|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Tez bym zjadła, mniam! ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Nie chce się nakręcać bo i tak d*pa z tego wyjdzie, mój syn chce się urodzić i juz mieszkac na wsi, zamiast korzystac z luksusow miastowych, niestety
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczniutka! en ja lubie chodzic spacerowac itp hehe
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Balonik kciuki.
To nie jest tak ze nie mowia.tylko mowia pod nosem ze nie slysze.zreszta to moj 1x to jeszcze sie poznaje ze szpitalem |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też masakra, duchota straszna, nawet mąż powiedział, ze sam pojedzie na zakupy, bo nie mam co wychodzić. Kochany jest. A ja dziś mam lenia.. :P
|
|
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
udało mi się nadrobić ![]() Agrafka86- za tydzień, idziemy łeb w łeb ![]() Oj ja też teraz ledwo coś zrobie i już dysze Kooocur- współczuję ze wszytsko się tak przeciąga ... 3maj się dzielnie Skylie- za wizytęsammi24- haha zabiłąś mnie leczeniem dr. Housa ![]() a co planujesz kupić w IKEI ? Ja do jakieo sklepu ni epojde choćbym miała konkretnie zaplanowane co kupić, to i tak zawsze wpadnie jakiś „gratis” Katarzynkajg – ogromniaste będzie kolejna dzidziamadi82 - za 38 tydzień , poważnie się zrobiło,fajnie ze udało Ci się trafić na takich ludzi, rzadkościa jest ze kobieta w ciaży jest przepuszczana przez innych magdalennne – nie ma co płakać , niedługo będziesz miałą swoją dzidzię na świecie arrabbiata – wszystkiego najlepszego , lekkiego porodu i cudownego zdrowego maleństwa Dzoan- mam nadzieję ze gin coś poradzi na to swędzenie, nie zazdroszcze mnie też czasami dopada takie swędzenie tylko że WSZĘDZIE na szczęćie zbyt długo nie trwa bo inaczej bym chyba oszalała ![]() Aaa i co do Twojego wcześniejszego posta to w sumie zawsze marzył mi się pierwszy chłopiec wiec bym się nie obraziła Jej ta kuzynka męża przechodzi już samą siebie ![]() Magolina – to pewnie nie wyspałaś się za bardzo … no cóż w brzuszku rośnie Ci mały akrobata ![]() d0tkaaa – tp już niedługo ale może akurat wszystko się rozkręci ![]() trzymam kciuki stokrotka24 – lepiej żeby Tż faktycznie zajrzał do pralki , bo ten spinacz jeszcze coś uszkodzi, oj tam jesteś w stanie błogosławionym Tż nie ma prawa marudzić ![]() shestiger – przez jakiś czas stosowałam bio-oil i w sumie mam mieszane uczucia, sóra była nawilzona to fakt ,sam preparat w miare szybko się wchłaniał , ale co z tego jak rozstępy i tak wyszły :sciana: Tż już pewnie nie może doczekać się maluszka ![]() Tweedledee - brawa za tydzień,ja od przyszłego tygodnia zaczynam akcję „wielkie pranie” , a wczoraj zamówiliśmy łóżeczko Jehowi to najgorsze co może być , oczywiście nie wszyscy bo są tacy którzy odpuszczają jak się im powie ze nei jest się zainteresowanym,ale niektórzy to jakaś tragedia ![]() paulinka777- jak to mówi moja mama śpij póki możesz, bo później już tak łatwo nie będzie ![]() enlevee – EL SAPO ![]() zobaczymy czy Twój Tz nadaje się na wróżke haha świetny sen i mam nadzieję że e bóle szybko przejdą idzia111 - za tydzień i trzymam za jutrzejszą wizyte czerwony_balonik – duza ta Twoja malutka szkoda ze nie wpuścili Tżta , na pewno byłoby Ci raźniej teso- supar wiadomości , cieszę się ze Ty też lepiej się czujesz i nie boli Marionette18 – bardzo ładne imię kuzynka dała malutkiej , ale jejku 500g ? Super że malutka doszła do siebie mela1234 – super brzuszek , a jaki malutki , egl nie widać ze to już 38 tyd elaine-blath – super ze karmisz piersią a malutki jest taki grzeczny Oliath – czemu Ty masz takie ładne te córki, to nie sprawiedliwe !Rockyyy – no tak sezon na gości uważam za otwarty Tak tak , odpoczywaj , na wszystko jeszcze przyjdzie pora Super się czyta takie posty , Twoje szczęście „wali” na kilometr ![]() dla wspaniałego Tżta , roxi1980 - dla dzielnego synkasurka – cudowna malutka Kathe– to normalne że boisz się szpitala , ale pamiętaj ile kciuków masz od nas wszystkich więc wszystko na pewno pójdzie dobrze Karolajn – słodka malutka, a jak się usmiecha i ile ma włosków |
|
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chciałam się pochwalić Tztem, bo w konkursie w pracy wygrał Ipada
![]() Ostatnim razem wygrał iPoda, ale sprzedał bo ma muzykę w swoim Iphonie
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna praca, że takie konkursy!Ale mi przypomniałaś, że też wygrałam iPada... tylko ten kupon cholerny zagubiony :P |
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam sie nie.domysli napewno hahahaha ))
|
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie omieszkałam mu wysłać smsa w tej sprawie, spokojnie
|
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla TZta i oby nie zapomnial o swej kruszynce Lece na miasto pospacerowac dopoki mam jeszcze sily na lazenie
|
|
#1304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bezik będzie towarzyski Cytat:
gdzie mnie będą przenosić..czy torba nadal za mną będzie szła? Cytat:
dla męża.. ja się zapocę w aucie bez klimy jadąc do lekarza.. i nawet nie tylko z tego, że bez klimy, ale ostatnio stresuje mnie troszkę jazda autemCytat:
![]() Ja w wieku szkolnym też zawsze marzyłam by był pierwszy chłopiec..taki opiekun/obrońca dla następnej córeczki A jak się okazało, że to się ziściło, to pozazdrościłam wszystkich sukienuś Ale wiadomo..ostatecznie i najważniejsze by dzidziuś był zdrowy i tylko to się liczy.. nie żadna płeć ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Mąż właśnie wszedł.. Stwierdził, że choć chciał, to nie da rady zrobić więcej.. pojedzie ze mną..wow! |
||||
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Mój się pytał ostatnio co chce za Hania- tablet, Kindle czy biżuterię ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
En ciekawe co ci odp:-P hahahah...
dzoan ja tez mam takie rozkminy ...niewiem czy torba ma za mna chodzic?:-P hahahahaha... karolajn to chociaz tyle ze maz sie zapytal,moj tz to jak mu powiedzialam ze chce perfumy za wypchniecie Zuzy to stwierdIl ze sama sobie kupie jak dostane becikowe hahahhaahhaah...... kejt jak widze reklame sphinxa czy jak to sie tam pisze to mysle o Tobie hahaha
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja powiedziałam, że chcę złote kolczyki, ale chyba małż kasy nie ma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahahahaha uśmiałam się strasznie, no ale cóż.. mam te same problemy co i Ty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja to myślę, że Kejt juz nigdy w zyciu nie pojdzie do sphinxa
|
|||
|
|
|
#1310 | ||||
|
Zadomowienie
|
Baloniku, katarzynka
![]() Czarowniczko są dobre wieści, pozbyłaś się szwów,a do wyjścia do domku już coraz bliżej Fiazo kciukam za Ciebie też ![]() Teso super, że u Was dobre wieści Cytat:
