Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 15:16   #1321
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Karolajn ale fajnie widać na filmiku, jak Hania walczy ze snem. Jest kochaaana. I jak się fajnie uśmiecha Ja chcę mojego syncia
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:19   #1322
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
EJ SŁUCHAJCIE, teraz brawa dla mnie- odkurzyłam całe mieszkanie i wymopowalam również

co prawda doczytałam, że wypompowałaś również..co skojarzyło mi się jedynie z wypompowaniem pęcherza ale już wiem o co chodzi.. dumna z Ciebie ejstem, bo ja jak ostatnio u rodziców dywany odkurzałam, to 40 min mi to zajęło i na kucaka, tak brzuch bolał napięty

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
No, a teraz elaborat

Przyszykowałam się do wyjścia, 1000 razy zastanawiając się czy wszystko mam. Po wyjściu z domu 0okazało się, że nie wzięłam kluczy od domu ( a drzwi mamy na zatrzask, czyli już było po robocie ). Szybko zadzwoniłam do tżta czy jest w pracy i czy moge podjechać po klucz (pracuje po drodze), wskoczyłam szybko do mega nagrzanego tramwaju, gdzie oczywiście każdy obrócił głowę, jak tylko zobaczył mój brzuch, ale pomyślałam sobie, że mam ich w doopie wszyskich i stanęłam chociaż w zacienionym miejscu, gdzie trochę chociaż wiało. Szybko poleciałam do tżta (przez napieranie młodego oczywiscie musiałam leciec do toalety, bo inaczej bym sie posikałą po drodze ze 3 razy). Znowu w tramwaj na 3 przystanki (akurat udało mi się trafić na jeszcze gorszą puszkę. Szybko poleciałam do banku, załatwiłam co trzeba, a w trakcie zadzwonił kurier, że stoi pod domem z materacem no to ja rura z tego banku, bo materac, "dobiegłam" (to oczywiście zbyt duże słowo, bo już nawet nie potrafię szybciej maszerować) na przystanek, weszłam zlana potem do tramwaju i jakaś babeczka młoda z dzieckiem chciała mi ustapic miejsca, ale jakas starsza baba z torba juz zaczela sie do tego wolnego przeciskac i chciala siadac, kiedy ta mama do dziewczynki powiedziała głosno i dobitnie "chodź, ustąpimy PANI W CIĄŻY" Stara się szybko wycofała, ja usiadłam, a ta stanęła koło mnie trzymając się rurki i sapałą mi nad uchem Ale miałam ją gdzieś bo myślałam, że zemdleję już chyba. W 10min dojechałam, później znowu próbowałam szybko pomaszerować do domu, ale mały zaczął tak napierac, że myślałam, że mi krocze pęknie (już tak bolało, że myślałam, że nie dojdę). Jak tylko podeszłam pod blok, podjechał gosciu z pimpikowym materacem wniósł mi go do góry, chociaż leciutki jest jak piróko, ale inaczej chyba sturlałabym się z nim ze schodów. Aaa no i po drodze odkryłam, że jest jeden oddział mojego banku dużo bliżej niż ten do którego jechałam, ale cóż. Grunt, że głupota i zakuty łeb nie bolą
A wniosek jest taki, że ni chu.ja nie wychodzę więcęj w taką pogodę z domu spociłam się jak stary dzik, aż mi było wstyd

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

coś cię fantazja ułańska ponosi przed porodem
Ty to też masz dar opowiadania uśmiałam się równo.. choć Ci współczuję
Masz rację mnie też głupota i zakuty łeb nie bolą .. całe szczęście, bo bym często miała masakryczne migreny

Cytat:
przy Twoich opisach nie muszę pamiętać o ćwiczeniu mięśni Kegla, bo one i tak nie wytrzymują, hahahahahahahahahahahaha
Nie wiem, który fragment mi się najbardziej podoba, bo chyba ogólnie sobie to skopiuję i zapiszę- mniej więcej moje wychodzenie w taką pogodę wygląda identycznie

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

a no i zapomniałam Wam napisać- jeden pies u Teściów tak piłuje mordę, że ocipieć idzie.. ma taki histeryczny szczek () ze ma sie go ochotę zabic.. do tego słychać go chyba 3 wsie dalej i to bardzo często sobie tak szczeka dla samego szczekania, więc to już w ogóle
Na dokładkę za to.. 3 domy dalej jakiś turbo idiota hoduje PAWIE.. tak, dobrze czytacie- PAWIE, które non stop wydają takie dźwięki: http://www.youtube.com/watch?v=GEvzNFxA5ek
Więc.. ja chyba nawet wolę być na wakacjach w szpitalu trochę dłużej niż 2 doby, bo jak mi ten pies i pawie będą na przemian budzić Tomka to nie będę zbyt miła
mięśnie kegla

wiem jak wyją pawie klaksony opierzone
na całe szczęście dziecko a początku głuchawe chyba jest i nie będzie zwracać uwagi na takie dźwięki

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:19   #1323
sammi24
Zadomowienie

En dość egzotyczna ta wieś

Kiss
a macie imiona dla obu płci jakby co?

Agrafka
to mój syn z kolei dzisiaj leniwy. Ale mnie dzisiaj tez się nic nie chce i też wróciłam od koleżanki więc piona
Stary 2013-07-10, 15:20   #1324
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

Kiss mi się wydaje, że ja będę na szarym końcu z moim Dzieciem.

Byłam u koleżanki, wróciłam do domku, ale jakoś mi się nic nie chce. Jakaś taka słaba jestem dzisiaj. Pewnie pogoda, strasznie u mnie duszno. Ale najważniejsze, że Radusiowi nie przeszkadza i szaleje w brzuszku. Wczoraj troszkę mało się ruszał i stresował matkę.
też mam czasami takie myśli albo na odwrót wgl nie dociera do mnie że za niecały miesiąc mam termin

Pewnie wczoraj Raduś się wyspał i dzisiaj nadrabia co by mama była zadowolona
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:21   #1325
sammi24
Zadomowienie

Idzia ja kupiłam też Aventu ręczny ale Natural. A ten isis super się sprawdza, moja koleżanka używała w tym roku i chwaliła sobie
Stary 2013-07-10, 15:22   #1326
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
przy Twoich opisach nie muszę pamiętać o ćwiczeniu mięśni Kegla, bo one i tak nie wytrzymują, hahahahahahahahahahahaha
Nie wiem, który fragment mi się najbardziej podoba, bo chyba ogólnie sobie to skopiuję i zapiszę- mniej więcej moje wychodzenie w taką pogodę wygląda identycznie

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

a no i zapomniałam Wam napisać- jeden pies u Teściów tak piłuje mordę, że ocipieć idzie.. ma taki histeryczny szczek () ze ma sie go ochotę zabic.. do tego słychać go chyba 3 wsie dalej i to bardzo często sobie tak szczeka dla samego szczekania, więc to już w ogóle
Na dokładkę za to.. 3 domy dalej jakiś turbo idiota hoduje PAWIE.. tak, dobrze czytacie- PAWIE, które non stop wydają takie dźwięki: http://www.youtube.com/watch?v=GEvzNFxA5ek
Więc.. ja chyba nawet wolę być na wakacjach w szpitalu trochę dłużej niż 2 doby, bo jak mi ten pies i pawie będą na przemian budzić Tomka to nie będę zbyt miła
En, dlatego w trosce o bezpieczeństwo innych ludzi powinnyśmy siedzieć w domu

A co do reszty:co jest: to tutaj ty powalczyłaś z moimi mięsniami kegla, padłam
Rozumiem, że analizujesz teraz pozytywy mieszkania u teściów?
Hahahah, a z pawiami będziesz miałą wesoło, bezik będzie dorastała naprawdę close to the nature

Cytat:
Byłam u koleżanki, wróciłam do domku, ale jakoś mi się nic nie chce. Jakaś taka słaba jestem dzisiaj. Pewnie pogoda, strasznie u mnie duszno. Ale najważniejsze, że Radusiowi nie przeszkadza i szaleje w brzuszku. Wczoraj troszkę mało się ruszał i stresował matkę.
Boże, mojemu nigdy nic nie przeszkadza i cągle lata jak opętany - ani razu nie miałam możliwości, żeby się zmartwić brakiem aktywności że nie wspomnę o co najmniej 5 czkawkach dziennie

Wesołe chłopaki z 21
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
gdyby nie szwagierka to bym kupiła ten sam tylko używany, bo koszt to jakieś 50 zł a i tak to wygotowuje
masz w sumie rację karolajn

Wszamałam właśnie serek ze śniadania, druga kawka zbożowa wypita i w sumie nic nie mogę robić tylko siedzieć Obiadu nie tykam póki co, bo zapomniałam rano wyciągnąć mięsa z zamrażarki, więc mam dalej zbitą bryłę
A sprzątać tego bajzlu na razie nie mam siły, bo ciągle mnie podbrzusze kuje jak wstaje

Grunt, że opłacało się lecieć jak wariat, bo materacyk jest na prawdę fajny Aaa no i zbytnio nie śmierdzi, więc jak mi wyschnie prześcieradełko będę mogła łóżeczka przygotować na tip top
Stary 2013-07-10, 15:24   #1327
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

Kiss
a macie imiona dla obu płci jakby co?[B]
haah egzotyczna to mało powiedziane

mamy
albo będzie Lena Liliana albo Wiktor Nikodem , oczywiście Tż ciagle mówi do brzucha Wikuś i za nic ma gdybanie naszego doktorka
Stary 2013-07-10, 15:24   #1328
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
o jak mi się miło zrobiło

tak właśnie też zawsze tak myslałam , najpierw chłopiec później dziewczynka , ale zobaczymy jak to będzie, na pewno miałąbym niezła minę gdyby jednak okazało się ze urodzę chłopca
Oczami wyobraźni już widzę:

Po porodzie:
lekarz: Gratuluję , ma pani synka!
ja: Ale to nie moze byc moje dziecko, ja mam mieć dziewczynkę
Mój to się tak rozkracza przy każdym usg od początku 14 tygodnia, że jakby wyszedł dziewczynką to bym stwierdziła, że na porodówce gdzieś mi dziecko zamienili

Właśnie, imiona macie wybrane jak coś i dla chłopca i dla dziewczynki?

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

co prawda doczytałam, że wypompowałaś również..co skojarzyło mi się jedynie z wypompowaniem pęcherza ale już wiem o co chodzi.. dumna z Ciebie ejstem, bo ja jak ostatnio u rodziców dywany odkurzałam, to 40 min mi to zajęło i na kucaka, tak brzuch bolał napięty

mięśnie kegla

wiem jak wyją pawie klaksony opierzone
na całe szczęście dziecko a początku głuchawe chyba jest i nie będzie zwracać uwagi na takie dźwięki
wympompuję, wypompuję pęcherz, ale to zaraz.. dzisiaj cały dzien sikam jak poparzona i cały czas mam wrażenie, że coś ze mnie cieknie

Znając moje szczęście mój syn będzie miał słuch doskonały juz od 1 dnia zycia

Cytat:
taaaa

Co masz na obiad dobrego? bo mówiłaś, ze bedziesz jeść.. podzieliłabyyyyyś się!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:27   #1329
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Idzia ja kupiłam też Aventu ręczny ale Natural. A ten isis super się sprawdza, moja koleżanka używała w tym roku i chwaliła sobie
też na pewno zdecyduje sie na któryś z modelów Aventu

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Mój to się tak rozkracza przy każdym usg od początku 14 tygodnia, że jakby wyszedł dziewczynką to bym stwierdziła, że na porodówce gdzieś mi dziecko zamienili

Właśnie, imiona macie wybrane jak coś i dla chłopca i dla dziewczynki?
no wychodzi na to ze moje dziecię jest z tych wstydliwszych , albo po prostu trafiłam na tekiaego "specjalistę" , co mu ciężko odróżnić
Stary 2013-07-10, 15:28   #1330
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
En, dlatego w trosce o bezpieczeństwo innych ludzi powinnyśmy siedzieć w domu

A co do reszty:co jest: to tutaj ty powalczyłaś z moimi mięsniami kegla, padłam
Rozumiem, że analizujesz teraz pozytywy mieszkania u teściów?
Hahahah, a z pawiami będziesz miałą wesoło, bezik będzie dorastała naprawdę close to the nature

Grunt, że opłacało się lecieć jak wariat, bo materacyk jest na prawdę fajny Aaa no i zbytnio nie śmierdzi, więc jak mi wyschnie prześcieradełko będę mogła łóżeczka przygotować na tip top
Wczoraj jak leżeliśmy w łóżku i gadaliśmy o przeprowadzce to stwierdził:
"Mieszkanie tam jest jak dziecko" Ja: Tzn? "Niby wiesz, że ma nastąpić, ale jakoś trudno sobie to wyobrazić"
Na co stwierdził, ze na dziecko to chociaz 9 msc mógł sie przygotowywać, a tutaj niecałe 2 tyg i Rodzinko witaj

Mój materac też jakos tak mało capił w sumie tego samego wieczora dałam przescieradło na niego

Cytat:
haah egzotyczna to mało powiedziane

mamy
albo będzie Lena Liliana albo Wiktor Nikodem , oczywiście Tż ciagle mówi do brzucha Wikuś i za nic ma gdybanie naszego doktorka
Ładne imiona

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 15:29   #1331
tysia222
Raczkowanie

Melduję się po wizycie.

Serduszko ładnie biło, ciśnienie ok, Mikołaj nadal główką w dół, nisko w kanale. Rozwarcia brak, szyjka trochę skrócona. Miałam badanie na paciora, wyniki w piątek. Samo badanie średnio przyjemne- poczułam takie uszczypnięcie. W ogóle to teraz źle się czuję, brzuch mi twardnieje i w środku boli po badaniu- ostatnio też tak miałam
Zaraz ide się kimnąć bo o 18 SR. Te upały są okropnie męczące.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
hejka! my już po spacerku, na 16 znów wizyta u pediatry..idziemy leżeć i się karmić więc sobie was poczytam
wrzucam gratisik
https://www.youtube.com/watch?v=fTXi...e_gdata_player
Jak ona słodkkkkkkaaaaaaaa
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:29   #1332
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
o jak mi się miło zrobiło

tak właśnie też zawsze tak myslałam , najpierw chłopiec później dziewczynka , ale zobaczymy jak to będzie, na pewno miałąbym niezła minę gdyby jednak okazało się ze urodzę chłopca
Oczami wyobraźni już widzę:

Po porodzie:
lekarz: Gratuluję , ma pani synka!
ja: Ale to nie moze byc moje dziecko, ja mam mieć dziewczynkę
jeśli nie zrobiłaś zapasów w kolorze róż, to na pewno po urodzeniu będzie Ci wszystko jedno jaka płeć

Cytat:
Na pewno pogoda tak działa.. Ja siedzę w mieszkaniu, na słońce i duchotę się nie wychylam, a też osłabienie czuję i staram się nie opuszczać mojego przyjaciela wiatraczka na krok

Stary 2013-07-10, 15:29   #1333
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie.

Serduszko ładnie biło, ciśnienie ok, Mikołaj nadal główką w dół, nisko w kanale. Rozwarcia brak, szyjka trochę skrócona. Miałam badanie na paciora, wyniki w piątek. Samo badanie średnio przyjemne- poczułam takie uszczypnięcie. W ogóle to teraz źle się czuję, brzuch mi twardnieje i w środku boli po badaniu- ostatnio też tak miałam
za wizytę i ładne ułożenie Mikiego!
A Ty sobie odpocznij teraz!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 15:31   #1334
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Ehh nie tak to miało wyglądać, wieczorem chyba zmówie różaniec o odejscie wód czy skurcze bo nie chce tkwic w szpitalu z wielką niewiadomą czy oxy zadziałą czy nie,czy zaczna od jutra czy od piatkuczy niewiadomo kiedy, nie lubie niezaplanowanych spraw
Kochana normalnie jak to czytam to mam wrażenie, że mnie opisujesz... Też chcę, żeby Mała sama wyszła, a nie za tydz ja oddział W dodatku- JA NIGDY NIE LEŻAŁAM W SZPITALU i przerażają mnie 2 dni po porodzie, a co jeszcze jak przed będę musiała leżeć

Dlatego w związku z tym, że DOSKONALE rozumiem co czujesz zaciskam za Ciebie kciuki 5 razy mocniej, żeby jednak dzidziuś sam postanowił do jutra ewakuować się z Twojego brzuszka

Cytat:
paulinka777- jak to mówi moja mama śpij póki możesz, bo później już tak łatwo nie będzie
Moja też mi to powtarza W dodatku nie może wyjść z podziwu, że TAK WCZEŚNIE wstaje, bo ona na 2 tyg przed urodzeniem mnie spała 20godzin na dobę- nie była w stanie funkcjonować

Cytat:
Mój się pytał ostatnio co chce za Hania- tablet, Kindle czy biżuterię
Co wybrałaś??? Ja bym wybrała Kindle

Cytat:
EJ SŁUCHAJCIE, teraz brawa dla mnie- odkurzyłam całe mieszkanie i wymopowalam również
klask i:kla ski:
Ja zrobiłam 3/4 obiadu- reszta za 40 min- jak TŻ będzie wracać z pracy. Ale dawno się tak nie zmęczyłam I pomyśleć, że w tamtym tygodniu zapierdzielałam z motorkiem w tyłku pucując całe mieszkanie, a dziś ledwo obiad robię

Cytat:
A wniosek jest taki, że ni chu.ja nie wychodzę więcęj w taką pogodę z domu spociłam się jak stary dzik, aż mi było wstyd
Wniosek podoba mi się najbardziej
Stary 2013-07-10, 15:33   #1335
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję się po wizycie.

za wizytę.. Masz rację, odpocznij teraz, zdrzemnij się. Poczujesz się lepiej

Stary 2013-07-10, 15:33   #1336
enlevee
Zakorzenienie

wysikałam się.. i znowu mi sie chce sikać. bosko

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 15:35   #1337
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Co wybrałaś??? Ja bym wybrała Kindle
no właśnie ja chce Kindla

udało mi się zrobić obiad jedną ręką, bo Hankę nosiłam do odbicia zaraz się zbieramy do pediatry, żeby ocenił naszą żółtaczkę..
Stary 2013-07-10, 15:35   #1338
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
"Mieszkanie tam jest jak dziecko" Ja: Tzn? "Niby wiesz, że ma nastąpić, ale jakoś trudno sobie to wyobrazić"
Na co stwierdził, ze na dziecko to chociaz 9 msc mógł sie przygotowywać, a tutaj niecałe 2 tyg i Rodzinko witaj

Ładne imiona
Widze że ze swoim Tżtem masz zawsze wesoło

dzię-ku-je-my
Stary 2013-07-10, 15:36   #1339
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahah, mój też taki nieśmiały na większości wizyt Zazwyczaj siadał okrakiem i wszystko było widać Tylko raz skrzyżował nóżki
Także też nie uwierzyłabym w teorię o dziewczyncę i dzięki bogu, bo już tak jestem na faceta nastawiona, że szok
Cytat:

Mój materac też jakos tak mało capił w sumie tego samego wieczora dałam przescieradło na niego
grunt to luźne podejscie do tematu Pamiętajcie, że to tylko chwilowe rozwiązanie, nic stałego

Taak? Dobrze wiedzieć, bo też właśnie pomyślałam w pierwszej chwili, że jak tylko wyschnie mi prześcieradło, to nałoże, ale w drugiej pomyślałam, że to za szybko Fajnie, znając mnie dzisiaj będę miała dla Alka gotowe łoże

Stwierdziłam tak poza tym, że od dzisiaj hartuję brodawki
Już bolą jak cholera, a jak sobie pomyślę, że ta mała pijawa za niedługo będzie z nich mleko piła
Także siedzę teraz z cyckami na wierzchu, nałożyłam maść i mam ogromną nadzieję, że to cokolwiek da
Stary 2013-07-10, 15:36   #1340
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Melduję się po wizycie.

Zaraz ide się kimnąć bo o 18 SR. Te upały są okropnie męczące.[COLOR="Silver"]
za wizytę
mnie to czeka jutro ... a miałaś wymaz tylko z "przodu" czy z "tyłu" też ?
Stary 2013-07-10, 15:36   #1341
dzoan
Zakorzenienie

Ten no..co to są KINDLE ?

Ja chciałam zrobić pyzy z mięsem (zrobić znaczy rozmrozic i do tego cebulka z tłuszczem).. Mąż jak zobaczył 'nie, on tego nie będzie jadł, nie lubi'..wylałam wodę z garnka i usiadłam.. zrobił nam parówki

Stary 2013-07-10, 15:39   #1342
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
jeśli nie zrobiłaś zapasów w kolorze róż, to na pewno po urodzeniu będzie Ci wszystko jedno jaka płeć

Na pewno pogoda tak działa.. Ja siedzę w mieszkaniu, na słońce i duchotę się nie wychylam, a też osłabienie czuję i staram się nie opuszczać mojego przyjaciela wiatraczka na krok
szczerze to mam i rzeczy niebieskie i różowe , ostatecznie dziewczynka przeciez też może miec niebieskie ciuszki gorzej z chłopcem w różowych

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
jakbym czytała o sobie
Stary 2013-07-10, 15:39   #1343
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
to jest czytnik książek- ebooków świetna sprawa, moja mama ma i kiedyś jej ukradłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01KINDLE_35437745_35438356_610x436.jpg (54,0 KB, 12 załadowań)
Stary 2013-07-10, 15:43   #1344
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję się po wizycie.

Tysia, najważniejsze że wiesz, że wszystko w porządku, także za wizytę A teraz najlepiej się połóż
Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Kochana normalnie jak to czytam to mam wrażenie, że mnie opisujesz... Też chcę, żeby Mała sama wyszła, a nie za tydz ja oddział W dodatku- JA NIGDY NIE LEŻAŁAM W SZPITALU i przerażają mnie 2 dni po porodzie, a co jeszcze jak przed będę musiała leżeć

Dlatego w związku z tym, że DOSKONALE rozumiem co czujesz zaciskam za Ciebie kciuki 5 razy mocniej, żeby jednak dzidziuś sam postanowił do jutra ewakuować się z Twojego brzuszka

Wniosek podoba mi się najbardziej
Paulinka, szpital sam w sobie jest najmniejszym złem w tym wszystkim, serio Nie ma co się obawiać pobytu, bo przynajmniej wiesz, że w razie czego jesteś pod stałą kontrolą A przecież jak jest wsio ok, to po 2 dniach wychodzisz

Cytat:
Skąd ja to znam

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:

Ja chciałam zrobić pyzy z mięsem (zrobić znaczy rozmrozic i do tego cebulka z tłuszczem).. Mąż jak zobaczył 'nie, on tego nie będzie jadł, nie lubi'..wylałam wodę z garnka i usiadłam.. zrobił nam parówki
Pogardził TYMI pyzami?!

Nawet mój tż spróbował i pochwalił, a on ma manię zdrowego żarcia i czytania składów

Tak piszecie o prezencikach za poród
U nas nie będzie kaski na szaleństwa, ale tż dostał od brata na święta m.in. bon na 200zł do apartu, to muszę mojego naprowadzić na to, że mógłby go zużyć na mnie

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
to jest czytnik książek- ebooków świetna sprawa, moja mama ma i kiedyś jej ukradłam
Na prawdę fajna sprawa, ja nienawidzę czytać czegokolwiek w pdf na kompie, a tak jest na pewno dużo wygodniej, m.in. w podrózy

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Taka tam dyskusja prowadzona ze sobą

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Widać, że tylko ja nie mam co robić podczas wietrzenia cycków
Stary 2013-07-10, 15:44   #1345
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze to mam i rzeczy niebieskie i różowe , ostatecznie dziewczynka przeciez też może miec niebieskie ciuszki gorzej z chłopcem w różowych
też tak myślę

Cytat:
nie zgadłabym... dziękuję za uświadomienie

A ja będę mykać.. Za godz. muszę być u ginka, jeszcze muszę wyszukać jakieś wdzianko, wziąć prysznic, podjechać po kocie żarcie do weta i dopiero na wizytę. A później do rodziców na barszcz czerwony wpaść
Do wieczorka....dam znać co tam i jak tam

Stary 2013-07-10, 15:46   #1346
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]Taka tam dyskusja prowadzona ze sobą

Widać, że tylko ja nie mam co robić podczas wietrzenia cycków
ja tez z cyckami na wierzchu czekam na tż możemy załozyć Klub
Stary 2013-07-10, 15:47   #1347
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez z cyckami na wierzchu czekam na tż możemy załozyć Klub
Hahaha, dzięki karolajn, chociaż ty

Ale z drugiej strony ty to robisz w słusznym celu, a ja ot tak świecę cyckami
Stary 2013-07-10, 15:47   #1348
enlevee
Zakorzenienie

Spoko Twee, ja też nie mam co robić podczas siedzenia na kanapie no tylko ja nie hartuję cycków
Co chwilę tylko w ramach rozrywki chodzę do łazienki na szybkiego siczka, po to żeby wrócić tam nie dalej niż 15 minut później

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 15:48   #1349
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha, dzięki karolajn, chociaż ty

Ale z drugiej strony ty to robisz w słusznym celu, a ja ot tak świecę cyckami
Ty zapobiegasz, ja leczę hartuj cycki Mała
Stary 2013-07-10, 15:50   #1350
enlevee
Zakorzenienie

do tego mój syn włożył mi girę między żebra i przysięgam dochodzę do wniosku, że jak się już zdecyduje wyleźć to mu oddam

Tomuś
3470g, 54cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości