Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 15:52   #1351
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Spoko Twee, ja też nie mam co robić podczas siedzenia na kanapie no tylko ja nie hartuję cycków
Co chwilę tylko w ramach rozrywki chodzę do łazienki na szybkiego siczka, po to żeby wrócić tam nie dalej niż 15 minut później
Hahahah, nie no, ja też już ścieżkę do łazienki wydeptuję
Nie ma sensu wody spuszczać
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Ty zapobiegasz, ja leczę hartuj cycki Mała
trzeba słuchać doświadczonych
Ale bym się uśmiała, gdyby po tylu zabiegach moja laktacja umarła by śmiercią naturalną po kilku tygodniach
Cytat:
do tego mój syn włożył mi girę między żebra i przysięgam dochodzę do wniosku, że jak się już zdecyduje wyleźć to mu oddam
niestety sobie to wyobraziłam
Stary 2013-07-10, 15:54   #1352
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Hahahah, nie no, ja też już ścieżkę do łazienki wydeptuję
Nie ma sensu wody spuszczać

a jaka oszczędność!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:00   #1353
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
też tak myślę

A ja będę mykać.. Za godz. muszę być u ginka, jeszcze muszę wyszukać jakieś wdzianko, wziąć prysznic, podjechać po kocie żarcie do weta i dopiero na wizytę. A później do rodziców na barszcz czerwony wpaść
Do wieczorka....dam znać co tam i jak tam
trzymam koniecznie daj znac jak i co

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
do tego mój syn włożył mi girę między żebra i przysięgam dochodzę do wniosku, że jak się już zdecyduje wyleźć to mu oddam
haha

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:

a jaka oszczędność!
moja babcia czasem ma takie jazdy
można jej tłumaczyć ze to niehigieniczne itp ale przecież babcia wie lepiej no i przedewszystkim oszczędza!
fuu

uciekam na dworka i obiad, zajrzę wieczorem

trzymajcie sie a dzieciaczki niech za bardzo nie broją , zwłaszcza Twój enlevee , bo biedny od razu po urodzeniu wycierpi co matka przez ostatnie kilka miesięcy

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2013-07-10 o 16:02
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:00   #1354
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Cześć słoneczka

Baloniku trzymam za porodzik Gabi ładną wagę osiągnęła

Powiem wam, że ja jeszcze się nie ogarniam w domu
Śliczna jest
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Jako ze jutro uciekam na ewakuacje Zuzi wiec dzisiaj jeszcze raz zaścieliłam łóżeczko, przygotowałam szafke i koszyczki z pampkami i róznymi pierdołkami. No i jeszcze chce dwie szuflady ogarnąć- ale juz mi sie nie chce. A podejrzewam, że jak wróce juz do domu i wyciagne swoje ciuchyw moim rozmiarze (przynajmniej mam nadzieje, ze w niektóre wejde ) to przyda mi sie miejsce.
No i Tzta dzisiaj molestuje bo dziś ostatni dzień przed wielkim postem.
Trzymam

Cytat:
EJ SŁUCHAJCIE, teraz brawa dla mnie- odkurzyłam całe mieszkanie i wymopowalam również
klask i:kla ski:

A ja sie nażarłam spaghetti że ruszać się nie mogę :P
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:07   #1355
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Idzia ja kupiłam też Aventu ręczny ale Natural. A ten isis super się sprawdza, moja koleżanka używała w tym roku i chwaliła sobie
hehe, ale my jestesmy podobne do siebie, mamy taki sam wozek w takim samym kolorze, a teraz laktator...

Jednak zdecydowałam sie na wersję Natural Wypytałam koleżanki i dwie ktore sa siostrami i jednoczesnie praktycznie urodzily dzieci, bo jedna w czerwcu a druga w lipcu maja te Aventu. Jeden natural a drugi isis mówią, że oba są super, a ten natural jest kompatybilny z butelkami natural, a ja chcialam taka sobie sprawic Nawet Natural lepszy troche, bo mozna siedziec prosto i dobrze pokarm ścieka, a przy isis najlepiej sie lekko pochylic do przodu.