To trzymam kciuki żeby gin Ci odstawił na tej wizycie F. A jeśli chodzi o organizery, to jeśli chcesz mogę Ci kupić i wysłać, bo ja dzisiaj nie dotarłam do Ikei, sił zabrakło. A podjechać chcę i tak w najbliższym czasie ten który masz też mi się podobał i też go chyba kupię, bo fajna sprawa ![]() STO LAT, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Cytat:
![]() Cytat:
co zbiera śmieci, ja często wyjmuję z niego monety, nawet po 5 zł ![]() ![]() Cytat:
Ja wróciłam z wojaży u mojej friend. Prała ubranka dla małej akurat na Ikeę nie znalazłam sił fajnie było, pogadałyśmy, o ciąży i nie tylko. Jest w 32 tc a prawie nie ma brzucha Lecę coś zjeść bo padnę z głodu
|
||||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
EJ SŁUCHAJCIE, teraz brawa dla mnie- odkurzyłam całe mieszkanie i wymopowalam również
|
|
|
|
#1312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Cytat:
![]() Co do tż, to bardzo dobrze zrobiłaś Zrobiłabym dokładnie to samo, łaski bez, jeszcze wygląda na to, że miał do ciebie pretensje, że będzie musiał intensywniej pracować Ja już od połowy ciąży jeżdżę sama, nawet nie chciałoby mi się jechać z tż![]() Cytat:
korlajn, ona jest tak nieziemsko rozkoszna, że mogę ten filmik oglądać x razyCytat:
![]() En, kolejna maruda w kolejce? Skacz na piłce i nie marudź i tak masz już przecież po ptakach, bo nawet, gdybyś urodziła teraz, to póki wyjdziesz ze szpitala, to już będziecie u teściów![]() No, a teraz elaborat ![]() Przyszykowałam się do wyjścia, 1000 razy zastanawiając się czy wszystko mam. Po wyjściu z domu 0okazało się, że nie wzięłam kluczy od domu ( a drzwi mamy na zatrzask, czyli już było po robocie ). Szybko zadzwoniłam do tżta czy jest w pracy i czy moge podjechać po klucz (pracuje po drodze), wskoczyłam szybko do mega nagrzanego tramwaju, gdzie oczywiście każdy obrócił głowę, jak tylko zobaczył mój brzuch, ale pomyślałam sobie, że mam ich w doopie wszyskich i stanęłam chociaż w zacienionym miejscu, gdzie trochę chociaż wiało. Szybko poleciałam do tżta (przez napieranie młodego oczywiscie musiałam leciec do toalety, bo inaczej bym sie posikałą po drodze ze 3 razy). Znowu w tramwaj na 3 przystanki (akurat udało mi się trafić na jeszcze gorszą puszkę. Szybko poleciałam do banku, załatwiłam co trzeba, a w trakcie zadzwonił kurier, że stoi pod domem z materacem no to ja rura z tego banku, bo materac, "dobiegłam" (to oczywiście zbyt duże słowo, bo już nawet nie potrafię szybciej maszerować) na przystanek, weszłam zlana potem do tramwaju i jakaś babeczka młoda z dzieckiem chciała mi ustapic miejsca, ale jakas starsza baba z torba juz zaczela sie do tego wolnego przeciskac i chciala siadac, kiedy ta mama do dziewczynki powiedziała głosno i dobitnie "chodź, ustąpimy PANI W CIĄŻY" Ale miałam ją gdzieś bo myślałam, że zemdleję już chyba. W 10min dojechałam, później znowu próbowałam szybko pomaszerować do domu, ale mały zaczął tak napierac, że myślałam, że mi krocze pęknie (już tak bolało, że myślałam, że nie dojdę). Jak tylko podeszłam pod blok, podjechał gosciu z pimpikowym materacem wniósł mi go do góry, chociaż leciutki jest jak piróko, ale inaczej chyba sturlałabym się z nim ze schodów. Aaa no i po drodze odkryłam, że jest jeden oddział mojego banku dużo bliżej niż ten do którego jechałam, ale cóż. Grunt, że głupota i zakuty łeb nie bolą ![]() A wniosek jest taki, że ni chu.ja nie wychodzę więcęj w taką pogodę z domu spociłam się jak stary dzik, aż mi było wstyd![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Aha!!!
