to cos poszukam.z kupa nie pomoge, bo u nas nadal jest co karmienie. ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- nadrobilam, dobranoc jutro szczepienie - uznaliśmy z tz, ze szczepimy tylko na wzw, panu doktorowi mówimy, ze odraczamy skojarzona do przyszłego tygodnia
Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-07-10 o 00:50 |
||||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Nie podobno nie moze byc podawany w domku. Moze on za maly. Miesiac dopiero bedzie mial w pt. Moze jak dziecko ma z 2 mies.to juz mozna. Nie wiem, ale tez o to pytalam i powiedzieli ze jesli nam cholerstwo jutro dalej wyjdzoe to zostajemy 7dni.
A w naszym pokoju w sumie dziexiaczki leza na: 1 chlopiex prawie 3 tygosniowy tez z podejrzeniem bakterii w moczu 1 dziewczynka nie wiadomo bo po pobycie na dzialce spuchly jej raczki i nozki ale zrobili juz bad.krwi, moczu, bialka, crp spr.alergie i nic nie wychodzi 1 chlopiec ma jakies porazenie oczu czy cos i mial robiony rezonans ale tez nic nie wyszlo. Wiec w pokoju zakaznych nie ma ale wiadomo...w innych roznie a w powietrzu sie niesie. Licze ze wyjdziemy zdrowi a nie z czyms podlapanym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
Cytat:
Jedyna wnuczke jedynego syna. Ja podziekuje Obudzilam się i nadal jakas dolina ;( w o g ole to Z przez cala noc je po dwa lyki mleka. Nawet nie 90 łącznie na 3 nocne am (1,3,6) o do niedawna to bylo 3 porcje po 90 Cytat:
Obtscie szyb ko wyszli cali, D r owi bez gratisowych chorobek ![]() Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#1631 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba po czaresniach.. tzn nie wiem co z nimi bylo nie tak, bo wcześnie jadłam czareśnie i równie wielkiej ilości - kilogram na raz i nic nie bylo... ale mnie samą brzuch caly dzien bolal po nich wiec cos z nimi bylo na rzeczy...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to chyba już zbyt szybko na wieś nie pojedziesz i bedziesz się opalać na balkonie u siebie w bloku.. chyba ze nie masz balkonu..---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Moje dziecko z każdym dniem się robi coraz bardziej cwane ![]() Dzisiaj w nocy mial problemy z kupa wiec go wsadzilam do nas do lozeczka.. rano się budzę patrze leży sobie spokojnie otwarte oczy i co raz sobie popierduje.. no to ja dalej w kime.. za pol godziny sie budze bo jakis kleks polecial ale pod takim cisnieniem ze sie przestraszylam ze pampuch nie wytrzyma i obsra nam lozko... wiec odkrylam go na chwile sprawdzic tego pampucha ale jeszcze byl w dobrym stanie... jak maly zobaczyl ze ja juz wstalam to zacząl marudzic i sie wiercic i jeczec o mleczko
|
|||||||
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzuch
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Magiusa strasnie mi przykro, szpitale sa do
Jesli bedzie Darek mial antybiotyk to.dozylnie, przez wenflon, dlatego musi byc podawany w szpitalu... Mam nadzieje,ze obedzie sie bez... Axella, moja mala tez jakos kiepsko w nocy je. Teraz wlasnie ja karmilam/karmie - zasnela po 3ech minutach leniwego ssania w ogole pampers po 8h.byl prawie suchy! W dzien zmieniam mniej wiecej co 3h I zawsze jest ciezki a teraz po calej nocy pusto... Obawiam sie, ze moze to jakas infekcja bo zadmych oznak odwodnienia nie ma...Diabli mieszkanie musi mi sie podobac bo bylo jedyne jakie TZ znalazl generalnie jest ok (choc za te pieniadze w pl wynajelibysmy ekskluzywny apartament ) jak sie rozpakujemy to moze nawet zrobi sie przytulnie. Mial byc niedaleko park - trzeba do niego zachrzaniac pol.godziny po pagorkowatym terenie... Sklepy same drogie w okolicy ( w tym polski sklep naprzeciwko domu, w ktorym wczoraj kupilam swiezy koperek ) wiec dzis idziemy na poszukiwanie lidla mam nadzieje,ze z czasem sie odnajdziemy. Poczatki sa najgorsze ale poki swieci slonce to mam dobry humor ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1634 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