Wzięłam zestaw Natural z butelka 125ml, 4x pojemnik na pokarm 180ml i adapter do pojemników, żeby w razie czego sciagnac do samego pojemnika. Od kilku osób właśnie słyszałam ze z recznych i takich do 100zł (na all oczywiscie) to najlepsze są właśnie Aventu.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:11   #1356
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:

Paulinka, szpital sam w sobie jest najmniejszym złem w tym wszystkim, serio Nie ma co się obawiać pobytu, bo przynajmniej wiesz, że w razie czego jesteś pod stałą kontrolą A przecież jak jest wsio ok, to po 2 dniach wychodzisz
Szpital przeżyję- tym bardziej już po urodzeniu, jak będę miała Swoją Kruszynę
Bardziej przeraża mnie wypędzanie Małej na siłę.. Chyba lepiej jednak jak organizm sam decyduje o porodzie... Boję się, że zacznie się wywoływanie i będzie trwało kilkanaście godzin i stanie w miejscu. Ale staram się jeszcze nie nakręcać Jak do końca weekendu nic nie ruszy to zacznę się bać
Stary 2013-07-10, 16:12   #1357
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
albo będzie Lena Liliana albo Wiktor Nikodem , oczywiście Tż ciagle mówi do brzucha Wikuś i za nic ma gdybanie naszego doktorka
Bardzo ładne imiona

Cytat:
Co masz na obiad dobrego? bo mówiłaś, ze bedziesz jeść.. podzieliłabyyyyyś się!
Obiad? obiad to w planach dopiero, a teraz na szybko wciągnęłam z wczoraj młodą kapuchę i schaboszczaka ciężarnej się nie objada

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja chciałam zrobić pyzy z mięsem (zrobić znaczy rozmrozic i do tego cebulka z tłuszczem).. Mąż jak zobaczył 'nie, on tego nie będzie jadł, nie lubi'..wylałam wodę z garnka i usiadłam.. zrobił nam parówki
Wykwintnie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
ja tez z cyckami na wierzchu czekam na tż możemy załozyć Klub
Proponuję klub pt "UWOLNIĆ CYCKI"
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:13   #1358
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Nastepne pytanie z cyklu tych madrych czy jak nie chce karmic piersia to mam zapakowac juz swoje butelki do torby??
ja bym zabrała swoje, każdy szpital ma inne zasady...
a tak nawiasem, pomyślałam sobie, że Ty to możesz mieć niezłą przeprawę o to karmienie z nawiedzonymi specjalistkami laktacyjnymi... co mnie dziwi, bo to bardzo prywatna i indywidualna sprawa i NIKT nie powinien się mieszać... z resztą nie ma przepisu prawnego, który nakazywałby karmienie piersią

Dopadłam dziś "bober" - własnie 2kg tłucze się po garnku i zapodaje "smrodek" na całe mieszkanie

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:14   #1359
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:

a jaka oszczędność!
chociaż na tym zaoszczędzę
Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Bardziej przeraża mnie wypędzanie Małej na siłę.. Chyba lepiej jednak jak organizm sam decyduje o porodzie... Boję się, że zacznie się wywoływanie i będzie trwało kilkanaście godzin i stanie w miejscu. Ale staram się jeszcze nie nakręcać Jak do końca weekendu nic nie ruszy to zacznę się bać
PAulinka - tutaj znowu nie ma zasady. Moja siostra miała tydzień po terminie wywoływany poród, od pierwszego skurczu do narodzin malutkiej minęły 4h
Serio, nie ma co się martwić na zapas i zakładać najgorsze scenariusze, bo później można się nieźle zaskoczyć

Dobra odziewam cycki, bo zaraz tż wróci a nie chcę mu ochoty i nadziei w jednym zrobić
Stary 2013-07-10, 16:14   #1360
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
hehe, ale my jestesmy podobne do siebie, mamy taki sam wozek w takim samym kolorze, a teraz laktator...

Jednak zdecydowałam sie na wersję Natural Wypytałam koleżanki i dwie ktore sa siostrami i jednoczesnie praktycznie urodzily dzieci, bo jedna w czerwcu a druga w lipcu maja te Aventu. Jeden natural a drugi isis mówią, że oba są super, a ten natural jest kompatybilny z butelkami natural, a ja chcialam taka sobie sprawic Nawet Natural lepszy troche, bo mozna siedziec prosto i dobrze pokarm ścieka, a przy isis najlepiej sie lekko pochylic do przodu.

Wzięłam zestaw Natural z butelka 125ml, 4x pojemnik na pokarm 180ml i adapter do pojemników, żeby w razie czego sciagnac do samego pojemnika. Od kilku osób właśnie słyszałam ze z recznych i takich do 100zł (na all oczywiscie) to najlepsze są właśnie Aventu.
Ha, to jeszcze nic, my się zdecydowaliśmy na materac lateksowy i wczoraj na wątku w którejś części doczytałam, że też taki już masz
Stary 2013-07-10, 16:16   #1361
roxi1980
Zakorzenienie

Macie już smoczki??? Jak nie to odsyłam do załącznika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1013451_579816702040797_1885484245_n.jpg (40,5 KB, 34 załadowań)

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:18   #1362
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
trzymajcie sie a dzieciaczki niech za bardzo nie broją , zwłaszcza Twój enlevee , bo biedny od razu po urodzeniu wycierpi co matka przez ostatnie kilka miesięcy
słyszałeś Tomcio? ciotka kiss dobrze gada, więc weź sobie do serca co mówi

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
A ja sie nażarłam spaghetti że ruszać się nie mogę :P
jadłabym
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
ja bym zabrała swoje, każdy szpital ma inne zasady...
a tak nawiasem, pomyślałam sobie, że Ty to możesz mieć niezłą przeprawę o to karmienie z nawiedzonymi specjalistkami laktacyjnymi... co mnie dziwi, bo to bardzo prywatna i indywidualna sprawa i NIKT nie powinien się mieszać... z resztą nie ma przepisu prawnego, który nakazywałby karmienie piersią

Dopadłam dziś "bober" - własnie 2kg tłucze się po garnku i zapodaje "smrodek" na całe mieszkanie
no nie radzę im na mnie naciskać, bo zapamietaja mnie do konca swych dni

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 16:20   #1363
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
mam dokladnie te same obawy do tego dochodzi niepewnosc czy zaczną działać już jutro czy powiedza ze od nastepnego dnia czy od kiedys tam
no i gdybym tak sobie tam czekała to sie zastanawiam czy nie umre z głodu- przeciez ja ostatni miesiac pochłaniam tony jedzenia jem podwójne porcje obiadu, i ciekawe jaka moja kluska jest wielka w 37 t.c miała 3300 teraz jest 42 t.c i strach sie bac

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2013-07-10 o 16:27
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:24   #1364
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
EJ SŁUCHAJCIE, teraz brawa dla mnie- odkurzyłam całe mieszkanie i wymopowalam również
spojenie już nie boli? :P