Surka sliczna jest ta kruszynka Twoja Karolajan za tyle godzin snuElaine cieszę się, że u Was wszystko dobrze Rocky dla Was też i powiedz, jak psiaki reagują na Laurkę?
|
|
|
|
#1314 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co by nie było to trzymam kciuki żeby było bezboleśnie i szybko ![]() Fajnie wyglądasz a brzusio zgrabniutki Cytat:
Trzymam kciuki za NIUNIE20 ![]() Cytat:
Cytat:
i wielkie przeciąganie na koniec
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, który fragment mi się najbardziej podoba, bo chyba ogólnie sobie to skopiuję i zapiszę- mniej więcej moje wychodzenie w taką pogodę wygląda identycznie ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- a no i zapomniałam Wam napisać- jeden pies u Teściów tak piłuje mordę, że ocipieć idzie.. ma taki histeryczny szczek ( i to bardzo często sobie tak szczeka dla samego szczekania, więc to już w ogóle ![]() Na dokładkę za to.. 3 domy dalej jakiś turbo idiota hoduje PAWIE.. tak, dobrze czytacie- PAWIE, które non stop wydają takie dźwięki: http://www.youtube.com/watch?v=GEvzNFxA5ek ![]() Więc.. ja chyba nawet wolę być na wakacjach w szpitalu trochę dłużej niż 2 doby, bo jak mi ten pies i pawie będą na przemian budzić Tomka to nie będę zbyt miła
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Enle, Tweed tak zbiorowo
dla Was - za sprzątanie i za załatwienie tylu spraw ![]() Oliath ależ Ty masz piękne te córy Mela szczuplak z brzuszkiem ![]() I chciałam jeszcze, również grupowo/zbiorowo pogratulować wszystkich rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty, ktg etc Roxi buziaki dla Norberta, małego, dzielnego podczas badań zucha |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
arrabita widze, ze masz urodziny
sto lat i wszystkiego co najlepsze i czego sobie życzysz!!!!
|
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzynka ogromne
!Arabiata no to Kochana wszystkiego naj naj naj Baloniku mocne kciukasy zaciskam !Mela jak ślicznie wyglądasz w tej sukieneczce !Czarowniczko jeszcze wytrzymaj, już niedługo będziecie się sobą cieszyć Surka śliczności Twoje Iwonko trzymam kciuki . Niech będzie jak chcesz żeby byłoKathe spokojnie Kochana, będzie dobrze !Kiss mi się wydaje, że ja będę na szarym końcu z moim Dzieciem .En no to brawa dla mężusia ! To się chwali!Byłam u koleżanki, wróciłam do domku, ale jakoś mi się nic nie chce. Jakaś taka słaba jestem dzisiaj. Pewnie pogoda, strasznie u mnie duszno. Ale najważniejsze, że Radusiowi nie przeszkadza i szaleje w brzuszku. Wczoraj troszkę mało się ruszał i stresował matkę .
|
#1319 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41718883]mam ich gdzies czy laskawie skonsultuja serducho tutaj czy nie to jak wyjdziemy umawiamy sie na konsultacje prywatne do kukawczynskiej, to oczywiste
przed chwilą bylam u ptysia go nakarmic ;-) , ocena po wizycie pediatry bardzo dobra, bedzie dostawal antybiotyk a tak to wszystko dobrze dzisiaj jest juz o niebo lepiej jest o wiele spokojniejszy czekamy jeszcze na wynik posiewu i czy zoltaczka nie wyjdzie.. jesu cudny!! i bardzo podobny do brata czuje sie dobrze, chodze bez problemu, rana juz prawoe nie boli wiec super! buziaki dla was[/QUOTE] no to super! Cytat:
![]() ale laseczka z Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mocne
|
|
|
#1320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o jak mi się miło zrobiło ![]() tak właśnie też zawsze tak myslałam , najpierw chłopiec później dziewczynka , ale zobaczymy jak to będzie, na pewno miałąbym niezła minę gdyby jednak okazało się ze urodzę chłopca Oczami wyobraźni już widzę: Po porodzie: lekarz: Gratuluję , ma pani synka! ja: Ale to nie moze byc moje dziecko, ja mam mieć dziewczynkę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

za tydzień, idziemy łeb w łeb
za wizytę

a
co zbiera śmieci, ja często wyjmuję z niego monety, nawet po 5 zł
fajnie było, pogadałyśmy, o ciąży i nie tylko. Jest w 32 tc a prawie nie ma brzucha
Może już urodziła???