podziwiam i zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
zaczęła nam od trzech dni robić takie "kumulacje", ale na problemy brzuszkowe to nie wyglądaCytat:
trzymamy mocnoprzy rutynowym badaniu moczu Wam ta paskuda wylazła? ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- [/COLOR] Cytat:
za niedługo będziesz specjalistką od terenu w zasięgu wózka ![]() i jak się rozmościcie, to na pewno się zrobi przyjemniej
Edytowane przez pearl87 Czas edycji: 2013-07-11 o 10:19 |
|||||
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry
|
||
|
|
|
#1636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Re: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super,że pomału się tam odnajdujesz:-* Witam ![]() Nocka piękna!!! Mały obudził się raz i nawet nie wiem,o której bo mąż mi go podał do łóżka jak zaczął marudzić.na śpiocha do cycka i spaliśmy dalej:-D potem pobudka o 7. Dostał cycka,godzinka aktywności podczas której zasikał rożek:-P teraz pociągnął z drugiej piersi i śpi ![]() Wyspałam sie i jest cudownie;-) Szarpanie z piersią i te inne wariacje młody już skończył. Może to był ten skok w 5 tyg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Msgiusa trzymam kciuki za Dareczka
Color super ze Tymus juz ladnie je o za mocke brawa... My od 4 z brzuszkiem walczymy biedactwo... Myslicie ze moge sporadycznie podac mlodemu czopka p.bolowego? Dzisiaj znowu.nudny dzien.... Bleeee Aaa mama przyniosla mi wczoraj ooakiwanie dady 2 i stwierdzam ze sa za male:/ mam nadzieje ze dam radw wykonczyc je a pampersy 2 sa wieksze i sa dobre
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-V
Cytat:
Daj mu tego czopka doraźnie. Może kupke zrobi odrazu:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Laaaski.. ZUNIA JEST BOSKA. Czuje sie jak swir patrzac na nia bo podoba mi sie wszystko.. Usmiech, raczki, nozki, brzuch.. To jak zaciesza lezac z golym tylkiem.. Ah
![]() Chcialam sie pobawic w siadanie. Raz, dwa dziennie podciagalam ja za lapki a ta z usmiechem siedziala chwilke. Dzis cwaniara sam sie podciagnela. Wiem ze jest duza i silna ale szok jeszcze troche i bedzie mi pelzac po domu Aa.. Wasze maluszki tez sie tak mega slinia? ZU bije rekordy i slinke ma wszedzie xD Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hello
![]() Magusia- zdrówka dla Dareczka, obyście szybko wyszli do domku Diabli- podziwiam Cię za taką piękną wycieczkę z Nelką ![]() ![]() Axella- brawa dla Zuzi ![]() cloche- za udane wiązanie w chuściemy dzisiaj mieliśmy piękną noc ! Młody nakarmiony o północy, a potem obudził się na karmienie o 5 zaczął sam puszczać bączki, bez większego bólu... a teraz też sobie przysypia w łóżeczku aż mi dziwnie... od praktycznie 2 miechów bolał go brzuch i nie mógł tak spokojnie spać, bo po max godzinie wybudzały go wzdęcia..![]() czy to przypadek? czy delicol naprawdę pomaga? ![]() Daj Boże ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() wy się jeszcze mieścicie w pampersy 2 ? ![]() my się strasznie męczyliśmy, żeby je wykończyć, ostatecznie zużyliśmy całą dadę 2 (wg mnie to one są większe ![]() ), a pół opakowania pampków 2 zostawiliśmypampersy 3 są the best dużo siuśków się mieści![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
na razie tylko kieszonka - która moim zdaniem jest łatwiutka, a wyjęcie dziecka z chusty to też żaden problem ![]() potem jak W zacznie siadać, to będę się uczyć nowych wiązań
|
||
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Color Tymus jest boski ten nosek sliczny kurcze muze wchodzic na normalna strone zeby zdjecia zobaczyc bo na mobilnym wizazu nie mozna
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Magiusa trzymam kciuki za Darka i żebyście szybko i zdrowo wrócili do domu