Cytat:
No, a teraz elaborat

Przyszykowałam się do wyjścia, 1000 razy zastanawiając się czy wszystko mam. Po wyjściu z domu 0okazało się, że nie wzięłam kluczy od domu ( a drzwi mamy na zatrzask, czyli już było po robocie ). Szybko zadzwoniłam do tżta czy jest w pracy i czy moge podjechać po klucz (pracuje po drodze), wskoczyłam szybko do mega nagrzanego tramwaju, gdzie oczywiście każdy obrócił głowę, jak tylko zobaczył mój brzuch, ale pomyślałam sobie, że mam ich w doopie wszyskich i stanęłam chociaż w zacienionym miejscu, gdzie trochę chociaż wiało. Szybko poleciałam do tżta (przez napieranie młodego oczywiscie musiałam leciec do toalety, bo inaczej bym sie posikałą po drodze ze 3 razy). Znowu w tramwaj na 3 przystanki (akurat udało mi się trafić na jeszcze gorszą puszkę. Szybko poleciałam do banku, załatwiłam co trzeba, a w trakcie zadzwonił kurier, że stoi pod domem z materacem no to ja rura z tego banku, bo materac, "dobiegłam" (to oczywiście zbyt duże słowo, bo już nawet nie potrafię szybciej maszerować) na przystanek, weszłam zlana potem do tramwaju i jakaś babeczka młoda z dzieckiem chciała mi ustapic miejsca, ale jakas starsza baba z torba juz zaczela sie do tego wolnego przeciskac i chciala siadac, kiedy ta mama do dziewczynki powiedziała głosno i dobitnie "chodź, ustąpimy PANI W CIĄŻY" Stara się szybko wycofała, ja usiadłam, a ta stanęła koło mnie trzymając się rurki i sapałą mi nad uchem Ale miałam ją gdzieś bo myślałam, że zemdleję już chyba. W 10min dojechałam, później znowu próbowałam szybko pomaszerować do domu, ale mały zaczął tak napierac, że myślałam, że mi krocze pęknie (już tak bolało, że myślałam, że nie dojdę). Jak tylko podeszłam pod blok, podjechał gosciu z pimpikowym materacem wniósł mi go do góry, chociaż leciutki jest jak piróko, ale inaczej chyba sturlałabym się z nim ze schodów. Aaa no i po drodze odkryłam, że jest jeden oddział mojego banku dużo bliżej niż ten do którego jechałam, ale cóż. Grunt, że głupota i zakuty łeb nie bolą
A wniosek jest taki, że ni chu.ja nie wychodzę więcęj w taką pogodę z domu spociłam się jak stary dzik, aż mi było wstyd
-

Cytat:

a no i zapomniałam Wam napisać- jeden pies u Teściów tak piłuje mordę, że ocipieć idzie.. ma taki histeryczny szczek () ze ma sie go ochotę zabic.. do tego słychać go chyba 3 wsie dalej i to bardzo często sobie tak szczeka dla samego szczekania, więc to już w ogóle
Na dokładkę za to.. 3 domy dalej jakiś turbo idiota hoduje PAWIE.. tak, dobrze czytacie- PAWIE, które non stop wydają takie dźwięki: http://www.youtube.com/watch?v=GEvzNFxA5ek
Więc.. ja chyba nawet wolę być na wakacjach w szpitalu trochę dłużej niż 2 doby, bo jak mi ten pies i pawie będą na przemian budzić Tomka to nie będę zbyt miła
Druga dobra Napiszcie jakąś książkę razem Tylko do książki paczka pampersów dla dorosłych

Cytat:
świetny! ;p

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:25   #1365
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
mam dokladnie te same obawy do tego dochodzi niepewnosc czy zaczną działać już jutro czy powiedza ze od nastepnego dnia czy od kiedys tam
no i gdybym tak sobie tam czekała to sie zastanawiam czy nie umre z głodu- przeciez ja ostatni miesiac pochłaniam tony jedzenia jem podwójne porcje obiadu, i ciekawe jaka moja kluska jest wielka w 37 t.c miał 3300 teraz jest 42 t.c i strach sie bac :strach-drzwi:
a ja ciągle wierzę, że Zuzia dzisiaj się zmobilizuje i w nocy wylezie sama!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
spojenie już nie boli? :P
boli, momentami bardzo, ale juz sie przyzwyczaiłam, ze chodze po 2cm na minutę

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 16:27   #1366
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
muszę go mieć!
Stary 2013-07-10, 16:28   #1367
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ciągle wierzę, że Zuzia dzisiaj się zmobilizuje i w nocy wylezie sama!

boli, momentami bardzo, ale juz sie przyzwyczaiłam, ze chodze po 2cm na minutę
jak sie tak nie stanie to ja Cie znajde
Stary 2013-07-10, 16:30   #1368
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie tak nie stanie to ja Cie znajde
to groźba czy obietnica?

Mało się seksisz z mężem, pewnie dlatego!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-10, 16:33   #1369
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
to groźba czy obietnica?

Mało się seksisz z mężem, pewnie dlatego!
malo??
Tzt akurat dzisiaj stwierdizl, że ostatni tydzien wiecej sie seksimy niz przez całą ciaze a najlepiej wczoraj jak rzucił tekstem, że już niech Zuzia wychodzi bo mu sie zaczynam nudzić z tym brzuchem

no i bój sie bo jak Ci baba ze śląska wtargnie to zrobi Ci taaaki dym
Stary 2013-07-10, 16:35   #1370
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
słyszałeś Tomcio? ciotka kiss dobrze gada, więc weź sobie do serca co mówi

jadłabym

no nie radzę im na mnie naciskać, bo zapamietaja mnie do konca swych dni
hehehe zapraszam :P
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:39   #1371
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Ha, to jeszcze nic, my się zdecydowaliśmy na materac lateksowy i wczoraj na wątku w którejś części doczytałam, że też taki już masz
no to nie zle

Cytat:
super smoczek, Michas byłby podobny do dziadka
Stary 2013-07-10, 16:45   #1372
Agrafka86
Wtajemniczenie

Twede to przynajmniej nie masz nerwów.

En mi tak się siusiu chce co chwila, że wydaje mi się, że mogłabym wciąż siedzieć w WC.

Tż wrócił dzisiaj wcześniej z pracy i idziemy do basenu. Uff jak dobrze.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:53   #1373
idzia111
Zakorzenienie

wiecie, ze ja nie mam takiego parcia na pecherz ... no chyba ze maly poskacze, pokopie czy cos w tym stylu po nim ...

nawet jak duzo pije to nie latam co chwila ... wiadomo, ze czesto, ale nie do przesady
Stary 2013-07-10, 16:55   #1374
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Zalaczam wam 38tydzień.
Ale fajne cycki masz
W ogóle nie wyglądasz na końcówkę ciąży

No ja już albo dopiero w domu. W szpitalu trafiłam na swojego lekarza, więc fajnie się złożyło Na KTG wyszły mi 3 skurcze w ciągu 15 min - dwa ok 30% i jeden na 90%, ale lekarz skomentował tylko "Super zapis, super-poprzytulać się z mężem"

Katarzynkajg nic się nie odezwała choć pisałam do niej esa
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:55   #1375
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie, ze ja nie mam takiego parcia na pecherz ... no chyba ze maly poskacze, pokopie czy cos w tym stylu po nim ...

nawet jak duzo pije to nie latam co chwila ... wiadomo, ze czesto, ale nie do przesady
bo upał...

Filipiśko

Stary 2013-07-10, 16:57   #1376
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Aaaaaaaaaa właśnie dostałam info od Katarzynkijg !!!

"Skończyło się cesarką 0 14.30 przyszedł na świat nasz synuś Szymon 3500 g i 57 cm długi. Więcej napiszę jak dojdę do siebie"
Stary 2013-07-10, 16:58   #1377
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ale fajne cycki masz
W ogóle nie wyglądasz na końcówkę ciąży

No ja już albo dopiero w domu. W szpitalu trafiłam na swojego lekarza, więc fajnie się złożyło Na KTG wyszły mi 3 skurcze w ciągu 15 min - dwa ok 30% i jeden na 90%, ale lekarz skomentował tylko "Super zapis, super-poprzytulać się z mężem"

Katarzynkajg nic się nie odezwała choć pisałam do niej esa
Neni brawo za skurczyki

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:

"Skończyło się cesarką 0 14.30 przyszedł na świat nasz synuś Szymon 3500 g i 57 cm długi. Więcej napiszę jak dojdę do siebie"
o kurcze ciekawe dlaczego cc, mam nadzieje, że jej nie wymęczyli za bardzo skurczami przed cieciem
ale dobrze, że juz jest po wszystkim
Stary 2013-07-10, 16:58   #1378
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje!!!

Ciekawe jak kocurek...

Filipiśko

Stary 2013-07-10, 16:59   #1379
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Ty wiesz że jamam jak coś do Cibie nr telefonu?
Stary 2013-07-10, 17:01   #1380
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Neni brawo za skurczyki

o kurcze ciekawe dlaczego cc, mam nadzieje, że jej nie wymęczyli za bardzo skurczami przed cieciem
ale dobrze, że juz jest po wszystkim
To są dobre skurcze? Ja czułam je jak pobolewanie na okres

Pewnie właśnie się wymęczyła biedna
Jak o 7 dostała kroplówkę to na pewno walczyła tyle czasu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości