|
|
#2521 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Ależ on miał dwie stałe partnerki
i jakieś 10 niestałych, z którymi się przespał dlatego nie rozumiem, po co ![]() Może jestem zbyt dobra i ufam ludziom Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że to, co mówią jego najbliżsi znajomi, to prawda, nawet gdy związałam się z nim tylko dla seksu, nie powiedział, że ma inną stałą partnerkę. I kilka/naście niestałych ![]() Teraz, gdy obcuję z ta dziewczyną, mamy ubaw. Wszystko robił, mówił, dotykał tak samo. Facet bez fantazji? Chociaż uważam, że może on ma problem. Zawsze mówił, że ma wysokie libido, a ja nie wierzyłam, bo kochaliśmy się średnio 3 razy w tygodniu (nie 3 razy dziennie). No jasne, w inne dni robił to z E. (ta druga) ![]() Ale podejrzewam, że może on jest seksoholikiem
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...Cytat:
Oczywiście,że to nie piwnica,każdy partner w związku powinien mieć swoją prywatność i poczucie swobody
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Ale gdzie są granice tej prywatności? O spotkaniach z byłymi partnerami chyba powinno się mówić sobie...
|
|
|
|
#2524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2525 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Każdy kij ma dwa końce, nie zawsze nasze przewrażliwienie bierze się z kosmosu albo z przeszłości, czasami obecni partnerzy na to zarabiają.Cytat:
Różnie bywa, w niektórych związkach ludzie przez wiele lat nie mają pojęcia o byciu zdradzanymi.
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję że już zawsze będę podejrzliwa, bo teraz się sparzyłam..
|
|
|
|
#2527 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja myślę, że ten Twój eks to jest taki typ, że jakieś przesłanki musiały być już wcześniej i jak siądziesz na spokojnie i pomyślisz, to sobie je przypomnisz. I będziesz na przyszłość wiedziała, że takich niby drobiazgów nie powinno się ignorować.
A są jeszcze faceci, którzy bardzo dbają żeby kobieta nie miała czego się obawiać
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki dobry dla mnie był..
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trudno powiedziec bo u kazdego to inaczej działą, ja sie spotyakam tylko z jednym ze swoich bylych z ktorym bylam bardzo dlugo. wybaczylam mu i jestesmy znajomymi, wspieramy sie tez jak trzeba w trudnych chwilach. nie tlumaczylam sie nikomu gdzie i z kim ide bo mam swoje psychiczne potrzeby i jesli nic zlego nie robie a tylko rozmawiam i pije kawe to nie widze problemu i nie ma potrzeby mowic zeby jątrzyc sprawe. ale mowie kazdy ma inne zasady i poglady i kazdy byly jest inny. Ten akurat troche dojrzał do zycia i potrafimy przegadac pare godzin nie robiac przy tym nikomu krzywdy. |
|
|
|
|
#2530 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale nawet tutaj pisałaś wcześniej, że jakaś już akcja z tą dziewczyną była.
|
|
#2531 | ||
|
Rozeznanie
|
http://www.manager-mlm.pl/5-rzeczy-k...rci/#more-1474
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
ani jego ani slubu ech moze to i dobrze![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
a teraz umiem funkcjonowac, no moze z malymi chwilami zwatpienia jak wczoraj, ale dałam rade![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- dzis odbieram książke Nicka Vuijcica "Bez rąk, bez nóg" podobno daje w glowe mocno wiec dziś będę czytadłem
|
||
|
|
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Jestem tu nowa i gwałtownie potrzebuję wsparcia. W skrócie byłam 2 lata w związku. Mój mężczyzna był znacznie starszy ode mnie. Odkryłam, że mnie oszukiwał, kręcił, ciągle od życzliwych ludzi słyszałam nowe nowinki na jego temat. Ma bardzo sprzyjającą pracę do poznawania młodych dziewczyn. Nie przyłapałam go nigdy na gorącym uczynku, ale wszystko na to wskazywało: znajomi, zachowanie. Zaprzeczał, ale potrafił nie odzywać się kilka dni, wyłączać telefon, a potem być cudownym partnerem. Znikał i wracał. Oddalał się i był blisko. Mam tego dość. Nieźle mną manipulował. Ale.. brak mi siły, czuję się bez niego źle. Nie wyobrażam sobie bez niego życia, planowałam z nim tyle wspaniałych rzeczy. Miałam tego dość, przestałam się odzywać jak należało, unikałam go, ale.. minął tydzień i... odezwał się. Nie umiem w sobie znaleźć tej siły.
|
|
|
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() umiejetnosc znajdywania siły kryje sie w konsekwencji , wiec musisz najpierw chciec, chciec wiedziec czego chcesz. jesli chcesz sie meczyc icodzien zastanawaic co robi i z kim to nie miej sily,ale jesli chcesz by Twoje zycie nabralo sensu i kolorów to wez ta sile ktorą umysl podaje Ci na talerzu. skorzystaj z tego ze mozesz, nie musisz ale mozesz zmienic zycie ktore narazie toczy sie wokol klamstw na zycie ktore daje Ci wolnosc umyslu i spokoj. to ciezka praca ale nigdy nikt nie ma nic za darmo, nad wszystkim tzreba pracowac. nie ma ot tak i juz jest dobrze. |
|
|
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
Mi też!
Teraz używam życia, co za ulga naprawdę ale mimo tego marzę żeby wreszcie trafić na tego jedynego, z którym wezmę ślub, pojawią się dzieci, własny dom itp. bo do tej pory trafiałam na samych dupków!
|
#2535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
patrze na moich znajomych juz ze stażem małżeńskim ponad 10 lat lub krótszym i mowia ze owszem na poczatku jest cudownie a potem wszystko sie je..bie obowiązki, rzeczywistosc,itp zabijaja chęc do wielu rzeczy. przetrwaja tylko ci najwytrzymalsi i ktorzy w pore obejrza sie ze nie tylkoo obowiazki sa na swiecie
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mimo tego tak sobie czasem myślę i jest to mało realne ![]() Ale patrząc też na dzisiejsze czasy to po co wychodzić w ogóle za mąż ? Jak słyszy się co chwila że ci i tamci się rozwodzą, faktycznie przetrwają ci co są najbardziej wytrzymali i inne obowiązki nie są ponad nimi, ale też trzeba trafić na takiego, co zdarza się rzadko. W przeciwnym razie całe małżeństwo i to wszystko pójdzie baj baj. Później się będzie tego żałować i tego też mam świadomość również się też boję, ale jestem ciekawa co mi jest pisane
|
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym, żeby zamilkł i ułatwił mi to. A on odzywa się tylko jak mu się przypomni i nie zdaje sobie sprawy, że burzy coś co budowałam od kilku dni..
|
|
|
|
#2538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
narazie wystarcza mi moja platoniczna milosc, jest czysta i stała i kto wie moze go spotkam, moze brzmi to dziecinnie ale w to wierze![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- zmien numer , wez sobie na karte jakis nowy i masz problem z głowy. TY masz byc silna, a on niech robi co chce. jak sie skusisz to ten schemat bedzie sie powtarazal...........a tego chyba nie chcesz |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz rację. Tylko przeraża mnie ta perspektywa bycia samej.. Są wakacje, ciągle się zastanawiam co ja będę robić przez ten czas, bo wszystkie plany diabli wzięli. Wszystkie znajome to zajęte narzeczone albo są na emigracji.. Na razie siedzę zamknięta w domu jak szczur i spędzam czas niekatywnie..
|
|
|
|
#2541 | |
|
Rozeznanie
|
no bo wiesz on jest sławny itp ja jestem szarym obywatelem swiata, ale skoro ktos tam kiedys go spotkal to czemu ja mam go nie spotkać
jak patrze na jego zdjecia to mi sie nastroj poprawia![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Wtajemniczenie
|
Marycha, a nie zdradzisz kto to jest?
|
|
|
|
#2543 |
|
Rozeznanie
|
pewnie ze zdradze juz raz zdradzilam, ale Ciebie tu jeszcze nie bylo
To Ali Campbell byly wokalista grupy UB40. Ma 54 lata, juz troche mu sie przytuylo, a ja na niego patrze i widze najseksowniejszego faceta na ziemi normalnie bym go..............ech
|
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
Kolejny dzień mojej bezsilności i słabości, chyba przechodzę najgorsze chwile...
byli u mnie rodzice w odwiedzinach, chcieli dobrze...a ja potrafiłam tylko na nich warczeć i krzyczeć, matko - nawet porozmawiać ze mną się nie da, bo jestem nie do wytrzymania, od razu dostaję spazmów i histerii, albo nie odpowiadam w ogóle na pytania; widziałam jak jest im przykro W dodatku mam taką niesamowitą ochotę wziąć telefon do ręki i do niego napisać, cokolwiek byle napisać, chociaż wiem, że to jeszcze bardziej mnie pogrąży w tym wszystkim. Dzisiaj jest naprawdę źle... |
|
|
|
#2545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
Można dołączyc??
![]() z TŻ byliśmy 3 lata, z czego dwa na odległośc ze względu na studia. W tym roku obroniliśmy się i postanowiliśmy zamieszkac razem. W związku z tym, że TŻ ma u siebie w mieście dobrą pracę a mnie u mnie nic nie trzyma ja miałam przeprowadzic się do niego od sierpnia. Miesliśmy wynając jakiś pokój bo jego aktualna umowa w mieszkaniu kończy się. Wszystko ładnie, pięknie, widywaliśmy się na każdy weekend, zawsze zakochani, idealna para, kłótnie raz na kilka mięsięcy. Jestem osobą nerwową, często najpierw powiem, a dopiero po ochłonięciu myślę. Wczoraj TŻ powiedział mi, że chce jechac na koncert hip-hopowy na 3 dni z kolegą. Oczywiście wkurzyłam się, powiedziałam mu że siostra opowiadała mi co się tam dzieje (była rok temu), są orgie i inne dwuznaczne sytuacje. Poszłam do domu i stwierdziłam, że przesadzam, zadzwoniłam do niego i przeprosiłam, powiedziałam, że nie mam nic przeciwko bo mu ufam. TŻ był zły, że nie mam do niego zaufania, że on chciał spokojnie porozmawiac a ja nie dałam nic sobie wytłumaczyc. 2 lata temu była podobna sytuacja, chciał jechac z kolegami na weekend nad jezioro, też się wkurzyłam. Teraz stwierdził, że nie ma sensu mieszkac razem, bo pewnie będziemy się kłócic i nie dogadamy się, że nie mam zaufania do niego, a on nigdy nie dał mi powodów ku temu. Powiedział, że mnie kocha ale nie chce byc ze mną
|
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie dobrze: ludzie myślą, że istnieje przeznaczenie i pisana im jest wielka miłość, dzieci i dom z ogródkiem. Ale co jeśli "przeznaczone" jest nam być samemu i umrzeć na raka w wieku 25 lat? Jak się spojrzy z tej perspektywy to już nikt tak ochoczo o przeznaczeniu nie rozprawia![]() Cytat:
My mieliśmy się zaręczać w naszą rocznicę, już miałam wybrany pierścionek, kupioną sukienkę itp. - wiadomo, to nie tak poważnie jak u Ciebie, ale też było mi źle, gdy nadszedł ten dzień. Poszłam więc imprezować i pić, przetrwałam Dasz radę, a po tej dacie będzie tylko lepiejCytat:
ale pewnego dnia obudzisz się i stwierdzisz, że to koniec. Będzie dobrze
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy też tak miałyście, wiem, że to bez sensu, ale żyje we mnie taka ogromna chęć zemsty..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

i jakieś 10 niestałych, z którymi się przespał
dlatego nie rozumiem, po co

nie musisz patrzeć na wszelkie fochy TŻ 

ech moze to i dobrze
ale mimo tego marzę żeby wreszcie trafić na tego jedynego, z którym wezmę ślub, pojawią się dzieci, własny dom itp.
obowiązki, rzeczywistosc,itp zabijaja chęc do wielu rzeczy. przetrwaja tylko ci najwytrzymalsi i ktorzy w pore obejrza sie ze nie tylkoo obowiazki sa na swiecie
ale pewnego dnia obudzisz się i stwierdzisz, że to koniec. Będzie dobrze