Ash jeszcze chwila i poczujesz się jak u siebie, początki są zawsze najgorsze ale najważniejsze że jesteście tam razem ![]() diabli zazdroszczę wycieczki banka no faktycznie 2 dady są mniejsze niż pampersa, ja już mam je na wykończeniu ale przesikuje je powoli bo są za małe, czas na 3 ![]() color śliczny Tymek ![]() obudziłam się rano z bolem piersi i skojarzyłam że mały raz się obudzil o 2 na karmienie, potem dopiero około 7 a cycki twarde i bolące, więc szybko laktator i ściągnełam 100 ml w pare pociągnięć, a że nie miałam go wysterylizowanego to do wyrzucenia mleczko ![]() no i o tej 2 malutki się najadł i marudził pół godz więc wzięłam go do łóżka do nas, bo myślałam że może głodny, nie zdążyłam cyca wyciągnąć a on spał jak suseł ![]() chcialam dziś ciasto z malinami zrobić z własnego ogródka, więc poszłam z michą wielką a tam gołe krzaczki, ktoś nam spachtował wszystkie owoce w nocy ![]() ![]() idę się trochę ogarnąć i upiec biszkopt |
|
|
|
#1643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w nocy przewijasz ? Bo ja nie od 21-22 do 5 jest w jednym pampie heee Cytat:
Brawo dla Zu za dzwiganie glowy super
|
|
#1645 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Diabli gratki za pierwszą Nelkową górkę
fajnie Wam ![]() Veronic nam Delicol też pomógł, dostał pierwszy raz jak miał 4 tyg i od tego czasu spokój z brzuszkiem ![]() Cytat:
P. nie śmieje się głośno jeszcze ale czasem jak ma dobry humor i się uśmiecha i go połaskotam to tak piszczy jakby chciał się zaśmiać a jeszcze nie wychodzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ślini się .... ale jedynki już prawie wyszły na wierzch więc wydaje mi się że przez to. ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1647 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie przewijam już w nocy
ale wiadomo jakby była kupka, to bym pampka zmieniła ![]() vil- wczoraj Twój Przemuś skończył 3 miechy! jak ten czas leci.. mój za 10 dni kończy![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- nadal jestem w szoku.. Młody nakarmiony o 7:30, o 8 od razu zasnął i śpi do teraz ... nigdy mu się to nie zdarzało no chyba, że przez pierwsze 2 tyg jego życia![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
i łapki pcha do buzi
|
|
|
|
|
#1649 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja co 5 minut latałam myć ręce bo miałam schiza że jak dotknę małego to może czymś się zarazić ![]() Cytat:
to i jak dużo, moja "kochana może przyszła teściowa" małego raz widziała, a ma już 10 tygodni Cytat:
|
||||
|
|
|
#1650 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj w nocy i rano ładnie się najadał jednym cycusiem. W dzień też było w miarę ok, ale wieczorem owalił dwa i musiałam jeszcze mm dorobić, bo nie szło Go uspokoić i wcinał swoje łapki. Piję herbatki na laktację, ale to chyba nie działa... Już nie wiem o co kaman... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---- A mnie mój skarb dzisiaj pierwszy raz w nocy nie rozpieścił! Wszędzie Go zachwalam, że w nocy ładnie śpi to i mam. Obudził się o 2. Znowu dwa cycusie opierdzielił, bo przecież jeden to za mało... W międzyczasie 3 kupy! (tak, tak, 3 kupy!). Oczy jak 5 zł i ani myśli spać! Bujałam się z Nim do 4 i skapitulowałam. Wstał Mąż, sprzedałam Młodego na chwilę i poszłam Mu mm zrobić. No i z trudem, ale usnął... Teraz po karmieniu też szok! Pospał mi na klacie z 30 minut i z 10 w leżaczku... ![]() Idę się szykować zanim nie płacze, bo musimy zaraz się karmić i na miasto ruszyć...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

wcześniej szło jak z działa a teraz taki spokój, trochę to dziwne jak dla mnie
dieta jaka była taka jest
nie bez powodu ostrzegali dzieciaci znajomi że kupy będą nam spędzać sen z powiek
za załatwienia 

w dzień w 10 minut odciągnęłam 120 ml, a teraz od godziny nie mogę przykryć dna butelki, piję tyle wody, że zaraz przeniosę się na wc
07.07.2012 

Ile masz wzrostu?

poki co odpukac problemow z brzuszkiem zadnych, kupa co dwa dni, posteka 5 min i tyle
i nic nie bylo... ale mnie samą brzuch caly dzien bolal po nich wiec cos z nimi bylo na rzeczy...
klask i:
za dużo by opowiadać..

generalnie jest ok (choc za te pieniadze w pl wynajelibysmy ekskluzywny apartament